Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor vloerverwarming doorspoelen:

Vloerverwarming doorspoelen

Sinds een paar maanden wordt de vloer niet meer warm, dit was tot nu geen probleem maar nu begint het koud te worden. Wij hebben sinds begin dit jaar een nieuwe ketel van het merk NEFIT, wij dachten dat dit het probleem zou verhelpen maar helaas. Naar mijn idee moeten de leidingen van de vloerverwarming goed worden doorgespoeld. Het hele systeem zelf wordt warm en de thermostaat gaat omhoog maar de vloer blijft koud. Graag uw advies en prijsopgaaf.
Onze klant uit Amstelveen (Noord-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vloerverwarming doorspoelen uit heel Nederland:

Vloerverwarming reinigen en spoelen onder hoge druk

Twee jaar geleden een nieuw verdeel en pomp unit laten plaatsen voor 3 groepen op een circa 15 jaar oude vloerverwarming. Vloer wordt toch niet echt overal even warm. Vermoedelijk is doorspoelen echt noodzakelijk.

Vloerverwarming spoelen

Ik wil de vloerverwarming laten doorspoelen. Het gaat om 3 groepen voor 40 m2 vloer. Zwarte tyleen slang.

Vloerverwarming doorspoelen

Wij hebben nu ruim 10 jaar vloerverwarming en ik merk dat de keuken niet meer warm wordt. We hebben 4 groepen. Ik hoor graag van u wat het kost om alles te laten spoelen.

Vloerverwarming doorspoelen

Vloer wordt niet meer goed warm. Installatie is in 1984 aangelegd. Wat zijn de kosten van het doorspoelen van vloerverwarming en opnieuw afregelen van het systeem. Werkzaamheden van 2 groepen met controle vloerverwarming systeem. Ca. 40 m2. Graag prijs indicatie en beschrijving werkzaamheden.

Doorspoelen van de vloerverwarming

Ik wil mijn vloerverwarming laten doorspoelen. De oppervlakte is ongeveer 140 m2 en ik heb 2 aansluitpunten. 1 met 6 aansluitingen en 1 met 4 aansluitingen. Wat gaat dit ongeveer kosten. Graag een prijsopgave. Ook eventueel de units laten nakijken.

Slangen van de vloerverwarming doorspoelen

Ik wil de vloerverwarming slangen laten doorspoelen. Het gaat om vloerverwarming over een oppervlak van 45 m2 en het zijn ongeveer 4 groepen.

Vloerverwarming doorspoelen en reinigen

De vloerverwarming doorspoelen. Het is een 2 groeps-installatie die helemaal niet meer warm wordt. Recent is er een nieuwe pomp geplaatst. Ik denk aan een verstopping en wil de leidingen goed gereinigd hebben zodat de vloer weer warm wordt.

Vloerverwarming doorspoelen

Wat zijn de kosten van het doorspoelen van vloerverwarming en opnieuw afregelen van het systeem. Werkzaamheden van 4 groepen met controle vloerverwarming systeem. Graag prijs indicatie en beschrijving werkzaamheden.

Vloerverwarming doorspoelen

De radiatoren en de vloerverwarming worden heel langzaam warm. De radiatoren worden bijna niet warm. Het betreft een woning 3 etages hoog.

Slangen van de vloerverwarming doorspoelen

1 groep van mijn vloerverwarming wordt niet warm. De overige 5 groepen maar zeer beperkt. Ik wil graag een offerte voor het doorspoelen van de vloerverwarming. Daarnaast wil ik een prijsopgave voor het vervangen van de vloerverwarmingspomp (A- label).

Partners

Partners van Casius