Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Amsterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Amsterdam heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Amsterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Amsterdam of directe omgeving.

16393 klanten uit Amsterdam bevelen een bij Casius in Amsterdam aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Amsterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: vloerverwarming aanleggen, warmtepomp installeren, verwarming vernieuwen, lUCHT - LUCHT warmtepomp plaatsen, nieuwbouw voorzien van warmtepomp, zonneboiler plaatsen, infrarood vloerverwarming leggen, nieuwbouw voorzien van wamtepomp, warmtepomp installeren, warmtepomp plaatsen, gasloos wonen, zonneboiler aansluiten, vloerverwarming infrezen, hybride CV ketel/warmtepomp installeren, gaskachel vervangen voor cv en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Amsterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Amsterdam:

Waterslag verhelpen

Ons pand ervaart al geruime tijd op gezette tijden trillingen in de waterleiding die veel geluidsoverlast opleveren. Wij zoeken iemand die bereid is dit te helpen oplossen. Ik ben voorzitter van de VvE en heb toegang tot alle appartementen (4). De oorzaak lijkt gelegen in appartementen 2 of 3-hoog, terwijl 1-hoog en begane grond de meeste geluidoverlast ervaren.

Hydrofoor vervangen in een appartementencomplex met 119 woningen

Wij willen de hydrofoor vervangen hebben in een appartementencomplex van 54 meter hoog met 119 appartementen.

Wastafelkraan vervangen

Mijn wastafelkraan in de badkamer is stuk en gedeeltelijk los. Deze moet vervangen worden.

Waterdruk verhogen

De waterdruk in mijn woning is vrij laag (ik woon op de 4e etage). Nu heb ik begrepen dat het mogelijk is om deze iets te verhogen door een “pomp” in mijn woning te plaatsen. Graag zou ik willen weten of dit iets is wat jullie kunnen verzorgen en wat dit gaat kosten.

Warmtepomp plaatsen

Ik wil een warmtepomp laten plaatsen voor een gelijkvloerse woning van 220 m2. De warmtepomp moet gebruikt worden voor het verwarmen van het gebouw, sanitair water en het verwarmen van een zwembad. Eventueel zouden drie woningen van 80 m2 elk die boven mijn woning zitten eraan gekoppeld kunnen worden.

Vloerverwarming plaatsen

Ik zoek een CV-installateur die vloerverwarming kan plaatsen op de begane grond. We gaan ons huidige benedenwoning van 70 m2 uitbouwen waardoor de woonkamer met 3,80 meter wordt verlengd. De aanbouw wordt een betonnen vloer en de huidige vloer liggen houtplaten op. We willen de vloerverwarming ook in de aangrenzende open keuken leggen en eventueel in de badkamer van en eventueel in de toilet van 115/90. In de overige ruimtes, 3 slaapkamers en hal willen we de huidige bestaande verwarming middels radiatoren behouden. Het gaat om 35 m2 wat moet worden aangesloten op de CV-ketel. Verdere specificaties graag in onderling overleg.

Standleiding vervangen

Wij wonen in een standaard rijtjeshuis in Amsterdam, 100 jaar oud, en de standleiding van alle vier verdiepingen moet vervangen worden. Wat zou dat kunnen kosten en wanneer kunt u beginnen?

Vloerverwarming laten plaatsen

ik wil graag vloerverwarming laten plaatsen in mijn nieuwe woning. In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Het huis zelf is 65 m2, maar er hoeft niet overal vloerverwarming geplaatst worden. Wel in de keuken, woonkamer en slaapkamer. hoeveel m2 dat bij elkaar is weet ik niet precies uit mijn hoofd.

Vloerverwarming + tegelvloer aanleggen

Ik wil op onze beneden verdiepingen een tegelvloer laten leggen. Daarbij wil ik op deze verdieping de bestaande radiatoren laten vervangen door vloerverwarming. Ik verwacht dat inslijpen het handigst is. De oppervlakte is ongeveer 50 m2, gang, slaapkamer, badkamer. Ik hoop deze klus tussen mei en juli te laten realiseren.

Wasmachinekraan voor vaatwasser plaatsen

Wij hebben een kraan voor de vaatwasser nodig dit moet vanaf de waterleiding getrokken worden die langs het plafond lopen recht naar beneden

Toiletpot vervangen

In mijn huidige toiletpot zit een barst. Ik wil deze daarom laten vervangen. De oude toiletpot moet worden weggehaald en de nieuwe moet worden geplaatst.

Nieuwe cv-ketel installeren

Graag zou ik een offerte willen ontvangen inclusief montage en afvoer oude ketel op 4-hoog in Amsterdam voor de volgende types: De Vaillant ecoTEC plus VHRCW4 en de Remeha Tzerra Ace 28c CW4. Bij voorbaat dank!

Onderhoud aan een Barbas gashaard

Onze Barbas gashaard wil op het moment niet meer aangaan en moet gerepareerd worden. Tegelijkertijd een goed moment om een algehele check te doen.

Houtkachel plaatsen in blokhut

Het gaat om het plaatsen van een houtkachel in een blokhut van een volkstuinvereniging. Het dak van de blokhut is massief hout geimpregneerd met bitume afwerking. Ik heb wel de kachel nog niet de buizen. Ik verzorg zelf de hittebestendige vloer en plaat. Deze klus heeft geen haast.

Kranen vervangen

Wij hebben een verwarming-installatie die gebruik maakt van blokverwarming. Op een van de radiatoren werkt de kraan (thermostatisch merk Gamper? ) niet meer. De verwarming blijft continu warm. Het liefst zou ik van drie radiatoren in de woonkamer de kranen vervangen voor thermostatische M30x1. 5 aansluitingen. Indien dit in de winter niet kan, dan graag een installateur om de defecte radiatorknop te repareren en op een later moment de drie kranen te vervangen. Welke brandstof gebruik je of wens je te gebruiken? Gas In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik

Cv ketel naar buiten verplaatsen

We willen de cv ketel - die nu in de keuken hangt - verplaatsen naar buiten. Eigenlijk naar de andere kant van de muur waar die nu hangt. Deze moet in een geïsoleerde kast geplaatst worden met vorstbeveiliger. Aan de buitenkant bevindt zich al een rookgasafvoer.

Houtkachel plaatsen in tuinhuis

Wij willen een houtkachel plaatsen in een tuinhuis. Het afvoerkanaal moet enkel door het dak naar buiten, een puntdak.

Keukenleidingen en aansluitingen verleggen

Ik heb een nieuwe keuken besteld voor een nieuw huis. De leidingen moeten voor het stucen verlegd zijn en de stucadoor komt in de eerste week van januari. Mijn vorige loodgieter heeft last minute afgezegd en nu zoek ik iemand die op 28/12 of 2/1 zou kunnen.

Rookgasafvoer lekkage verhelpen

Vanaf mijn ATAG HR Ketel loopt de rookgasafvoer (onder het plafond) naar het balkon (ongeveer 3,5 meter). Bij het broekstuk is een lekkage waardoor het naar beneden druppelt. Ik zou dit graag laten repareren.

Wc vervangen

I want to replace a toilet in my house. There's a bit of a leakage. I have a standing toilet.

Waterleiding aanleggen keuken voor een ijskast

ik heb een Amerikaanse koelkast die aangesloten moet worden op een kraan zodat bijvoorbeeld de ijsblokjesmachine functioneert. De hoofdkraan zit tegenover de ijskast. Ik wil graag advies of het mogelijk is om een waterleiding hiervoor aan te leggen.

Nest Thermostat installation City Heating

Nest Thermostat and heatlink install. https://www.coolblue.nl/en/product/823459/nest-learning-thermostat-v3-with-installatie.html Type woning? Appartement 70 m2 Materialen? Ja

Radiator in badkamer vervangen

Leidingen en nieuwe radiator zijn aanwezig. Het gaat om een huis met stadsverwarming in Amsterdam-Oost (Zeeburg). Plaatsing liefst eind van de week, indien mogelijk. Heeft zelf al een radiator gekocht.

Stoomcabine plaatsen

I'm looking for someone that can uninstall an old stoomcabine and installing the new one. The stoomcabine has to be bought by me.

designradiator vervangen

Graag zouden wij in de badkamer onze designradiator willen vervangen.