Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Amsterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Amsterdam heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Amsterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Amsterdam of directe omgeving.

16338 klanten uit Amsterdam bevelen een bij Casius in Amsterdam aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Amsterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmte pompinstallatie over 19 woningen, lUCHT - LUCHT warmtepomp installeren, een water-water-warmtepomp installeren, een water-water-warmtepomp installeren, vloerverwarming en warmtepomp plaatsen, nieuwbouw voorzien van warmtepomp, warmtepomp monteren, tussenwoning verwarmen, vloerverwarming en warmtepomp installeren, radiatoren plaatsen, cV aanleggen in stacaravan chalet, warmtepomp monteren, een warmtepomp installeren bij een vrijstaande woning, een lucht-water-warmtepomp installeren, warmtepomp aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Amsterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Amsterdam:

Installeren Remeha Avanta 24C CW3

Mijn oude VR ketel is overleden. Graag een offerte voor het plaatsen van een Remeha Avanta 24C CW3. Ik zal zelf een 32 mm afvoerbuis aanleggen. Eventueel een tweede prijs inclusief levering van de ketel. Graag bij de offerte ook vermelden op welke datum de ketel geplaatst zou kunnen worden.

Geïsoleerde kast voor de CV ketel in de tuin laten maken

Wij willen onze cv ketel naar de tuin verplaatsen vanuit de keuken. Hiervoor hebben wij een veilige geschikte kast nodig. Wij hebben een loodgieter die de verplaatsing doet. Zijn dus op zoek naar iemand die de kast kan maken. Eventueel ook interesse in offerte voor de gehele klus.

Waterdruk verhogen

Ik woon in een appartement op de 3e en 4e verdieping in Amsterdam. Nu heb ik nauwelijks druk op beide etages. Ik zou graag iemand vinden die hier ervaring mee heeft en met een oplossing hiervoor kan komen.

Houtkachel plaatsen vrijstaand in tuinhuis

Houtkachel plaatsen vrijstaand in tuinhuis met een ietwat schuin dak van aquaplan. Kachel is aanwezig.

Convector installeren

Het betreft het leveren en plaatsen van een nieuwe convector, convectorput aanwezig. Het vermogen van de convector dient door de vakman te worden bepaald.

CV ketel vervangen

Momenteel heb ik een Intragas ketel uit vermoedelijk 2000, omdat ik niet bekend ben met het onderhouds verleden van deze ketel neig ik naar de installatie van een nieuwe HR ketel. Het is een appartement op de 1e verdieping de ketel is waarschijnlijk de kleinste categorie een reservoir voor warm water is niet nodig. Werkzaamheden bestaan uit het adviseren van een nieuwe ketel waarbij zuinigheid en betrouwbaarheid het hoogste in het vaandel staan. Verwijderen van de oude ketel en installeren van de nieuwe ketel. Op welke brandstof moet de ketel werken? : gas In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? : afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik

Radiatoren plaatsen

Ik wil in 12 kamers in een hotel radiatoren laten plaatsen. Het gaat om totaal 12 radiatoren. De kamers zijn gemiddeld 3 bij 4 bij 2,5 meter.

Leidingen infrezen en verleggen

Het gaat om het wegwerken van verwarmingsleidingen. Het gaat om een jaren 60 appartement (75 m2, betonvloer). Kan de gasleiding ook worden ingefreesd? Ook wil ik de inbouw stopcontacten verlagen. Zie plattegrond met daarop radiatoren/leidingen voor een prijsindicatie. Er loopt ook nog een weg te werken gasleiding langs het plafond van de cv ketel naar meterkast.

Gaskraan in de keuken

Ik wil mijn elektrische kookplaat laten vervangen door een gas kookplaat. Hiervoor moet een leiding gelegd worden vanuit de meterkast die achter de keuken aanzit (kwestie van gat boren denk ik) en een aansluiting gemaakt worden. Woning is al aangesloten op gas en heeft al een gas CV ketel.

Een water-water-warmtepomp installeren

Ik zoek een CV-installateur die mij kan voorzien van informatie wat betreft een water-water-warmtepomp. We hebben sloot achter huis en groot grasveld achter en naast ons huis. Eventueel kan het systeem aangevuld worden met een 8-tal triple Solar panelen en een lucht warmtepomp met lager vermogen indien vermogen bij grote kou niet toereikend is. Dat is echter alleen indien water niet genoeg zou zijn. De pomp moet een vrijstaande woning van 90 m2 kunnen verwarmen. Het moet voornamelijk het CV-water kunnen verwarmen.

Vloerverwarming spoelen, reinigen en repareren

Ik ben op zoek naar een cv-specialist die de vloerverwarming in mijn woning kan repareren. De vloerverwarming is mogelijk verstopt aangezien deze op sommige plekken wel werkt en op sommige plekken niet. Het betreft een cementvloer met ingefrezen vloerverwarming.

Klep in de open haard repareren

Van onze (monumentale) open haard is de ijzeren klep kapot waarmee je de haard richting de schoorsteen kunt sluiten en openen. Daarom komt er heel veel kou in onze woonkamer. Niet zo fijn in een pand waar we vanwege de monumentale status toch al niet mogen isoleren… Graag hoor ik u dit kunt repareren, wat een indicatie van de kosten hiervoor zijn en of u op korte termijn in de gelegenheid bent om hiervoor naar Amsterdam (centrum) te komen.

Convectorput opvullen of verwijderen en vloerverwarming

In de uitbouw met zandcementen dekvloer zit een convectorput. Voor ik een nieuwe vloer regel wil ik graag die convectorput vervangen door vloerverwarming. Het gaat om zo'n 21 vierkante meter.

Nieuwe cv en vloerverwarming installeren

We willen een nieuwe cv en vloerverwarming installeren in de keuken en woonkamer, één ruimte, totaal plusminus 35 m2. De ondergrond in de woonkamer is hout, keuken beton. Nu hangen er convector putten, verwarmingen en op zolder zit een verouderde ketel.

Hydrofoor plaatsen

Ik woon in Amsterdam, in een 'Vereniging van Eigenaren' appartement met 4 verdiepingen gebouwd in 1935. We zouden graag de mogelijkheid onderzoeken om de waterdruk te verhogen. Wellicht is het plaatsen van een hydrofoor een optie. Wij willen hierover graag goed advies of dit echt nodig is en wat het kost om eventueel te laten plaatsen.

Vloerverwarming cv aangesloten aanleggen

Ik wil graag cv vloerverwarming aanleggen (52 m2). Deze kan gefreesd worden in een betonnen ondervloer.

Aanleggen van vloerverwarming

Ik wil graag vloerverwarming (circa 50 m2) aanleggen in een bestaande bouw, bouwjaar 1956. Er ligt een betonnen ondervloer en waarschijnlijk hebben we geen kruipruimte. In de open keuken ligt een tegelvloer, in de woonkamer een massief eiken vloer. Woning is leeg in november. Er zitten 2 cv ketels in en het huis wordt verwarmd door middel van radiatoren. Ophogen van de vloer is geen optie. Denk aan een hele nieuwe betonnen vloer met ingefreesde vloerverwarming.

Vervangen standleiding en loden leidingen

In een pand met 4 appartementen , 1 per etage, willen we graag 2 standleidingen laten vervangen / relinen / schoonmaken. Dit is afhankelijk van de staat van de leidingen. Bij sommigen zal gebroken moeten worden. Daarnaast willen wij ook inventariseren of het eventueel per etage opgelost kan worden.

Leiding van blokverwarming bevriezen en radiator afdoppen

Ik heb een radiator aangesloten op blokverwarming welke weg mag. Zit op de 5e verdieping van een 6 hoog appartementencomplex. (Zie foto) momenteel staat er een wasmachine naast, maar die zal uit de weg gehaald worden uiteraard.

Gietijzeren standleiding vervangen

De standleidingen in ons appartementen complex zijn hoogstwaarschijnlijk aan vervanging toe. Het gaat om alle standleidingen van een complex van 5 verdiepingen hoog. Het gaat om een appartement met 4 woonlagen met 1 laag berging. Het gaat om gietijzeren standleidingen.

Leiding bevriezen en afsluitkraantje plaatsen waterleiding

Ik ben op zoek naar een loodgieter die in mijn berging een leiding kan bevriezen en hier een afsluitkraantje op kan plaatsen. Mogelijk ook nog een tweede leiding bevriezen en een afsluitkraan op monteren, in overleg met vakman.

Houtkachel aansluiten

Ik zoek een openhaardenspecialist die ten behoeve van mijn houtkachel een rookkanaal kan plaatsen. Het gaat om werk in een moderne woonboot van staal geïsoleerd met pur en afgewerkt met gipsplaten en stucwerk. De kachel heeft een achter rook uitlaat. Ik zou de kachel diagonaal op de muur willen zetten. Moet dus een hoek stuk naar buiten worden gegaan, dan ongeveer 3 meter omhoog.

Installatie Perilex aansluiting

Er dient een Perilex aansluiting voor een elektrisch fornuis geïnstalleerd worden en aangesloten.

Camera inspectie rookgasafvoerkanalen in appartementen

Ik ben op zoek naar iemand die een camera inspectie op een collectie rookgasafvoerkanalen van een appartement kan uitvoeren. Het betreft zes kanalen van circa 15 meter en één kanaal van circa 5 meter.

vloerverwarming plaatsen

Ik zoek een vloerenbedrijf die in mijn woning vloerverwarming kan plaatsen. De vloerverwarming moet op drie verdiepingen geplaatst worden. De totale oppervlakte zal meer dan 100 m2 zijn. De vloerverwarming kan niet ingefreesd worden en dient te worden aangesloten op de huidige CV-ketel.