Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor dakgoot vervangen achterzijde:

Dakgoot vervangen achterzijde

De dakgoot aan de achterkant is aan vervanging toe. Hij is volgens mij van zink en 5,57 lang. De dakgoot zit op ongeveer 5 meter hoogte. Graag laat ik de voorkant ook bekijken.
Onze klant uit Alkmaar (Noord-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakgoot vervangen achterzijde uit heel Nederland:

Betimmering van de dakgoot vervangen

De betimmering van mijn dakgoot dient gerenoveerd te worden. Bij voorkeur Trespa of Keralit. Voorzijde is ral 6009, onderzijde ral 9001. Het betreft 2 goten, voorzijde en achterzijde huis, lengte ong. 6,5 meter met kopse kant. Offerte gevraagd voor werkzaamheden, inclusief levering materiaal. Foto van achterzijde huis is bijgevoegd.

Dakgoot- en bekleding vervangen

Goedendag, onze dakgoot, in ieder geval de bekleding, is aan vervanging toe. Graag zou ik mij hierover willen laten informeren

Boeiboorden laten vervangen door keralit

willen huidige houte boeiboorden rond dakgoot en langs dak van zowel huis ls garage laten vervangen door keralit/ Ons huis is een geschakelde 2-onder-1 kap - met een keuken / garage tussen de volgende huizen. Hierdoor is een speciale 'stelling' nodig om bij de dakrand te komen

Drie dakgoten vervangen

wij zoeken een bedrijf om de dakgoot (drie woningen naast elkaar) te vervangen. Ongeveer 6-7 meter per huis. Het is een zinken dakgoot met houten plaat.

Houten ombouw dakgoot vervangen en zink

graag een offerte voor vervanging van de dakgoot. Blok van 3 huizen, voor en achterzijde. Vervanging van zink, houten bak voor kunststof. Totaal 18 mtr voorzijde, 18 mtr achterzijde en 4 hoekstukken.

Vervangen dakgoten voor en achterzijde van 3 huizen

Graag een offerte voor vervanging van de dakgoot van 3 huizen. Bet is een blok van 3 huizen,, dus 2 hoekhuizen, en de dakgoot moet aan de voor en achterzijde vervangen moeten worden. Gaat om het vervanging van het zink en de houtenbak. De bak wil ik voor kunststof vervangen, het zink mag ook als het past. Totaal 18 mtr voorzijde, 18 mtr achterzijde en 4 hoekstukken, voor alle 3 de huizen.

Vervangen dakpannen schuur

Hallo, Ik zou graag een prijsopgave ontvangen voor het vervangen van dakpannen van de schuur. Het dak heeft een lengte van 2,70 meter, een breedte van 6 meter en het dient aan beide zijden vervangen te worden. De nokvost is nog in orde en hoeft niet vervangen te worden. Het totale oppervlak is dus: 2,70 x 6 x 2 = 32,4 m2 Het gaat om het vervangen van ongeveer 350 pannnen. De dakgoot is op 2,5 meter hoogte. De nok is op circa 3,5 meter hoogte. Graag zou ik een gespecificeerde offerte ontvangen incl BTW en of u de oude ook afvoert.

vervangen zinken dakgoot

Ik wil graag zink van mijn dakgoot laten vervangen . De dakgoot is 6 meter lang.het hout is nog goed (houtenbak uit 1932) watzou dat ongeveer kosten

Ramen van dakkapel vervangen

De 2 ramen in de dakkapel lekken bij zware regen en een hendel werk niet meer goed. De maten zijn 2 x 97 x 112 cm exclusief kozijnen. Kunt u zeggen wat het kost om ze te vervangen? Er staat een radiator onder, het schuine dak gedeelte is aan de binnenkant gestuukt en geverfd. We hebben houten kozijnen en dit willen we zo houden. Afvoeren laten we graag doen. Het is vrij lastig om een steiger te plaatsen, we zitten op 3 en 4 hoog. Er is een best brede dakgoot, daar kan overheen gelopen worden, maar jezelf zekeren is dan wel nodig vermoed ik. Na 21 maart willen we graag beginnen.

Reparatie dakboei en vervanging dakgoten

Water uit de dakgoot loopt niet goed weg en volgens de loodgieter ligt dit aan het onderliggende houtwerk. Dit houtwerk moet vervangen; en in het midden zal het moeten worden opgehoogd; waarna er een nieuwe zinken dakgoot geplaatst zal worden. De dakgoot is ca 8 meter lang en ook een tweede dakgoot van ca. 4 meter heeft mogelijk hetzelfde probleem - zij het in mindere maten.

Partners

Partners van Casius