Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Amstelveen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Amstelveen heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Amstelveen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Amstelveen of directe omgeving.

2423 klanten uit Amstelveen bevelen een bij Casius in Amstelveen aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Amstelveen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: geheel nieuw waterleidingnetwerk op woonpark aanbrengen, verwarmingsinstallatie aanleggen, wTW-installatie laten plaatsen, gas, water en licht aanleggen voor mantelzorgwoning, cV-installatie in een woonhuis installeren, gaskachels vervangen door centrale verwarming, cV in bestaande woning aanleggen, installatie van de leidingen van water en elektra, airco op de bovenverdieping installeren, cV installatie compleet installeren, vloerverwarming aanleggen, heteluchtverwarming vervangen door CV installatie, vloerverwarming infrezen en aansluiten, complete cv installatie aanleggen, complete verwarming aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Amstelveen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Amstelveen:

Regendouche en kraan plaatsen

Wij willen een regendouche set (Aquavive type Kila) en keuken mengkraan (Aquazuro type Salerno) laten plaatsen ter vervanging van de oude kranen. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Boiler vervangen voor een doorstroomverwarmer

Ik ben op zoek naar een installateur en eventueel meteen ook leverancier van een elektrische doorstroomverwarmer. Ik heb op dit moment een 80 liter boiler die ik wil vervangen door een doorstroomverwarmer om continue over warm water in de douche te beschikken. Ik wil het liefst een oplossing zonder krachtstroom. Ik wil graag advies hierover en ik wil graag weten of het wel mogelijk is.

Kraan vervangen

De keukenkraan moet vervangen worden door een andere kraan

Rookkanaal plaatsen voor de houtkachel

We hebben een houtkachel en een schoorsteenkanaal van een jaren '30 huis. De vorige bewoner had er ook een houtkachel zitten, maar heeft deze meegenomen na de verhuizing. Er moet daarom een nieuwe aansluiting komen van de kachel naar de schoorsteenpijp, waarschijnlijk met een T-stuk. Aangezien de afmeting van de uitgang van de kachel kleiner is dan de ingang van het rookkanaal moet er een verloopstuk geplaatst worden.

Centrale verwarming aanleggen

Aanleggen compleet verwarming systeem in huis. CV-combiketel, 7 radiatoren en 1 convector. Woning is een rijhuisje 2 verdiepingen. De ketel komt wel op zolder te staan, geen radiator op zolder. Buizen zijn al geïnstalleerd. Oppervlakte van het huis 80 m2. We willen graag dat de vakman in overleg radiatoren en een cv ketel regelt. Graag 2 offertes. Eén voor enkel installeren. En een offerte inclusief installeren, aanschaf cv- ketel en aanschaf radiatoren. Graag binnen de eerste 2 of drie weken van januari starten met het project.

Toevoer van koud water naar de wastafel vervangen

Ik heb druppeltjes water onder de wastafel die komen van de koudwaterleiding. Of de leiding moet worden vervangen of zal gerepareerd moeten worden.

Thermostaat kraan vervangen in badkamer

De thermostaatkraan in mijn badkamer moet vervangen worden. Graag hoor ik wat de kosten hiervoor zijn en of dit spoedig gerealiseerd kan worden.

Wasmachine-aansluiting verplaatsen

renovatie badkamer in appartement wil ik de aansluitingen van de wasmachine/wasdroger naar de andere kant van de badkamer verplaatst hebben (naar de plek waar nu de douche is). Materialen graag aangeleverd door loodgieter.

Riolering, HWA en mantelbuizen aanleggen bij nieuwbouw woning

Voor een nieuwbouw huis in Amstelveen zoek ik een instalateur die alvorens de vloer wordt gestort de afvoerbuizen van het vuile en hemelwater kan aan leggen alsmede de mantelbuizen voor de nutsvoorzieningen

Radiator vervangen

Ik wil een radiator van 150 cm bij 60 cm laten vervangen en zou graag een indicatie willen van de prijs.

Afvoer keuken ontstoppen

De afvoer ontstoppen, zelf al met trekveer ontstoppings spul en hoge druk bezig geweest. Met vriendelijke groet,

Radiatorknop laten vervangen

Vervangen thermostaat radiatorknop Vanwege piepgeluid , zo af en toe , in de leidingen van de verwarming. We wonen in een flat , niet als we zelf de verwarming aan zetten maar de bovenburen horen we n harde hoge piep. Als ik de radiatorknop beweeg stopt het enkele minuten als ik m dan weer beweeg stopt het weer. Ik heb begrepen dat dit ligt aan de radiatorknop.

Ketel en radiator vervangen

Graag wil ik een offerte ontvangen voor het vervangen van mijn huidige ketel (op zolder in trapgat) door een nieuwe ketel, te weten de ATAG i16EC, inclusief ATAG one klokthermostaat en inclusief montage. Tevens graag gesloten HR rookgas dakdoorvoer leveren en plaatsen. Tot slot dient er eveneens op zolder een radiator te worden geleverd en geplaatst omdat de oude aan het roesten is. Deze radiator heeft een niet zo'n gangbaar formaat: lengte 3300 x hoogte 200 x diepte 80 mm. Eventueel kan ook een wat kleinere radiator worden geplaatst (bijvoorbeeld 3000 x 200 x 80).

Vloerverwarming doorspoelen

Sinds een paar maanden wordt de vloer niet meer warm, dit was tot nu geen probleem maar nu begint het koud te worden. Wij hebben sinds begin dit jaar een nieuwe ketel van het merk NEFIT, wij dachten dat dit het probleem zou verhelpen maar helaas. Naar mijn idee moeten de leidingen van de vloerverwarming goed worden doorgespoeld. Het hele systeem zelf wordt warm en de thermostaat gaat omhoog maar de vloer blijft koud. Graag uw advies en prijsopgaaf.

Afvoerpijp van de houtkachel aansluiten op bestaande schouw

Onze woonkamervloer is vervangen en ligt nu enkele centimeters hoger. We hebben daarbij de houtkachel verwijderd en willen die nu opnieuw laten installeren. Een deel van het isolatiemateriaal moet daarbij worden vervangen. We hebben de aansluitmaterialen al hier, behalve het isolatiemateriaal. De kachel staat al op de juiste plek, maar de pijp moet nog geïnstalleerd worden en worden aangesloten op de inpandige pijp. We willen ook de schoorsteen laten vegen. We ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Radiator in hal vervangen

De radiator aansluiting in de hal gaan door roesten, deze moet vervangen worden. De radiator is al in huis en moet aangesloten worden. Klusinhoud: oude radiator loskoppelen en afvoeren en nieuwe radiator aansluiten.

Aanleggen van vloerverwarming met isolatie en nieuwe CV-ketel

Wij willen in een appartement van 85 m2 vloerverwarming aanleggen. De vloer die tevens geïsoleerd te worden. De vloerverwarming dient als hoofdverwarming en komt ook in toilet en badkamer waar tegels komen. In de overige ruimtes komt een houten vloer. Daarnaast hebben wij ook een cv ketel nodig.

Houtkachel een klein stukje verplaatsen

Wij hebben een houtkachel, een Morso 2110, die niet goed werkt. De kachel is een beetje scheef gemonteerd op het rookkanaal en we denken dat er onvoldoende trek is. We willen graag de hulp van een vakman om de kachel een stukje te laten verplaatsen. Misschien moet de afvoerpijp aan de bovenkant ook worden gewijzigd naar een afvoer aan de achterkant. Ook hebben we een grotere hittebestendige tegel nodig onder de kachel, als we die verplaatsen. We willen een afspraak maken en ontvangen graag uw advies en prijsopgave.

Houtkachel plaatsen

Voor mijn tuinhuisje heb ik een houtkachel bij Gamma gekocht, die ik graag wil laten plaatsen. Er is een rookgas afvoerkanaal aanwezig. De vraag is of deze nog voldoet. Ter plaatse is de situatie denk ik beter te beoordelen.

Demonteren van gietijzeren riool

De klus betreft het monteren van een nieuwe standleiding naar de eerste verdieping. Riool: - Het demonteren van de bestaande gietijzeren riool Toiletruimte: - Het monteren van een Geberit inbouwreservoir, welke door de klant aangeleverd wordt Timing: - Het monteren van een pvc afvoer t.b.v. toilet, fontein, cv-ketel, wasmachine, droger, badkamer en keuken

Schoorsteen renoveren voor houtkachel

Bestaand rookkanaal vanuit huiskamer openen tbv houtkachel. Kanaal voorzien van flexibele pijp, jaren '60 woning, indien nodig.

Roestige radiator vervangen

Kunt u voor mij een offerte maken voor het plaatsen van een radiator en het ontkoppelen/weghalen van de oude radiator? Heeft u zelf een nieuwe radiator voor een goede prijs/kwaliteitverhouding of kan ik die beter zelf bestellen? Graag maak ik met u een afspraak om een en ander te bespreken. 175 centimeter lang, hoogte 46 centimeter en de diepte is 14 centimeter. Vakman neemt radiator mee.

Lekkende radiator vervangen

Ik heb een lekkende radiator die ik moet laten vervangen. De maat van de radiator is 150 cm lengte, 40 cm hoogte en 5 cm diep.

Airco bijvullen

Wij hebben een split-unit airco van het merk Tristar, die onvoldoende koelt. Vermoedelijk moet de unit worden bijgevuld. Wij ontvangen graag uw prijsopgave.

Lekkende CV-radiator vervangen

Ik zou graag een lekkende radiator laten vervangen. De maat van de radiator is; L 150 cm, H 46 cm en D 5 cm. Graag uw offerte met vermelding all-in kosten.