Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Amsterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Amsterdam heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Amsterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Amsterdam of directe omgeving.

15036 klanten uit Amsterdam bevelen een bij Casius in Amsterdam aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Amsterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: afzuig- en luchttoevoersysteem en CV installeren in horeca, complete CV aanleggen, vloerverwarming aanleggen, vloerverwarming aanleggen, badkamer renoveren iv.m. lekkage, houtkachel plaatsen in een bungalow en rookkanaal maken, mechanische afzuiginstallatie installeren, aanleggen CV, cV installatie aanleggen, leidingwerk aanleggen, riolering en water aanleggen voor meerdere badkamers, standleidingen vervangen, vervanging verwarming en buizen, verwarming inventariseren, vervangen, optimaliseren, wTW-systeem van Brink vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Amsterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Amsterdam:

Douchebak plaatsen

Ik wil graag weten hoeveel het kost om een platte douchebak te plaatsen.

Staande toiletpot plaatsen

Oude wc pot vervangen door nieuw staan wc

Thermostatische douchekraan vervangen

Ik wil graag mijn defecte douchekraan vervangen door de bij Gamma aangeschafte Grohe Precision Start Thermostat douchekraan (hartafstand 15 cm). Bij voorkeur z.s.m. na terugkomst van mijn vakantie. Het liefst op vrijdag 1 september (en anders later).

CV ketel verplaatsen naar balkon

CV ketel (10 jaar oud) bevindt zich nu in een CV kast in het huis op een onhandige plek. Ik wil deze mogelijk laten verplaatsen naar de Balkonkast. De gehele cv installatie is in 2007 aangelegd. Het betreft een appartement op de 1ste verdieping uit de jaren 40/50. De leidingen zijn weggewerkt in de vloer. De vloeren tussen de appartementen zijn van hout. Ik heb eventueel foto's. Ik wil graag een indicatie van de kosten om te kijken of ik het wil doen. Groet.

CV aanleggen

Wij gaan ons huis splitsen. We hebben dus een nieuwe ketel nodig. Deze moet worden geplaatst in een ruimte waar alle aansluitingen al aanwezig zijn (water,afvoer, cv leidingen). De af/aanvoer lucht kan via een schuin dak, vlak boven de ketel. Wij zorgen bij de aanleg voor een hoogwerker. De gasleiding moet vanuit de nieuwe meterkast in dezelfde ruimte komen en moet via de muur naar de ketel, ongeveer een metertje of tien. En de leidingen tussen de appartement moeten afgedopt. Kan u op basis van deze gegevens een indicatie geven van de prijs? En is dit voor half oktober te realiseren? Dank alvast voor uw reactie.

CV ketel verplaatsen naar balkonkast

Ik woon in een redelijk klein appartement en de CV ketel zit voor mij op een onhandige plek. Bij diverse buurtbewoners heb ik gezien dat ze de cv in de balkonkast hebben weggebouwd. Ik ben benieuwd wat de kosten hiervan zijn. Het betreft een appartement uit jaren 40/50 met houten vloeren. Leidingen van CV en gas zijn weggewerkt in de vloer.

Aanleggen elektra, waterleiding en afvoer t.b.v. droger en wasmachine

Wasmachine en droger gaan weg uit de badkamer, naar de verdieping erboven. Daar moeten waterleiding, waterafvoer en geaarde elektra (volgens NEN-normen) worden aangelegd.

Bubbelbad vervangen

Oud bubbelbad weghalen, dit kan gewoon door het huis getild worden. Ik wil deze ook vervangen maar heb nog geen nieuwe aangeschaft. Wellicht dat u mij hier in kan assisteren?

Houtkachel en rookkanaal plaatsen

Ik wil een houtkachel plaatsen en een bijbehorend rookkanaal aanleggen. De kachel komt op de begaande grond in een hoek van dragende muren, met een pijp uit de bovenzijde loodrecht naar het plafond (2,70 meter), dan dubbelwandig verder door de slaapkamer op de eerste verdieping, hier is ruimte voor een omkokering van maximaal 50 x 50 cm, dit is nog steeds in de hoek van dragende muren, hij kan loodrecht omhoog verder (2,70 meter) naar zolder, en daar moet hij onder een hoek van ongeveer 45 graden richting de nok (ongeveer 2 meter) om met een hoek van weer 45 graden naar buiten te gaan. Plafonds zijn van hout, zo ook de vloer op de begane grond, en op het dak liggen ouderwetse dakpannen. De kachel zelf is er nog niet, die zijn we nog aan het uitzoeken. Kunt u dan ook al het pijp en plaatmateriaal leveren/meenemen?

Toilet vervangen voor hangend toilet

Staand toilet vervangen voor een hangtoilet. Het oude toilet verwijderen en afvoeren. De uitgang van het toilet is nu in de vloer. Vloer aanhelen en betegelen met grote zwarte tegels van Gamma. Een Geberit spoelsysteem en hangend toilet kan ik zelf aanschaffen, die heb ik al gezien. Wand om het spoelsysteem timmeren en betegelen. Het leidingwerk en de materialen daarvoor dient u te verzorgen.

Badkamer renoveren iv.m. lekkage

Wij hebben onverwachts forse lekkage in onze badkamer. Daarom willen wij de oude badkuip en douchecabine laten verwijderen en afvoeren. We willen de riolering en alle leidingen laten controleren en als het nodig is laten herstellen. Daarna willen we er een nieuwe douchecabine en thermostaatkraan laten plaatsen en alles netjes laten afwerken. We laten de klus hier graag even beoordelen en ontvangen daarbij graag uw advies en een offerte.

Mechanische afzuiginstallatie installeren

Graag wil ik een ITHO Energiezuinige centrale afzuiging laten aanleggen ter vervanging van een oud en erg luidruchtig systeem. Het huis is ongeveer 40 jaar oud, De kanalen zijn ook aan reiniging toe, ik denk dat deze al 20 jaar niet meer schoongemaakt zijn. Er zijn twee afzuigpunten, eentje in de keuken en eentje in de wc plus vanuit de douche. Daarboven is het systeem (denk 3,5 meter max.) Graag een offerte. Er kan altijd iemand kunnen komen kijken naar de situatie. Het systeem zit op een ongelukkige plek in het huis, op dit moment kun je er juist makkelijk bij (tot eind oktober) vanwege een verbouwing.

Wasmachine aansluiting maken

Aansluiting in een ruimte naast de badkamer voor de wasmachine realiseren. De afvoer zou door de muur aangelegd moeten worden. Weet niet precies hoe het daar met leidingen zit. Er moet eerst iemand even langskomen om te kijken naar de mogelijkheden.

Lekkage bij douchecabine verhelpen

Onlangs heb ik een gesloten douchecabine zonder douchebak geplaatst, helaas er is sprake van lekkage. Het water komt via achterkant van cabine naar voren, mogelijk de waterleiding is niet goed aangesloten. Opdracht: lekkage opsporen en herstellen.

Douchecabine met stoombad plaatsen

Het om het installeren van een douchecabine met stoombad. Ik heb deze al aangeschaft. Hij is 90 x 90 cm. Op de plak waar hij moet komen te staan, staat op dit moment niets. Er hoeft dus niets verwijdert te worden.

Wasmachine aansluiten

De klus betreft het aansluiten van een wasmachine op de afvoer en aanvoer. Het nieuwe sifon is in huis, hetzelfde geldt voor de knelfittingen. We spreken geen Nederlands en hopen in Engels van u antwoord te kunnen verwachten.

Gaten en kleine sleuven in kanaalplaat slijpen

Ik ben benieuwd naar jullie bevindingen voor de volgende 2 klus in onze nieuwbouwwoning. Klus 1: 8 LED spotjes in onze in het plafond. Het plafond bestaat uit kanaalplaten en is nog onbewerkt, waardoor precies te zien is waar de kanalen zich bevinden. Het boorgat zou 7 cm zijn. Daarnaast is er geen transformator op dit LED systeem, 230V, waardoor we kleine sleufjes zouden willen naar het bestaande lichtpunt. Klus 2. Voor de kookplaat moet een gat, 15 cm, in de muur geboord worden voor de afzuiging.

Verstopte gootsteen repareren

Een verstopte gootsteen in de keuken repareren.

Lekkende kranen herstellen en binnenwerk WC vernieuwen

Twee kranen lekken: een in keuken en een op de wastafel van de badkamer. Deze moeten vervangen worden door simpele (wel goede) thermostaatkranen met een hendel. De huidige kranen hebben twee knoppen voor koud en warm water. En het binnenwerk van het reservoir van de wc is niet goed, het water blijft uur lopen. De vlotter en de afsluitring op de bodem van het reservoir moeten vervangen worden. Het reservoir is van steen. Graag zo spoedig mogelijk.

Kraan in keuken vernieuwen

Ik wil een nieuwe keukenkraan laten installeren. De kraan lekt al een aantal jaar. Het gaat dus om een nieuwe keukenkraan, ter vervanging van de oude. Of er iets aan het leidingwerk moet gebeuren, dat weet ik niet. Ik ga zelf de kraan aanschaffen.

Waterdruk in CV verhogen

Ik moet de waterdruk in de CV verhogen. Het niveau is lager dan wordt aangegeven. Ik denk niet dat het een hele lastige klus is maar ik wil er niet zelf aan beginnen. Ik verhuis in september.

Reparatie aan een afvoer en kranen

Ik heb op dit moment lekkage in mijn badkamer aan de afvoer onder de wastafel. Ook de waterkranen sluiten niet goed en er loopt water weg. Ik laat dit graag repareren. Misschien moeten de kranen vervangen worden. Ik hoop dat er snel een vakman beschikbaar is voor deze klus en hoor graag vooraf wat de kosten zijn.

Radiator verwijderen, twee anderen plaatsen

Ik wil een grote oude radiator laten verwijderen en afvoeren. Ik heb van mijn benedenburen 2 andere radiatoren gekregen en wil die hier laten monteren en aansluiten. Ik heb er nog geen ophangbeugels bij. Ik ontvang graag uw offerte.

Installatie klussen

Ik zou graag een prijsopgave en voorrijkosten ontvangen voor 3 klussen: - toilet lekt onder bij de stortbak - 2e toilet blijft doorlopen - keuken kraan vervangen Ik woon in Amsterdam Osdorp. Hartelijke groet.

Doorstroomverwarmer installeren voor de douche

Ik wil een doorstroomverwarmer (Clage CEX-U 11-13,5 KW) installeren voor de douche. Er hangt nu nog een oude gasketel die eerst moet worden weggehaald. Daarnaast heb ik 3 groepen van 16A in de meterkast. Ik denk dat er nog een voorrangsschakelaar moet worden toegevoegd.