Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Amstelveen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Amstelveen heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Amstelveen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Amstelveen of directe omgeving.

2650 klanten uit Amstelveen bevelen een bij Casius in Amstelveen aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Amstelveen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen en aanschaffen, warmtepomp plaatsen, zonnepanelen aanleggen, complete cv-installatie aanleggen met vloerverwarming, centrale verwarming aanleggen, water-water warmtepomp realiseren, cv-ketel vervangen door een grondwaterpomp, water-water warmtepomp advies en installatie, nieuwe boiler, gashaard of cv, warmtepomp plaatsen, radiators vervangen in keuken, warmtepomp realiseren in een nieuwbouwwoning, hR-combiplus ketel en aanleg cv met 8 x radiator en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Amstelveen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Amstelveen:

Vaillant mag geiser vervangen

Ik wil een open geiser vervangen door een nieuwe. Het is voor de keuken en badkamer. Ik ontvang graag een offerte.

Radiator plaatsen in woonkamer

Onze hoekwoning heeft vloerverwarming en een radiatorput. De nieuwe energiezuinige intergas CV-ketel 24\28, 1 jr oud stookt nog steeds te duur en constant. We willen weer terug naar de oude situatie met een radiator ivm de convectorput in de woonkamer waarbij de vloerverwarming mag meewerken of gewoon uit gaat (nader te bepalen). De klus: Onder het keukenblok zijn de afgedopte leidingen nog die gebruikt kunnen worden om door te trekken de kamer in (wel lastig bij te komen). Het is een open keuken dus kan het grootste deel van het leidingwerk onder het keukenblok door. Lengte nieuwe leidingen ongeveer 5m. We denken aan een dunne (2 a 3cm) radiator wit geheel glad van een ongeveer 2.50 meter lang ong. 40 a 50 cm hoog. Voor meer info kunt u contact opnemen.

Vloerverwarming aanleggen

Ik wil vloerverwarming op een VBI renovatievloer laten leggen. Totaal 65 m2. Graag ontvang ik een offerte.

Convectorput aanleggen voor openslaande deuren naar de tuin

ik wil een convectorput laten aanleggen aan de achterzijde van de woonkamer. Grote van de put moet zijn 2800 x 360 x 500 mm. De put moet ingezaagd worden in parketvloer met daaronder beton en afgewerkt worden. Er is kruipruimte onder de woonkamer aanwezig. Daarnaast moet een normale radiator aan de voorzijde van de woonkamer worden vervangen.

Vloerverwarming plaatsen

Want to install underfloor heating in our house. Living area, kitchen, bathrooms, bedroom. Underfloor is concrete expect on the 2nd floor. Think of putting poured floor over it. It is about 70 a 80 m2.

Aansluiting aanvoer en afvoer vaatwasser

Ik ben op zoek naar iemand die een vaatwasser aansluiting aanvoer en afvoer kan plaatsen + installeren vaatwasser met formaat 60 x 45 x 85 . Bosch SPS25CW00E.

Leidingen omleggen + cv ketel verplaatsen en radiator + radiator bijplaatsen

I.v.m. de verbouwing zolderetage willen de CV ketel (Nefit Topline uit 2010) 3 meter verplaatsen naar een nieuw te realiseren technische ruimte (ook op zolder). De leidingen moeten omgelegd worden naar deze ruimte. Dit zou gaan om ongeveer 3 meter. Verder moeten 1 bestaande paneel radiator 2 meter verplaatst worden en moet er 1 identieke bijgeplaatst worden (het is een hele goedkope radiator, weet niet precies welke dit is). Tenslotte moet een in de zolderbadkamer aanwezige designradiator ook verplaatst worden.

Kleine paneel radiator installatie

Over de jaren en verbouwingen heen is de radiator in mijn ingang verwijderd. Ik merk dat het toch vochtig word en ik wil een kleine radiator weer plaatsen. De ruimte is max 2.5 m x 2.5 m. Er was vroeger één, dus de leidingen zullen achter de muur zitten. Ben nu aan het zoeken wat de kosten zijn en wat het inhoud. Ik overweeg een Eurom Wandconvector als makkelijke optie of wel een radiator bijvoorbeeld een Plieger paneel radiator van 60 x 60 cm. Graag ontvang ik een offerte voor de werkzaamheden.

Moederhaard, boiler en radiatoren vervangen voor een cv-ketel

Ik wil graag mijn moederhaard, de boiler en alle radiatoren vervangen door een CV-ketel plus 8 nieuwe radiatoren, inclusief het wegwerken van de leidingen. Er moet ook een expansievat geplaatst worden. Ik laat mij graag informeren over de mogelijkheden alvorens ik overga op installatie.

Pelletkachel aanschaffen en installeren

Ik zoek iemand voor het aanschaffen en installeren van een pelletkachel in een tuinhuis.

New CV installation

I am interested in getting a new CV for my house. Our house is approx. 200 sq mt in size. We have 2 bathrooms and underfloor heating in living room. Please find pictures attached, and share options for a good CV and offer for installation. The current ons needs to be disposed by the professional. The CV is for four people, and is for the complete household.

CV-leidingen infrezen en werkzaamheden aan radiatoren

Ik wil graag een paar CV-leidingen laten infrezen en 1 kleine radiator laten aanleggen, 1 radiator verplaatsen, 1 radiator verwijderen, en 1 radiator laten aansluiten en ophangen.

Vloerisolatie en vloerverwarming realiseren

Het betreft een bestaande jaren 50 woning. De ondervloer is hout, daaronder houten balken en kruipruimte (+/- 35cm en onder een zitkuil +/- 15 cm). De vloer heeft geen isolatie. Wij willen graag geïnformeerd worden over de mogelijkheden voor vloerisolatie en vloerverwarming met zo min mogelijk ophoging van de bestaande vloer. Wij willen de vloerverwarming op de begane grond als hoofdverwarmig gebruiken. Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? isoleren 40 verwarmen 50

Radiator verplaatsen

Ik heb in de keuken een radiator die ik wil laten verplaatsen.

Zonneboiler plaatsen

Momenteel is een CV en boiler aanwezig. Dit wil ik in mijn nieuwe woning graag laten vervangen. Het gaat om een eengezinswoning uit 1975 met een oppervlakte van 177 m2. Ik ontvang graag een offerte.

Lucht-lucht warmtepomp plaatsen

Ik wil graag een lucht / lucht warmtepomp die tevens kan dienen als airco. Twee binnenunits te hangen aan de muur en één buitenunit. Het gaat om een rijtjeshuis uit de jaren 20, met een oppervlakte van 100 m2. Het is redelijk goed geïsoleerd.

Vloerverwarming aanleggen

We hebben recent een huis aangekocht (gebouwd in 1989) waar een parketvloer in de woonkamer en keuken in ligt en waar tevens een convectorput in zit aan de tuinzijde. De parketvloer incl. dekvloer worden er op dit moment uitgehaald (morgen klaar), inclusief de convectorput met radiatoren. Graag zouden we vloerverwarming hebben op de begane grond (45 m2). Aangezien er een nieuwe cementdekvloer in moet lijkt een vloerverwarming systeem dat afgedekt wordt met een dekvloer het meest voor de hand liggend. Tevens zal de ruimte waar de convectorput heeft gezeten moeten worden gedekt/volgestort.

Een nieuwe waterleidingbuis plaatsen vanaf meter naar de hoofdleiding

Ik zoek een loodgieter die mijn bestaande waterleiding(verdeler) kan vervangen. De bestaande leiding vanaf beugel tussen afsluitkraan en hoofdleiding woning moeten worden vervangen. Bestaande is gebogen waardoor er geen magnetische waterontharder kan worden geplaatst. Impliceert dat tevens T-stuk op de hoofdleiding vervangen en verplaatst dient te worden.

Radiator afdoppen en één radiator verplaatsen

Leiding van blokverwarming bevriezen en radiator afdoppen in badkamer. 1 radiator verplaatsen naar oude (geïsoleerde) balkonwand. Slaapkamer is nu vergroot en geen balkon meer.

Mechanische ventilatiebox vervangen

Het betreft het vervangen van de mechanische ventilatie box in een appartement uit begin 2000. Het betreft geen WTW systeem.

Gebogen mantelbuis aanleggen voor een nieuwe watermeter

Voor de verplaatsing van onze watermeter van de kruipruimte naar de meterkast dient er een nieuwe gebogen mantelbuis aangelegd te worden van 50 mm.

Warmtepompboiler installatie

Het gaat om een verbouwing van een houtskeletbouw van 220 m2. Er is een vegans grond en eerste verdieping. In totaal 5 slaapkamers en 2 badkamers. Ik wil graag een warmtepompboiler laten plaatsen en ik ontvang hier graag een prijsopgave voor.

Dichtgemetseld rookkanaal openen voor gebruik cv ketel

Ik wil een cv ketel op een andere plek hangen en heb het vermoeden dat ik een vrij schoorsteenkanaal kan gebruiken. Deze zit echter wel dichtgemetseld. Ik zoek dus iemand die het kanaal kan openen en hier een rookgasafvoer in kan plaatsen t.b.v. de ketel.

Vloerverwarming aanleggen en betegelen

I need to replace current wooden floor with tiles and we want the quote for floor heating for about 65 m2 living room. Ideally if the quote includes removal and disposal of current floor that will be great. Als u de vloer meteen voor mij kan betegelen zou dit heel fijn zijn. De tegels regel ik zelf.

Radiator verwijderen en leiding afdoppen

Radiator in de gang bij de voordeur verwijderen en afdoppen. Het betreft een huurhuis, dus moet nog wel terug te plaatsen zijn.