Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Amsterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Amsterdam heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Amsterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Amsterdam of directe omgeving.

15401 klanten uit Amsterdam bevelen een bij Casius in Amsterdam aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Amsterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: complete CV-installatie in een nieuwbouwhuis, verwarming aanleggen in huis, aanleggen centrale verwarming, centrale verwarming in chalet aanleggen, plaatsen van zonnepanelen, vloerverwarming aanleggen, collectoren plaatsen voor vloerverwarming, volledige CV-installatie aanleggen, cV-ketel verplaatsen, leidingen wegwerken en radiator verplaatsen, nieuwe radiatoren plus leidingen installeren, gashaard Dru in nieuwbouwhuis installeren, gaskachels vervangen door centrale verwarming, wTW-unit en kanalen leveren en plaatsen, open haard plaatsen in een hoekwoning, vaste airco op zolder installeren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Amsterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Amsterdam:

Houtkachel aansluiten met een rookkanaal via de buitenmuur

Wij wonen in een tussenwoning en ik wil daar aan de achterzijde een Gamma houtkachel laten installeren. Ik heb de kachel nog niet gekocht, ik wil eerst graag advies van een vakman over de mogelijkheden van de aansluiting. Ik wil in de geïsoleerde buitenmuur van mijn achtergevel een opening laten maken voor de afvoerpijp en die dan langs de achtergevel omhoog laten aanleggen. Ik weet alleen niet hoe dit technisch moet worden uitgevoerd. Ik sta open voor uw advies en ontvang graag uw prijsindicatie.

Mantelbuis aanleggen naar nieuwe meterkast

Ik ga in 1e week februari liander mijn gasmeter 2 meter laten verplaatsen binnen dezelfde meterkast. Ik kreeg van hun aanwijzingen om de voorbereidingen zelf te doen met de mantelbuizen; hier zoek ik iemand voor.

Radiator repareren

Radiator begane grond woonkamer is koud. In Alle andere kamers werken de radiatoren wel. Mogelijk 2-wegregelafsluiter defect. Al eerder vervangen in het verleden.

Tussenmeters plaatsen voor gas, water en elektra

Wij hebben een bedrijfspand gekocht waar wij de benedenverdieping gaan verhuren en zelf de bovenverdieping in gebruik zullen nemen. We willen graag tussenmeters laten plaatsen voor water, gas en elektra. Ik ontvang graag uw offerte.

CV-ketel verplaatsen, leidingen wegwerken en radiator verplaatsen

Ik ben met spoed op zoek naar een installateur. 1) Verplaatsen van de cv ketel & expansievat naar een nieuw te plaatsen balkonkast (nog niet aanwezig) met vorstbeveiliging. 2) Verplaatsen radiator in de keuken. 3) Warmwaterleiding naar andere zijde keuken verleggen 4) Wegwerken van leidingen langs wanden en plafond (zie voorbeeld op de laatste foto) in de gehele woning. Het gaat om ongeveer 40 meter leidingen. Graag ontvang ik prijs en vroegst mogelijke startdatum.

Inregelen van stadsverwarming

Ik ben op zoek naar iemand die de radiatoren in mijn woning kan inregelen. Ik hoop tenminste dat dit het probleem zou oplossen, radiatoren worden namelijk niet echt warm. Woon in Amsterdam West en heb stadsverwarming in de woning met totaal 8 radiatoren. Volgens Nuon is alles in orde met de stadsverwarming maar de radiatoren blijven koud of worden zeer licht warm. Heb geen kamer thermostaat maar regel alles met de knoppen op de radiatoren zelf. Graag ontvang ik ene opgave van kosten hiervoor.

Warmtelint aanleggen

Ik woon op een woonboot en de waterleiding naar het land is voorzien van een warmtelint. Echter, het lint geeft kortstluiting zodra ik het in het stopcontact steek. Ik zou hier graag iemand naar willen laten kijken.

Thermostaat van de douchekraan repareren

Mijn douchekraan van Grohe, gekocht bij de Praxis, geeft slechts lauw water. Ik wil graag iemand langs hebben die dit voor mij zou kunnen verhelpen.

Keukengeiser vervangen

Ik wil mijn huidige open keuken geiser laten vervangen door een geiser met een dicht afvoersysteem. Ik heb al een geiser gekocht. Ik zoek een vakman voor de vervanging. Graag ontvang ik uw offerte.

Badkraan monteren

Demonteren oude badkraan en monteren nieuwe badkraan.

2-wegklep stadsverwarming vervangen

Verwarming gaat alleen aan als we in de meterkast de 2-wegklep zelf open en dicht draaien. De thermosstaatregelaar in de woonkamer lijkt de instellingen niet door te geven. Warm water hebben we wel altijd. Verwarming werkt dus wel maar omslagachtig. Ik weet niet of de 2-wegklep kapot is of de thermostaat zelf

Radiatoren monteren

Ik wil 4 radiatoren laten monteren: In de gang verticale designradiator van circa 3000 watt. In de slaapkamer een vrijstaande radiator voor de schuifpui 2500 van watt. Nogmaals in andere slaapkamer vrijstaande radiator. In de badkamer een design/handdoek radiator van 1000 watt. In alle vertrekken zijn de oude radiatoren al verwijderd.

Houtkachel en afvoerkanaal aansluiten in een blokhut

Wij hebben een houtkachel op het oog, de Thorma Bozen Zwart met achterafvoer. We willen deze kopen en laten installeren in een blokhut op een tuinencomplex. Er ligt een flauw zadeldak op met EPDM. In de toekomst wordt hier een sedumdak op gemaakt. Dat heeft flink gewicht en we willen daarom de afvoerpijp niet door het dak, maar door de zijgevel laten aanleggen. We zullen zelf alle materialen kopen en zoeken een vakman voor de montage. Verder willen we een kleine geiser laten monteren. We ontvangen graag uw offerte.

Sleuven frezen voor elektra en waterleiding

Ik wil enkele waterleidingbuizen in de badkamer wegwerken en wil enkele stopcontactdozen verplaatsen en enkele nieuwe laten aanbrengen.

Gashaard Dru in nieuwbouwhuis installeren

Graag vraag ik een offerte aan voor een drie-kanten zichthaard. DRU Metro 100XTL-41 gashaard of iets soortgelijks, dat we als een soort roomdivider kunnen gebruiken. Het is wenselijk dat deze voor 15 januari geplaatst wordt in verband met leggen van de vloer. Rookkanaal moet nog worden aangelegd. Ik kijk uit naar uw offerte.

Schoorsteen verhogen

Schorsteen ligt naast huisje op dakterras en zou minimaal 2 meter verhoogd moeten worden.

Thermostaatknoppen radiatoren installeren

Ik wil graag weten wat het kost om een drietal M30x1,5 thermostatic valves te leveren en te installeren op radiatoren. Het gaat er om dat er een slimme thermostaat aan kan worden gekoppeld om ruimtes los van elkaar te verwarmen.

Viega Pexfit leidingsysteem repareren

Ik heb een Viega waterleiding doorgeboord, die moet spoedig vervangen worden. Voorkeur is op 6 of 7 december.

Muuraansluiting van een kraan repareren

Boven mijn bad zit een kraan met muuraansluiting die fors lekt. De aansluiting van de kraan op de pijp moet gerepareerd worden. Ik wil dit graag zo snel mogelijk laten verzorgen en zoek hiervoor een vakman. Ik ben Engelssprekend, deze aanvraag is voor mij vertaald.

Inbouwunit repareren

Ik heb een hangtoilet waarvan de spoelunit blijft doorlopen. Het lukt ons niet zelf om dit te verhelpen. We zoeken een vakman die hier even tijd voor heeft en horen graag vooraf wat de kosten zijn.

Extra radiator in slaapkamer plaatsen

Ik wil een extra radiator plaatsen in de slaapkamer. Er zitten nog geen waterleidingen naar de slaapkamer toe, maar het is wel dichtbij, want de wand tussen de dichtstbijzijnde waterleidingen is een geplaatste tussenwand. Het gaat om een afstand van 2 maal maximaal 6 meter. Ook moet er twee keer afgetapt worden.

Lekkende radiatorkraan demonteren en vervangen

Radiator kraan lekt, onderom. Schijnbaar moet er een nieuwe kraan komen, de leiding aftoppen, kraan demonteren en nieuwe plaatsen. Hoe veel zou dit ongeveer kosten?

Leidingwerk gereed maken voor een nieuwe keuken

Wij zoeken een vakman die leidingwerk in onze nieuwbouwwoning in Amsterdam kan verleggen ten behoeve van onze nieuwe keuken. Exacte opleverdatum is nog niet bekend, maar zal eerste kwartaal 2018 zijn. De aansluitpunten zijn aangegeven op de tekening in de bijlage. Gaat onder meer om: water toe- en afvoer een klein stukje verplaatsen, Perilex aansluiting voor inductie installeren en een aantal stopcontacten aanbrengen voor de afzuigkap. Eventueel is het nodig om extra groep in meterkast te maken. Wie kan deze klus volledig op zich nemen en is flexibel om na oplevering van onze woning dit snel te kunnen oppakken? Graag offerte na inventarisatie wat er exact aangepast moet worden, dus een onderbouwde/gespecificeerde offerte.

CV ketel onderhouden

De CV ketel heeft al een hele lange tijd geen controle meer gehad. Graag maak ik een afspraak met een vakman om de ketel te laten beoordelen en daar waar nodig is te laten repareren.

Gaskookplaat installeren

Ik zoek een erkende gasfitter/installateur om een gaskookplaat (ETNA KGV158WITAE) in de keuken te installeren.