Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Amsterdam Zuidoost te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Amsterdam Zuidoost heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Amsterdam Zuidoost u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Amsterdam Zuidoost of directe omgeving.


Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Amsterdam Zuidoost bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: badkamerrenovatie en keukenplaatsing, zonneboilers en zonnepanelen installeren, vloerverwarming aanleggen, collectoren plaatsen voor vloerverwarming, cV-installatie compleet aan laten leggen, vloerverwarming aanleggen en radiatoren plaatsen, houthaard inbouwen, betonvloer met vloerverwarming aanleggen, badkamer renovatie, verwarmingen monteren, rookkanaal aanleggen, centrale verwarming aanleggen, cV-installatie aanleggen, moederhaard en boiler door combiketel vervangen, zonneboiler met vloerverwarming installeren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Amsterdam Zuidoost staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Amsterdam Zuidoost:

Houtkachel installeren

Ik wil een kachel en een rookkanaal installeren. De kachel is 90 cm en het plafond is 2,70 meter hoog.

Afvoer ontstoppen

Onze afvoer van de vaatwasser loopt over. Deze zit verbonden met de afvoer van de gootsteen. De afvoer van de gootsteen klokt, dus volgens mij een (beginnende) verstopping. Heb getracht het met verschillende middelen op te lossen maar dat werkt niet. Ook in de badkamer hebben we last van slecht wegstromend water en een klokkende wasbak. Ik hoor graag.

CV-leidingen aanleggen en radiatoren plaatsen

Ik heb een nieuw huis, maar wil in mijn oude woning ook nog wat aanpassingen laten verzorgen. Het gaat om het aanleggen van leidingen, inclusief freeswerk, en het plaatsen van 3 nieuwe radiatoren. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Controle op restlekkage gasfornuisaansluiting

Liander heeft bij het plaatsen van een nieuwe slimme meter geconstateerd dat er lekkage is bij de aansluiting van het fornuis. Graag wil ik dit verholpen hebben, maar ik heb niet de apparatuur (anders dan zeepsop) om het te meten of te controleren.

Sleuven frezen

Graag ontvang ik van u een offerte voor het infrezen van de sleuven in een cement dekvloer. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 70 m2 en dan de sleuven om de 10 cm uit elkaar. Verder wil ik ook in een toilet wat wandverwarming ingefreest hebben. De slangen die in de gefreesde sleuven komen zijn 16 mm.

Thermostaatkraan vervangen

Ik wil de thermostaatkraan van de douche vervangen.

RAP stoomcabine repareren

De thermostaat is denk ik weer kapot, dit is eind mei vervangen maar heb weer problemen. Water wordt steeds koud en warm. Ik heb de gegevens van de monteur die het vorige keer heeft vervangen niet meer. Vandaar dat ik opnieuw op zoek ben gegaan naar iemand. Graag ontvang ik een prijsindicatie voor dat ik van u diensten gebruik maak. Ook zou ik willen weten hoe snel u dit zou kunnen oplossen want op deze manier is het hel om te douchen.

Wateraansluiting voor een vaatwasser monteren

Ik wil graag een wateraansluiting voor de vaatwasser laten verzorgen. De afvoer en een stopcontact zijn al aanwezig. Er zit op deze plek al een waterleiding waarop kan worden aangesloten. Er moet ook een kraan worden geleverd. Ik ontvang graag uw offerte.

Aansluiting maken voor wasmachine

Aansluiting voor wasmachine in badkamer maken

Wasmachine aansluiting verplaatsen

Ik wil de wasmachine aansluiting verplaatsen naar de badkamer. Ik weet niet om hoeveel meter verplaatsen het gaat maar de wasmachine zit op dit moment in de keuken. Ook moet er een elektra leiding komen.

Gaskraan aansluiten op metalen pijp

Mijn vorige gasleiding van metaal is 10cm in gekort en vervolgens dicht gemaakt met een knelkoppeling. Een loodgieter wees mij er op dat er eigenlijk een draad op getapt moet worden of gelast moet worden om toekomstig gaslekkage tegen te gaan. Ik wacht uw reactie af. De werkplek is goed bereikbaar en de afvoer van afval is niet nodig.

Radiator vervangen en buitenkraan aansluiten

Ik wil een radiator vervangen en een buitenkraan laten aansluiten. De radiator word gekocht bij Praxis. Ik krijg binnenkort openslaande deuren en wil daarom een kleine radiator naast de deuren laten plaatsen. Ik ontvang graag uw offerte.

Nieuwe radiator en buitenkraan monteren

Omdat ik openslaande deuren krijg, moet er een grote radiator worden verwijderd. Ik koop zelf een nieuwe radiator en die wil ik op de muur naast de openslaande deuren laten plaatsen. De leidingen moeten daarvoor worden verlengd. Verder wil ik een buitenkraan laten aansluiten. Er loopt al een leiding buiten. Ik ontvang graag uw offerte.

Vloerverwarming en meer installatiewerk

Infrezen van vloerverwarming voor gang en woonkamer, totaal 60 m2, toilet, badkamer en keuken en wasmachine aansluitingen.

Split unit tristar 5406 bijvullen

Hangt boven de uitbouw. Makkelijk bereikbaar.

Badkamer renoveren iv.m. lekkage

Wij hebben onverwachts forse lekkage in onze badkamer. Daarom willen wij de oude badkuip en douchecabine laten verwijderen en afvoeren. We willen de riolering en alle leidingen laten controleren en als het nodig is laten herstellen. Daarna willen we er een nieuwe douchecabine en thermostaatkraan laten plaatsen en alles netjes laten afwerken. We laten de klus hier graag even beoordelen en ontvangen daarbij graag uw advies en een offerte.

Installatie van een afwasmachine

Ik heb in mijn keuken nog geen vaatwasser en wil graag met een vakman hier bespreken wat de mogelijkheden zijn om dat te realiseren. Er moet een keukenkastje en lade worden verwijderd en er moeten aansluitingen voor water, een kraan en een afvoer worden gemaakt. Er moet ook worden bepaald welke maat vaatwasser hier zal passen. Ik wil graag een afspraak maken en ontvang daarbij graag uw advies en offerte. Er mag ook een aanbieding worden gedaan voor de levering van een vaatwasser.

Wasmachine aansluiting verplaatsen

Ik heb de wasmachine aansluiting in de badkamer zitten. Ik wil de badkamer graag verbouwen, maar omdat het best klein is en ik een bad erin wil hebben moet de wasmachine en droger aansluiting in de keuken komen, want daar heb ik genoeg ruimte. De keuken en badkamer zitten niet naast elkaar. (ongeveer 6 meter afstand). In de keuken zit al wel een ingebouwde keuken met vaatwasser. Is dit mogelijk? En wat zijn de kosten hiervan?

Onderhoud plegen aan geiser

Ik heb een tuinhuisje gekocht in Driemond waarvan ik de geiser wil laten controleren en onderhouden. Tevens krijg ik de kap er niet overheen en zou ik graag willen dat u dat voor ons deed, mogelijk is daar een reparatie of andere kap voor nodig. Het in een wat grotere geijser hoogte +/- 1 meter, breedte schat ik 45 cm. Graag uw offerte met apart de voorrij kosten en wat de kosten van een nieuwe kap zouden zijn. En de kosten van controle en onderhoud natuurlijk. En of het mogelijk is binnen 2 a 3 weken te komen.

Radiator door een convectorput vervangen

Ik wil in de woonkamer, de radiator aan de muur laten vervangen door een convectorput voor de schuifpui. Deze zou ongeveer 120 cm breed moeten worden. Er bevindt zich in de woonkamer een houten vloer met daar onder uiteraard beton.

Badkamerkraan vervangen

Ik wil een nieuwe douche thermostaatkraan laten vervangen.

Plaatsen van een airco

Ik wil een Qlima split airco laten installeren. De buitenunit wil ik geplaatst op het dak (2e etage) en de koelunit op de slaapkamer op de slaapkamer op de 1e etage. Er is op het dak ruimte voor de buitenunit.

StorkAir WTW WHR 90 systeem repareren

De WTW unit van Stork (WHR 90) geeft code E2. De ventilator werkt, maar ik kan het niet instellen (harder of zachter). Dit heeft ooit wel gewerkt, maar zolang ik hier woon heb ik de code E2.

Nieuwe wastafelkraan monteren

Ik wil graag een nieuwe wastafelkraan gemonteerd hebben. Een Bahco kraan. De koppelingen en tape zijn al in mijn bezit. De oude kraan moet nog wel gedemonteerd worden. Graag eerste reactie via email.

Keukenafvoer en WC-spoelbak repareren

De afvoerbuis van mijn keuken wasbak zit niet goed. En ik hoor een gorgelend geluid in de spoelbak van mijn wc, het water loopt ook heel langzaam weg, was voordien nooit. (ik denk dat daar ook een lekkage is). Zou u mij kunnen helpen a.u.b.?