Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Amsterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Amsterdam heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Amsterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Amsterdam of directe omgeving.

14879 klanten uit Amsterdam bevelen een bij Casius in Amsterdam aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Amsterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: aanleggen mechanische ventilatie, hydrofoor vervangen in een appartementencomplex, warmetepomp installatie voor verwarming en sanitair installeren, woning van airconditioning voorzien, split airco unit leveren en plaatsen, slaapkamers airconditionen, airco in huis laten plaatsen, centrale verwarming aanleggen, centrale verwarming aanleggen, airco in woonkamer en slaapkamer plaatsen, airconditioning in huis installeren, airco met buitenunit installeren, airco met of zonder buitenunit monteren, installatie van een vaste airco, airco met buitenunit installeren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Amsterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Amsterdam:

Douchecabine en douchebak installeren

Ik wil graag een douchecabine en een douchbak laten installeren in de badkamer is dat mogelijk?

Sanibroyeur repareren of vervangen

Ik heb een sanibroyeur van 14 jaar oud, de motor maakt heel veel herrie en blijft soms doorgaan. Er komt nu een beetje water uit. Alleen het toilet is er op aangesloten. Het is een los kastje. Graag ook een opgave van de installatie van een nieuwe sanibroyeur . Mocht dit nodig zijn.

Airco in woonkamer en slaapkamer plaatsen

Ik wil een airco in de woonkamer en in de slaapkamer. De woonkamer is 27 m2. De slaapkamer is 10 m2. De hoogte is circa 2.40 meter. We wonen in een appartement op de tweede verdieping. Een buitenunit plaatsen gaat lastig worden want de gevel bestaat bijna alleen uit glas. Is er een airco zonder buitenunit te plaatsen?

Mobiele airco met R407c opnieuw vullen

Mijn oude mobiele Carrier Holiday airco blaast vaak warme lucht na een tijdje, en ik denk dat het aan een tekort aan koelvloeistof ligt. Ik zou graag willen dat deze wordt gecontroleerd/bijgevuld.

Lekkende airco repareren

Airco in slaapkamer lekt

Vaste airco met buitenunit plaatsen

Graag ontvang ik een offerte voor het plaatsen van een vaste airco (stille versie= belangrijk) met buitenunit en afstandsbediening moet geplaatst worden bovenaan de wand net onder het plafond. Wij wonen op de 4e etage (voormalige zolderverdieping) met plat dak. Mits het geen overlast voor anderen geeft, kan de unit op het platte dak geplaatst worden. De doorvoer naar binnen moet naar gekeken worden. Voor verdere vragen of info even bellen. Op korte termijn als dat mogelijk is.

Grohe thermostaatkraan repareren

De kraan geeft geen koud water. Grohterm 2000

Verplaatsen gasaansluiting fornuis en vervangen gootsteenkraan

De gasaansluiting in onze keuken zit op een onhandige plek, waardoor het fornuis niet tegen de achterwand geschoven kan worden. De aansluiting moet verplaatst worden zodat het fornuis tegen de muur kan staan. Ik heb een fotootje bijgevoegd om het duidelijk te maken. Daarnaast heb ik een kapotte gootsteenkraan, die ik graag wil vervangen, ik heb al een nieuwe gekocht.

Aansluitingen voor wasmachine maken

Wij willen graag in een kamer een aansluiting voor de wasmachine laten maken. Ooit heeft er een wastafel met afvoer gezeten en we zouden graag hier de wasmachine willen plaatsen.

Aansluiting en afvoer wasmachine maken

Wij willen graag in een kamer een aansluiting voor de wasmachine laten maken. Ooit heeft er een wastafel met afvoer gezeten en we zouden graag hier de wasmachine willen plaatsen.

Leidingen laten verleggen

Graag zou ik een aantal waterleidingen laten verleggen in ons nieuwbouwhuis dat op 5 juli wordt opgeleverd. Het gaat om de warm en koud watertoevoer en de buis voor de waterafvoer (te zien op de foto in bijlage). Die moeten een stukje naar links worden verplaatst naar waar een 2 staat in tekeningen op bladzijde 1 van bijlage 'Tekeningen keuken Kuchenland'. Dat is het hart van de spoelbak die, gemeten vanaf de binnenmuur in de rechter bovenhoek op 2 meter 15 ligt. Alle leidingen moeten dus via grond in de plintzone naar links worden verlegd en dan op 2 meter 15 naar boven gaan tot 35cm hoogte. Ik heb ook een technische tekening meegestuurd waarop de situatie is ingetekend zoals het nu is. Kunt u mij hiervoor een offerte geven? Alvast hartelijk dank.

Airco installeren

Ik wil graag een split unit airco laten installeren in mijn slaapkamer. Montage van de binnenunit aan de wand en de buitenunit komt op het dak (plat dak, slaapkamer is op bovenste verdieping). Er moet dus nog wel een gat in de buitenmuur worden gemaakt. De airco is nog niet aangeschaft.

Toilet repareren

Het toilet blijft doorlopen. Het betreft een hangend toilet met een ingebouwd systeem. Wij durven het niet aan om het zelf te gaan proberen. Het liefst aanstaande donderdagochtend beginnen.

Stuccen

Wanden Vierkante meter: 30 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Schuurwerk (vlammen)

WC pot en reservoir vervangen

Toiletpot & reservoir vervangen. Toiletpot & reservoir heb ik in mijn bezit. Bijgevoegde foto is van de nieuwe wc.

Wasmachine aansluiting onder gootsteen maken

Graag zou ik een wasmachineaansluiting willen aangesloten onder mijn keuken wasbak. Het betreft dus waterafvoer en er moet ook iets komen voor watertoevoer. Momenteel is er enkel een afvoer zoals onder een keukenwasmachine. Ik weet niet precies hoe het zit met de leidingen en dergelijke.

Einhell split unit airco controleren en bijvullen

Onze airco van einhell is leeg, graag willen wij deze laten vullen (r407c). Het is een split unit type ska 3501 eq c + h. De airco staat op het balkon u heeft geen trap nodig. Liefst zou ik willen dat de airco vandaag nog gevuld kan worden. Graag prijsopgave.

Ventilatiekanaal maken in de badkamer

Het maken van een gat in een betonvloer en (op de zolderverdieping) in het dak ten behoeve van een ventilatiekanaal. Ik weet niet wat de afmetingen zouden moeten worden.

Keukenafvoer en WC-spoelbak repareren

De afvoerbuis van mijn keuken wasbak zit niet goed. En ik hoor een gorgelend geluid in de spoelbak van mijn wc, het water loopt ook heel langzaam weg, was voordien nooit. (ik denk dat daar ook een lekkage is). Zou u mij kunnen helpen a.u.b.?

Aanleggen mechanische ventilatie

Ik wil graag mechanische ventilatie aan laten leggen. Het gaat om ongeveer 60-65 appartementen, voor 3 en 4 woonlagen (elke woontoren heeft verschillende aantallen appartementen boven elkaar). Betreft 3 en 4 kamer appartementen. Natuurlijke ventilatiekanaal aanwezig. Vraag de offerte uit naam van mijn VvE. Door de diversiteit van woonlagen en appartement grootte, is de exacte offerte waarschijnlijk na bezichtiging op te maken. De appartementen hebben verschillende afmetingen. Telefonisch bereikbaar na 10:30 uur.

Buitenkraan aanleggen

We willen graag een buitenkraan aanleggen in de tuin. In de muur zit aan de binnenkant een waterleiding waar niets op aangesloten is. Die moet naar buiten worden getrokken.

Wasmachine aansluiting maken

Aansluiting voor de wasmachine maken in de keuken. De aansluiting moet van de gootsteen komen. Ongeveer 1 meter naar links komt de wasmachine te staan. Tussen de wasmachine en de gootsteen zit wel een ingebouwde combi-magnetron waar waarschijnlijk onderdoor gewerkt moet worden. Betreft een aanvoer en een afvoer.

Zibro P720 airco controleren

Apparaat koelt niet goed, maar geeft geen storing aan. Bij verlagen temperatuur lijkt compressor aan te slaan, maar hij gaat geen koude lucht blazen. (Ventilator werkt dus wel, ook afvoer naar buiten).

Ariston Velis boiler leveren en installeren

Ik wil graag mijn oude geiser laten vervangen door een Ariston boiler 80 liter. Ik woon in een klein appartement van ongeveer 35 m2. De oude geiser moet worden verwijdert. In de keuken, (waar de oude geiser nu hangt) is een ruimte waar ik de boiler graag zou willen laten plaatsen. Volgens mij de beste keuze is (mits mogelijk) een vierkante boiler te plaatsen met een diepte tot 30 cm. Kunt u me adviseren en een goede offerte maken. Alvast bedankt.

Leidingwerk plaatsen voor afzuigkap in de keuken

Graag de luchtafvoer van onze afzuigkap plaatsen en die ook naar buiten laten gaan. Het gaat ook om het leveren van het materiaal voor deze opdracht. In de hoek moet een gat in de muur worden gemaakt. De buis wel vast zetten, ombouw maak ik zelf. Betreft een hoekwoning uit 2008 en de keuken zit op de begane grond. Graag ontvang ik prijsopgaaf.