Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Amsterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Amsterdam heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Amsterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Amsterdam of directe omgeving.

16614 klanten uit Amsterdam bevelen een bij Casius in Amsterdam aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Amsterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen en aanschaffen, warmtepomp plaatsen, zonnepanelen aanleggen, 2 oude cv-ketels vervangen door een warmtepomp, complete cv-installatie aanleggen met vloerverwarming, centrale verwarming aanleggen, water-water warmtepomp realiseren, cv-ketel vervangen door een grondwaterpomp, water-water warmtepomp advies en installatie, nieuwe boiler, gashaard of cv, warmtepomp plaatsen, radiators vervangen in keuken, warmtepomp realiseren in een nieuwbouwwoning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Amsterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Amsterdam:

CVverdeler vervangen

De cv verdeler lekt zodanig dat ik wekelijks de cv installatie moet bijvullen. Deze cv verdeler is gedeeltelijk verroest en kan niet hersteld worden. Het gaat om een 8-groeps verdeler met de maten m 22 x 14 mm met kunststof slangen. Zie De cv verdeler is goed te vervangen en zit op schouderhoogte op een makkelijk te bereiken plaats

Vloerverwarming verdeler vervangen

Mijn huidige verdeler van mijn vloerverwarming vertoont ernstige roestplekken. Ik wil dit spoedig vervangen. De verdeler bevindt zich beneden in de gang in de bergingsruimte.

Vloerverwarming aanleggen (droogbouw)

Wij willen vloerverwarming willen hebben (droogbouw). Het gaat om 55 m2 houten ondervloer (underlayment) en 15 m2 uitbouw met cementdekvloer. Het zijn 3 verschillende zones. Afwerking willen we met een houten parketvloer.

Spoelbinnenwerk van toilet vervangen

Ik wil een spoelbinnenwerk die ik al gekocht heb bij praxis in de toilet laten plaatsen. Het toilet spoelde niet meer door en de knop deed het niet meer en ik kan het toilet al een paar weken niet doorspoelen. Ik heb in de Praxis dus een nieuw spoelbinnenwerk gekocht. Ze zeggen dat het makkelijk te monteren is, maar ik krijg de huidige niet los, dus ik ik denk dat er toch iemand met meer expertise naar moet kijken.

Standleiding van 40 vervangen door afvoerbuis tbv toilet

Oude afvoerbuis badkamer vervangen door afvoerbuis tbv WC. Afvoer WC zit al onder het plafond, begane grond verticaal (standleiding) vrijwerk ca. 2,5 meter en dan aansluiting in kruipruimte. Begane grond is houten vloer.

Keuringsrapport gas en elektra voor een splitsingsvergunning opstellen

De titel omvat het doel het betreft twee bestaande woonhuizen die alleen kadastraal gesplitst hoeven te worden.

Bestaande verwarmingsinstallatie vervangen

Een verdieping, tussenwoning, open ruimte (studio)- 65 m3 woonkeuken gedeelte - 35 m3 slaapgedeelte. Voorgevel ramen geïsoleerd(slapen) - achtergevel enkelglas (wonen). Huidig verwarming (bij woonkeuken) = 1x gaskachel - open systeem vermogen= 5kW. Moet van de woningcorporatie vervangen worden, omdat een open systeem niet langer toegestaan is.

Warmtewisselaar vervangen van de stadsverwarming

De warmte unit van de stadsverwarming is lek en moet vervangen worden.merk jos claessens 1996.huidige leverancier doet er niets aan. Valt niet onder hun.Betreft Feenstra

Warmtepompboiler plaatsen en afkoppelen HR ketel

Graag wil ik in mijn rijtjeswoning een warmtepompboiler laten plaatsen voor het verwarmen van het sanitair. Deze moet op de verbouwde zolder komen. Ruimte van plaatsing is 1 m2, nu nog open (en dus groter), later omkast met een plat dak erboven. Aan en afvoer naar buiten, mogelijkheid ook naar binnen. Geluidsarm. 200 à 250 liter. 2 meter verderop is de huidige HR ketel die dan afgekoppeld kan worden, deze wil ik houden. De douche op die verdieping en die eronder, kan dan erop worden aangesloten. We zijn met 3 personen, maar er wordt wel stevig gedoucht.

Junker gasgeiser vervangen

Mijn gasgeiser begint te lekken dus die zal denk ik vervangen moeten worden, daar wil ik graag een totale kostenplaatje voor.

Standleiding vervangen

Ik zou graag de standleiding in mijn huis willen vervangen. Het is een appartement in drie delen verdeeld over vier woonlagen. De standleiding is eerder beoordeeld dat hij vervangen moet worden ivm soms stukken pvc en soms stukken gietijzer. Dit veroorzaakt stankoverlast.

Radiator verwijderen en nieuwe plaatsen

Ik zou graag mijn verwarming in de keuken willen verwijderen en een nieuwe plaatsen. Het zijn de radiatoren die de woningbouw in de woning heeft geplaatst. Deze wil ik uit de keuken verwijderen en een nieuwe platte langwerpige radiator laten plaatsen. Afvoeren van de oude kan ik zelf. Graag zou ik begin volgende week deze klus laten uitvoeren.

Gasgeiser vervangen

Demonteren en afsluiten huidige Bosch gasgeiser Vernieuwen groepenkast, huidige type is met smeltzekeringen. Voorbereid met groepen voor doorstroomboiler en zonnepanelen. Installeren doorstroomboiler eerste verdiepeing voor douche gebruik. Installeren doortroomboiler bgg in keuken voor tapwater. Afsluiten leiding van huidige gasgeiser op eerste verdiepeing naar de keuken bgg (ivm legionella risiko). Inclusief bekabeling vanuit meterkast naar doorstroomboilers (houtskelet bouw).

Installatie geheel cv systeem

Bestaande woning, geheel nieuw systeem benodigd incl. buizen, ketel, 4 radiatoren en vloerverwarming begane grond en badkamer 40 m2.

Gietijzeren standpijpen vervangen

Wij, VvE, willen graag in 2 x 4 appartementen de gietijzeren standleidingen in de keukens, aansluitend op het riool, laten vervangen. Het betreft een VvE in Amsterdam oost. Eventueel graag een offerte voor aanpassing van het regenwaterafvoer, wat nu via een zijde in het riool terecht komt. Graag licht ik e.e.a toe in een persoonlijk gesprek ter plaatste.

Gasleiding verleggen

Woensdag 12 Feb 2020 komt Liander de gasleiding naar de gasmeter en de gasmeter zelf vervangen. De gasleiding komt vanaf de straat in de kelder binnen en loopt dan door het kelderplafond naar boven naar de gas meter. Die positie van de gasmeter is onhandig voor ons. Liander wil daarom de nieuwe gasmeter in de kelder installeren. Dan moet er echter wel een stukje gasleiding gelegd worden om vanaf de nieuwe gasmeter verbinding te maken naar de oude gasleiding. Liander is er vanaf 8.00u 's morgens. Het is een restaurant (Tex Mex by Tomatillo) dus we zouden graag om 15.00u weer in staat willen zijn om te koken.

Keuringsrapport gas voor een splitsingsvergunning

Ik zou een keuringsrapport voor het gas willen laten maken. Het betreft een verdieping van 47 m2 op 1 hoog. Gebouwd in 1932, de verdieping is nagenoeg leeg. Het keuringsrapport dient te voldoen aan de eisen van NEN 1078.

Infrarood verwarming plaatsen

Ik probeer zo min mogelijk gas te gebruiken. Heb al een houtkachel en wil nu proberen aanvullend te verwarmen met infrarood. In de badkamer en in de woonkamer. Aantal panelen niet bekend.

Nieuwe boiler, gashaard of cv

Hi! Ik wil mijn studioappartement van 32 m2 energiezuinig verwarmen. Nu heb ik een oldschool gaskachel (en geiser voor warm water). Deze wil ik graag laten vervangen voor of een boiler, cv of moderne gashaard. Ik heb verschillende mensen er naar laten kijken. Het blijk niet ideaal te zijn om een cv te installeren doordat er buizen gelegd moeten worden wat het erg kostbaar maakt. Een andere optie is het plaatsen van een moderne gashaard of boiler. Mijn voorkeur gaat uit naar een elektrische boiler, maar aan andere kant kan dit ook vrij prijzig zijn. Graag een goede oplossing die qua verbruik goed is. Mijn huidige gaskachel heeft een gasaansluiting. Ik heb hier een buis in laten installeren, deze buis komt tot 1 meter in de schoorsteen, dus als het goed is kan hier een moderne gashaard op aangesloten worden. De huidige geiser is aangesloten op de waterleidingen.

Douche monteren

Ik zoek iemand om mijn inloop douchewand Glaspaneel 98 cm te monteren. 1 wand is van beton en een van baksteen.

Cv ketel vervangen

Ik wil de VR ketel vervangen door een HR . ik woon in appartemet 2e etage .De rookgasafvoer is door de VVE recent vervangen en geschikt voor HR ketel. Ketel hangt in de gang ineen kamertje, en leidingen ook allemaal daar aanwezig. Mijn gewenste toetstel is Remeha Tzerra ACE 28c Combiketel 6,1 - 24,8 kW CW4 7678080.

Convectorput verwijderen en dicht maken en radiator plaatsen

Ik heb een vakman nodig voor de volgende klus: convectorput verwijderen (2,5 meter), het gat dicht maken en de cementen vloer herstellen. Ter vervanging van de convectorput een hoge radiator aan de muur plaatsen.

Cv ketel vervangen

Ik heb momenteel een intergas kombi kompakt hr22 ketel en is aan vervanging toe, ik wil een intergas hre cw4. Ik heb geen behoefte dat iemand eerst langs komt om te kijken, wil gewoon een richtprijs, rookgasafvoer hoeft niet vervangen te worden.

Tuinhuisje bewoonbaar maken door middel van isolatie en afwerken

Ik zoek een isolatiespecialist die een klein tuinhuisje bewoonbaar kan maken. Het gaat om een huisje van 4 bij 3 meter. Het gaat om het dichtmaken van kieren en isoleren van de wanden, vloer en dak. Het is een houten huisje. Het huisje staat in de achtertuin. Ik bespreek graag met de vakman hoe we dit het best bewoonbaar kunnen maken.

Vervangen loden leidingen

Ik woon 2 hoog in een jaren ‘30 woning en zie onder mijn gootsteen (denk ik) een loden leiding. Ik weet niet, maar ben bang, dat de leiding helemaal naar beneden naar straatniveau loopt. Ik ben benieuwd wat het vervangen van die leiding ongeveer zou kosten.