Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor vloerverwarming doorspoelen:

Vloerverwarming doorspoelen

Sinds een paar maanden wordt de vloer niet meer warm, dit was tot nu geen probleem maar nu begint het koud te worden. Wij hebben sinds begin dit jaar een nieuwe ketel van het merk NEFIT, wij dachten dat dit het probleem zou verhelpen maar helaas. Naar mijn idee moeten de leidingen van de vloerverwarming goed worden doorgespoeld. Het hele systeem zelf wordt warm en de thermostaat gaat omhoog maar de vloer blijft koud. Graag uw advies en prijsopgaaf.
Onze klant uit Amstelveen (Noord-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vloerverwarming doorspoelen uit heel Nederland:

Vloerverwarming doorspoelen en reinigen

De vloerverwarming doorspoelen. Het is een 2 groeps-installatie die helemaal niet meer warm wordt. Recent is er een nieuwe pomp geplaatst. Ik denk aan een verstopping en wil de leidingen goed gereinigd hebben zodat de vloer weer warm wordt.

Vloerverwarming doorspoelen

Wat zijn de kosten van het doorspoelen van vloerverwarming en opnieuw afregelen van het systeem. Werkzaamheden van 4 groepen met controle vloerverwarming systeem. Graag prijs indicatie en beschrijving werkzaamheden.

Vloerverwarming doorspoelen

De radiatoren en de vloerverwarming worden heel langzaam warm. De radiatoren worden bijna niet warm. Het betreft een woning 3 etages hoog.

Slangen van de vloerverwarming doorspoelen

1 groep van mijn vloerverwarming wordt niet warm. De overige 5 groepen maar zeer beperkt. Ik wil graag een offerte voor het doorspoelen van de vloerverwarming. Daarnaast wil ik een prijsopgave voor het vervangen van de vloerverwarmingspomp (A- label).

Slangen van de vloerverwarming doorspoelen

Toen ik op het verdeelblok een radiatorkraan wilde monteren die kan communiceren met EvoHome kwam ik er achter dat 2 van de 8 strengen van de vloerverwarming verstopt zijn. De installatie is gelegd in december 1998 en omvat o.a. ~100 m² vloerverwarming naast radiatoren in een souterrain en op de verdieping. De kunststof buizen zijn grijs/wit. De kranen op het verdeelblok zijn van Giacomini, 1" slangaansluiting met een niet alledaagse binnendraad (NB: "men" zegt 3/4", maar dat kan ik niet nameten. Ik kan in elk geval nergens passende koppelstukken krijgen, ook niet bij groothandel WACO) De ruimte waarin de verdeler zit is goed bereikbaar. Ik wil de slangen graag allemaal laten doorspoelen. Graag wel even aangeven welk middel er gebruikt wordt. De rest van de cv-installatie mag er niet door aangetast worden. Een bedrijf met vestiging in deze regio heeft mijn voorkeur. Uitvoering bij voorkeur voor de winter echt invalt. Ik ontvang graag uw offerte.

Vloerverwarming doorspoelen

Doorspoelen van 8 groepen (7 oude buizen verdeler beganegrond en 1 groep nieuwe op 2de etage). De werkplek is goed bereikbaar.

Vloerverwarming laten doorspoelen

Vloer verwarming met 1 groep controleren en doorspoelen. Word niet goed warm.

Slangen van de vloerverwarming doorspoelen

Ik wil de vloerverwarming slangen door laten spoelen omdat de vloer niet meer warm wordt. Het gaat hier om zwarte slangen en 2 groepen (bijverwarming). Ik ontvang graag een indicatie van de kosten hiervoor.

CV-systeem en vloerverwarming schoonspoelen

Ik wil mijn cv systeem laten doorspoelen omdat deze vervuild is. Mijn huis heeft ongeveer 300 m2 oppervlak en vloerverwarming.

Buizen van vloerverwarming doorspoelen

De leidingen van mijn vloerverwarming moet worden doorgespoeld. Drie jaar geleden is dit al een keer gedaan. Echter was de buis van 2 meter van de radiator naar de pomp niet gedaan. Deze buis is nu verstopt. Ik wil alle buizen nogmaals laten doorspoelen. Het gaat ook om een slang van ongeveer 100 meter. Woning is een eengezinswoning op de beneden verdieping in Amsterdam. Enig afval wordt door de vakman wordt weggegooid en de werkplek is goed bereikbaar.

Partners

Partners van Casius