Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor ketel en radiator vervangen:

Ketel en radiator vervangen

Graag wil ik een offerte ontvangen voor het vervangen van mijn huidige ketel (op zolder in trapgat) door een nieuwe ketel, te weten de ATAG i16EC, inclusief ATAG one klokthermostaat en inclusief montage. Tevens graag gesloten HR rookgas dakdoorvoer leveren en plaatsen. Tot slot dient er eveneens op zolder een radiator te worden geleverd en geplaatst omdat de oude aan het roesten is. Deze radiator heeft een niet zo'n gangbaar formaat: lengte 3300 x hoogte 200 x diepte 80 mm. Eventueel kan ook een wat kleinere radiator worden geplaatst (bijvoorbeeld 3000 x 200 x 80).
Onze klant uit Amstelveen (Noord-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor ketel en radiator vervangen uit heel Nederland:

Moederhaard vervangen door CV ketel

Op het moment heb ik een moederhaard. De CV-ketel moet dus op een andere plaats komen. Daarvoor moet een gasleiding, ongeveer 5 meter, verlegd worden, een doorvoer voor de rookgassen afvoer in een muur gemaakt worden, een rookgassen afvoer onder het bovenliggende balkon gehangen worden, de huidige CV leidingen doorverbonden worden en de huidige gas leiding afgedopt worden. De ketel komt in de badkamer te hangen, dus aansluiting op warm water net is vlakbij. Ook is er in de badkamer een radiator vlakbij om de ketel aan te sluiten. Wellicht ook de huidige rookgassen afvoer afdoppen of dichtmaken. Het appartement is ongeveer 100 m2 groot. Het heeft een zitbad. 1 bewoner, dus 1 tappunt tegelijk in gebruik.

Leidingen verplaatsen, oude keuken afvoeren, CV ketel vervangen

Wij willen het leidingwerk voor de keuken laten verleggen naar een andere plek in de woning zodat het een open keuken wordt. Het gaat dus om het verleggen van de waterleidingen (warm en koud), afvoer en elektra. Een gasaansluiting is niet nodig. Een plattegrond heb ik bijgevoegd. Het is de bedoeling dat het leidingwerk voor de keuken verplaatst wordt naar de woonkamer (op de plattegrond in de linker bovenhoek). Wij moeten nog een keuken uitzoeken zodat ik nog geen tekening heb voor de exacte locatie van de leidingen. Wanneer het niet mogelijk is om de keuken naar deze plek te verplaatsen dan is er een alternatief (zie plattegrond 2). In dat geval kan de afvoer van de keuken mogelijk worden aangesloten op de afvoer van de douche/wastafel. Wel moet er dan een radiator in de woonkamer aan de muur worden verwijderd om plaats te maken voor het keukenblok. Ook moet de oude keuken worden verwijderd en afgevoerd. De elektrische apparaten wil ik wel houden om te verkopen. Verder moet het leidingwerk op de plek van de oude keuken worden weggewerkt zodat de ruimte weer gebruiksklaar is. Verder moet de CV-ketel worden vervangen voor een nieuwe HR ketel. Het is een appartement met een betonnen vloer op de eerste verdieping. Het bouwjaar is 1999. Voor meer informatie over het appartement kunt u contact met mij opnemen. Op 14 december 2017 krijgen wij de sleutel van het appartement. Graag ontvang ik van u een prijsindicatie/offerte. Ook hoor ik graag wanneer u met de opdracht zou kunnen beginnen. Voor verdere vragen of inlichtingen kunt u altijd contact met ons opnemen.

CV-ketel verplaatsen

Met spoed willen we de CV ketel verplaatst hebben naar een nog nader te bepalen plaats. Ook moet er een radiator bijgeplaatst worden.

Radiator plaatsen en thermostaatkranen

We willen op onze zolder waar de cv-ketel staat ook een radiator laten plaatsen in een zolderkamer. Daarnaast overwegen we om in het hele huis thermostaatkranen te laten plaatsen. Wij ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Moederhaard en geiser door een CV-ketel vervangen

Ik wil de moederhaard en de geiser vervangen door een CV ketel. De geiser hangt in het souterrain. Naast de geiser hangt het expansievat van de moederhaard. Dit is de plek waar ik de cv ketel wil hangen. Op de begane grond is reeds een radiator aan de tuinkant en douche aanwezig. Er moet nog 1 radiator worden bijgeplaatst. Leidingen wegwerken onder de vloer. Daarnaast alvast verbinding aanleggen naar 1e verdieping (in verband met plan samenvoegen appartementen) radiatoren zijn daar al aanwezig. Nu ook voorzien van een moederhaard. De cv ketel zou twee normale douches moeten kunnen verwarmen. De oppervlakte van het souterrain is 20 m2, van de begane grond en eerste verdieping beide 55 m2. Graag hoor ik van u een indicatie van de prijs voor deze aanpassing.

Radiator verwijderen en radiator vervangen

1. Ik wil graag een radiator laten verwijderen in de keuken. Deze is gekoppeld aan de CV ketel en andere radiatoren; 2. In de badkamer wil ik graag een radiator laten vervangen.

Keuken slopen

Wij zijn op korte termijn op zoek naar een vakman die onze keuken kan slopen, voordat op 28 september de nieuwe keuken geplaatst wordt. We hebben een benedenwoning en er staat al een container voor de deur. Het gaat om het slopen van 8 m² wandtegels, een aanrecht met kastjes, verwijderen van een cv-ketel en radiator, een gasfornuis en een luchtafvoer. Ik hoor graag wie hier tijd voor heeft. Het is fijn als u vooraf even komt kijken en een prijsopgave doet.

Paneelradiator plaatsen

Wij willen graag op 2e verdieping een extra radiator (Haceka paneelradiator Imago Duo wit 1541W 40 x 140 cm) laten plaatsen. Plek bevindt zich enkele meters naast ketel en bestaande verwarmingsbuizen. Graag stemmen wij van tevoren af welk materiaal nog nodig is op de radiator te kunnen plaatsen. Deze paneelradiator is een type 22 radiator met 4 aansluitpunten en wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal en wandsteunen, ontluchtingsventiel en blind stop. U heeft dus alleen nog een bijpassende radiatorkraan en cv-aansluitmateriaal nodig.

Radiator plaatsen

Wij willen graag op 2e verdieping een extra radiator (Haceka paneelradiator Imago Duo wit 1541W 40 x 140 cm) laten plaatsen. Plek bevindt zich enkele meters naast ketel en bestaande verwarmingsbuizen. Graag vooraf afstemming over welk materiaal voor plaatsing en aansluiting nog te kopen. Omschrijving zegt: Deze paneelradiator is een type 22 radiator met 4 aansluitpunten en wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal en wandsteunen, ontluchtingsventiel en blind stop. U heeft dus alleen nog een bijpassende radiatorkraan en cv-aansluitmateriaal nodig.

CV radiator op de zolderkamer plaatsen

Nieuwe radiator plaatsen op een kamer op zolder. Afstand tot CV-ketel ongeveer 5 meter hemelsbreed. Er hoeft niet te worden gefreesd, wel geboord en een koof gemaakt, leidingen kunnen langs de muur in het trapgat worden geleid. Radiator en materialen via de installateur.

Partners

Partners van Casius