Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor plaatsen van een wastafelkraan:

Plaatsen van een wastafelkraan

Ik heb een nieuwe kraan bij Gamma gekocht. Merk Aqualino, de oude moet vervangen worden. Ik ben veel te oud om het zelf te doen. De loodgieters die ik gebeld heb, doen het niet omdat ik de kraan niet bij hun gekocht heb.
Onze klant uit Amstelveen (Noord-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor plaatsen van een wastafelkraan uit heel Nederland:

Wastafel en wastafelkraan plaatsen

Het gaat om het plaatsen van een wastafel en wastafelkraan. Er is geen leidingwerk nodig.

Wastafelkraan en douchekraan plaatsen

Ik wil een wastafelkraan en douchekraan laten plaatsen.

Wastafelkraan monteren in badkamer

Ik heb een wastafelkraan gekocht bij de GAMMA vestiging in Lelystad en wil hem laten plaatsen.

Wastafelkraan vervangen

Het gaat om het plaatsen van een nieuwe wastafelkraan.

Badmeubel plaatsen

Weghalen bestaande wastafel, spiegel en lamp boven de spiegel. Plaatsen badmeubel circa 60 cm breed met spiegel en verlichting, plaatsen wastafelkraan.

Hulp van vakman bij realisatie badkamer

Ik ben een vrij ervaren klusser, maar deze klus zou ik graag in samenwerking met een vakman uit willen voeren. Het gaat om het plaatsen en aanleggen van een douchevloer in een nieuwe ruimte op de verdieping naast de bestaande badkamer (doorbraak wordt door mij verzorgd) en het verplaatsen van de afvoeren en daarbij ook het monteren van 2 toiletten (1 op de verdieping en 1 op de beganegrond). Tevens wil ik de leidingen van een bestaande badkraan verplaatsen en hier de leidingen van een wastafelkraan van maken. De begane grond heeft een betonvloer, voor de rest is het een houtskelet-woning. De mogelijkheden om een en ander te plaatsen zijn er, dit heb ik uitgezocht en er zijn foto's van. Het is een vrij grote klus; geen idee of jullie mij kunnen helpen.

Wastafelkraan vervangen

Oude kraan verwijderen, gesoldeerde koppelingen loshalen, nieuwe kraan plaatsen, nieuwe koppelingen plaatsen.

Badkamer renoveren en tegelen

Ik zou graag een offerte willen ontvangen mbt tegelwerk in badkamer.. 2. 80 x 2. 00 x 2. 45 hoog.. geschatte wandtegel 27m2 en vloer 5m2 - gibo wandje 1 x2 m hoog - plaatsen hangtoilet - plaatsen glaswand - verwarming verplaatsen - inloopdouche -afvoer toilet en wastafelkraan met douchekraan blijven op dezelfde plaats - tegelformaat voer wand en vloer wordt 60 x 30.. of 31 x 60.. is gunstiger.. ivm de hoogte..

Wastafelkraan plaatsen

Wij willen graag de wastafelkraan in onze badkamer laten monteren; de huidige kraan blijft druppelen. Hoe eerder geplaatst hoe beter.

Badkamermeubel plaatsen

Huidige wastafel verwijderen. Nieuwe badkamermeubel monteren (onderkast in elkaar zetten) en plaatsen. Het betreft een Bruynzeel badkamermeubel Heros: staande onderkast met granieten blad met daarin een wastafel. Monteren wastafelkraan (Tiger Boston). In overleg misschien de pootjes van het badmeubel iets inkorten in verband met bestaande plancet.

Partners

Partners van Casius