Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Amsterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Amsterdam heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Amsterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Amsterdam of directe omgeving.

16646 klanten uit Amsterdam bevelen een bij Casius in Amsterdam aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Amsterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepomp voor sportcomplex, warmtepomp met zonnepanelen voor nieuwbouwwoning, de aanleg en aansluiting van een grondwater-warmtepomp, warmtepomp plaatsen, warmtepomp laten plaatsen, warmtepomp plaatsen, leidingen omleggen en plaatsen badkamer, warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp installeren, warmtepomp installeren, leveren en installeren warmtepomp met verticale bron ter verwarming, roomdivider (gashaard) realiseren in een aanbouw, een warmtepompboiler leveren en plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Amsterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Amsterdam:

Nieuwe CV ketel en verplaatsen van keuken naar buiten

Ketel moet vervangen worden en verplaatst, naar buiten.

Gaskachel (moederhaard) vervangen door een cv ketel

Ik wil in een appartement (1930) van minder dan 50m2 een gaskachel (moederhaard) laten vervangen door een cv installatie. Er is verwarming aangelegd door het hele huis (3 kamers, keuken, badkamer en hal) die is aangesloten op de moederhaard. In de keuken is een geiser die ook vervangen moet worden. HR ketel zal op een andere plek dan de moederhaard gemonteerd moeten worden.

intercom vervangen (2 apartmenten)

Wij zijn een klein VVE die bestaat uit 2 appartementen in Amsterdam. We hebben een oude intercom system (zie fotos) die wij graag willen vervangen voor iets moderns met beeldscherm. Kunt u een offerte maaken (oude interco verwijderen en de nieuwe installeren)?

Wc pot vervangen

Ik wil graag een hangende wc pot laten plaatsen. de huidige wc is uit 1999. Is een staande, standaard nieuwbouw pot. Vloer in de wc moet dan ook worden vervangen. WC is een aparte ruimte, op de begane grond Vloer en wc moeten nog worden aangeschaft

Hydrofoor plaatsen bij een appartement in Amsterdam

We zouden graag een hydrofoor / waterpomp plaatsen ivm lage waterdruk. Verdere bijzonderheden gezin van 2; appartement op de 2 en 3e verdieping. Max 2 -3 watertappunten tegelijkertijd.

Gas en waterleidingen verleggen

Ik zou graag mijn leidingen willen verkorten. Ik krijg een nieuwe keuken. Hiervoor moeten de leidingen voor gas en water worden verkort. De punten waar de leidingen nu zitten, zijn niet beschikt voor de nieuwe keuken. De waterleiding moet verkort worden en gasleiding ook. Het is op de begane vloer en het gaat om 94 m2 in totaal.

Vetput aansluiten

Bij ons op de zaak hebben wij een nieuwe vetput zonder pomp. Maar deze moet nog worden aangesloten met pomp. Graag willen wij offertes met aansluiting en pomp

Vloerverwarming aanleggen

The house has 4 floors (-1, 0, 1 and 2) that need underfloor heating. The boiler will be on floor 1 I believe. I would like the heating to save energy and I am open to suggestions if you think there is a better way to save energy than the options I selected above. The measurments are for the 4 floors approximately 4,5 x 4,5 meters. I think we want a wet system. We are renovating the hole house. We have a wooden floor.

Warmtelint aanleggen en waterleiding isoleren

Ik wil graag mijn waterleiding laten isoleren inclusief warmtelint (woonboot). Er loopt een leiding (soort tuinslang) vanaf een subkast op de steiger naar mijn schip. Laatste deel moet met aluminium bekleed, met een warmtelint omwonden, geïsoleerd en getapet. Soort warmtelint maakt niet uit (ca. 10 meter). Ik heb nog een oud lint liggen dat eventueel kan worden hergebruikt.

Wasmachine aansluiten op zolder

Ik wil graag de wasmachine naar de zolder verplaatsen maar ik weet niet of dat mogelijk is. Er is al een CV Ketel op de zolder, maar misschien is de waterafvoer niet genoeg... Dus wil ik graag een advies en een offerte. Ik kan ook eerst foto’s deelen! Bedankt!

Wasmachine aansluiting verplaatsen badkamer berging

Ik wil de wasmachine verplaatsen van de badkamer naar de berging, in het huis waar wij een bod op hebben uitgebracht. Dit willen wij vanwege de modernisering van de badkamer. De wasmachine moet hemelsbreed maar een klein stukje verplaatst worden maar in de berging is geen waterafvoer aanwezig. De stoppenkast in het huis is vrij oud maar de wasmachine heeft een geaarde eigen groep met trekschakelaar in de badkamer boven de machine. Ik ben benieuwd naar uw inschatting van deze kosten. In de bijlage een foto van de plattegrond van de woning, de cv ketel hangt in de keuken in de hoek naast het gasfornuis en de watermeter zit achter de wc.

Gasfornuis aansluiten

Ik heb een los gasfornuis/oven die op het gas aangesloten moet worden. Tevens wil ik weten of het mogelijk is om het gasfornuis aan de linkerkant van het aanrecht aan te sluiten ipv aan de rechterkant waar het gasleiding kraantje zit. Het aanrecht is 180 breed.

Alle leidingwerk vervangen (oa badkamer) en radiatoren aanleggen

Voor een verbouwing aan de Valeriusstraat zijn we op zoek naar een loodgieter die leidingwerk aan kan leggen. En kan helpen met de badkamer. ook voor het aanleggen van Radiatoren. Indien nodig kunnen we tekeningen leveren om de indicatie van de offerte op te kunnen maken. Ik hoor graag van u.

Badkamer renovatie

- Verwijderen oude wasbak + installeren nieuwe wasbak (+ spiegel + planchet + lamp + kastje eronder) - Verwijderen oude radiator + installeren nieuwe radiator. - Plaatsen nieuwe douchewand.

Gaskraan verplaatsen

De gaskraan zit niet hoog genoeg. Ivm het plaatsen van een vaatwasser moet de leiding verplaatst worden.

Meerdere fas- en gevelkachels nakijken/keuren

Het betreft een klein gebouw met 5 verschillende wat oudere gas kachels en 1 nieuwe CV installatie. Wij zijn op zoek naar een bedrijf die deze allemaal na wil lopen zodat wij weer de verzekering kunnen voortzetten.

Warmtepomp plaatsen

Er komt een diepe kelder en nieuwe fundering onder het hele pand, 100 m², 1,5 meter in het grondwater, veengrond.

Standleiding inspectie op mogelijke lekkage en vervanging

We wonen in Amsterdam in een appartementen complex met drie appartementen. In twee van de drie appartementen komen riool luchten vrij bij bv. harde regenval. Dit wijst mogelijk op lekkage van standpijp. Het doel is om deze te inspecteren (hopelijk kan dit met laser zonder te veel te breken) en indien lekkage, dan moet (een deel van) de leiding vervangen worden. Graag ontvangen wij een offerte van de kosten voor inspectie (inclusief breek en opbouwkosten als hiervan sprake zou moeten zijn) en de vervanging. Al vast dank hiervoor.

Einhell airco bijvullen

De koude vloeistof moet worden vervangen worden in mijn airco. Gaat om een split unit, staat buiten op het balkon. Deze is gelegen op de 4e verdieping.

Arico installeren

Ik wil graag een airco (alleen koelen, niet verwarmen) laten plaatsen in mijn slaapkamer. Afvoer door buitenmuur. Oppervlakte slaapkamer is 16 m2. Belangrijk is dat airco, behalve dat hij natuurlijk goed koelt, niet teeel lawaai maakt.

Warmtepomp plaatsen

I'm looking for a quote for installation of a fully electric heating system for our new apartment. It's - 180 m² in total, with 4 bathrooms. Gas free solution for floor heating & water heating. House is fully insulated with double glazed windows and ventilation.

Radiator vervangen

We zijn bezig met het leggen van laminaat op de slaapkamers. Nu zie ik dat de pijp van een radiator op één van de slaapkamers behoorlijk verroest is. De pijp voelt niet vochtig en volgens mij is er geen acuut probleem. Nu we de kamer weer als nieuw willen maken lijkt het me goed om die radiator te vervangen voor een nieuwe.

Nieuwe badkamer

Ik wil mijn badkamer graag vernieuwen. Het gaat om een badkamer van 203 bij 88 cm. In de badkamer is een douche, een wastafel en een toilet aanwezig. Ik wil de badkamer graag opnieuw laten betegelen en een nieuwe douche (inclusief vouwbare nisdeur), toilet, wastafel en spiegelkast laten monteren. Ik heb een offerte gemaakt bij de sanitairwinkel in Amsterdam van een aantal producten en zoek dus iemand die dit bij mij zou kunnen installeren. Kunnen jullie mij daarmee helpen? Bedankt alvast!

Warmtepomp plaatsen

Ik wil graag een warmtepomp laten plaatsen voor de koeling van mijn huis. Het gaat om een woning 3e op de 4e verdieping. de 5e verdieping is het plat dak. In totaal is het 156 m2. Het is voor de koeling 4 slaapkamers in zomer. Eventueel verwarming (naast bestaande cv) in de winter. Er liggen nu ook gasleidingen dus.

Thermostaatkraan vervangen in teuco douchecabine 102

Thermostaatkraan werkt niet meer goed van de douche. De Teucocabine heeft geen stoomfaciliteit. Tekening kraan aanwezig wanneer dit gewenst is.