Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Amsterdam Zuidoost te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Amsterdam Zuidoost heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Amsterdam Zuidoost u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Amsterdam Zuidoost of directe omgeving.


Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Amsterdam Zuidoost bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: installeren van een warmtepomp, mechanische luchtafvoer installeren in appartementen, water - Water warmtepomp, warmtepompboiler installeren, warmtepomp plaatsen in nieuwbouw, water warmtepomp leveren en plaatsen, lucht -, water- en warmtepomp plaatsen, water - water warmtepomp installeren, warmtepomp laten plaatsen, grondwarmtepomp installeren, grondwarmtepomp installeren, grond-water warmtepomp installeren, warmtepomp aan laten brengen, warmtepomp aan laten brengen, warmtepomp laten maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Amsterdam Zuidoost staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Amsterdam Zuidoost:

Doucheset installeren

Ik wil graag een douche set laten installeren in mijn badkamer. Het gaat alleen om een kraan en thermostaat. Ik doe zelf het voorwerk en haal de materialen, alleen installeren dus.

Lekkende douchekraan repareren

Ik heb zelf een thermostatische douchekraan geïnstalleerd die ik bij Praxis heb aangeschaft. Functioneerde goed. Na 2 weken begint deze echter te lekken. Graag hulp bij repareren van dit defect.

Mengkraan in de douche monteren

Graag het plaatsen van een douche mengkraan! De oude kraan verwijderen. De nieuwe is al in huis.

Keukenafvoer ontstoppen

De keukenafvoer is flink verstopt. Ik zoek een vakman die de afvoer weer vrij kan maken.

Gasslang in de keuken vervangen

Ik wil de gasslang in de keuken achter het fornuis laten vervangen, door een slang met het gastec Q4 - keurmerk, slang moet van uitstekende kwaliteit zijn en ca. 60 cm lang. Nogmaals, ik wil het laten doen. Ikzelf heb er geen verstand van. Graag een deskundig iemand.

Roestende verwarming vervangen

Mijn huidige verwarming is aan het roesten en lekt. Ik wil deze graag laten vervangen en kan dit niet zelf.

Douchekraan vervangen

Ik wil mijn douche kraan vervangen.

Watermeter verplaatsen

Ik wil de watermeter in de kruipruimte verplaatsen naar de meterkast of eventueel naar een andere plaats.

Radiator verwijderen en vervangen en convectorput plaatsen

Wij willen graag de radiator in de woonkamer laten vervangen voor een convectorput (2 meter lengte) die voor de schuifpui zou moeten komen. Tevens willen we in de woonkamer, de huidige radiator verplaatsen en ook vervangen voor een design radiator (schaf ik zelf aan). Deze zou ongeveer 1 meter verschoven moeten worden. Wij horen graag of dit mogelijk is en wat daar ongeveer zal gaan kosten.

Radiatoren in de woning verplaatsen of vervangen

Wij willen in de woonkamer, de huidige radiator verplaatsen en ook vervangen voor een design radiator. Deze zou ongeveer 1 meter verschoven moeten worden. Ik hoor graag van u.

Toevoer maken voor de afwasmachine

Ik wil graag een afwasmachinetoevoer laten maken. Er is wel al een afvoer.

Radiator repareren

Radiator begane grond woonkamer is koud. In Alle andere kamers werken de radiatoren wel. Mogelijk 2-wegregelafsluiter defect. Al eerder vervangen in het verleden.

Badkraan monteren

Demonteren oude badkraan en monteren nieuwe badkraan.

Radiatoren monteren

Ik wil 4 radiatoren laten monteren: In de gang verticale designradiator van circa 3000 watt. In de slaapkamer een vrijstaande radiator voor de schuifpui 2500 van watt. Nogmaals in andere slaapkamer vrijstaande radiator. In de badkamer een design/handdoek radiator van 1000 watt. In alle vertrekken zijn de oude radiatoren al verwijderd.

Sleuven frezen voor elektra en waterleiding

Ik wil enkele waterleidingbuizen in de badkamer wegwerken en wil enkele stopcontactdozen verplaatsen en enkele nieuwe laten aanbrengen.

Houtkachel installeren

Ik wil een kachel en een rookkanaal installeren. De kachel is 90 cm en het plafond is 2,70 meter hoog.

Afvoer ontstoppen

Onze afvoer van de vaatwasser loopt over. Deze zit verbonden met de afvoer van de gootsteen. De afvoer van de gootsteen klokt, dus volgens mij een (beginnende) verstopping. Heb getracht het met verschillende middelen op te lossen maar dat werkt niet. Ook in de badkamer hebben we last van slecht wegstromend water en een klokkende wasbak. Ik hoor graag.

CV-leidingen aanleggen en radiatoren plaatsen

Ik heb een nieuw huis, maar wil in mijn oude woning ook nog wat aanpassingen laten verzorgen. Het gaat om het aanleggen van leidingen, inclusief freeswerk, en het plaatsen van 3 nieuwe radiatoren. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Controle op restlekkage gasfornuisaansluiting

Liander heeft bij het plaatsen van een nieuwe slimme meter geconstateerd dat er lekkage is bij de aansluiting van het fornuis. Graag wil ik dit verholpen hebben, maar ik heb niet de apparatuur (anders dan zeepsop) om het te meten of te controleren.

Sleuven frezen

Graag ontvang ik van u een offerte voor het infrezen van de sleuven in een cement dekvloer. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 70 m2 en dan de sleuven om de 10 cm uit elkaar. Verder wil ik ook in een toilet wat wandverwarming ingefreest hebben. De slangen die in de gefreesde sleuven komen zijn 16 mm.

Thermostaatkraan vervangen

Ik wil de thermostaatkraan van de douche vervangen.

RAP stoomcabine repareren

De thermostaat is denk ik weer kapot, dit is eind mei vervangen maar heb weer problemen. Water wordt steeds koud en warm. Ik heb de gegevens van de monteur die het vorige keer heeft vervangen niet meer. Vandaar dat ik opnieuw op zoek ben gegaan naar iemand. Graag ontvang ik een prijsindicatie voor dat ik van u diensten gebruik maak. Ook zou ik willen weten hoe snel u dit zou kunnen oplossen want op deze manier is het hel om te douchen.

Wateraansluiting voor een vaatwasser monteren

Ik wil graag een wateraansluiting voor de vaatwasser laten verzorgen. De afvoer en een stopcontact zijn al aanwezig. Er zit op deze plek al een waterleiding waarop kan worden aangesloten. Er moet ook een kraan worden geleverd. Ik ontvang graag uw offerte.

Aansluiting maken voor wasmachine

Aansluiting voor wasmachine in badkamer maken

Wasmachine aansluiting verplaatsen

Ik wil de wasmachine aansluiting verplaatsen naar de badkamer. Ik weet niet om hoeveel meter verplaatsen het gaat maar de wasmachine zit op dit moment in de keuken. Ook moet er een elektra leiding komen.