Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Amsterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Amsterdam heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Amsterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Amsterdam of directe omgeving.

16777 klanten uit Amsterdam bevelen een bij Casius in Amsterdam aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Amsterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: een verwarmingsinstallatie plaatsen in een winkel van 250m², warmtepomp plaatsen, gehele woning van vloerverwarming voorzien, warmtepomp plaatsen, nieuwe airco's, zonnepanelen en een zonneboiler laten plaatsen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp en zonneboiler, warmtepomp plaatsen, een warmtepompsysteem installeren ten behoeve van verduurzaming, warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen, indicatie nieuwe warmtepomp t.b.v. woning 600m³, hybride warmtepomp installeren, warmtepomp plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Amsterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Amsterdam:

Aanleggen toevoerkraan en afvoerpijp voor vrijstaande vaatwasser

1. Aanleggen kraan voor wateraanvoer naar vrijstaande vaatwasser Onder de 2 keuken wasbakken is de koud waterleiding. Deze dient met een koppelstuk doorgetrokken te worden naar rechts, circa 1 meter en voorzien te worden van een kraan voor de vrijstaande vaatwasser. 2. Aanleggen pvc afvoerpijp met u-bocht zoals bij wasmachines gebruikelijk is (zie laatste foto). De afvoerpijp komt naast de kraan. De afvoerslang van de vaatwasser kan in de afvoerpijp gehangen worden. De afvoerpijp dient vanaf de u-bocht achter 2 keukenkasten doorgetrokken te worden (circa 1 meter) en aangesloten op de keukenafvoer. De afvoer moet echt goed geplaatst worden om lekkages te voorkomen. Voorkeur gaat daarom uit naar een afvoer zoals bij wasmachines. Ik weet niet of er voldoende ruimte achter de keukenkasten aanwezig is. Het gaat om kasten van Bruynzeel. Benodigde materialen dienen door installateur zelf meegebracht te worden (kraan, koperen leidingen, pvc afvoerbuizen, koppelstukken, lijm, bevestigingsmateriaal, schroeven, etc). Svp alle benodigde materialen meenemen voor de afvoerpijp.

Verkorten en verplaatsen afvoerleiding en vervangen buitenkraan

De bestaande afvoerleiding (keuken) wil ik verplaatst en verkort hebben in de kruipruimte. Tevens vervangen een lekkende buitenkraan op ons dakterras.

Gas geiser vervangen

Ik wil een oude(re) Bosch gas geiser, die in de keuken hangt, laten vervangen door een elektrische geiser of (doorstroom) boiler. Ik heb momenteel een oude gasgeiser in de keuken hangen, deze wil ik laten vervangen door een elektrische geiser of (doorstroom)boiler, afhankelijk van welke het beste functioneert en/of het voordeligst is.

Koudwaterleding fontein toilet verleggen

De koudwaterleiding voor het toilet fonteintje zit nu te ver van de muur af. De leiding die nu uit de ombouw komt, moet dus in de muur komen. Het gaat om een stuk van ca. 70 cm in cellenbeton. Ombouw kan nu nog gedemonteerd worden (is niet betegeld en alleen geschroefd).

Airco's plaatsen in slaapkamers

Ik ben op zoek naar iemand die 2 airco's voor mij kan plaatsen. Het is voor 2 slaapkamers. Ik ontvang graag een offerte inclusief het leveren en het plaatsen.

Wasmachine aansluiting verplaatsen

Mijn wasmachine wil ik laten verplaatsen van de badkamer, naar een hok naast de badkamer. De waterleiding moet naar dat hok getrokken worden. Aanvoer en afvoer.

Radiatoren vervangen

Goedemiddag, Ik wil graag mijn radiator (2×) laten vervangen, waarvan 1 een radiator thermostaat aansluiting moet hebben(om het te kunnen bedienen). Hoop spoedig op een reactie ... graag per email

Elektrische boiler plaatsen

Ik wil graag de oude open gas geiser (afgekeurd) in de badkamer met een elektrische boiler (120 L) vervangen. Ik wil een offerte voor een elektrische boiler (koop) en installatie.(in de ruimte naast badkamer?).

Moederhaard en geiser vervangen door een cv ketel

Vervangen cv-moederhaard voor combiketel. Loodgieterswerk en overige. Rookgasafvoer en beluchtingskanalen. Bijplaatsen radiator woonkamer. Onderhoudscontract.

Geberit spoelmechanisme toilet repareren

Een van de twee spoelknoppen (de kleine, zie foto) werkt niet meer. Er lijkt iets afgebroken te zijn in het mechanisme. Graag zou ik iemand langs willen laten komen die het onderdeel kan reapareren of vervangen.

Het realiseren van vloerverwarming en verdeler voor twee verdiepingen

Wij willen vloerverwarming realiseren, het is een cementdekvloer dus deze moet worden ingefreesd. De woning staat op dit moment leeg. . Gebouwd in 1998 Het gaat om de 1ste en 2de verdieping. CV ketel bevind zich op de 2de verdieping. Er moet gekeken worden waar de verdeler van de 1ste verdieping Geplaatst en aangesloten kan worden op de CV op de 2de verdieping kan dit in de CV kast. We willen de vloer graag wel afgewerkt / dichtgesmeerd voor laminaat dat er later op komt.

Afvoer wasbak keuken verstopt

Onze keukenafvoer moet worden doorgespoten. Een trekveer heeft helaas niet geholpen. Het appartement is op 1 hoog maar je kan voor de deur parkeren (10 meter van de keuken) dus het is relatief eenvoudig om bij de afvoer te komen met de doorspuit installatie.

Warmtepomp plaatsen

Voor onze woning in aanbouw (van 230 m2) in Amsterdam zijn we op zoek naar een geschikt systeem voor het verwarmen van huis en sanitair water. We hebben een offerte liggen voor een bodemwarmtepomp, maar vinden dit te duur en complex. Daarom zouden we nu willen kijken naar een lucht-water warmtepomp.

Lekkage bij de afzuigkap oplossen

Sinds een week druppelt er water uit de afzuigkap. De koof die is gemaakt om de afvoer weg te werken is ook nat geworden. Toen ik de roosters er af klikte kwam er een plens water uit. Nu druppelt het weer rustig door. Druppel hangt links op de foto.

Lekkage badkamer opsporen en oplossen

Ik verhuur het appartement boven mijn appartement. Nu is er een gele vlek op mijn plafond, precies onder de douche van mijn huurder boven. Ik denk dat er lekkage zou kunnen zijn. Ik ben opzoek naar een loodgieter die langs kan komen om de lekkage op te sporen en op te lossen.

Installeren van elektrische accumulatie verwarming

Ik ben mij aan het oriënteren op het vervangen van mijn op gas verwarmde radiatoren. Ik woon in aan appartement van rond de 63 M2 met een grote woonkamer en 2 kleine kamers. In de grote woonkamer zijn nu 2 radiatoren geplaatst en in de kleine kamers ieder 1. Ik heb volgens mij nog geen dubbele meter. Het idee is om eerst over te stappen op elektrische accumulatie verwarming om daarna de ketel te vervangen met een instant heater voor de hand afwas en het douchen. 2 mensen

Keukengeiser vervangen door een nieuwe

Wij willen onze oude keukengeiser laten vervangen door een nieuwe bad/douche geiser. Het liefst op dezelfde plek (keukenkastje). Ik kon niet kiezen voor geiser, daarom voor verwarmingsketel gekozen. Helaas mogen we geen CV ketel in ons appartement van de VVE.

Geiser en kachel controleren en eventueel de thermostaat vervangen

Ik zoek een specialist die een aantal CV-gerelateerde zaken kan checken. De thermostaat van de kachel werkt niet meer goed en dient misschien vervangen te worden. Daarnaast moeten de geiser en kachel weer schoongemaakt worden. Ik bespreek graag met de vakman wat hij denkt dat er mogelijk is.

Gas en elektra splitsen

Voor het gas en elektra splitsen zoek ik iemand die een rapport kan maken voor de vergunning.

Gehele woning van vloerverwarming voorzien

Vloerverwarmingen hal, keuken en woonkamer. Plavuizen leggen door het hele huis ongeveer 77 m2. In de badkamer en toilet leidingen frezen en betegelen.

Waterdruk verhogen

Ons huis in Amsterdam heeft 4 verdiepingen. De waterdruk op met name de bovenste verdiepingen is laag. We willen dat verhogen met een pomp in de kelder, waar de waterleiding het huis binnenkomt. Alles is goed toegankelijk en er is voldoende ruimte en ook een elektriciteitspunt.

Ontstoppen van gootafvoer

Ik had eerder laten ontstoppen en toen is er een extra toegang aangelegd tot de hoofdafvoer. Er moet via deze toegang weer ontstopt worden.

Nieuwe airco plaatsen

Ik wil mijn huidige airco laten vervangen door een nieuwe met een hogere capaciteit. De oude verwijder ik zelf, en ik zal de nieuwe airco zelf aanschaffen. Het gaat dus alleen om het plaatsen.

Gaslek in of bij het gasfornuis herstellen

Er was een gaslek ontdekt bij het fornuis. Daarom hebben we een vervangende gasslang gekocht en zelf geinstalleerd. We ruiken nu echter direct gas bij het openzetten van de gaskraan. Mogelijk hebben we het gasfornuis niet goed geinstalleerd of zit er in het fornuis zelf een lek.

Mantelbuizen plaatsen voor nieuwe meterkast

Er moeten in 2 woningen mantelbuizen worden gesplaatst (electra en gas).