Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor aansluiting maken voor wasmachine:

Aansluiting maken voor wasmachine

Aansluiting voor wasmachine in badkamer maken
Onze klant uit Amsterdam Zuidoost (Noord-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor aansluiting maken voor wasmachine uit heel Nederland:

Zolder verbouwing na plaatsing dakkapel

Afgelopen jaar hebben we een dakkapel laten plaatsen. Nu willen we graag een indeling voor onze zolder laten maken. Het gaat om het plaatsen van wanden zodat er een overloop, twee kamer en een open washok wordt gecreëerd, inclusief deuren, Electra een radiator (aansluiting is aanwezig) en het plaatsen van een plafond.

380 Volt aansluiting maken

Ik weet niet of jullie dit ook kunnen/mogen doen. Maar er moet een 380 volt aansluiting worden aangelegd in de meterkast. Ik weet niet of dat het ook naar binnen moet worden gelegd.

Toiletafvoer aanleggen en aansluiten op riolering

Ten behoeve van een nieuw toilet op eerste verdieping wil ik een aansluiting voor de afvoer van het toilet en aansluiting op de riolering maken. Eventueel verplaatsen/inslijpen wateraansluiting ter behoeve van het toilet. Er heeft een douche gezeten maar de afvoer is niet groot genoeg hiervoor.

Voorwerk voor plaatsen gas- en watermeter en riolering aansluiten

Ik ben een pakhuisje voor bewoning geschikt aan het maken. Er is nu nog geen gas en water. Ik heb via mijn aansluiting namelijk de aanvraag gedaan voor de plaatsing van de gas- en watermeter. De kan begin mei geplaatst worden. Ik zoek nu een aannemer die het voorwerk hiervoor kan uitvoeren. Er is wel een rioleringsaansluiting, maar deze zou door een bekwaam iemand moeten worden bekeken of deze nog akkoord is.

CV installatie in combinatie met houtkachel

Het gaat om een vrijstaande woning uit het jaar 1969 met 3 verdiepingen, 5 kamers en een zolder. Het volgende zou er moeten gebeuren: - Ik zou graag advies ontvangen of het verstandig is om een houtkachel te plaatsen in combinatie met het aansluiten op het huidig CV systeem in mijn woning. - Advies op waar precies in mijn woning het mogelijk is om een rook afvoer kanaal te plaatsen. - Offerte maken voor meerdere scenario's. 1 Rookafvoerkanaal plaatsen 2 Rookafvoerkanaal plaatsen plus aansluiting gereed maken voor aansluiten op huidige CV installatie Extra informatie: - Voor het plaatsen van het rook afvoer kanaal moet je door 2 houten vloeren heen Mocht er meer informatie nodig zijn of mocht u mij kunnen helpen hoor ik het graag!

Aansluiting voor de vaatwasser maken

Voor onze huurwoning zijn wij op zoek naar een bedrijf dat een aansluiting voor een vaatwasser kan maken. Er moet zeer waarschijnlijk ook een extra groep worden aangemaakt. Kunt u ons een prijsindicatie hiervoor geven? En binnen hoeveel tijd kan zoiets gerealiseerd worden? Alvast hartelijk dank voor uw reactie.

Extra CAI aansluiting en stopcontact maken

Voor een nieuwbouwwoning in Amsterdam-West wil ik een extra CAI aansluiting en stopcontacten in de woonkamer laten aanleggen. De bedrading zal via de muur of vloer ingefreesd moeten worden.

Warmtepomp installeren bij nieuwe recreatiewoning

Welke installatie hebt u momenteel? Andere of nog geen installatie De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in: Een nieuwbouw Voor welke toepassing(en) wenst u de warmtepomp te gebruiken? Verwarmen en/of koelen van een gebouw, Verwarming van water (Sanitair), Aansluiting bestaande vloerverwarming Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken We gaan een nieuwe recreatie woning aankopen en denken eraan om geen gas aan te sluiten maar gebruik te maken van alternatieve energie zoals zonnepanelen.

Wasmachine aansluiting op zolder maken

Kunt u een prijsopgave geven voor het aanleggen van water aan- en afvoer en een extra groep voor een wasmachine op de 2e verdieping? Locatie wasmachine is vrijwel direct naast de leidingenschacht vanuit de meterkast.

Verbouwing van een vakantiehuisje

Het gaat om een verbouwing van een recreatiewoning van nu ongeveer 55 m2. Hier willen we een deel aan laten bouwen van ongeveer 20 m2 en de indeling moet wat anders. Het betreft een houten bungalow in vrij goede staat met een zadeldak bedekt met pannen. De wanden zijn 2.30 meter hoog. Uiteindelijk zal er 3 slaapkamers, een woonkamer met keuken en badkamer gecreëerd moeten worden. Er is geen vergunning nodig. - De buitenzijde is nu van hout. De aanbouw zou eventueel ook van steen kunnen, afhankelijk van het prijsverschil. - De nieuwe muren en ramen zo isolerend mogelijk. Idem wat betreft het nieuwe dak. - Aanleg CV en als het niet te prijzig is een aansluiting op het gasnet, werkt nu met een grote tank. - In plaats van een gaskachel, een houtkachel in de hoek van de woonkamer. - Nieuwe keuken, wel op dezelfde plek,: aansluitingen en gereed maken voor plaatsing, doen we zelf - Nieuwe badkamer, wel op plek waar aansluiting zit: betegelen, plaatsen douche, wastafel en toilet.

Partners

Partners van Casius