Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Amsterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Amsterdam heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Amsterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Amsterdam of directe omgeving.

16497 klanten uit Amsterdam bevelen een bij Casius in Amsterdam aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Amsterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: een horizontaal gesloten bron en warmtepomp realiseren, het realiseren van radiatoren in meerdere ruimtes in een boerderij, overgaan naar elektrische radiatoren ivm zonnepanelen, het verwijderen van een convectorput en het aanleggen van vloerverwarming, het leveren, installeren en aansluiten van een grondwater-warmtepomp, leveren en monteren CV-ketel, het leveren en installeren van een water-water-warmtepomp, realiseren warmtepomp, een warmtepomp leveren en installeren bij een vrijstaande woning, lucht-lucht warmtepomp voor Tiny House realiseren, het realiseren warmtepomp installatie, warmtepomp realiseren, aanschaffen en monteren van een houtpellet cv, kapotte boiler vervangen door een nieuwe, warmtepomp realiseren voor een vrijstaande woning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Amsterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Amsterdam:

Gaskookplaat verwijderen, gaskraan afsluiten en afdoppen

Gaskookplaat (vrijstaand) verwijderen en de gasleiding veilig afdoppen. Gasaansluiting niet meer nodig vanwege overstap op inductiekookplaat.

Standpijp vernieuwen

Huidige standpijp is oud en kapot, er moet een geheel nieuwe komen.

Beton cire badkamer en wc 20 m2

Ik heb een badkamer en een wc die wanden en plafond in beton cire moeten worden gestuct. Alle tegels zijn gesloopt, leidingen zijn verlegd. Foto’s zijn voor al die werkzaamheden. In totaal 20 m2 wanden en plafond, in badkamer hoeft de douch ruimte niet gestuct te worden en in wc tot de helft bij voorkeur. Graag ontvang ik een globale offerte per m2. Reageren bij serieuze vakmannen die in kort tijd kan beginnen. Bij interesse gaat bellen of appe sneller.

Hydrofoorpomp laten installeren

Graag zou ik namens de VVE een offerte willen ontvangen voor het installeren en onderhouden van een hydrofoorinstallatie in ons pand. Het gaat om een gebouw van 5 verdiepingen bestaande uit 4 appartementen. Mocht u nog vragen hebben ter behoeve van het opstellen van de offerte hoor ik het graag.

Afvoer naar riool buiten verleggen

Onze afvoer loopt ongeveer 1 meter uit de muur van ons huis en dan met een knik naar beneden het riool in (neem ik aan). Graag wil ik deze afvoer laten korten en de knik naar het riool iets dichter bij het huis hebben of lager in de grond zodat er overheen bestraat kan worden. Graafwerk is gedaan. Buizen liggen in zicht en kunnen makkelijk bereikt worden.

verplaatsen CV-ketel en bouwen cv kast

Onze CV ketel (IntergasKompactHR) hangt op dit moment in een klein kamertje dat grenst aan ons balkon. Wij zouden de ketel graag willen laten verplaatsen naar een CV kast die op het balkon geplaatst wordt. De CV ketel moet dus ongeveer een meter naar links verplaatst worden en komt dan niet binnenshuis, maar buitenshuis te hangen. Graag hoor ik van u of u deze service biedt en hoeveel u hiervoor vraagt.

Gasleiding verleggen

Wij willen een keukeneiland plaatsen en we moeten dus de gasleiding verleggen. Deze zit nu bij de muur aangesloten. Ik vraag me af wat dit kost.

Waterleiding van huis naar loods afkoppelen

Er loopt een waterleiding van me huis naar de loods, die wil ik graag afgekoppeld hebben.

Vloerverwarming aanleggen

Vloerverwarming in te frezen. Ondergrond is beton. Bouwjaar appartement 1998. Ruimten: kleine hal, overloop, 1 slaapkamer en 1 woonkamer. Wens is om beton cire aan te leggen. Het gaat om 70 m2. Uit te voeren begin november 2019.

Het leveren en installeren van een lucht-water-warmtepomp

Ik zoek een CV-installateur die een lucht-water-warmtepomp kan installeren die een woning van 150 m2 kan voorzien van warm CV-water. Bestaande woning met overal radiatoren. 1 & 2e verdieping (4 slaapkamer + badkamer) worden verbouwd met vloerverwarming, BGG (open woon/keuken) nog onbekend. Airco op BGG is te overwegen als aanvulling. Energie bij voorkeur zoveel mogelijk door PV(T) panelen. Tevens vraag naar zonneboiler voor DHW en preheat wasmachine.

Camera inspectie afvoer

In ons appartementencomplex hebben we het idee dat er ergens een verstopping in de stamafvoer zit. Als er op de bovenverdieping een toilet wordt doorgespoeld borrelt het doucheputje op de benedenverdieping. Dit gaat gepaard met een luid geluid en veel stank. Vaak spettert het water ook erg hard omhoog uit het putje. Graag zouden we dmv een camera inspectie zien of er ergens een verstopping zit of erachter komen wat het probleem zou kunnen zijn.

installeren cv + leidingen ter vervanging gaskachel

Ik wil graag een cv plus alle leidingen en radiatoren laten installeren. Gaat om een woning van 11m bij 5m met 3 kamers.

Onderhoudsbeurt geiser en gaskachel

Ik ben op zoek naar iemand die mijn geiser kan controleren en kijken of hij een onderhoudsbeurt nodig heeft. Ik weet niet hoe oud de geiser is.

Gaskraan verplaatsen voor een fornuis

Ik wil graag de gaskraan verplaatsen zodat mijn gasfornuis goed kan aansluiten tegen het keukenblok. Nu zit de pijpleiding in de weg.

Houtkachel en rookkanaal verwijderen en opnieuw installeren

Ik wil mijn haardkachel laten verwijderen voor 3 dagen en daarna nog een keer installeren. Ik moet namelijk mijn vloer veranderen.

Gaskookplaat door elektrische kookplaat vervangen en waterkranen vervangen

Ik wil de gaskookplaat door elektrische kookplaat laten vervangen. De inductie is al aangeschaft. De gasleiding moet afgesloten worden en de elektrische leiding moet aangepast(uitgebreid van andere bronnen) worden. De inductie vereist 220 V. De elektrische leiding loopt achter de keukenmeubel. Het moet (gedeeltelijk) geopened worden en er gewerkt aan worden. Ik wil de kraan in de keuken en in de douche laten vervangen. De beide kranen zijn al aangeschaft. De aansluit- of koppenstukken graag leveren door de loodgieter. Er hoeft geen leidingwerk aangepast te worden.

Lekkage aan de waterleiding verhelpen

Ik heb een lekkage aan de waterleiding die bij mijn watermeter zit en ben ik zoek naar iemand die dit kan verhelpen. Ik ontvang graag een offerte hiervoor.

Een drukvat verplaatsen en nieuwe keukenkraan aansluiten

Ik zoek een loodgieter die het drukvat van de boiler kan verplaatsen recht onder de boiler. De witte muur onder de boiler kast is een koof met de leidingen voor de boiler erin. Links is het een koof met de afvoer. Kan eventueel verwijderd worden om op te hangen tegen de muur. Nieuwe kraan aansluiten, de koppeling van de kraan naar de bestaande waterleidingen moeten aangeleverd worden en geïnstalleerd.

CV installatie voor 4 appartementen

heer/mevrouw, Wij zelfbouwers ( kleine CPO groep samen bouwen) op Ijburg in Amsterdam zitten in de VO fase om een appartementenblok te ontwerpen met een Architect Archidix. Het project bestaat uit meerdere zelfbouwers die een kavel hebben. We zijn nu bezig met de Energievoorziening. Een mogelijkheid is om aan te sluiten op E-teck WKO die voor de deur ligt. Wij kijken graag naar andere mogelijkheden. We zijn benieuwd welke andere mogelijkheden er zijn voor de warmte en tapwatervoorziening. De 4 appartementen bestaan uit ongeveer 100-120 m² met een EPC van 0,2. Per appartement komt er een lage temperatuur verwarming en de gezinssamenstelling voor douchewater is 4 per appartement. We zijn geïnteresseerd in de Lucht/water warmtepomp icm zonnecollectoren of zonnepanelen. 1. Wat is qua kosten interessant, 1 collectieve lucht water warmtepomp realiseren voor 4 appartementen? Of individuele? 2. Als we zonnepanelen of collectoren willen toevoegen. Wat is interessant hierin als je rekening houdt met de salderingsregeling wat afgebouwd gaat worden? 3. Welke type merken zijn betrouwbaar en kunnen we een goede service en garantie verwachten? 4. Kan de externe buitenunit op het dak gerealiseerd worden ook rekening houdend met de afstanden. de hoogte is max 20m? 5. Wat zijn de indicatiekosten voor leveren en installatie en hoe zit het met de subsidies? 6. Waar zullen wij rekening mee moeten houden in het ontwerp, om het voor de installateur zo gemakkelijk mogelijk te maken? 7. Wat heeft u van ons nodig om antwoord te kunnen geven op onze 'leek 'vragen . Alvast vriendelijk bedankt.

Standaard wasbak vervangen

Ik woon in een studio en wil daar in de badkamer graag een kapotte wastafel laten vervangen. Het is een standaard wastafel, kleur wit, afmeting 55 x 43 cm. Ik ontvang graag een offerte voor de levering en vervanging.

Een buitenkraan aanleggen

Ik zoek een loodgieter die een buitenkraan kan realiseren. Ik heb een buitenkraan nodig voor een watersysteem in de tuin. De leiding kan vanuit de keuken getrokken worden. Dit betreft maximaal 50 cm. De kraan moet vanuit de buitenmuur komen.

Het leggen van laminaat over vloerverwarming

Ik zoek een laminaatlegger die 64 m2 aan laminaat zou kunnen leggen in mijn woning. Dit moet gelegd worden op een betonnen vloer waar vloerverwarming in zit. Daarnaast dient er een ondervloer en hoge plinten geplaatst te worden.

Warmtepomp plaatsen

Verwarmen appartement 50 m2 en warm water. Gas aansluiting aanwezig. Voorheen gaskachel. Overwegen van gas af. Dubbel glas, pand uit 1905. Per 1-9-19 eigenaar. Contact per e-mail en/of GSM

Het installeren van vloerverwarming

Ik zoek een CV-installateur die 45 m2 aan vloerverwarming kan realiseren in mijn woning. De vloerverwarming dient waarschijnlijk in een betonnen vloer ingefreesd te worden. De vloerverwarming moet worden aangesloten op de CV-ketel.

CV ketel leveren en plaatsen

Dear sirs, I have an apartment of 50 square meters and have got 4 radiators and one shower in the bathroom. Please give me the price for an Intergas 2824 HRE CV ketel with installation. No monthly fee, just delivery and installation.