Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Amsterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Amsterdam heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Amsterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Amsterdam of directe omgeving.

15197 klanten uit Amsterdam bevelen een bij Casius in Amsterdam aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Amsterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: totale CV installatie vervangen, heteluchtverwarming vervangen in een restaurant, complete CV installatie aanleggen, volledige CV-installatie aanleggen, wTW Inventum Ecolution Combi 50 leveren en installeren, cV ketel vervangen en verplaatsen, cV ketel en radiatoren vervangen, nieuwe verwarmingsinstallatie aanleggen, gas, water en verwarming laten installeren, moederhaard en boiler door een combiketel vervangen, compleet nieuwe CV installeren, vloerverwarming aanleggen, warmtepomp installeren bij een vrijstaande woning, thermostaat van de Magnum vloerverwarming repareren, vloerverwarming installeren op 2 verdiepingen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Amsterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Amsterdam:

Aansluitpunt gas voor kooktoestel

Ik wil mijn keuken anders indelen. Het gasaansluitpunt moet dan ± 360 cm verplaatst worden. Echter: het gewenste punt is vlak bij de gasmeter. Is het mogelijk bij de brede gasbuis vlak na de meter een M24 aansluiting te maken? Zo ja, tegen welke prijs?

Standleiding relinen

Ik heb vastgesteld dat mijn gietijzeren standleiding lek is. Over 6 meter moet de standleiding gerelined worden. De standleiding is gemakkelijk bereikbaar. Graag wil ik offerte voor het relingen per meter. Er zijn bijkomende kosten

Loodgieterswerk grachtenpand

Ik heb een pand aan een van de grachten van Amsterdam met 4 appartementen erin. Ik zoek een nieuwe loodgieter die een keer per jaar de cv ketels gaat onderhouden, en meer werk doet natuurlijk. Ik wil een loodgieter die standaard langsgaat als er wat mis is.

Nest thermostaat installeren

Ik wil graag een 2e generatie Nest thermostaat laten installeren op de plek waar nu een aan/uit Honeywell zit. Ik heb een Kombi Kompact ketel van Intergas. Graag iemand die ervaring heeft met de Nest thermostaat.

Toilet repareren

De wc blijft doorlopen, het afsluit stukje sluit niet meer goed af, maar ik krijg het niet gemaakt.

Fontein in toilet monteren

Er moet een wc fontein komen. Hoekmodel van 30 x 30 cm. Graag een offerte voor de aanschaf van de fontein, toebehoren en volledige plaatsing.

Wasmachine aansluiting realiseren

Aansluiting in de badkamer realiseren voor de wasmachine wat gaat dit me ongeveer kosten

Radiatoren installeren en wat leidingwerk aanpassen

We hebben een 8-tal radiatoren die moeten worden geïnstalleerd. Waarvan 2 in een net opgesplitste kamer is waarvan de afvoer in de ene kamer is en de aanvoer in de andere kamer. Daar moet het leidingwerk worden aangepast. En een radiator moet worden afgetopt. De leidingen komen uit de vloer. Er moeten nog wel kranen komen. Kan u aankomende vrijdag of in de tweede helft van volgende week de radiatoren ophangen?

CV ketel vervangen en verplaatsen

Kan ik een combi offerte aanvragen voor als wij de combiketel laten vervangen en 1,5 meter verplaatsen en een wasmachine aansluiting maken in dezelfde ruimte? Ik hoor het graag. Werkzaamheden graag tussen 29-11-2017 en 08-12-2017.

Vrijstaande Morso 1410 houtkachel plaatsen

Voor mijn woonschip in Amsterdam heb ik net een kleine houtkachel (morso 1410 bovenaansluiting) aangeschaft. Hoewel ik al een gaskachel afvoer heb, wil ik de houtkachel graag op een andere plek. Graag ontvang ik een offerte voor het volgende: * Aanleggen rookafvoer 15cm op makkelijk toegankelijk dak van een woonboot (houten luik, platen en zeil); * Aanleggen en plaatsen van pijp en kachel; * Dichtmaken en afsluiten oud afvoer luchtgat; * Eventueel meeleveren glas of metale vloerplaat. Ik hoor het graag,

Keukenkraan vervangen

Wij hebben een nieuwe keukenkraan gekocht en laten die hier graag monteren. De oude kraan moet worden verwijderd. Ik ontvang hiervoor graag vooraf uw prijsopgave.

Wasmachine aansluiting maken

Aansluiting wasmachine in keuken realiseren. De werkplek is goed bereikbaar. De vakman kan zijn auto voor de deur kwijt. De klant gooit zelf zijn afval weg.

Wateraansluiting voor een vaatwasser monteren

Ik wil graag een wateraansluiting voor de vaatwasser laten verzorgen. De afvoer en een stopcontact zijn al aanwezig. Er zit op deze plek al een waterleiding waarop kan worden aangesloten. Er moet ook een kraan worden geleverd. Ik ontvang graag uw offerte.

Lekkende douchekraan repareren

De kraan van de douche lekt, is zeer moeilijk volledig dicht te draaien.

Afvoer aansluiten op hoofdafvoer

Ik zoek van een erkende installateur is een loodgieter met een waarborg certificaat: ik wil een nieuwe afvoer aansluiten op hoofdafvoer die door de garage van onderbuurvrouw loopt. Dit werk kan in 5 minuten gedaan worden.

Aansluiting maken voor wasmachine

Aansluiting voor wasmachine in badkamer maken

Wasmachine aansluiting verplaatsen

Ik wil de wasmachine aansluiting verplaatsen naar de badkamer. Ik weet niet om hoeveel meter verplaatsen het gaat maar de wasmachine zit op dit moment in de keuken. Ook moet er een elektra leiding komen.

Wasmachineaansluiting in gangkast maken

Een wasmachineaansluiting in de gangkast maken. Daar zit de hoofdleiding ook. De wasmachine staat nu in de keuken. Als deze verplaatst wordt naar de gangkast, kan er in de keuken een afwasmachine komen.

CV-radiator inmeten en monteren

Wij zoeken een vakman die voor ons een cv-element kan plaatsen in onze slaapkamer. We hebben nog geen radiator gekocht maar willen de situatie hier eerst even laten beoordelen en inmeten. We ontvangen graag uw offerte voor het inmeten en monteren. Ik ben Engelssprekend, deze aanvraag is voor mij vertaald.

Verlengen van het schoorsteenkanaal

Ik wil de bestaande enkelwandige schoorsteenpijp laten verwijderen en daar een langere dubbelwandige schoorsteenpijp laten plaatsen van rond 150 mm en 200 cm lang met schoorsteenkap. De buizen worden met een platte dakplaat op de schoorsteen gemonteerd. De schoorsteen moet middels tuibeugels vastgezet worden. Materialen worden door mij geleverd. Situatiefoto's heb ik op aanvraag beschikbaar. Ik ontvang graag uw offerte.

Onderhoud aan Remeha ketel

Ik wil graag Service onderhoud laten uitvoeren aan mijn nieuwe CV ketel, de ketel geeft servicemelding A aan. Ook worden de verwarmingen niet meer goed warm, dit kan natuurlijk met elkaar te maken hebben. Remeha Tzerra 28C plus Servicemelding A.

Gietijzer riolering verleggen

Als onderdeel van renovatie van mijn badkamer, moet gietijzer stand rioleringsbuis (buitendiameter 60 mm, lengte ongeveer 300 cm) verleggen worden ongeveer 150 cm naar hoek van nieuwe badkamer. Aangezien dat daar zijn nog 2 verdiepingen boven mij met hetzelfde buis, dat is in totaal 60-70 kg gietijzer dat nieuwe buis oplossing moet dragen (hoogstwaarschijnlijk door middel van staalbeugel(s) dat worden bevestigd aan verticale staalbalk dat ziet precies naast buis voordat bovenste bocht is gemaakt). Als u heeft ervaring met soortgelijke project, ik wil u graag vragen om langs te komen om situatie te beoordelen een offerte te maken. Als dat nodig is, ik kan je extra foto's apart sturen. Met vriendelijke groet,

Afvoer/aansluiting maken voor wasmachine

We moeten voor onze nieuwe wasmachine een aansluiting in de keuken voor de afvoer.

Houtkachel en rookkanaal plaatsen

Wij willen een houtkachel laten plaatsen in onze woning in Amsterdam. Het gaat om de Wanders Oak wit beton met houten voet en heeft een rookkanaal aansluiting van 150 mm. Wij wonen op de 4e en tevens bovenste verdieping in Amsterdam West. Boven ons zit alleen nog ons eigen dakterras. De kachel komt voor een bestaande schouw in de woonkamer te staan waar ooit een gaskachel heeft gestaan. Er is dus een doorvoer naar het bestaande rookkanaal. De totale hoogte vanaf de vloer tot bovenkant schoorsteen is ongeveer 5 meter, de doorsnede van het rookkanaal is 23 cm. Hij is al lange tijd niet in gebruik geweest, wellicht dat er een buis doorgevoerd moet worden. De houtkachel kan ik zelf kopen, tenzij er een goede aanbieding is voor het geheel. Graag ontvang ik een offerte. Er is geen hittebestendige vloer en daar zou ik graag voor geadviseerd willen worden. De kachel ga ik zelf ook even voor kijken maar ik zou wel een alles in 1 offerte willen hebben.

WC-leiding doortrekken naar zolder

Ik zou graag op zolder een wc willen in de badkamer. Hiervoor moet er wel een afvoer zijn. Ik zou graag willen weten of het mogelijk is en wat het kost. De huidige aannemer wil dit niet doen, dus zoek ik naar iemand die dit wel kan. Over 12 maanden wordt het huis opgeleverd.