Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Amstelveen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Amstelveen heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Amstelveen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Amstelveen of directe omgeving.

2396 klanten uit Amstelveen bevelen een bij Casius in Amstelveen aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Amstelveen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: badkamerrenovatie en keukenplaatsing, zonneboilers en zonnepanelen installeren, water, riool en elektra aanleggen in restaurant, ventilatiesysteem aanleggen in restaurant, vloerverwarming aanleggen, collectoren plaatsen voor vloerverwarming, cV-installatie compleet aan laten leggen, vloerverwarming aanleggen en radiatoren plaatsen, complete CV installatie aanleggen, verwarmingen monteren, rookkanaal aanleggen, centrale verwarming aanleggen, cV-installatie aanleggen, moederhaard en boiler door combiketel vervangen, zonneboiler met vloerverwarming installeren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Amstelveen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Amstelveen:

Ketel en radiator vervangen

Graag wil ik een offerte ontvangen voor het vervangen van mijn huidige ketel (op zolder in trapgat) door een nieuwe ketel, te weten de ATAG i16EC, inclusief ATAG one klokthermostaat en inclusief montage. Tevens graag gesloten HR rookgas dakdoorvoer leveren en plaatsen. Tot slot dient er eveneens op zolder een radiator te worden geleverd en geplaatst omdat de oude aan het roesten is. Deze radiator heeft een niet zo'n gangbaar formaat: lengte 3300 x hoogte 200 x diepte 80 mm. Eventueel kan ook een wat kleinere radiator worden geplaatst (bijvoorbeeld 3000 x 200 x 80).

Vloerverwarming doorspoelen

Sinds een paar maanden wordt de vloer niet meer warm, dit was tot nu geen probleem maar nu begint het koud te worden. Wij hebben sinds begin dit jaar een nieuwe ketel van het merk NEFIT, wij dachten dat dit het probleem zou verhelpen maar helaas. Naar mijn idee moeten de leidingen van de vloerverwarming goed worden doorgespoeld. Het hele systeem zelf wordt warm en de thermostaat gaat omhoog maar de vloer blijft koud. Graag uw advies en prijsopgaaf.

Afvoerpijp van de houtkachel aansluiten op bestaande schouw

Onze woonkamervloer is vervangen en ligt nu enkele centimeters hoger. We hebben daarbij de houtkachel verwijderd en willen die nu opnieuw laten installeren. Een deel van het isolatiemateriaal moet daarbij worden vervangen. We hebben de aansluitmaterialen al hier, behalve het isolatiemateriaal. De kachel staat al op de juiste plek, maar de pijp moet nog geïnstalleerd worden en worden aangesloten op de inpandige pijp. We willen ook de schoorsteen laten vegen. We ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Radiator in hal vervangen

De radiator aansluiting in de hal gaan door roesten, deze moet vervangen worden. De radiator is al in huis en moet aangesloten worden. Klusinhoud: oude radiator loskoppelen en afvoeren en nieuwe radiator aansluiten.

Aanleggen van vloerverwarming met isolatie en nieuwe CV-ketel

Wij willen in een appartement van 85 m2 vloerverwarming aanleggen. De vloer die tevens geïsoleerd te worden. De vloerverwarming dient als hoofdverwarming en komt ook in toilet en badkamer waar tegels komen. In de overige ruimtes komt een houten vloer. Daarnaast hebben wij ook een cv ketel nodig.

Houtkachel een klein stukje verplaatsen

Wij hebben een houtkachel, een Morso 2110, die niet goed werkt. De kachel is een beetje scheef gemonteerd op het rookkanaal en we denken dat er onvoldoende trek is. We willen graag de hulp van een vakman om de kachel een stukje te laten verplaatsen. Misschien moet de afvoerpijp aan de bovenkant ook worden gewijzigd naar een afvoer aan de achterkant. Ook hebben we een grotere hittebestendige tegel nodig onder de kachel, als we die verplaatsen. We willen een afspraak maken en ontvangen graag uw advies en prijsopgave.

Houtkachel plaatsen

Voor mijn tuinhuisje heb ik een houtkachel bij Gamma gekocht, die ik graag wil laten plaatsen. Er is een rookgas afvoerkanaal aanwezig. De vraag is of deze nog voldoet. Ter plaatse is de situatie denk ik beter te beoordelen.

Demonteren van gietijzeren riool

De klus betreft het monteren van een nieuwe standleiding naar de eerste verdieping. Riool: - Het demonteren van de bestaande gietijzeren riool Toiletruimte: - Het monteren van een Geberit inbouwreservoir, welke door de klant aangeleverd wordt Timing: - Het monteren van een pvc afvoer t.b.v. toilet, fontein, cv-ketel, wasmachine, droger, badkamer en keuken

Schoorsteen renoveren voor houtkachel

Bestaand rookkanaal vanuit huiskamer openen tbv houtkachel. Kanaal voorzien van flexibele pijp, jaren '60 woning, indien nodig.

Roestige radiator vervangen

Kunt u voor mij een offerte maken voor het plaatsen van een radiator en het ontkoppelen/weghalen van de oude radiator? Heeft u zelf een nieuwe radiator voor een goede prijs/kwaliteitverhouding of kan ik die beter zelf bestellen? Graag maak ik met u een afspraak om een en ander te bespreken. 175 centimeter lang, hoogte 46 centimeter en de diepte is 14 centimeter. Vakman neemt radiator mee.

Lekkende radiator vervangen

Ik heb een lekkende radiator die ik moet laten vervangen. De maat van de radiator is 150 cm lengte, 40 cm hoogte en 5 cm diep.

Airco bijvullen

Wij hebben een split-unit airco van het merk Tristar, die onvoldoende koelt. Vermoedelijk moet de unit worden bijgevuld. Wij ontvangen graag uw prijsopgave.

Lekkende CV-radiator vervangen

Ik zou graag een lekkende radiator laten vervangen. De maat van de radiator is; L 150 cm, H 46 cm en D 5 cm. Graag uw offerte met vermelding all-in kosten.

Cepe plaat naar propaangas ombouwen

Krampouz crêpe plaat ombouwen van aardgas naar propaan gas, koppeling en sproeier vervangen volgens de importeur

Daalderop keukenboiler vervangen

Goedemorgen, Onze Daalderop inbouw keuken boiler 10 liter moet vervangen en geïnstalleerd/aangesloten worden. Ik heb reeds een nieuwe boiler bij de Gamma besteld; deze wordt woensdag a.s. afgeleverd. Ik ben dus op zoek naar een klusser die deze werkzaamheden kan uitvoeren?

Gasfornuis repareren

Mijn gasfornuis is 4 à 5 jaar oud en doet het niet goed. 1 gaspit blijft niet aan als je de knop loslaat en bij de andere pitten moet er meerdere keren van hoog naar laag worden gedraaid voordat het vuur aanblijft als je de knop loslaat. Ze gaan allemaal aan, maar blijven dus niet aan. Ik wil dit graag laten repareren.

Lekkage opsporen

Waarschijnlijk lekkage vanuit badkamer. Er trekt langzaam vocht omhoog langs muur woonkamer en hal.

Daklekkage repareren

Onze dakgoot heeft laagste punt van de buurt. Stroomt over bij flinke bui. Nu flinke lekkage in kamers aan de voorkant van het huis. Moet snel gerepareerd worden. Ook is de regenpijp van slechte kwaliteit.

Franklin houtkachel plaatsen

Graag een offerte van de plaatsing van een Franklin houtkachel maar waarschijnlijk moet er eerst een monteur komen kijken? Het rookkanaal is eerder voor een gaskachel gebruikt en later een open haard. Er zal een dubbelwandige pijp in geplaatst moeten worden. Voor de kachel is een pijp van 20 mm nodig.

Toilet blijft doorlopen en moet gerepareerd worden

Ons hangend toilet blijft doorlopen. Ik zoek iemand die op heel kort termijn kan komen voor een reparatie.

Roestige radiator vervangen

Graag willen wij de radiator vervangen in verband met roest, deze lekt inmiddels. Wij denken dat hij doorgeroest is. Hij is 40 cm hoog en 210 cm breed. Zo'n standaard radiator. Wij hebben blokverwarming. Ik zou graag willen dat het in ieder geval opgelost is voordat het winter is.

Oude airco's verwijderen

Ik wil twee airco units laten verwijderen - twee buiten units en twee binnen units. Inschatting is dat ze zo'n 15 jaar oud zijn. Afmetingen binnen units: 88x26x20cm en 70x26x18cm. Afmetingen buiten units: 76x26x52cm

Dakdoorvoer met lood aanbrengen

Heeft iemand een dakdoorvoer met lood 28 graden diameter van 477 mm.

Wasbakkraan installeren

Een wasbakkraan installeren. De oude kraan verwijderen.

Kranen in de badkamer vervangen

Ik heb een aantal kranen in de badkamer die ik wil laten vervangen: - 2 warm/koud kranen in de (dubbele) wastafel; - 1 warm/koud kraan ( uitschuifbaar dus ook te gebruiken als douche) in het bad. Kunt u dit voor mij doen / kan ik daar een prijsopgave voor krijgen?