Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Amsterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Amsterdam heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Amsterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Amsterdam of directe omgeving.

16560 klanten uit Amsterdam bevelen een bij Casius in Amsterdam aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Amsterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: het isoleren van een woning en aanbrengen aardwarmte-installatie, het realiseren van warmtepompen voor een oude boerderij, realiseren vloerverwarming en waterpomp, warmtepomp plaatsen, een warmtepomp realiseren om het gasverbruik te verlagen, cV elektrisch/infrarood vloerverwarming realiseren in een nieuwbouw bedrijfspand, extra ketels plaatsen ivm opsplitsing van appartement, verticale bodemverwarming leggen (300 m2), warmtepompboiler installeren, warmtepomp of boiler, warmtepomp installeren voor nieuwbouw woning, verwijderen grindvloer en aanleggen vloerverwarming, warmtepomp realiseren voor een nieuwbouwwoning, verwarming realiseren in nieuwbouw appartementen complex, warmtepomp boiler plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Amsterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Amsterdam:

Radiator installeren

Badkamer Plieger Florian dubbel lengte 1.21 cm plaatsen en installeren. De oude radiator is al verwijderd. De aan-afvoer komt uit de grond op 20 cm van de radiator.

Dru gevelkachel repareren

Mijn Dru gevelkachel doet het plotseling niet meer. De waakvlam slaat onmiddellijk aan, maar na het loslaten van de drukknop (na een minuut of meer) dooft de vlam en daardoor gaat de kachel niet ontbranden.

Vloerverwarming leggen + betegelen vloer

Graag zouden wij vloerverwarming laten leggen in het voorgedeelte van het huis. We zijn bezig met een renovatieproject om wat kamers te creëren. Het moet nog verbouwd worden. We proberen eerst de wanden te laten maken. De vloerverwarming komt in de huiskamer, slaapkamer en badkamer. We hebben nu gasverwarming, maar willen over op elektrische vloerverwarming. In totaal gaat het om ongeveer 35 m2. We hebben een betonvloer waar nu nog laminaat overheen ligt, maar dit laten we zelf weghalen en afvoeren. Nadat de vloerverwarming is gelegd, graag de vloer betegelen.

Bedieningspaneel elektrische vloerverwarming kapot

Het bedieningspaneel van mijn vloerverwarming in de badkamer is kapot, het reageert helemaal niet meer. Mijn vloerverwarming staat aan. Kan iemand mij helpen de vloerverwarming uit te zetten? Het is niet nodig het paneel te repareren, ik wil het apparaat uitschakelen.

Mechanische ventilator vervangen

In de kelder van onze winkel hebben wij een kleine ventilator om de kelder te ventileren. Echter werkt deze al enige tijd niet. Zie foto. Graag willen wij deze vervangen. Graag ontvang ik een prijs indicatie voor het leveren en de montage.

Vervangen van keukenkraan

De keukenkraan in de pantry laten vervangen met een standaard type, dus geen extra opties. Wat zijn de kosten? Ik hoor het graag.

Boiler installeren en aansluiten

Mijn geiser in de keuken moet vervangen worden. Dit wordt dus een boiler. Omdat ik een 1 persoonshuishouden voer en geen CV heb is een 80 liter boiler voldoende. Er moet echter wel een verbinding worden gemaakt met de stoppenkast die vijf meter verder in een andere ruimte zit. Ook moet er een inlaatkraan worden geïnstalleerd. Daal inlaatmengkraan model 2014 Binnenstadtoeslag.

Plaatsen radiator badkamer

Ik wil graag een nieuwe radiator laten plaatsen in mijn badkamer.

Vloerverwarming aanleggen

Interesse in vloerverwarming. Het zou gaan om uiteindelijk max 20 kamers van ca 20 m2 elk. Ook graag info over verbruik en kan het gelegd worden op een bestaande houten vloer?

Houtkachel installeren in houten tuinhuis met geïsoleerd dak

Houtkachel installeren Het gaat om het plaatsen van een kleine mobiele houtkachel en pijp in een tuinhuis van 15 m2 en 3.25 m hoog. Ik ben heel benieuwd naar de kosten voor een complete aanleg (hittebestendige plaat, gat in dak et cetera). De houtkachel en passende kachelpijp (voor hoogte van 3.25m) bestaande uit verschillende delen is al in bezit. Het gaat vooral om een veilige dak doorvoer. In de zomer wordt kachel verplaatst naar buiten. De doorvoer van de kachelpijp door het dak moet dan afgesloten kunnen worden.

Boiler verplaatsen en leidingen doortrekken, Installatietekening laten maken

Sinds kort hebben wij een nieuw kantoor waar wij aanpassingen in het keukentje willen doen. Met name het verplaatsen van de boiler "Close in 10" van een keukenkastje naar het kastje ernaast onder wasbak. Kunnen jullie ons advies geven over of het mogelijk is en hoeveel het zal kosten? Ook hebben wij een technische tekening/plattegrond nodig van de keuken met de daarop aangebrachte veranderingen om de toestemming voor verbouwing te krijgen.

Extra ketels plaatsen ivm opsplitsing van appartement

Recentelijk is er bouwtechnische splitsing aangevraagd om drie afzonderlijke Appartementen te creëren in een bestaand drie laags Apartement. Hiervoor zal de enkel bestaande CV systeem nu uitgebreid moet worden zodat op elk verdieping een eigen ketel gemaakt wordt. De locatie van de huidige ketel op de middelste laag kan blijven waar hij is. Het idee is om op de onderste en bovenliggende verdiepingen de nieuw ketel op ongeveer dezelfde locatie te plaatsen. Heeft uw bedrijf interesse in zo’n klus? En kunt u aangeven wat voor werkzaamheden u kunt leveren met een prijs indicatie?

CV ketel vervagen en radiatoren bij plaatsen

CV ketel zit nu op een onhandige plek en zit aangesloten op een rookgasafvoer kanaal wat eigenlijk niet bestemd is voor een HR ketel. Dit is al sinds plaatsing (2006) (vorige bewoner). Betreft een appartement van 50m2 uit 1941 in Amsterdam. Er zijn houten verdiepingsvloeren en leidingen zijn in de vloer verwerkt, voor zowel gas, cv, en water grotendeels. Graag zou ik een prijsopgaaf ontvangen indien de CV ketel naar balkonkast verplaatst zou worden, daarnaast zou ik in keuken en in de gang nog een extra radiator willen. Graag een opgaaf met en nieuwe CV en eentje waarbij de huiduge wordt verplaatst.

Stiebel elektrische boiler leveren en plaatsen

Ik wil een bestaande 400L Stiebel elektrische boiler vervangen voor een Stiebel WWk 300 Boiler. Staat op de 2de verdieping in een makkelijk toegankelijke ruimte.

Leidingen omleggen en CV ketel verplaatsen

Ik wil de CV uit de keuken naar de gang laten verplaatsen, met oog op verbouwen keuken tot kinderkamer. De afstand van de huidige plek van de cv naar de nieuwe plek is ongeveer 7,5 meter. De leidingen zouden moeten worden omgelegd. Graag ontvang ik een offerte.

Nieuwe vloerverwarming installeren

Ik wil graag een vloerverwarming aanbrengen, gaat om 45 m2. Huidige vloer zal moeten worden verwijderd. Ik weet nog niet wat voor soort het moet worden, ik word graag geadviseerd. Verder zal er daarna nieuw laminaat moeten worden geplaatst in de kamer, in de keuken tegels.

Pijp trekken in luchtkanaal en eventueel plafond toilet eruit en opnieuw erin zetten

De afvoer van de toilet en badkamer loost nu in een holle ruimte waardoor onze buren regelmatig geur overlast hebben. Er moet een buis getrokken worden vanaf de begane grond naar het dak (vijf etages hoog, ongeveer 12 meter). Op de begane grond moet de afvoer van het toilet en de badkamer (afvoeren zitten meteen naast elkaar) beiden op de pijp worden aangesloten. Hiervoor moet ook het plafond van de toilet van 1,5 m2 (zie foto 1) eruit en deze moet daarna opnieuw er in en gestuukt worden. Dit zou ik eventueel zelf kunnen doen, net als het afvoeren van het oude materiaal. De afvoer bevind zich bovenop het dak (achterste schoorstenen op de tweede foto). Dit dak is bereikbaar via de zolderkamer.

Buitenkraan plaatsen

Wij willen in onze voortuin een buitenkraan laten plaatsen. Er is een kruipruimte aanwezig. De afstand van de meterkast naar de kraan is ongeveer 4 meter, de kraan moet vorstvrij worden.

2 Gaskachels vervangen in een woonkamer

Ik zoek een installateur die mijn 2 bestaande gaskachels kan verwijderen. Daarnaast dienen er twee nieuwe gaskachels geleverd en geïnstalleerd te worden. Dit moet gebeuren in de woonkamer van mijn appartement.

Afvoerleiding wasmachine aanleggen in badkamer

Ik wil graag een afvoerleiding in de badkamer hebben, voor een wasmachine. Ik heb een pvc buis gekocht van 40 mm en een sifon. In de badkamer zit een gat in de vloer. Dat is een afvoerleiding. Hard, grijs en voelt als pvc. Dat gat (die afvoerleiding in de vloer) is iets breder dan 40 mm, namelijk 45 mm. De buis past er in maar er is dus speling en dus niet waterdicht. Ik ben op zoek naar iemand die de afvoer kan aanleggen en aansluiten op dat gat. De leiding word maximaal 1 meter/ 1.50 meter. De leiding kan direct gelegd worden.

Standleiding vervangen

Offerte gevraagd voor het vervangen van de standleiding in een appartementen complex uit ca 1912. Het betreft een pand met 4 etages waarvan de standleiding op de 1e en 2e en 3e etage dient te worden vervangen aangezien er een lek zit tussen de (vermoedelijk) 1e en 2e etage . Er zit een grote natte plek op de wand en plafond in het trappenhuis die steeds groter wordt en er hangt een rioollucht .

Nieuwe geiser laten installeren

Ik beschik over een nieuwe geiser dat ik wil laten installeren in een tuinhuisje. Aansluitingen en rookgaskanaal zijn aanwezig.

Infrafrood verwarming

Ik wil graag infrarood verwarming. Het is oudbouw, onverwarmde logeerkamer van ongeveer 10 m².

Zeven radiatorkranen vervangen door thermostaatkranen

In mijn appartement met blokverwarming, zijn 7 radiators. Deze hebben momenteel allemaal een handmatige radiatorkraan. Graag zou ik willen vragen om een offerte voor het vervangen van alle 7 kranen door thermostaatkranen. Er is geen hoofdafsluiting per appartement, dus leidingen bevriezen is nodig. Als ik het goed heb begrepen, kunnen enkele radiatoren met een soort tussen kraan worden afgesloten. Ik heb ook radiatoren staan, graag ontvang ik advies of ik deze moet laten staan of dat deze beter vervangen kunnen worden. Als ze vervangen moeten worden, deze graag afvoeren.

Radiatoren verwijderen en leiding afdoppen

Ik wil graag twee radiatoren laten verwijderen en de leiding afdoppen. Ik woon in een appartementencomplex met stadsverwarming op de 8e verdieping met een lift. Het gaat om 1 kleine radiator in de gang en 1 iets grotere radiator in de badkamer.