Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor aansluiting maken voor wasmachine:

Aansluiting maken voor wasmachine

Aansluiting voor wasmachine in badkamer maken
Onze klant uit Amsterdam Zuidoost (Noord-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor aansluiting maken voor wasmachine uit heel Nederland:

Aansluitpunt gas voor kooktoestel

Ik wil mijn keuken anders indelen. Het gasaansluitpunt moet dan ± 360 cm verplaatst worden. Echter: het gewenste punt is vlak bij de gasmeter. Is het mogelijk bij de brede gasbuis vlak na de meter een M24 aansluiting te maken? Zo ja, tegen welke prijs?

Badkamer verplaatsen

Wij willen de badkamer naar de naastgelegen slaapkamer verplaatsen (en van de huidige badkamer een inloopkast maken). Maten van de nieuwe badkamer 3. 29m bij 2. 77m. Nieuwe badkamer krijgt douche, bad, dubbele wastafel (geen toilet), nieuwe vloer (eventueel wand deels betegeld) en eventueel aansluiting voor wasmachine en droger. Sloopwerk oude badkamer (badkuip en 2 wastafels) eventueel inbegrepen.

Nokverhoging laten maken

Ik wil een nokverhoging realiseren voor mijn woning. Ik wil graag drie verschillende prijsopgave. Eentje van 5 bij 4 meter, een van 5 bij 5 meter en een van 5 bij 6 meter. Er moet elektra aansluiting geplaatst worden, isolatie moet gedaan worden en kozijnen en glas eventueel ook. De binnenkant en buitenkant aftimmeren en de muren om kamers te maken kan ik zelf doen maar ik zou graag weten hoeveel dat zou kosten om de afweging te maken of ik het zelf doe of door u laat doen.

Aansluiten van een losstaande vaatwasser

Ik wil een tweedehands losstaande vaatwasser laten aansluiten in mijn keuken. Er moeten aansluitingen worden gemaakt op een bestaande afvoer en waterleiding. Ook moet er een elektra-aansluiting worden gemaakt. Momenteel ligt er achter het aanrecht een verlengsnoer voor de oven en koelkast. Ik wil een veilige aansluiting, zodat er geen kortsluiting kan ontstaan. Ik wil een afspraak maken om de klus hier te laten beoordelen en ontvang daarna graag uw offerte.

Winkelpand verbouwen tot beautysalon

Ik wil 160 m2 verbouwen van winkelpand naar beautysalon. 2 cabines, beide voorzien worden van water. Werkstations voor browtreatments en een mani- en pedicurecorner voorzien worden van water. Goede kwaliteit afwerking en gebruik van materialen. Koffiebar maken en voorzien worden van water. Verleg sanitair. Kantoor/personeel ruimte aansluiting wasmachine en droger. Verplaatsing CV. Spots en verlichting regelen we zelf.

CV ketel vervangen en verplaatsen

Kan ik een combi offerte aanvragen voor als wij de combiketel laten vervangen en 1,5 meter verplaatsen en een wasmachine aansluiting maken in dezelfde ruimte? Ik hoor het graag. Werkzaamheden graag tussen 29-11-2017 en 08-12-2017.

Wasmachine aansluiting maken

Aansluiting wasmachine in keuken realiseren. De werkplek is goed bereikbaar. De vakman kan zijn auto voor de deur kwijt. De klant gooit zelf zijn afval weg.

UTP-kabel en draden aanleggen/doortrekken

In mijn meterkast komt het glasvezel binnen, maar de daarop aangesloten router is niet sterk genoeg voor ontvangst in het hele huis. In de meterkast zit een telefoonleiding (met kabel) naar de 1e verdieping. Ik wil die kabel vervangen voor een netwerkkabel en op de 1e verdieping een netwerkaansluiting hebben om een accesspoint te maken. Graag een offerte voor de kabel (10 meter?) en aansluiting.

Kelder in tuin maken

We hebben een tuin van 15 bij 8 meter en overwegen hierin een kelder aan te leggen van bijvoorbeeld 10 bij 6 meter. De aansluiting zou vanuit de achterkant van het huis naar de kelder moeten komen en de kelder mag casco opgeleverd worden. De vrijstaande woning staat gebouwd op ene zandgrond. Echter heb ik geen idee wat de kosten voor een kelder van deze afmeting. Graag maak ik een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Complete CV installatie aanleggen

We hebben recent een huis gekocht. De gaskachels zijn weggehaald en warm water krijgen we via de boiler. We willen een complete CV installatie. Het betreft, 2 onder 1 kap. Jaren '30. Nu nog enkel glas dit wordt HR++. De indeling is als volgt: - Begane grond: woonkamer, 3 radiatoren, keuken in aanbouw, alleen aansluiting, hal, 1 radiator. - 1e verdieping 2 slaapkamers, 2 radiatoren, badkamer, alleen aansluiting, hal, 1 radiator. - 2e verdieping- zolder, 2 radiatoren. Graag maken wij een afspraak voor bezoek en offerte.

Partners

Partners van Casius