Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Amsterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Amsterdam heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Amsterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Amsterdam of directe omgeving.

15858 klanten uit Amsterdam bevelen een bij Casius in Amsterdam aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Amsterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: installeren van een warmtepomp, mechanische luchtafvoer installeren in appartementen, meterkast verplaatsen en warmtepomp en zonnepanelen plaatsen, water - Water warmtepomp, warmtepompboiler installeren, warmtepomp plaatsen in nieuwbouw, water warmtepomp leveren en plaatsen, lucht -, water- en warmtepomp plaatsen, water - water warmtepomp installeren, warmtepomp laten plaatsen, grondwarmtepomp installeren, grondwarmtepomp installeren, grond-water warmtepomp installeren, warmtepomp aan laten brengen, warmtepomp aan laten brengen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Amsterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Amsterdam:

Airco's monteren

Ik ben bezig met het realiseren van 2 appartementen op 4e en 5e etage (zie bijgaande bouwtekening. Graag ontvang ik een prijsindicatie voor: - een airco in woonkamer/keuken en slaapkamer 5e etage. Binnenunit kan in de ruimte boven badkamer geplaatst worden (500 mm), met uitgangen naar de 2 naastliggende ruimtes via de muren. Buitenunit kan op het dak - een airco in woonkamer 4e etage Kan deze gebruik maken van dezelfde buitenunit van die van de 5e etage? Zou dan via een 'schacht' naar de onderliggende ruimte moeten De 4e etage zal door goede isolatie minder warm worden dan de 5e. Is een airco zonder buitenunit dan werkzaam genoeg? Wat kost een oplossing zonder buitenunit? Graag hoor ik en met vriendelijke groet, Erwin Bouwman

Afvoer voor afwasmachine maken

Ik wil een afwasmachine plaatsen in mijn keuken . Het gaat om een net gerenoveerde woning met een nieuw keukenblok alleen zit er geen afvoer voor afwasmachine in. Ik weet niet of t lukt een foto bij te voegen v bestaande afvoer v gootsteen maar die ziet er heel standaard uit . Kan alleen op zondagen en maandagen Graag een offerte van goede vakman

Rookkanaal plaatsen voor de houtkachel

Ter behoeve van een houtkachel bij Gamma gekocht heb ik rookkanaal nodig van begane grond naar het dak: De eerste anderhalve meter binnenin het huis vanaf de kachel tot het plafond kan enkelvoudig, inclusief 2 x bocht van 45 graden om uit te komen bij de juiste plek in het plafond waar de pijp naar buiten kan. Het plafond waar de pijp doorheen gaat, bevindt zich in een uitbouw. Eenmaal buiten moet de pijp recht omhoog, door drie balkons met een houten vloer. Voor alle duidelijkheid: het plafond/dak van de uitbouw is het balkon van 1 hoog. Buiten moet alles dubbelwandig 150 cm, inclusief 2 x bocht van 30 graden. Circa 12 meter in totaal. Er bovenop een kap. Omkokering is NIET nodig. Zie foto.

Verstopping in de afvoer verhelpen

Wij zoeken een loodgieter voor een verstopping in de afvoer van de keuken voor vandaag of morgen.

Waterleiding en watermeter verplaatsen

Watermeter verplaatsen

Staand toilet vervangen

Ik wil graag mijn toilet vervangen. Het is een staand toilet. Aanschaf graag in overleg met de vakman.

Gasleiding verleggen

Ik wil de gasleiding die over de grond loopt langs het plafond laten verleggen. De gasleiding is 7 meter lang.

Grohe thermostaatkraan repareren of vervangen

De douche-thermostaat kraan (Grohe Grohterm 1000) wordt niet veel warmer dan lichaamstemperatuur. Geprobeerd uit elkaar te halen en ontkalken. Dit is denk ik niet goed gegaan. Weet niet of kraan nog te redden is, ik denk het wel. Anders heb ik een nieuwe kraan en installatie nodig.

Douchekraan vervangen

Douchekraan vervangen

Doucheset installeren

Ik wil graag een douche set laten installeren in mijn badkamer. Het gaat alleen om een kraan en thermostaat. Ik doe zelf het voorwerk en haal de materialen, alleen installeren dus.

Buitenkraan aanleggen en installeren

Graag zouden wij een buitenkraan laten installeren. Onze waterleiding loopt tot de buitenmuur. Werkzaamheden zouden indicatief betreffen: installeren T-stuk, doorvoeren kraanleiding door buitenmuur, installeren kraan. Graag zien wij uw voorstel tegemoet.

Radiator installeren

Het gaat om het type Jaga Radiator Tempo Vrijst - Convector type 20 400 x 800 die ik zelf heb aangeschaft. Hoogte: 400 mm Lengte: 800 mm Dikte: 230 mm Type: 20 Vermogen: 2261 watt

Daalderop close in boiler leveren en installeren

Onze Daalderop close-in boiler (10 liters) in de keuken is kapot. Wij willen graag een nieuwe laten plaatsen en bij voorkeur ook laten leveren. Wat zijn de kosten die verbonden zijn aan de boiler, inclusief plaatsen?

Afvoer riool vervangen en omleggen

In een huidige kelder loopt nu een oude gietijzeren afvoerbuis tegen het plafond. Deze wil ik graag volledig vervangen tot de standleiding die wellicht nog wel gietijzer dient te blijven (bovenburen). Het gaat hier in totaal om maximaal 8 meter nieuwe afvoer (110 mm) inclusief moffen plus aansluiting voor de keuken, toilet en douche.

Leidingen (water en gas) wegwerken in muur/vloer/plafond

In ons appartement (bouwjaar 1985) lopen de leidingen over de muren en plafonds. Deze willen we laten wegwerken in de muur/vloer/plafonds, zodat deze uit het zicht verdwenen zijn. Gewenste aanvangsdatum is 19 maart. Tevens dienen nieuwe leidingen te worden aangelegd voor ons spoeleiland in de keuken, te weten warm water, koud water en afvoer. Eventueel aan te sluiten op de bestaande leidingen, of wellicht een nieuwe route vanuit de CV-kast nabij keuken. Ook deze nieuwe leidingen willen we niet in het zicht. De gasleiding dient ook verwerkt te worden in de achterwand van de keuken. In de bijlage de foto's van elk vertrek waar de leidingen verlegd moeten worden, zodat de situatie duidelijk is. Tevens een plattegrond van het appartement. Meer foto's zijn beschikbaar, maar Casius staat enkel 10 bijlagen toe. Deze stuur ik zonder probleem toe per mail, indien gewenst. Kijken op locatie kan zeker, maar pas na ontvangst van een concrete reactie en prijsindicatie.

Vervangen stand -en stijgleidingen

In de kruipruimte (1.5 diep x 6 breed x 10 meter) zijn de aanwezige horizontale gietijzeren standleidingen van het riool en die van de hemelwaterafvoer dringend aan vervanging toe. De aanwezige horizontale stijgleiding (water) is niet juist aangebracht en er bevinden zich ook een aantal overbodige aftakkingen in.

Gasleiding aanleggen

In de meterkast gasleiding aansluiten en die via de kruipruimte naar de huiskamer leggen, daar zit reeds een gat in de vloer, gas dan aansluiten (kraan ertussen) aan de gashaard, tevens elektra kabel op de zelfde route mee trekken, elektra wordt door mij zelf later aangesloten. Afstand ongeveer 6 meter. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Opbouw ventilatiesysteem installeren

Het gaat om een monumentenpand, waar ik in een ruimte op de begane grond niet voldoende ventilatie heb. De gewenste oplossing is het boren van ventilatiegaten in de muur en het aanbrengen van ventilatieroosters. De ruimte waar het om gaat is ongeveer 10 m2.

Radiatorthermostaten installeren

Ik wil in mijn appartement (blokverwarming, geen eigen cv-ketel) thermostatische rediatorkranen plaatsen (4x). Graag overleg over mogelijkheden en bij passende offerte uitvoeren.

Gasslang van een ingebouwde kookplaat vervangen

De gasslang van onze inbouw kookplaat moet worden vervangen. Hiervoor zoeken wij een erkende installateur in Amsterdam. Liefst zo snel mogelijk.

Doorstroomverwarmer installeren voor badkamer en keuken

Ik wil aardgasvrij gaan wonen. Daarvoor wil ik mijn huidige huurgeiser vervangen met de doorstroomverwarmer Clage CEX 11-13,5 KW. (Zie: -cex-u-11-135-kw en de bijlage). Deze doorstroomverwarmer komt wat mij betreft op dezelfde plaats te hangen als de huurgeiser: in 1 van de keukenkastjes boven het aanrecht. Een andere elektricien zal van tevoren de meterkast en elektriciteitsleidingen geschikt maken voor 3x25A 3-fasenstroom, maar zij hebben niet de expertise om de doorstroomverwarmer aan te sluiten. Daarom zoek ik een installateur die de Clage doorstroomverwarmer kan aansluiten bij mij. Dit moet een installateur zijn die zowel met elektra als met water mag en kan werken. Ik wil graag weten wat het kost in verband met de subsidie-aanvraag.

Lek in gasleiding repareren

Liander heeft een lek in de binnengasleiding ontdekt en deze is niet afgesloten. Ik wil het wel graag repareren. Ik woon 3 hoog in Amsterdam Oost. Ik weet vooralsnog niet waar het lek zit, maar daar gaat nog naar gekeken worden.

Rookgasafvoer aanbrengen

Het aanbrengen van rookgasafvoer ten behoeve van een gasgestookte pizzaoven. Vanaf de oven tot de voorgeschreven hoogte langs de buitengevel. Buiten circa 4 verdiepingen hoog. Binnen 5,5 meter door de werkruimte. Een omgevingsvergunning is niet nodig. Half februari staat de oven.

Lekkende douchekraan repareren

Ik heb zelf een thermostatische douchekraan geïnstalleerd die ik bij Praxis heb aangeschaft. Functioneerde goed. Na 2 weken begint deze echter te lekken. Graag hulp bij repareren van dit defect.

Nest thermostaat van Honeywell installeren

Installatie van een Nest thermostaat 3e gen om de aanwezige Honeywell thermostaat te vervangen. Er is stadsverwarming van Nuon met een Honeywell VC8015 zoneklep. Ik zoek iemand die dit kan doen op korte termijn in het weekend of avond in Amsterdam Zuid. Graag vaste prijs alles inclusief.