Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Amsterdam Zuidoost te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Amsterdam Zuidoost heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Amsterdam Zuidoost u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Amsterdam Zuidoost of directe omgeving.


Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Amsterdam Zuidoost bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen en aanschaffen, warmtepomp plaatsen, zonnepanelen aanleggen, complete cv-installatie aanleggen met vloerverwarming, centrale verwarming aanleggen, water-water warmtepomp realiseren, cv-ketel vervangen door een grondwaterpomp, water-water warmtepomp advies en installatie, nieuwe boiler, gashaard of cv, warmtepomp plaatsen, radiators vervangen in keuken, warmtepomp realiseren in een nieuwbouwwoning, hR-combiplus ketel en aanleg cv met 8 x radiator en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Amsterdam Zuidoost staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Amsterdam Zuidoost:

Warmtewisselaar vervangen van de stadsverwarming

De warmte unit van de stadsverwarming is lek en moet vervangen worden.merk jos claessens 1996.huidige leverancier doet er niets aan. Valt niet onder hun.Betreft Feenstra

Gasgeiser vervangen

Demonteren en afsluiten huidige Bosch gasgeiser Vernieuwen groepenkast, huidige type is met smeltzekeringen. Voorbereid met groepen voor doorstroomboiler en zonnepanelen. Installeren doorstroomboiler eerste verdiepeing voor douche gebruik. Installeren doortroomboiler bgg in keuken voor tapwater. Afsluiten leiding van huidige gasgeiser op eerste verdiepeing naar de keuken bgg (ivm legionella risiko). Inclusief bekabeling vanuit meterkast naar doorstroomboilers (houtskelet bouw).

Installatie geheel cv systeem

Bestaande woning, geheel nieuw systeem benodigd incl. buizen, ketel, 4 radiatoren en vloerverwarming begane grond en badkamer 40 m2.

Tuinhuisje bewoonbaar maken door middel van isolatie en afwerken

Ik zoek een isolatiespecialist die een klein tuinhuisje bewoonbaar kan maken. Het gaat om een huisje van 4 bij 3 meter. Het gaat om het dichtmaken van kieren en isoleren van de wanden, vloer en dak. Het is een houten huisje. Het huisje staat in de achtertuin. Ik bespreek graag met de vakman hoe we dit het best bewoonbaar kunnen maken.

CV ketel en rookgasafvoer vervangen

Is het mogelijk om een afspraak te maken voor het ontvangen van een vrijblijvende offerte. Ik heb advies nodig van een deskundige die de situatie en de mogelijkheden bekijkt om MET SPOED de oude Nefit cv ketel en rookgasafvoer vervangt. Mijn voorkeur is voor de Vaillant ecotec plus CW3.

Douchekraan vervangen

Douchekraan (thermostatische) en douchestang verwijderen en nieuwe plaatsen.

Vaatwasser aansluitingen maken

Ik wil graag onderin mijn keukenkastje een vaatwasser laten inbouwen, maar daarvoor moeten er aansluitingen gemaakt worden, zoals stroom, water en afvoer. Het inbouwen en aansluiten van de vaatwasser is niet nodig.

Vloer isoleren en vloerverwarming aanleggen

Jaren 60 woning met houten vloer moet volledig verbouwd worden en isoleren. Daarnaast wil ik vloerverwarming aanleggen. Ik ontvang graag een prijsindicatie.

Vloerverwarming verdeler vervangen + afvoeren

Een compacte 3-groeps vloerverwarming verdeler die 10 jaar oud is vervangen door een nieuwere model: MAGNUM Premium vloerverwarmingsverdeler RVS Flow thermostatische groepsafsluiters M30 3-groeps. De unit is al aangeschaft en geleverd. Wat voor toebehoren er nog nodig zijn om te vervangen is niet bekend, dus dit moet waarschijnlijk nog bekeken worden. De oude unit moet nog los gekoppelt worden, deze oude graag afvoeren. Is het misschien handig als er iemand langskomt om de situatie te bekijken?

Buitenkraan plaatsen

Wij willen in onze voortuin een buitenkraan laten plaatsen. Er is een kruipruimte aanwezig. De afstand van de meterkast naar de kraan is ongeveer 4 meter, de kraan moet vorstvrij worden.

Radiatoren verwijderen en leiding afdoppen

Ik wil graag twee radiatoren laten verwijderen en de leiding afdoppen. Ik woon in een appartementencomplex met stadsverwarming op de 8e verdieping met een lift. Het gaat om 1 kleine radiator in de gang en 1 iets grotere radiator in de badkamer.

Gasfornuis loskoppelen en gasleiding afsluiten

Ivm verhuizing moet gasfornuis losgekoppeld worden en gasleiding afgesloten worden. Er wordt geen nieuwe geplaatst. Graag prijsopgave.

Gasleiding verleggen

Wij willen een keukeneiland plaatsen en we moeten dus de gasleiding verleggen. Deze zit nu bij de muur aangesloten. Ik vraag me af wat dit kost.

Zonneboiler plaatsen

Ik wil een zonneboiler laten plaatsen. Aansluiten op bestaande warmtepomp systeem met een boiler vat met dubbele spiraal, waarvan een speciaal is voor zonnecollectoren. Graag offerte voor zonnecollectoren met vacuümbuizen.

Buitenkraan plaatsen

Wij zoeken een loodgieter om een buitenkraan te plaatsen in de achtertuin. Ik ontvang graag een offerte inclusief de materialen.

Wasmachine en aansluiting verplaatsen

Ik wil de wasmachine verplaatsen van de badkamer naar de keuken. En daarbij moeten ook hiervoor de leidingen worden verlegd. Ik wil graag een schatting hoe veel het ongeveer gaat kosten

Verwarming keuken vervangen

Oude verwarming keuken verwijderen en nieuwe op andere plek ophangen.

Rookgasafvoer vervangen

Wij hebben een Nefit HR Excellent ketel. De rookgasafvoer moet vervangen worden omdat deze niet aan de eisen voldoet. Riskeert koolmonoxide. Er moet ook ketel onderhoud plaatsvinden.

Wc vervangen

I want to replace a toilet in my house. There's a bit of a leakage. I have a standing toilet.

Waterleiding aanleggen keuken voor een ijskast

ik heb een Amerikaanse koelkast die aangesloten moet worden op een kraan zodat bijvoorbeeld de ijsblokjesmachine functioneert. De hoofdkraan zit tegenover de ijskast. Ik wil graag advies of het mogelijk is om een waterleiding hiervoor aan te leggen.

Douchekraan installeren

Ik wil een douchekraan met een doucheset laten installeren. De maat van de douche kraan is nu maat 12, maar ik wil er een douchekraan maat 15 op laten zetten. Is dat mogelijk? De kraan en set heb ik reeds in huis, geen benodigde koppelingen en zo aanwezig.

Radiatoren vervangen

Het gaat om het plaatsen van de nieuwe radiators in de woon- en slaapkamer. Ook moet het oud materiaal afgevoerd worden.

Airco vullen en nakijken

We hebben drie Daikin Airco's op het dak. Eentje werkt niet (lijkt erop dat er geen vloeistof in zit). We zoeken een partij die dit op korte termijn kan controleren al dan niet repareren / vervangen. Op korte termijn lees: voor het einde van deze week!

Buitenkranen aanleggen

Buitenkraan voor en achter aanleggen via een waterleiding in de kruipruimte. Woning is 9 meter lang. Materialen voor de vakman.

Keukenkraan plaatsen

Graag een nieuwe keukenkraan plaatsen.