Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Amsterdam Zuidoost te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Amsterdam Zuidoost heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Amsterdam Zuidoost u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Amsterdam Zuidoost of directe omgeving.


Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Amsterdam Zuidoost bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepomp voor sportcomplex, warmtepomp met zonnepanelen voor nieuwbouwwoning, de aanleg en aansluiting van een grondwater-warmtepomp, warmtepomp plaatsen, warmtepomp laten plaatsen, warmtepomp plaatsen, leidingen omleggen en plaatsen badkamer, warmtepomp of zonneboiler, warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp installeren, warmtepomp installeren, leveren en installeren warmtepomp met verticale bron ter verwarming, roomdivider (gashaard) realiseren in een aanbouw, een warmtepompboiler leveren en plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Amsterdam Zuidoost staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Amsterdam Zuidoost:

Wasmachine aansluiting verplaatsen badkamer berging

Ik wil de wasmachine verplaatsen van de badkamer naar de berging, in het huis waar wij een bod op hebben uitgebracht. Dit willen wij vanwege de modernisering van de badkamer. De wasmachine moet hemelsbreed maar een klein stukje verplaatst worden maar in de berging is geen waterafvoer aanwezig. De stoppenkast in het huis is vrij oud maar de wasmachine heeft een geaarde eigen groep met trekschakelaar in de badkamer boven de machine. Ik ben benieuwd naar uw inschatting van deze kosten. In de bijlage een foto van de plattegrond van de woning, de cv ketel hangt in de keuken in de hoek naast het gasfornuis en de watermeter zit achter de wc.

Thermostaatkraan vervangen in teuco douchecabine 102

Thermostaatkraan werkt niet meer goed van de douche. De Teucocabine heeft geen stoomfaciliteit. Tekening kraan aanwezig wanneer dit gewenst is.

Radiator verwijderen en nieuwe plaatsen op andere locatie

Ik zoek een CV-installateur die een oude radiator inclusief leiding kan verwijderen. Dit in verband met een kleine geveldoorbraak voor openslaande deuren. Ik wil vervolgens dat de leiding in de vloer wordt gefreesd en dat er op een andere wand een nieuwe radiator komt.

Radiator vervangen

Een handdoekradiator, groot ongeveer 55 cm x 70 cm, in de badkamer dient vervangen te worden. De nieuwe radiator heb ik al. De overige hulpstukken dienen door de loodgieter zelf verzorgd te worden. Afvoeren doe ik zelf.

Radiator stadsverwarming verplaatsen

Ik wil een radiator laten verplaatsen binnen 1 kamer. De radiator hangt op normale hoogte horizontaal onder een raam en komt 39 cm uit de muur. Ik wil deze 90graden draaien en verticaal bovenin hangen aan de muur waar de radiator nu momenteel uit komt, als dit technisch mogelijk is. Ik neem aan dat er dan ook iets met de buizen moet gebeuren. De buizen lopen boven aan het plafond en komen links binnen, dan lopen zij langs het plafond naar rechts. De radiator moet rechts boven komen. Graag zou ik deze klus voor half september afgerond willen hebben.

Rookgasafvoer voor diverse ketels vervangen

Ik wil de rookgasafvoer van mijn cv ketel laten vervangen en beugelen. De ketel bevindt zich in de berging. Graag ontvang ik hiervoor een gespecificeerde offerte inclusief materialen.

CV ketel vervangen

Ben opzoek naar advies over een vervanging van mijn cv ketel - graag eentje die ik met subsidie kan vervangen. Op dit moment heb ik een oude Intergas kombiketel van 10 jaar oud

Gaspit ontsteking repareren

Mijn gaspit werkt nog wel maar het knopje om de gaspit aan te zetten werkt niet meer. Hierdoor is het erg lastig om het gas aan/uit te zetten.

Lekkende wasbakkraan vervangen

Reeds een nieuwe kraan bij Praxis gekocht, maar geen materialen om deze te vervangen.

Buitenkraan tuin aanleggen

Ik wil graag een buitenkraan laten aanleggen in mijn tuin. Er is een kruipruimte in mijn woning aanwezig. Graag ontvang ik een offerte.

Warmtewisselaar vervangen van de stadsverwarming

De warmte unit van de stadsverwarming is lek en moet vervangen worden.merk jos claessens 1996.huidige leverancier doet er niets aan. Valt niet onder hun.Betreft Feenstra

Gasgeiser vervangen

Demonteren en afsluiten huidige Bosch gasgeiser Vernieuwen groepenkast, huidige type is met smeltzekeringen. Voorbereid met groepen voor doorstroomboiler en zonnepanelen. Installeren doorstroomboiler eerste verdiepeing voor douche gebruik. Installeren doortroomboiler bgg in keuken voor tapwater. Afsluiten leiding van huidige gasgeiser op eerste verdiepeing naar de keuken bgg (ivm legionella risiko). Inclusief bekabeling vanuit meterkast naar doorstroomboilers (houtskelet bouw).

Installatie geheel cv systeem

Bestaande woning, geheel nieuw systeem benodigd incl. buizen, ketel, 4 radiatoren en vloerverwarming begane grond en badkamer 40 m2.

Tuinhuisje bewoonbaar maken door middel van isolatie en afwerken

Ik zoek een isolatiespecialist die een klein tuinhuisje bewoonbaar kan maken. Het gaat om een huisje van 4 bij 3 meter. Het gaat om het dichtmaken van kieren en isoleren van de wanden, vloer en dak. Het is een houten huisje. Het huisje staat in de achtertuin. Ik bespreek graag met de vakman hoe we dit het best bewoonbaar kunnen maken.

CV ketel en rookgasafvoer vervangen

Is het mogelijk om een afspraak te maken voor het ontvangen van een vrijblijvende offerte. Ik heb advies nodig van een deskundige die de situatie en de mogelijkheden bekijkt om MET SPOED de oude Nefit cv ketel en rookgasafvoer vervangt. Mijn voorkeur is voor de Vaillant ecotec plus CW3.

Douchekraan vervangen

Douchekraan (thermostatische) en douchestang verwijderen en nieuwe plaatsen.

Vaatwasser aansluitingen maken

Ik wil graag onderin mijn keukenkastje een vaatwasser laten inbouwen, maar daarvoor moeten er aansluitingen gemaakt worden, zoals stroom, water en afvoer. Het inbouwen en aansluiten van de vaatwasser is niet nodig.

Vloer isoleren en vloerverwarming aanleggen

Jaren 60 woning met houten vloer moet volledig verbouwd worden en isoleren. Daarnaast wil ik vloerverwarming aanleggen. Ik ontvang graag een prijsindicatie.

Vloerverwarming verdeler vervangen + afvoeren

Een compacte 3-groeps vloerverwarming verdeler die 10 jaar oud is vervangen door een nieuwere model: MAGNUM Premium vloerverwarmingsverdeler RVS Flow thermostatische groepsafsluiters M30 3-groeps. De unit is al aangeschaft en geleverd. Wat voor toebehoren er nog nodig zijn om te vervangen is niet bekend, dus dit moet waarschijnlijk nog bekeken worden. De oude unit moet nog los gekoppelt worden, deze oude graag afvoeren. Is het misschien handig als er iemand langskomt om de situatie te bekijken?

Buitenkraan plaatsen

Wij willen in onze voortuin een buitenkraan laten plaatsen. Er is een kruipruimte aanwezig. De afstand van de meterkast naar de kraan is ongeveer 4 meter, de kraan moet vorstvrij worden.

Radiatoren verwijderen en leiding afdoppen

Ik wil graag twee radiatoren laten verwijderen en de leiding afdoppen. Ik woon in een appartementencomplex met stadsverwarming op de 8e verdieping met een lift. Het gaat om 1 kleine radiator in de gang en 1 iets grotere radiator in de badkamer.

Gasfornuis loskoppelen en gasleiding afsluiten

Ivm verhuizing moet gasfornuis losgekoppeld worden en gasleiding afgesloten worden. Er wordt geen nieuwe geplaatst. Graag prijsopgave.

Gasleiding verleggen

Wij willen een keukeneiland plaatsen en we moeten dus de gasleiding verleggen. Deze zit nu bij de muur aangesloten. Ik vraag me af wat dit kost.

Zonneboiler plaatsen

Ik wil een zonneboiler laten plaatsen. Aansluiten op bestaande warmtepomp systeem met een boiler vat met dubbele spiraal, waarvan een speciaal is voor zonnecollectoren. Graag offerte voor zonnecollectoren met vacuümbuizen.

Buitenkraan plaatsen

Wij zoeken een loodgieter om een buitenkraan te plaatsen in de achtertuin. Ik ontvang graag een offerte inclusief de materialen.