Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor slimme thermostaat en radiatorkranen plaatsen:

Slimme thermostaat en radiatorkranen plaatsen

Hello, We would like to install a smart thermostat and smart radiator knobs (radiatorkraan). We have 11 radiators in our house. We would like to get an advise and installation on the best thermostat to use and how many radiatorkraan to install. Hallo, We willen graag een slimme thermostaat en slimme radiatorkranen laten installeren. Wij hebben 11 radiators in ons huis. Daarbij willen we ook graag een stukje advies over de beste thermostaat en hoeveel radiatorkranen te gebruiken.
Onze klant uit Amstelveen (Noord-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor slimme thermostaat en radiatorkranen plaatsen uit heel Nederland:

Evohome systeem installeren

Ik zou graag een Evohome systeem met 4 slimme radiatorknoppen laten installeren (het totaal aanwezige radiatoren). Er is net een Remeha Calenta CW6 bij ons geplaatst samen met een Magnum Remote Zone Control systeem voor de vloerverwarming beneden en de badkamer boven. De radiatoren zijn oud en hebben geen bypass. Er is een buis van de plek voor de thermostaat beneden naar de ketel waardoor een kabel kan worden getrokken. We willen de ruimtes met de vloerverwarming graag opdelen in 4 zones. Graag een gedetailleerde offerte voor het systeem en de installatie.

CV Ketel vervangen

Huidige ketel staat in de vrijstaande garage, maar is stuk gevroren. De nieuwe ketel moet in de kelder geplaatst worden. Gas, water, CV leiding, elektra is aanwezig. Rookgas afvoer nog niet. Er moet hiervoor waarschijnlijk een gat in de muur naar buiten geboord worden. Ketel die ik op het oog heb: Nefit Trendline II AquaPower Plus HRC 30/cw6 maar het mag ook een ander merk zijn. Slimme thermostaat (bijvoorbeeld Nest, of Nefit) is ook gewenst. Graag de oude ketel afvoeren. Kunt u bij het opstellen van een offerte ook de specificaties van de nieuwe ketel erbij vermelden?

Slimme thermostaat op stadsverwarming aansluiten

Ik heb stadsverwarming, maar heb geen slimme thermostaat. Ik wil graag een slimme thermostaat laten aansluiten.

Radiatordraaiknoppen vervangen

Ons huis is uit 1996. Ik zou de radiator knoppen willen laten vervangen door slimme thermostaatkranen. Onze thermostaat is van Toon. Het zijn er ongeveer 10. Graag advies van de vakman of- en welke knoppen er mogelijk zijn.

Alle radiatorkranen vervangen

In verband met voorbereiding op een slimme thermostaat moeten al mijn radiatorkranen vervangen worden waarbij eerst 't water afgetapt moet worden en daarna met nieuwe kranen erop weer bijgevuld. Cv is een intergas combi hr 22 (r? ). de kranen zijn type cvs 2000 (dat label staat er op). Ik heb 6 radiatoren. De klus is inclusief leveren van benodigd materiaal.

Thermostaatknoppen radiatoren installeren

Ik wil graag weten wat het kost om een drietal M30x1,5 thermostatic valves te leveren en te installeren op radiatoren. Het gaat er om dat er een slimme thermostaat aan kan worden gekoppeld om ruimtes los van elkaar te verwarmen.

Regelklep van de stadsverwarming repareren of vervangen

Ik wil de regelklep van de stadsverwarming repareren of vervangen. Thermostaat staat uit, toch blijven de radiatoren warm. Misschien ook direct een slimme thermostaat erbij monteren.

Tado thermostaat ophangen/aansluiten

Ik wijl mijn huidige thermostaat vervangen door Tado slimme thermostaat.

Slimme thermostaat op stadsverwarming aansluiten

Ik wil graag een Nest slimme thermostaat, 3e generatie, laten aansluiten op stadsverwarming van ENECO. Ik weet niet welk type stadsverwarming wij hebben. De bouwjaar van de woning is in ieder geval 2005.

CV-ketel vervangen

Ik wil graag mijn CV ketel laten vervangen. Ik zou graag een offerte ontvangen voor het volgende: - Kosten CV ketel (en merk / type) - Installatie kosten voor CV ketel - Kosten voor rookgas afvoer te vernieuwen (is het ook mogelijk om op deze luchtafvoer de luchtafvoer van een toilet te verbinden? ) - Kosten voor jaarlijks onderhoud (of welke termijn bij uw bedrijf normaal is) Ik ontvang graag enkel een offerte als uw bedrijf aan één van de volgende voorwaarden voldoet: - Werken volgens de aanbevelingen voor veilige gas installatie Uneco VNI - Aangesloten zijn bij Oke CV. Ons huishouden ziet er als volgt uit: appartement 1e verdieping 65 m², 2e verdieping 35 m², 2 personen, 1 douche. Ik verwacht dat een CV ketel met de volgende specifiaties voldoet: - CW4 - 20 KW - Modulerende HR ketel - Modulerende slimme thermostaat (van het zelfde merk als de HR ketel). - Energie zuinig. - Platenwisselaar (hoelang duurt het met de specifieke CV ketel tot er warm water uit komt?) Ik hoor het graag als u hier anders over denkt.

Partners

Partners van Casius