Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Amsterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Amsterdam heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Amsterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Amsterdam of directe omgeving.

16185 klanten uit Amsterdam bevelen een bij Casius in Amsterdam aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Amsterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: appartementencomplex voorzien van warmtepompboilers, warmtepompen installeren nieuwbouwproject, warmtepomp aanleggen, duurzame energieproductie woning realiseren, grondwaterwarmtepomp met verticale boorput aanleggen, grond- / water-warmtepomp installeren, water-waterwarmtepomp installeren, warmtepomp voor verwarming van een woonboerderij, water-lucht of water-water warmtepomp installeren, installeren van een Water- waterwarmtepomp, warmtepomp voor verwarmen zwembad, warmtepomp installeren, infrarood verwarming installeren, lucht - Lucht warmtepomp plaatsen, luchtwater pomp of alternatief leveren en plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Amsterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Amsterdam:

Verhoogde toiletpotten monteren

Ik wil graag 2 verhoogde toiletpotten laten monteren. 1 met een muurafvoer en 1 met een grondafvoer. Tevens wil ik ook 2 steunbeugels laten monteren, 1 in de badkamer en 1 in het toilet. Kunt u een schatting voor mij maken hoeveel dit ongeveer gaat kosten?

Buitenkraan op de voorgevel plaatsen

Ik zoek een loodgieter die een buitenkraan op de voorgevel wil plaatsen. De afstand van de meterkast tot de plaats waar de buitenkraan moet worden geplaatst is ongeveer 3 meter. Ik zou graag een kraan met afneembare tapsleutel willen.

Radiator verplaatsen in de woonkamer

Omdat ik een nieuwe keuken wil plaatsen, wil ik de verwarming radiator verplaatst hebben en op de wand naast de leidingen plaatsen. Het wordt een verticale radiator. Zie de foto's. Als voorbeeld zo'n radiator: -radiator/henrad-verticaal/alto-plan/henrad-alto-plan-1600-hoog/1600x300-t11-746-watt-henrad-alto-plan. Html

Quooker Fusion Flex installeren

Quooker fusion flex installatie - Quooker is al aangeschaft. We missen ook nog een t splitsing in koud water leiding.

Vaatwasser met watertoevoer aansluiten

We gaan binnenkort een nieuw kantoor betrekken, alleen heeft deze nog geen vaatwasser aansluiting. We hebben de toestemming gekregen om deze te realiseren met vooraf een advies/offerte voor waterafvoer als elektrotechnisch. Zou u het voor ons kunnen doen, zodat we het aan de eigenaar kunnen voorleggen? Het keukentje waar de vaatwasser komt te staan heeft nog geen geschikte aansluiting of afvoer, enkel de spoelbak. De keukenmuur grenst met de wc.

CV-onderhoud en wastafelkraan monteren

Ik wil graag een afspraak maken voor CV onderhoud en het vervangen van de wastafelkraan. Deze is helemaal verkalkt en moet misschien doorgezaagd worden.

Aanleg van een buitenkraan

Wij zouden graag een buitenkraan willen aanleggen aan de achterzijde van de huurwoning. De hoofdleiding zit aan de voorzijde. Eventueel aanleggen via de kruipruimte. We horen graag prijs en mogelijkheden. Hij moet te vergrendelen zijn.

Hansgrohe My Cube XL wastafelkraan monteren

De desbetreffende kraan wil ik laten aanbrengen op mijn wastafel.

Warmtepomp installeren

Waar moet de warmtepompboiler geplaatst worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers. Waarvoor wenst u de warmtepompboiler te gebruiken? Sanitair water verwarmen. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Betreft verwarmen sanitair water in oude dijkwoning die volledig nageïsoleerd is. Energievoorziening van de woning gaat naar all-electric waarbij verwarming van de kamers middels lucht - luchtwarmtepomp gerealiseerd gaat worden. De warmtepompboiler moet de verwarming van het sanitair water op zich gaan nemen. Betreft 2 persoons huishouden (waar mogelijk uitbreiding gaat plaatsvinden). De woning heeft een ligbad en regendouche. De geplande locatie voor de warmtepomp is in de keuken die relatief groot is. Van belang is in die zin ook hoeveel geluid de warmtepompboiler maakt en of deze zijn lucht uit een vertrek kan halen waarin geleefd wordt. Indien dat minder ideaal is, kan er dan een kanaal naar buiten worden gemaakt? Zal door de koudere buitenlucht waarschijnlijk invloed hebben op het rendement...

Opbouwventilator installeren

Welk type ventilator overweegt u te plaatsen? Opbouwventilator. Ernstige schimmelvorming op het plafond en de muur. Op dit moment is er geen werkende afzuiging in de badkamer, waardoor de schimmel - na het schoonmaken - snel en hevig weer terug komt. De badkamer is ca 8 m2. De schimmel zit over het gehele plafond en aan de bovenkant van de muur.

Buitenkraan laten plaatsen

Graag zou ik willen weten wat de kosten zijn voor het plaatsen van een buitenkraan. In afwachting van uw reactie.

Schouw openbreken

Wij hebben een schouw in de hoek van de kamer. Deze is dichtgezet. Wij willen weten of het mogelijk is deze muur weg te breken en er dan een elektrische haard in te zetten.

Warmtepompboiler installeren

Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Nieuwbouw Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Verwarmen van een ruimte of gebouw, koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw, sanitair water verwarmen Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Wij zijn op zoek naar een totaal oplossing voor de bouw van een uniek nieuwbouwproject. Het gaat om een zogezegd tiny huis. We zoeken een partner om een mooi duurzaam totaal systeem hiervoor te realiseren. Verwarming van de ruimte (1 ruimte) van circa 16m2, en verwarming voor warmwater voor douche en keuken (1 warmwater kraan). De woning heeft een hoge isolatiewaarde en het verbruik zal laag liggen. Graag per mail contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Verschillende leiding klussen

Heb lekkage van een koppelstuk van een flexibele waterleiding. Na reparatie kan tevens de vaatwasser aangesloten worden. Moet ter behoeven van de vaatwasser een T- stuk voor de afvoer geplaatst worden en ik wil dat er afsluitkraantjes worden geplaatst.

Isoleren en vloerverwarming aanleggen

In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Renovatie. Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 30 m². Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het betreft een renovatie project waarbij het huis casco opgeleverd wordt. Leidingen, gas en radiatoren zijn wel al aanwezig. CV gestookt. Het gaat om een aanvraag voor het isoleren en aanleggen van vloerverwarming voor de benedenverdieping. Ik weet ook niet of vloerverwarming infrezen het juiste type is voor dit project. Kunt u daar ook informatie over geven?

Nieuw WC-reservoir laten monteren

Ik wil graag een nieuw wc-reservoir laten monteren. Dit reservoir wil ik bij Praxis kopen.

Buitenkraan in de achtertuin laten maken

Wat kost het om een buitenkraan in de achter tuin te laten plaatsen. De waterleiding is bij de voordeur en er is een kruipruimte aanwezig, het luik zit bij de voordeur. De afstand van de voordeur naar de achtergevel is ongeveer 8 meter.

Vervangen en reinigen van mechanische ventilatie

Ik wil graag het mechanisch ventilatiekanaal laten reinigen en het huidige verouderde systeem vervangen door een nieuwe. Verder advies over mogelijkheden om afzuiging fornuis aan te sluiten op centraal systeem. Itho cve 660 meer dan 15 jaar oud

Radiator verwijderen en leiding afdoppen

Ik wil de radiator uit de keuken weg laten halen, omdat ik de muur waarop de radiator vast zit wil verwijderen. Wat zijn de kosten hier voor?

Doucheset na laten kijken

Ik wil graag een doucheset na laten kijken. Ik heb een lekkende massage douchekop en knoppen van Grohe.

Ventilatie in de badkamer aanbrengen

Ventilatie aanbrengen in de badkamer van hooguit 2 m2. Deze heeft geen buitenmuren, op advies van bouwkundige, zal leidingwerk via het plafond zo’n 4 meter naar de buitenmuur moeten lopen. Wat zijn de kosten?

Gasleiding in muur frezen

Ik wil een gasleiding laten infrezen in muur van zo’n 4 a 4,5 meter lang in verband met een sier opbouw gaskachel.

Badkamerventilatie aanbrengen

Welk type ventilator overweegt u te plaatsen? Buisventilator. Welke ruimte(s) moet(en) geventileerd worden? Badkamer. Hoeveel ruimtes moeten geventileerd worden? 1 ruimte Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Ik woon in een appartementencomplex van 4 verdiepingen op 1 ste verdieping in Amsterdam. In de badkamer lijkt wel een ventilatiegat te zitten maar hier lijkt verder geen zuigsysteem of iets dergelijks bij te zitten. Na het douchen blijft de badkamer altijd lang vochtig, dus ik denk dat een betere ventilatie dit zou kunnen verhelpen. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn. Badkamer is ongeveer 7-8 m2 en ik zou eventueel een foto kunnen sturen van de ventilatie die er nu zit.

Advies over elektrische verwarming

Elektrische radiatoren plaatsen in 4 kamers. Totaal: 125 m3 oud huis, dubbel glas wordt geplaatst en ik wil graag een indicatie hebben omtrent de gebruikskosten. Momenteel verwarmen we met gas.

Nieuwe geiser installeren

Graag zou ik een nieuwe geiser van het type Fasto (Nefit) Type geiser F-1450 willen laten installeren. De geiser is nog niet in huis, dus eventueel een combinatie van levering en installatie is ook mogelijk.