Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Amstelveen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Amstelveen heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Amstelveen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Amstelveen of directe omgeving.

2505 klanten uit Amstelveen bevelen een bij Casius in Amstelveen aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Amstelveen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepomp installeren, warmtepomp installeren, warmtepomp installeren, water-waterwarmtepomp installeren, energieneutraal verwarmingssysteem nieuwbouw, warmtepomp plaatsen, vloerverwarming en warmtepomp installeren, grond-water warmtepomp, standleiding en loden leidingen vervangen, isoleren en warmtepomp aanleggen, warmtepomp plaatsen, balansventilatie met WTW installeren, vloerverwarming plaatsen, warmtepomp installeren, warmtepomp installeren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Amstelveen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Amstelveen:

Duoblok wc vervangen

Plaatsen van een nieuw goedkoop duoblok en het verwijderen van de oude.

Mantelbuis voor elektra en gas aanleggen

Wij plaatsen een nieuwe aansluiting in onze bestaande meterkast voor apart verhuur gas en elektriciteit. We zoeken iemand die mantelbuis kan aanleggen voor elektra.

Buitenkraan aanleggen

Buitenkraan in de achtertuin aanleggen. Via de kruipruimte.

Gasleiding / gasfornuis vanwege gaslucht controleren

Gaarne offerte voor controleren gasleiding/ gasfornuis. Bij aanzetten van het fornuis soms overmatige gaslucht waar te nemen, tevens valt soms een pit uit bij aanzetten van een andere.

Grondwaterpomp plaatsen en vloerverwarming aanleggen

* Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Renovatieproject. * Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Verwarmen van een ruimte of gebouw. Jaren '30 stijl in de jaren '40 gebouwd. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Wij gaan met een grootschalige renovatie/verbouwing beginnen waar wij ook vloerverwarming willen aanleggen (hoekwoning uit 1940). Omdat op termijn gas wordt afgebouwd in Nederland, overwegen wij nu onze CV ketel ook meteen in te ruilen voor een duurzaam alternatief (dat klaar is voor de toekomst). Omdat het grondwater bij ons behoorlijk hoog zit, denken wij aan een grond/water pomp. Ben nog wel op zoek naar wat de jaarlijkse te verwachten besparing zal zijn vs. investering. Kunt u mij allereerst informeren welke mogelijkheden er zijn?

Vloerverwarming leggen

Ik wil vloerverwarming krijgen op de benedenverdieping van 60 m2. Die is er nu niet en de vloer moet er mogelijk ook nog uitgehaald worden.

Omleggen van een gasleiding

De keuken wordt verplaatst van de achterkant naar de voorkant van de woning. Hiervoor moet de gasleiding worden omgeleid, ongeveer 6 meter. Dit kan onder de vloer door via de kruipruimte. Ik weet niet vanwaar de gasleiding komt, mogelijk is de afstand korter.

Douchemengkraan aansluiten

Wij hebben nieuwe douchemengkraan gekocht van Grohe en deze aansluiting is anders dan de huidige. Zouden graag deze aan willen laten sluiten. De diameter wat er uit de muur komt is anders dan wat er op de nieuwe zit.

Buitenkraan plaatsen

Via de kruipruimte wil ik een buitenkraan laten plaatsen. De kruipruimte is toegankelijk.

Leidingwerk keuken voorbereiden

Meneer/mevrouw, We krijgen binnenkort een nieuwe keuken. Hier voorafgaand dient installatiewerk plaats te vinden. Het gaat om de volgende onderdelen: • Aanleggen van de benodigde stroompunten. Inductiekookplaat 2.6 kw (4.4 kw), Boiler Combi + (tbv Quooker) 2200W, Vaatwasser 1950W, Koelkast 90W, Vriezer 150W, Combi magnetron 3300W en een Combi stoomoven 3600W • Uitbreiden van de meterkast met extra groepen ten behoeve van de keuken • Verleggen/aanpassen van de waterleidingen • Verleggen/aanpassen van de afvoerenten behoeve van de keuken. Is het mogelijk om hier een offerte voor te ontvangen? En op welke termijn kunnen deze werkzaamheden eventueel worden uitgevoerd?

Warmteluchtsysteem vervangen

Ben je eigenaar of huurder van de plaats waar je elektrische verwarming wilt installeren? Eigenaar. Welke installatie moet uitgevoerd worden? Vervanging van een bestaande installatie. Welke installatie heb je momenteel? Verwarming op gas. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Vervanging van het warmteluchtsysteem uit 1992 op de 1e verdieping. 6 kamers plus 2 badkamers, ongeveer 100 m2. Ik zoek naar slimme, programmeerbare elektrische radiatoren die makkelijk te plaatsen zijn zonder verdere aanpassingen aan infra. Ik wil mij hier graag over laten adviseren. Misschien wil ik in de toekomst wel helemaal van het gas af.

Keukenmengkraan vervangen

Plaatsen van een keukenmengkraan met spoed! Oude kraan moet gedemonteerd en afgevoerd worden.

Wasmachinekraan monteren

Ik krijg een nieuwe wasmachine woensdag 4 April. Nu heb ik nodig: een nieuwe wasmachinekraan die ik bij jullie gezien van 12.95 euro. Maar deze moet gemonteerd worden, graag een offerte voor de kraan plus montage.

RVS dubbelwandig stookkanaal plaatsen

We willen een hout openhaard plaatsen in onze nieuwbouwwoning 2012. Er is alleen voorbereid dat de kanalen door de vloer kunnen lopen. Het kanaal moet door 3 etages worden aangelegd. Het betref een Boley openhaard die we van een particulier gaan overnemen.

Nieuwe keukenkraan monteren

Ik zou graag een nieuwe keukenkraan willen. Een kraan zonder draaiknoppen Kunt u mij zeggen wat de kosten zijn Ik weet alleen de maat nog niet Ik wacht u reactie af Mvg Brigitta

Radiator ombouwen tot convector

Welke brandstof gebruik je of wens je te gebruiken? Gas In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Ik wil een blokvormige radiator ombouwen tot een vloer convector.

Grohe keukenkraan vervangen

Graag de Grohe keukenkraan vervangen. Ik heb al een nieuwe kraan, zoek een offerte met alleen manuren.

Centraal ventilatiesysteem installeren

Nieuw huis (meer dan 6 ruimtes) welke helemaal gerenoveerd moet worden inclusief nieuwe plafonds, kozijnen/dubbel glas en vloer-isolatie. We willen dus ook een ventilatiesysteem laten installeren. Het gaat om ongeveer 185 vierkante meter in totaal.

Combiketel vervangen door warmtepomp

Welke installatie hebt u momenteel? Verwarming op gas. De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in een bestaand gebouw. Voor welke toepassing(en) wenst u de warmtepomp te gebruiken? Verwarmen en/of koelen van een gebouw, aansluiting bestaande vloerverwarming, Verwarming van water (sanitair). Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Combiketel vervangen door een all electric warmtepomp, waarna gas kan worden afgesloten. Verwachte capaciteit circa 8kW, prijsopgave inclusief installatie met behoud van bestaande radiatoren en vloerverwarming (in bad- en huiskamer).

Hoog gasverbruik controleren

Wij hebben al enkele jaren een ongewoon hoog gasgebruik (ca. 4500 m3 per jaar), voor een hoekhuis van 150m3 met twee volwassenen en drie kinderen. We zoeken een partij die ons kan helpen om te vinden waar dit aan ligt. Wellicht ligt het aan de leidingen, wellicht aan de CV, misschien aan isolatie. Maar het zou fijn zijn hier een antwoord op te krijgen.

Spoelfunctie toilet repareren

The toilet flush keeps running after being flushed. It's a toilet from the Praxis and other companies didn't want to help us with this specific problem.

Radiator ophangen en radiatorknop vervangen

In de badkamer een nieuwe radiator (60x85 cm) die we bij Praxis hebben gekocht ophangen en installeren. De leiding zit als het goed is op de juiste plek. Tevens in de slaapkamer een radiatorknop vervangen. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Boiler installeren en leveren

Voor mijn nieuwe huis ben ik op zoek naar warm water boiler met een capaciteit voor 50 liter. Deze moet zowel geleverd als geïnstalleerd worden.

Vloerverwarming aanleggen

Ik wil een offerte voor het aanleggen van vloerverwarming in 3 ruimtes: - het infrezen van en leggen van de vloerverwarming met pomp in een woonkamer van ongeveer 55 vierkante meter, en de naden van de infrezingen afsmeren. - het leggen van een vloerverwarming op een krimpnet (kale betonnen vloer) op de 1e verdieping voor een badkamer met pomp en leggen van de zand/cementvloer, ter grootte van 250 x 250 cm. - het leggen van een vloerverwarming op een krimpnet (kale betonnen vloer) op de 2e verdieping voor een badkamer met pomp en leggen van de zand/cementvloer, ter grootte van 250 x 200 cm.

Regendouche en kraan plaatsen

Wij willen een regendouche set (Aquavive type Kila) en keuken mengkraan (Aquazuro type Salerno) laten plaatsen ter vervanging van de oude kranen. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.