Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Amsterdam Zuidoost te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Amsterdam Zuidoost heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Amsterdam Zuidoost u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Amsterdam Zuidoost of directe omgeving.


Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Amsterdam Zuidoost bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: verwarmingssysteem op grondwarmte en zonnepanelen aanbrengen, verticale warmtepomp installatie, bodem- warmtepomp plaatsen, warmtepomp aanleggen, advies en aanleggen verwarmingssysteem jaren '30 woning, warmtepomp plaatsen, vloerverwarming plaatsen, grondwaterwarmtepomp installeren, nieuwbouw voorzien van een warmtepomp, warmtepomp Nefit Enviline plaatsen, warmtepomp plaatsen, aardwarmte plaatsen, woning "all- electric" maken, grondwaterwarmtepompsysteem of Lucht- waterpomp installeren, aardwarmte installeren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Amsterdam Zuidoost staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Amsterdam Zuidoost:

Douchekraan installeren

Ik wil een douchekraan met een doucheset laten installeren. De maat van de douche kraan is nu maat 12, maar ik wil er een douchekraan maat 15 op laten zetten. Is dat mogelijk? De kraan en set heb ik reeds in huis, geen benodigde koppelingen en zo aanwezig.

Radiatoren vervangen

Het gaat om het plaatsen van de nieuwe radiators in de woon- en slaapkamer. Ook moet het oud materiaal afgevoerd worden.

Airco vullen en nakijken

We hebben drie Daikin Airco's op het dak. Eentje werkt niet (lijkt erop dat er geen vloeistof in zit). We zoeken een partij die dit op korte termijn kan controleren al dan niet repareren / vervangen. Op korte termijn lees: voor het einde van deze week!

Buitenkranen aanleggen

Buitenkraan voor en achter aanleggen via een waterleiding in de kruipruimte. Woning is 9 meter lang. Materialen voor de vakman.

Keukenkraan plaatsen

Graag een nieuwe keukenkraan plaatsen.

Douchebak installeren

Ik zou graag offerte willen voor het installeren van een douchebak van 90 bij 90 cm.

Waterleiding aansluiten op Amerikaanse koelkast

Ik wil een waterleiding laten aansluiten op mijn Amerikaanse koelkast.

Mantelbuis aanleggen

Het aanleggen van mantelbuizen van gas en elektra naar de nieuwe meterkast. Is het mogelijk dat u ook een telefoon en internet aansluiting plaatst? Het betreft een winkelpand van circa 20 a 30 m2.

Gasleiding keuken inkorten

Ik wil de gasleiding inkorten in keuken want het wordt niet gebruikt.

Verhoogde toiletpotten monteren

Ik wil graag 2 verhoogde toiletpotten laten monteren. 1 met een muurafvoer en 1 met een grondafvoer. Tevens wil ik ook 2 steunbeugels laten monteren, 1 in de badkamer en 1 in het toilet. Kunt u een schatting voor mij maken hoeveel dit ongeveer gaat kosten?

Aanleg van een buitenkraan

Wij zouden graag een buitenkraan willen aanleggen aan de achterzijde van de huurwoning. De hoofdleiding zit aan de voorzijde. Eventueel aanleggen via de kruipruimte. We horen graag prijs en mogelijkheden. Hij moet te vergrendelen zijn.

Douchekraan thermostaat vervangen

Ik wil een douchekraan (thermostaat) vervangen. Deze wordt niet meer koud namelijk.

CV-installatie compleet laten monteren

In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik. Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen de 10 en 50 m². Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Vloerverwarming in een bestaande woning aanleggen.

Installatiewerk uitvoeren

Op de plek van de douchecabine wil ik graag een inloopdouche creëren met de wanden op de vloer. De afmeting hiervan zal ongeveer 90 bij 90 cm zijn. Daarnaast wil ik het ligbad laten verwijderen en op deze plek de wasmachine en de afwasmachine laten installeren. Wellicht dient de leidingen hiervoor aangepast te worden.

Kraan aanleggen voor Amerikaanse koelkast

Ik wil graan een kraan laten plaatsen voor een Amerikaanse koelkast. Dat kan op 3 manieren, namelijk door middel vanuit de hoofdwaterleiding naast de meterkast direct aanleggen naar de keuken. (Hier zit wel een betonnen muur tussen). Optie 2 is door middel van de kraan te splitsen in het washok en een leiding door een betonnen muur heen te halen of te splitsen vanuit de kraan in de keuken.

Radiator vervangen door Haceka designradiator

Het (in de woonkamer) vervangen van een bestaande radiator (zie foto's ) door een onlangs bestelde designradiator van het merk Haceka 184 x 34 cm. Aan de linkerkant van het raam, achter het gordijn. Graag nog contact over eventuele aanschaf van de radiatorkraan en cv-aansluitmateriaal. Plaatsing liefst z.s.m. wanneer designradiator binnen is (nog niet bekend, uiterlijk 19 maart, waarschijnlijk eerder) uiterlijk in maart.

Rookgasafvoer CV verlengen

Graag zou ik voor ons appartementencomplex in Zuid-Oost een offerte ontvangen voor het plaatsen van een tweetal verlengingen voor de afvoer van onze cv ketels. De afvoer van de rookgassen van onze 7 adressen vindt momenteel plaats via de achtergevels van de appartementen. Nabij het balkon en slaapkamerraam. Deze willen wij graag op rekening van de VVE laten verleggen naar het dak, boven de derde verdieping. PVC-pijp is misschien de beste optie want aan de overkant hebben ze dit ook. Wellicht lastig bereikbaar. Misschien via ieders balkon. Even over nadenken.

Watermeter verplaatsen

In de wc hebben wij watermeter, wij willen hem laten verplaatsen naar de meterkast. Is dat mogelijk?1

Lekkende douchekraan repareren

Ik heb zelf een thermostatische douchekraan geïnstalleerd die ik bij Praxis heb aangeschaft. Functioneerde goed. Na 2 weken begint deze echter te lekken. Graag hulp bij repareren van dit defect.

Mengkraan in de douche monteren

Graag het plaatsen van een douche mengkraan! De oude kraan verwijderen. De nieuwe is al in huis.

Keukenafvoer ontstoppen

De keukenafvoer is flink verstopt. Ik zoek een vakman die de afvoer weer vrij kan maken.

Gasslang in de keuken vervangen

Ik wil de gasslang in de keuken achter het fornuis laten vervangen, door een slang met het gastec Q4 - keurmerk, slang moet van uitstekende kwaliteit zijn en ca. 60 cm lang. Nogmaals, ik wil het laten doen. Ikzelf heb er geen verstand van. Graag een deskundig iemand.

Roestende verwarming vervangen

Mijn huidige verwarming is aan het roesten en lekt. Ik wil deze graag laten vervangen en kan dit niet zelf.

Douchekraan vervangen

Ik wil mijn douche kraan vervangen.

Watermeter verplaatsen

Ik wil de watermeter in de kruipruimte verplaatsen naar de meterkast of eventueel naar een andere plaats.