Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor keukenkraan verwijderen en nieuwe plaatsen:

Keukenkraan verwijderen en nieuwe plaatsen

Oude keuken kraan verwijderen en nieuwe plaatsen.
Onze klant uit Alkmaar (Noord-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor keukenkraan verwijderen en nieuwe plaatsen uit heel Nederland:

Oude keukenkraan vervangen door nieuwe

Oude keukenkraan verwijderen en de door mij zelf aangeschafte nieuwe kraan plaatsen

Keukenkraan en douchekraan vervangen

Bij deze wil ik u vragen wat u rekent voor het plaatsen van een keukenkraan, dus oude kraan verwijderen en nieuwe plaatsen, merk kraan grohe gekocht bij de gamma. Tevens wil ik de douchekraan laten vervangen. Graag ontvang ik indicatie van de kosten.

Keukenkraan vervangen

Oude keukenkraan verwijderen en nieuwe kraan monteren.

Keukenkraan laten monteren

Mijn keukenkraan is stuk en die wil ik snel laten vernieuwen ik heb reeds een kraan gekocht bij de Gamma. De oude kraan verwijderen en de nieuwe monteren. De nieuwe kraan is al in huis. Bij voorkeur deze week de kraan vervangen.

Keukenkraan plaatsen

Wij willen onze keukenkraan laten vervangen en hebben inmiddels een nieuwe kraan gekocht. We ontvangen vooraf graag uw prijsopgave voor het verwijderen van de oude en monteren van de nieuwe kraan.

Keukenkraan vervangen

Ik zou graag de kraan in de keuken laten verwijderen en een nieuwe kraan laten plaatsen. Ik heb al een nieuwe kraan gekocht bij jullie in de winkel en ik weet niet wat voor gereedschap er nodig is om de kraan te wisselen. Neemt de monteur zijn gereedschap mee? Kan ik ook telefonisch contact opnemen als ik een offerte van u ontvang? Ik weet niet hoe lang het duurt om zo'n kraan te wisselen en ik zou graag willen weten hoe lang het duurt, zodat ik voor die dag geen andere afspraak maak.

Kraan in de keuken plaatsen

Keukenkraan plaatsen. De oude verwijderen en de nieuwe plaatsen.

Keukenkraan vervangen

We hebben onlangs bij Praxis een nieuwe keukenkraan gekocht en geprobeerd om die zelf te plaatsen. Het lukt ons echter niet om de oude keukenkraan te verwijderen omdat die te vast zit. We zoeken nu een vakman die voor ons de oude kraan kan verwijderen en de nieuwe monteren. We horen vooraf graag even wat de kosten daarvan zijn. Ik ben Engelssprekend, deze aanvraag is voor mij vertaald.

Keukenkraan in de keuken monteren

Plaatsen en aansluiten keukenkraan. De oude kraan verwijderen en de nieuwe plaatsen.

Keukenkraan plaatsen

Heer of mevrouw kunt u bij mevrouw affountit een keukenkraan plaatsen mevrouw heeft alleen een telefoonnummer zou u alles via de telefoon kunnen doen met mevrouw de prijs afspreken en als mevrouw akkoord gaat dan de kraan plaatsen en de oudere kraan verwijderen

Partners

Partners van Casius