Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor dichtgemetseld rookkanaal openen voor gebruik cv ketel:

Dichtgemetseld rookkanaal openen voor gebruik cv ketel

Ik wil een cv ketel op een andere plek hangen en heb het vermoeden dat ik een vrij schoorsteenkanaal kan gebruiken. Deze zit echter wel dichtgemetseld. Ik zoek dus iemand die het kanaal kan openen en hier een rookgasafvoer in kan plaatsen t.b.v. de ketel.
Onze klant uit Amstelveen (Noord-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dichtgemetseld rookkanaal openen voor gebruik cv ketel uit heel Nederland:

Dichtgemetseld rookkanaal openen en kachel aansluiten

Ik zoek een openhaardenspecialist die mijn kachel kan aansluiten op het rookkanaal dat door de vorige bewoners is dichtgemaakt. Kanaal zit achter de schouw. Verdere specificaties graag in onderling overleg.

Dichtgemetseld rookkanaal openen

Wij zijn bezig met het kopen van een huis waarbij twee gesloten schouwen aanwezig zijn. De verkoper vertelde dat het alleen een kwestie was van de schouw open maken omdat het rookkanaal nog aanwezig zou zijn. Wat zijn de kosten om rookkanalen te openen. De marmerenschouw is dus nog aanwezig!

Dichtgemetseld rookkanaal openen

Het rookkanaal van de open haard is dichtgezet en moet weer opengemaakt worden; wel staat de marmeren schouw er maar er is geen schoon metselwerk in de haard en ook geen hekje ervoor. Hoeveel kost het weer operationeel maken van de open haard bij benadering?

Inspectie en renovatie van een schoorsteenkanaal

Ik woon sinds een jaar in een woning uit de jaren '30 waar zich een rookkanaal bevindt met een schoorsteen die aan de bovenzijde is dichtgemetseld. Wij willen het rookkanaal weer gaan gebruiken voor het stoken van een houtkachel. Wij laten graag een inspectie uitvoeren van de schoorsteen en het kanaal. We weten niet of de diameter geschikt is voor een houtkachel. Wij ontvangen daarna graag uw offerte voor de noodzakelijke renovatie.

Pelletkachel MCZ Cute installeren

Ik heb een MCZ Cute pelletkachel en wil deze laten installeren. De kachel komt voor een bestaande openhaard die dichtgemetseld moet worden. Door het bestaande kanaal moet een nieuw flexibel rookkanaal worden aangebracht, rond 100 centimeter. Verder zal er ook een kap op de schoorsteen moeten worden geplaatst. Graag offerte met leverantie uitgesplitst.

Rookkanaal aanleggen, voegwerk herstellen, ketel vervangen

Ik wil binnenkort een houtkachel plaatsen doch mijn rookkanaal is dichtgemetseld. Er zal denk ik een metalen, dubbelwandige, buis geplaatst moeten worden. Daarnaast laat het voegwerk aan mijn gevel te wensen over en denk ik er aan dit te laten doen. Verder is mijn C.V. ketel 13 jaar oud en denk ik aan vervanging toe. Het gaat dus om het installeren van schoorsteenpijpen, openen van een rookkanaal, voegwerk van de zijgevel controleren en de CV ketel vervangen.

Schouw openbreken en haard en aansluiten op bestaand rookkanaal

Op dit moment hebben wij 2 schouwen aan weerszijden van een muur. Aan 1 zijde zit een werkende open haard met rook kanaal et cetera. Aan de andere kant, zit alleen een tussenmuur tussen, is de schouw dichtgemetseld. Deze schouw zou ik graag open laten breken en een vergelijkbare open haard willen plaatsen. Er is een foto beschikbaar.

Rookkanaal repareren

Het betreft het trekken van een RVS buis door een bestaand Terracotta rookkanaal en onder aansluiten op DRU schoorsteen aansluiting voor gesloten systeem. Tevens een dakafvoer aansluiten. De onderste rechthoekige Terracotta steen dienen rookdicht dichtgemetseld te worden.

Gesloten inbouwhaard plaatsen en rookkanaal aanleggen

In onze woonkamer is de open haard nu dichtgemetseld en op de eerste verdieping is het rookkanaal verwijderd. Wij willen de open haard weer gaan gebruiken, en een gesloten houtgestookte inzethaard laten inbouwen. Het rookkanaal moet worden hersteld met een dubbelwandige rvs buis en worden aangesloten op het bestaande gemetselde schoorsteenkanaal. Wij hebben houten vloeren in onze woning. Wij hebben nog geen haard gekocht en overleggen graag over de mogelijkheden en de materiaalkeuze. Graag ontvangen wij een prijsopgave.

Rookkanaal inspecteren en houtkachel aansluiten

Wij hebben een houtkachel uitgezocht maar nog niet besteld. Wij willen die in onze woonkamer aansluiten op de plaats waar vroeger een open haard was. Het rookkanaal is nu dichtgemetseld. Wij willen dit graag laten openmaken en inspecteren. Daarna moet de houtkachel worden aangesloten. Graag ontvangen wij een prijsindicatie van de kosten.

Partners

Partners van Casius