Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Alkmaar te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Alkmaar heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Alkmaar u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Alkmaar of directe omgeving.

1757 klanten uit Alkmaar bevelen een bij Casius in Alkmaar aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Alkmaar bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: installeren van een warmtepomp, mechanische luchtafvoer installeren in appartementen, water - Water warmtepomp, warmtepompboiler installeren, warmtepomp plaatsen in nieuwbouw, water warmtepomp leveren en plaatsen, lucht -, water- en warmtepomp plaatsen, water - water warmtepomp installeren, warmtepomp laten plaatsen, grondwarmtepomp installeren, grondwarmtepomp installeren, grond-water warmtepomp installeren, warmtepomp aan laten brengen, warmtepomp aan laten brengen, warmtepomp laten maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Alkmaar staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Alkmaar:

Houtkachel vervangen

Mijn oude houtkachel zou moeten vervangen worden door een reeds gekochte nieuwe. Wat zijn de kosten ervoor? Graag een vrijblijvende offerte opsturen. De oude kachel is 1 meter hoog en de nieuwe is 90 cm hoog. Er moet dus wat gedaan worden met het rookgasafvoerkanaal.

Houtkachel vervangen

Oude houtkachel dient te worden vervangen door een nieuwe houtkachel welke ik van plan ben bij Gamma te kopen. Het rookkanaal is voor zo ver wij weten nog prima, maar deze willen wij wel graag door de vakman laten controleren.

Gasfornuis met een gaslucht controleren

Wij hebben zelf het gasstel aangesloten. Wij willen graag controle of alles goed zit.

Kachel plaatsen en rookkanaal bedrijfsklaar maken

Ik zou graag een kachel plaatsen in de woonkamer. Er zit een oude schoorsteen die tot en met de 1e etage open is. vanaf de 2e etage is de schoorsteen dichtgezet, ook is er geen dak doorgang meer.

Kraan aansluiten op een elektrische boiler

Kraan reeds gekocht. Moet geplaatst worden bij elektrische boiler.

Kraan monteren

Keukenkraan monteren boven elektrische boiler kraan wordt bij Gamma gekocht betreft vooral spoelen van de vaat.

Loodgieter gevraagd met spoed

Wij hebben per direct een loodgieter nodig voor een aangesloten periode van vijf werkdagen (één week) op een project in de binnenstad van Alkmaar. Het betreft het aanleggen van gas-, water- en rioleringsleidingen t.b.v. een tandartspraktijk. Er is te allen tijde een uitvoerder aanwezig. U werkt samen met meerdere Nederlandse vakmannen (eigen personeel).

Houtkachel en rookkanaal plaatsen

Ik heb een houtkachel gekocht, maar wil het rookkanaal door deskundige vakmensen aan laten leggen. Hier wil ik graag een offerte van. Het gaat om een lengte van ongeveer 3 meter. Ik wil tegels onder de kachel gelegd hebben.

Radiatorkranen vervangen

Ik wil graag mijn huidige radiatorkranen vervangen voor thermostaatkranen. Het gaat in totaal om 6 kranen. Alvast bedankt voor uw reactie/offerte.

Houtkachel nieuw gebouwde veranda plaatsen

De houtkachel dient geplaatst te worden met een dakdoorvoer. Deze doorvoer moet ook nog worden gemaakt met alle benodigde materialen. Ook moet er nog een pijp bij die past. De hoogte van de veranda is circa 2.80 meter van plafond tot stenen vloer. De veranda is al helemaal afgebouwd en staat los van het het huis, aan een berging. Graag ontvang ik een offerte.

Radiatoren nalopen en bijvullen

Wij hebben drie oude mooie radiatoren en 1 hiervan druppelt een klein beetje. De overige radiatoren eventueel bijvullen indien nodig?

Keukenkraan verwijderen en nieuwe plaatsen

Oude keuken kraan verwijderen en nieuwe plaatsen.

Keukenkraan vervangen

Ik wil de huidige keukenkraan laten demonteren en een nieuwe kraan (Grohe Wave Cosmopolitan) laten monteren.

Diverse werkzaamheden aan de cv-installatie

Wij zijn op zoek naar een vakman die voor ons de cv-installatie in onze woning kan afronden. We hebben momenteel aansluitingen in 1 kant van de woning, maar door het overlijden van de persoon die de installatie verzorgde, heeft alles stil gelegen. Nu willen we vanaf de ketel op zolder aansluitingen naar de slaapkamer en badkamer laten maken. Er moeten leidingen worden gelegd en een radiator in de slaapkamer worden aangesloten. Ook moet er in de keuken en in de gang naast de keuken een radiator worden aangesloten. Wij willen een afspraak maken om de klus hier met u te bespreken en ontvangen daarna graag uw offerte.

Hete luchtverwarming, geiser en ventilatie vervangen

Onze oude geiser is stuk en moet vervangen worden. Graag zouden wij ook naar de mogelijkheid willen kijken om tegelijkertijd ook onze oude hete luchtverwarming te vernieuwen. Wat zijn de mogelijkheden? Eventueel apart een mechanische ventilatie met daarop afstandbediening?

Kraan voor de vaatwasser aanleggen

Ik heb een afvoer maar geen kraan voor de vaatwasser. Die wil ik graag aan laten leggen. Alles zit denk ik aan elkaar aangesloten.

Moederhaard en geiser vervangen door CV

Appartement is op de 2e etage en is 53 m2. Het volgende moet gebeuren: Er hangen sowieso al radiatoren door het hele appartement. De moederhaard en geiser worden vervangen door een combiketel. De geiser hangt in de keuken als mede het expansie vat. Kunt mij enige idee geven van de geschatte kosten? Inclusief het afvoeren van de moederhaard.

Gat in betonnen vloer boren

Gat in betonnen/stenen vloer boren bij de voordeur om de regenpijp aan te kunnen sluiten op het riool Vloerdikte: c.a. 20 cm Diameter: c.a. 25-30 cm

Radiatoren plaatsen boven

Ik wil graag boven 2 tot 4 radiatoren laten plaatsen. De aansluitingen hiervoor zijn al aanwezig.

Airco's installeren

Ik wil 3 airco's laten installeren op de eerste verdieping. Type Split unit airco 12000 BTU.

Nieuwe CV ketel installeren

Ik wil informeren wat het kost om een nieuwe CV ketel te installeren.

Nieuwe toiletpot plaatsen

Verwijderen oude en plaatsen nieuwe toiletpot. Een staande toiletpot. De toiletzitting overzetten op de nieuwe pot. Materialen niet in bezit.

Einhell airco laten onderhouden en bijvullen

Ik wil graag de split unit airco Einhell SKA 2502 C laten onderhouden/schoonmaken en indien nodig bijvullen. De airco is (in elk geval) sinds 2013 niet meer onderhouden. Hij functioneert nog voldoende, maar onderhoud is wel wenselijk.

Wasmachine aansluiting laten aanleggen

Wasmachine aansluiting in de badkamer verplaatsen naar de zolder. ( er moeten 2 wasmachines aangesloten worden op zolder ). Graag zou ik hiervan de kosten willen weten.

Airconditioning repareren

Airconditioning die bijgevuld moet worden en schoongemaakt moet worden, het kanaal. Koelt namelijk niet meer goed. Airco unit zit op het dak