Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Amstelveen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Amstelveen heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Amstelveen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Amstelveen of directe omgeving.

2484 klanten uit Amstelveen bevelen een bij Casius in Amstelveen aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Amstelveen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: zonnepanelen en warmtepompsysteem aanleggen, cV installatie aanpassen, warmtepompinstallatie aanleggen in groot complex, lucht of grond warmtepomp installeren, verwarming installeren in nieuwbouw woningen, water-water warmtepomp installeren, water-water pomp aanleggen, warmtepomp installeren, warmtepomp aanleggen en zonnepanelen, luchtluchtwarmtepomp installeren, water-water warmtepomp installeren voor hotel, water - water warmtepomp installeren, water-waterwarmtepompinstallatie installeren, warmtepomp aarde en WTW installeren, aardwarmtepomp laten plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Amstelveen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Amstelveen:

Douchemengkraan aansluiten

Wij hebben nieuwe douchemengkraan gekocht van Grohe en deze aansluiting is anders dan de huidige. Zouden graag deze aan willen laten sluiten. De diameter wat er uit de muur komt is anders dan wat er op de nieuwe zit.

Buitenkraan plaatsen

Via kruipruimte buitenkraan plaatsen. De kruipruimte is toegankelijk.

Leidingwerk keuken voorbereiden

Meneer/mevrouw, We krijgen binnenkort een nieuwe keuken. Hier voorafgaand dient installatiewerk plaats te vinden. Het gaat om de volgende onderdelen: • Aanleggen van de benodigde stroompunten. Inductiekookplaat 2.6 kw (4.4 kw), Boiler Combi + (tbv Quooker) 2200W, Vaatwasser 1950W, Koelkast 90W, Vriezer 150W, Combi magnetron 3300W en een Combi stoomoven 3600W • Uitbreiden van de meterkast met extra groepen ten behoeve van de keuken • Verleggen/aanpassen van de waterleidingen • Verleggen/aanpassen van de afvoerenten behoeve van de keuken. Is het mogelijk om hier een offerte voor te ontvangen? En op welke termijn kunnen deze werkzaamheden eventueel worden uitgevoerd?

Warmteluchtsysteem vervangen

Ben je eigenaar of huurder van de plaats waar je elektrische verwarming wilt installeren? Eigenaar. Welke installatie moet uitgevoerd worden? Vervanging van een bestaande installatie. Welke installatie heb je momenteel? Verwarming op gas. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Vervanging van het warmteluchtsysteem uit 1992 op de 1e verdieping. 6 kamers plus 2 badkamers, ongeveer 100 m2. Ik zoek naar slimme, programmeerbare elektrische radiatoren die makkelijk te plaatsen zijn zonder verdere aanpassingen aan infra. Ik wil mij hier graag over laten adviseren. Misschien wil ik in de toekomst wel helemaal van het gas af.

Keukenmengkraan vervangen

Plaatsen van een keukenmengkraan met spoed! Oude kraan moet gedemonteerd en afgevoerd worden.

Wasmachinekraan monteren

Ik krijg een nieuwe wasmachine woensdag 4 April. Nu heb ik nodig: een nieuwe wasmachinekraan die ik bij jullie gezien van 12.95 euro. Maar deze moet gemonteerd worden, graag een offerte voor de kraan plus montage.

RVS dubbelwandig stookkanaal plaatsen

We willen een hout openhaard plaatsen in onze nieuwbouwwoning 2012. Er is alleen voorbereid dat de kanalen door de vloer kunnen lopen. Het kanaal moet door 3 etages worden aangelegd. Het betref een Boley openhaard die we van een particulier gaan overnemen.

Nieuwe keukenkraan monteren

Ik zou graag een nieuwe keukenkraan willen. Een kraan zonder draaiknoppen Kunt u mij zeggen wat de kosten zijn Ik weet alleen de maat nog niet Ik wacht u reactie af Mvg Brigitta

Radiator ombouwen tot convector

Welke brandstof gebruik je of wens je te gebruiken? Gas In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Ik wil een blokvormige radiator ombouwen tot een vloer convector.

Grohe keukenkraan vervangen

Graag de Grohe keukenkraan vervangen. Ik heb al een nieuwe kraan, zoek een offerte met alleen manuren.

Centraal ventilatiesysteem installeren

Nieuw huis (meer dan 6 ruimtes) welke helemaal gerenoveerd moet worden inclusief nieuwe plafonds, kozijnen/dubbel glas en vloer-isolatie. We willen dus ook een ventilatiesysteem laten installeren. Het gaat om ongeveer 185 vierkante meter in totaal.

Combiketel vervangen door warmtepomp

Welke installatie hebt u momenteel? Verwarming op gas. De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in een bestaand gebouw. Voor welke toepassing(en) wenst u de warmtepomp te gebruiken? Verwarmen en/of koelen van een gebouw, aansluiting bestaande vloerverwarming, Verwarming van water (sanitair). Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Combiketel vervangen door een all electric warmtepomp, waarna gas kan worden afgesloten. Verwachte capaciteit circa 8kW, prijsopgave inclusief installatie met behoud van bestaande radiatoren en vloerverwarming (in bad- en huiskamer).

Hoog gasverbruik controleren

Wij hebben al enkele jaren een ongewoon hoog gasgebruik (ca. 4500 m3 per jaar), voor een hoekhuis van 150m3 met twee volwassenen en drie kinderen. We zoeken een partij die ons kan helpen om te vinden waar dit aan ligt. Wellicht ligt het aan de leidingen, wellicht aan de CV, misschien aan isolatie. Maar het zou fijn zijn hier een antwoord op te krijgen.

Spoelfunctie toilet repareren

The toilet flush keeps running after being flushed. It's a toilet from the Praxis and other companies didn't want to help us with this specific problem.

Radiator ophangen en radiatorknop vervangen

In de badkamer een nieuwe radiator (60x85 cm) die we bij Praxis hebben gekocht ophangen en installeren. De leiding zit als het goed is op de juiste plek. Tevens in de slaapkamer een radiatorknop vervangen. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Boiler installeren en leveren

Voor mijn nieuwe huis ben ik op zoek naar warm water boiler met een capaciteit voor 50 liter. Deze moet zowel geleverd als geïnstalleerd worden.

Vloerverwarming aanleggen

Ik wil een offerte voor het aanleggen van vloerverwarming in 3 ruimtes: - het infrezen van en leggen van de vloerverwarming met pomp in een woonkamer van ongeveer 55 vierkante meter, en de naden van de infrezingen afsmeren. - het leggen van een vloerverwarming op een krimpnet (kale betonnen vloer) op de 1e verdieping voor een badkamer met pomp en leggen van de zand/cementvloer, ter grootte van 250 x 250 cm. - het leggen van een vloerverwarming op een krimpnet (kale betonnen vloer) op de 2e verdieping voor een badkamer met pomp en leggen van de zand/cementvloer, ter grootte van 250 x 200 cm.

Regendouche en kraan plaatsen

Wij willen een regendouche set (Aquavive type Kila) en keuken mengkraan (Aquazuro type Salerno) laten plaatsen ter vervanging van de oude kranen. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Boiler vervangen voor een doorstroomverwarmer

Ik ben op zoek naar een installateur en eventueel meteen ook leverancier van een elektrische doorstroomverwarmer. Ik heb op dit moment een 80 liter boiler die ik wil vervangen door een doorstroomverwarmer om continue over warm water in de douche te beschikken. Ik wil het liefst een oplossing zonder krachtstroom. Ik wil graag advies hierover en ik wil graag weten of het wel mogelijk is.

Kraan vervangen

De keukenkraan moet vervangen worden door een andere kraan

Rookkanaal plaatsen voor de houtkachel

We hebben een houtkachel en een schoorsteenkanaal van een jaren '30 huis. De vorige bewoner had er ook een houtkachel zitten, maar heeft deze meegenomen na de verhuizing. Er moet daarom een nieuwe aansluiting komen van de kachel naar de schoorsteenpijp, waarschijnlijk met een T-stuk. Aangezien de afmeting van de uitgang van de kachel kleiner is dan de ingang van het rookkanaal moet er een verloopstuk geplaatst worden.

Centrale verwarming aanleggen

Aanleggen compleet verwarming systeem in huis. CV-combiketel, 7 radiatoren en 1 convector. Woning is een rijhuisje 2 verdiepingen. De ketel komt wel op zolder te staan, geen radiator op zolder. Buizen zijn al geïnstalleerd. Oppervlakte van het huis 80 m2. We willen graag dat de vakman in overleg radiatoren en een cv ketel regelt. Graag 2 offertes. Eén voor enkel installeren. En een offerte inclusief installeren, aanschaf cv- ketel en aanschaf radiatoren. Graag binnen de eerste 2 of drie weken van januari starten met het project.

Toevoer van koud water naar de wastafel vervangen

Ik heb druppeltjes water onder de wastafel die komen van de koudwaterleiding. Of de leiding moet worden vervangen of zal gerepareerd moeten worden.

Thermostaat kraan vervangen in badkamer

De thermostaatkraan in mijn badkamer moet vervangen worden. Graag hoor ik wat de kosten hiervoor zijn en of dit spoedig gerealiseerd kan worden.

Wasmachine-aansluiting verplaatsen

renovatie badkamer in appartement wil ik de aansluitingen van de wasmachine/wasdroger naar de andere kant van de badkamer verplaatst hebben (naar de plek waar nu de douche is). Materialen graag aangeleverd door loodgieter.