Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor riolering, hwa en mantelbuizen aanleggen bij nieuwbouw woning:

Riolering, HWA en mantelbuizen aanleggen bij nieuwbouw woning

Voor een nieuwbouw huis in Amstelveen zoek ik een instalateur die alvorens de vloer wordt gestort de afvoerbuizen van het vuile en hemelwater kan aan leggen alsmede de mantelbuizen voor de nutsvoorzieningen
Onze klant uit Amstelveen (Noord-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor riolering, hwa en mantelbuizen aanleggen bij nieuwbouw woning uit heel Nederland:

Hemelwaterafvoer verleggen

Het betreffende pand bestaat uit 4 appartementen. Het hemelwater wordt via de plaats beneden afgevoerd richting de buren die ook onderdeel uitmaken van de VvE. Graag willen we voor ons pand een eigen HWA aanleggen en deze aan laten sluiten op de riolering. Dit moet aan de achterzijde van de woning plaatsvinden welk goed bereikbaar is.

Dak isoleren en waterdicht maken

Heel binnenkort begint de bouw van onze schuur/garage, we zijn nog op zoek naar een dakdekker/loodgieter. Onze aannemer gaat het houtwerk doen en plaatst de dakramen. Graag een offerte voor: Beloopbare isolatieplaten aanbrengen op het dak en dak waterdicht maken met bijvoorbeeld APP wortelbestendig dakbedekking, geschikt voor een groen sedum dak. De dak helling (over de nok) is graden, lengte ongeveer 14,40 meter, breedte ongeveer 7 meter. Dakgoten en HWA aanleggen en aansluiten op riolering. Indien mogelijk willen we ook een offerte voor het aanbrengen van sedum op het dak. We kunnen u de tekeningen van de architect toesturen.

Installatiepakket voor de nieuwbouwwoning

Wij zijn bezig met de voorbereidingen van een bouwproject van een nieuwbouwwoning in Amsterdam noord. Het gaat om een nieuwbouwwoning van 3/4 verdiepingen circa 200 m2. Voor dit project zijn wij op zoek naar een installatiebedrijf dat voor ons de full package kan installeren; warmtepomp, riolering, (warm)water, HWA, vloerverwarming, ventilatie. Eventueel ook de elektra, als u dat kan doen. Er komt geen gas. Omdat we inmiddels midden in de voorbereidingen zitten merken we dat we nu al de kennis van een installatie bedrijf goed kunnen gebruiken. Bijvoorbeeld voor de juiste afmetingen van de schachten en de doorvoeren/gaten in de vloeren. Om er voor te zorgen dat de doorvoeren ook meteen goed zitten en we niet achteraf weer met leidingen moeten gaan slepen zou ik al deze fase graag met een installateur aan tafel zitten. Meer informatie installaties/tekeningen stuur ik graag naar u toe!

Schuur laten renoveren

De bestaande tegelvloer in de schuur dient te worden verwijderd, deze is 2,20 x 3 meter. Het gaat om het ontgraven en isoleren, HWA, afvoer wasbak, riolering verleggen, vervangen en ontstoppingspunt maken. Gewapende betonvoer, afwerkvloer en vloer tegelwerk aanbrengen De tegels voor de vloer dienen in nader overleg besproken te worden. De 2 deuren dienen nieuwe kozijnen te krijgen en de bestaande deuren moeten pas gemaakt worden en inbraakwerend. De kale delen moeten worden voorzien van alkyd grondverf. Graag ontvang ik een offerte inclusief het afvoeren van de oude materialen.

Riolering vervangen van voorgevel tot erfscheiding

Wij willen onze riolering laten vervangen tussen de voorgevel en de erfafscheidig. Er moet daarbij een sleuf worden gegraven van ongeveer 9 meter. De bestaande pvc-buis moet worden verwijderd en afgevoerd en een nieuwe buis van 125 mm op afschot worden aangelegd. Op die buis moet een HWA worden aangesloten. Er moet een ontstoppingsstuk en ontlastput worden geplaatst. De sleuf moet weer worden gedicht. De bestrating kan buiten beschouwing blijven. Wij ontvangen graag uw offerte.

Nokvorsten vastleggen en PVC hwa vervangen

Op onze twee-onder-een-kapwoning liggen enkele nokvorsten los. Ik wil deze graag vast laten leggen. Als er beschadigde vorsten vervangen moeten worden, heb ik er nog enkele als reserve liggen. Verder wil ik aan de achterzijde van het huis een nieuwe pvc regenpijp laten plaatsen met nieuwe beugels. De pijp moet worden aangesloten op de riolering. Ik ontvang graag een prijsindicatie.

Buiten de riolering renoveren

Riolering vernieuwen (PVC) inclusief op de aansluiting op het gemeenteriool, aansluiting erfgrens is voldoende diep: Ongeveer 16 meter rioollengte onder oprit, diameter is: 125 mm, hierop moet aangesloten worden: 2 * Riolering/badkamer. Diameter 110 mm. (= 1* <1 meter muur tot riool, 1* ongeveer 3 meter muur tot riool) 5 * HWA diameter 70 mm; (= 3 * maximaal 1.50 meter tot riool, 2 * maximaal 3 meter muur tot riool) mogelijk 1 * bladscheider. 1 * Keukenafvoer (= diameter 40 mm recht/vlak gezaagd aan de muur naar 40 of 50 mm PVC (maximaal 3.50 meter muur tot riool)) 1 * Open afvoergoot HWA in oprit plaatsen 1 * Oude inspectieput (1 * 0.50 * 1 meter), vervangen door in-line schroefdeksel insp. Punt 125 mm. 1 * 125 mm riolering op gemeente aansluiten. Enkel de nodige tegels boven riolering worden opgepakt, niet de gehele oprit! Open maken oprit en afgraven tot huidig riool, inclusief sloop gemetselde put erfgrens worden verzorgd.

Nieuwe riolering onder huis aan laten leggen

Afvoer omleggen vanuit huis naar riool. Het huidige riool (vuil en HWA) van ons huis loopt van zowel ons achterhuis als voorhuis door een riool gelegen in een steeg naast ons huis. Omdat dit riool lek is en vervangen dient te worden willen wij exploreren om het riool volledig onder ons huis door te laten lopen. Hiervoor zou ik graag een offerte aanvragen. Het zou fijn zijn als wij dat op korte termijn kunnen krijgen. Het gaat om een groot huis aan de gracht, gebouwd omstreeks 1600.

Terras en oprit bestraten en HWA op riool aansluiten

Wij willen bij onze woning een groot terras laten aanleggen onder de veranda van ongeveer 6 x 8 meter. Verder moet er onder de carport een oprit gerealiseerd worden met parkeergelegenheid voor 2 auto's. De oprit meet ongeveer 6 x 10 meter. Er moet een ondergrond van goed gestabiliseerd zand worden aangebracht, dit is een kavel met enigszins de vorm van een terp. We willen grote tegels van 60 x 60 of 80 x 80 cm. We hebben een woning met een rieten dak, waar een regenpijp is geplaatst die niet is aangesloten op de riolering. We willen daar ook een aansluiting voor laten maken. Ik ben voor vragen tot 7 maart uitsluitend per email bereikbaar.

Riolering vervangen en gesaneerde olietank afvoeren

Ik wil de oude gres riolering bij ons jaren '30 huis laten vervangen door PVC. Omdat er dan gegraven moet worden, wil ik ook meteen een gesaneerde olietank laten verwijderen en afvoeren. Zie bijlage voor situatieschets en informatie over de olietank. Het gat dat daardoor ontstaat, moet worden gevuld met grond achter uit te de tuin, waar een gat moet worden gegraven voor een trampoline. Qua riolering gaat het om het volgende: het vervangen van 1 put onder de buitenkraan bij de achtergevel, de keukenriolering en HWA die nu afwateren op deze put, aansluiten op een nieuw PVC riool, cirac 60 meter nieuwe riolering aanleggen achter de woning en langs de zijgevel richting de openbare weg en onderweg, nog 2 HWA's oppakken aan de zijkant van de woning. Verder het vervangen van de gietijzeren rioolaansluiting vanuit de woning op het gemeenteriool door PVC (ca. 10 meter); dit betreft waarschijnlijk een tweede, aparte aansluiting op het gemeenteriool. Een HWA aan de voorzijde van de woning hierop aansluiten, deze loopt er dicht bij maar watert nu ook nog af op een gres pijp. Hoogstwaarschijnlijk heb ik twee aansluitingen op het gemeente riool; eentje uitgevoerd in gres waar de HWA's op afwateren en eentje uitgevoerd in gietijzer waar de woning (m.u. v de keuken) op afwatert. Alles is goed bereikbaar met een minigraver. Omdat wij de tuin nog moeten aanleggen is het ontzien van de beplanting niet echt een issue. Wel moeten er 30 x 30 en 30 x 60 stoeptegels worden teruggelegd (hoeft niet professioneel bestraat te worden) zodat wij een pad hebben.