Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor vloerverwarming doorspoelen:

Vloerverwarming doorspoelen

Sinds een paar maanden wordt de vloer niet meer warm, dit was tot nu geen probleem maar nu begint het koud te worden. Wij hebben sinds begin dit jaar een nieuwe ketel van het merk NEFIT, wij dachten dat dit het probleem zou verhelpen maar helaas. Naar mijn idee moeten de leidingen van de vloerverwarming goed worden doorgespoeld. Het hele systeem zelf wordt warm en de thermostaat gaat omhoog maar de vloer blijft koud. Graag uw advies en prijsopgaaf.
Onze klant uit Amstelveen (Noord-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vloerverwarming doorspoelen uit heel Nederland:

Leidingen vloerverwarming doorspoelen

Ik wil graag de leidingen van mijn vloerverwarming laten doorspoelen. De vloerverwarming heeft een verouderd systeem en is zo'n 30 jaar vrijwel niet meer onderhouden. De oppervlakte van de keuken is zo'n 30m2

Slangen van de vloerverwarming laten doorspoelen

Mijn pomp van de vloerverwarming wordt erg warm dus de cv monteur komt langs om te kijken of de pomp stuk is, is 2 jaar terug vervangen. Gezien de verwarming er al een jaar of 15 ligt, gaf hij ook aan dat misschien de vloerverwarming moet worden doorgespoeld.

Slangen van de vloerverwarming doorblazen

De vloerverwarming doet het niet op alle plekken even goed. Ik zou graag willen dat iemand kijkt of er wat ontstopt is. De vloer ligt er al 25 jaar in. Ik wil de slangen doorspoelen.

Vloerverwarming doorspoelen

Ik zou graag de vloerverwarming Merk JOCO willen laten doorspoelen. Het gaat om 8 groepen. Het zijn witte buizen van het model PE-RT-16x2.

Slangen van de vloerverwarming doorspoelen

Vloerverwarming bestaat uit 5 groepen en het gaat om zwarte slangen. Alles boven de grond wordt wel warm maar in de vloer niet.

Vloerverwarming doorspoelen en reinigen

Ik wil de vloerverwarming laten doorspoelen en waarschijnlijk coaten. Het gaat om 8 groepen zwarte tyleen slang. De vloer is 60-70 m2.

Vloerverwarming reinigen en spoelen onder hoge druk

Twee jaar geleden een nieuw verdeel en pomp unit laten plaatsen voor 3 groepen op een circa 15 jaar oude vloerverwarming. Vloer wordt toch niet echt overal even warm. Vermoedelijk is doorspoelen echt noodzakelijk.

Vloerverwarming spoelen

Ik wil de vloerverwarming laten doorspoelen. Het gaat om 3 groepen voor 40 m2 vloer. Zwarte tyleen slang.

Vloerverwarming doorspoelen

Wij hebben nu ruim 10 jaar vloerverwarming en ik merk dat de keuken niet meer warm wordt. We hebben 4 groepen. Ik hoor graag van u wat het kost om alles te laten spoelen.

Vloerverwarming doorspoelen

Vloer wordt niet meer goed warm. Installatie is in 1984 aangelegd. Wat zijn de kosten van het doorspoelen van vloerverwarming en opnieuw afregelen van het systeem. Werkzaamheden van 2 groepen met controle vloerverwarming systeem. Ca. 40 m2. Graag prijs indicatie en beschrijving werkzaamheden.

Partners

Partners van Casius