Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Alkmaar te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Alkmaar heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Alkmaar u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Alkmaar of directe omgeving.

1838 klanten uit Alkmaar bevelen een bij Casius in Alkmaar aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Alkmaar bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepomp aanleggen, warmtepomp installeren, warmtepomp installeren, duurzame energieproductie woning realiseren, warmtepomp plaatsen, vloerverwarming en warmtepomp installeren, grond-water warmtepomp, warmtepomp installeren, infrarood verwarming installeren, lucht - Lucht warmtepomp plaatsen, standleiding en loden leidingen vervangen, isoleren en warmtepomp aanleggen, warmtepomp plaatsen, balansventilatie met WTW installeren, vloerverwarming plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Alkmaar staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Alkmaar:

Vloerverwarming plaatsen

De woning wordt beneden volledig gerenoveerd. Hierdoor zal op moment van plaatsen de woning (beneden verdieping) leeg zijn en wil ik vloerverwarming laten plaatsen. De woning (1988) heeft een betonvloer en er is geen mogelijkheid tot het verder ophogen van de vloer. Infrezen zal om die reden noodzakelijk zijn. De totale oppervlakte van de buizen zal rond de 45 m2 liggen. Op dit moment wordt het huis verwarmt door een HR CV ketel van het merk Remeha en de woning is voorzien van radiatoren. Aanvoer van verwarmingswater kan van vele kanten worden aangevoerd (keuken, gang, woonkamer 2 x). Richting de verdeler. Deze kan, als het technisch mogelijk is, worden geplaatst in een trapkast.

Mechanische ventilatie aanbrengen

Welk type ventilator overweegt u te plaatsen? Opbouwventilator, buisventilator. Welke ruimte(s) moet(en) geventileerd worden? Badkamer. Hoeveel ruimtes moeten geventileerd worden? 1 ruimte. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Flatwoning op de 2e van 3 etages. Badkamer heeft een raampje maar dat is onvoldoende voor vochtafvoer na het douchen. Er is een lichtpunt in het plafond en een lichtschakelaar aan de buitenkant van de badkamer. Verder geen elektra zoals een stopcontact. Er is een kleine afvoer opening in het plafond van 10-12 cm doorsnee, dat voor ongeveer een derde deel wordt overlapt door het kunststof inbouwplafonnetje. Ik kan zelf niet beoordelen of een inbouw of opbouw ventilator beter is of mogelijk is.

Klusjes in huis verrichten

Ik wil een aantal zaken laten doen in huis. Het gaat om: - een thermostaatkraan verwijderen en het afdoppen van de rioleer buis wat uit de grond komt, zodat er een vloer overheen gelegd kan worden in de woonkamer. (Deze was nodig voor een aquarium). - het ophangen en aansluiten van een sierradiator in de badkamer.

Thermostaatkranen monteren in de douche en bad

Monteren van twee kranen. Een moet in de douche gemonteerd worden en de andere in het bad.

Vloerverwarming aanleggen

In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 10 en 50 m² Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Aanleggen van vloerverwarming in de woonkamer. CV staat op zolder moet nog leiding naar beneden of oude cv leiding beneden gebruiken. Met pomp. Dichtsmeren doen we zelf.

Gas, water en elektra splitsen voor woningsplitsing

Huidige meterkast ter behoeve van de twee wooneenheden en 1 winkel die niet gesplitst zijn (enkel via tussen meter) loskoppelen van elkaar. Winkel: te creëren eigen gasaansluiting / meter (gas is via tussen meter met 1 wooneenheid). Wooneenheden: te creëren zelfstandige elektra en wateraansluitingen / meters voor beide (gas is zelfstandig voor 1 wooneenheid). Daarbij een tweede (nieuwe) meterkast plaatsen, waarin voor 1 wooneenheid de Water en Elektra aansluitingen komen inclusief de huidige aparte groepenkast. Hierover nog geen overleg met netwerkbeheerder.

Vloerverwarming aanbrengen in meerdere ruimtes

Woonkamer, keuken en WC, ongeveer 25 m2 bij elkaar. Nu met aan de voorzijde een lange radiator en aan de achterzijde een kickspace. Beide wil ik laten vervangen door gefreesde vloerverwarming. Voorwerk verricht ik zelf. Graag op kort termijn.

Waterleiding en badkraan vervangen

Waterleiding van wastafel moet vervangen worden, inclusief sifon en een nieuwe afvoerbuis. Badkraan moet ook vervangen worden. Graag hulp hierbij.

Gaslek opsporen en repareren

Liander heeft bij het plaatsen van een slimme meter een gaslek geconstateerd. Gaslek opsporen/repareren. Of mocht dit nodig zijn het aanleggen van een nieuwe leiding. Wil het zsm opgelost hebben.

Complete CV installatie installeren

Complete CV-installatie in een te renoveren huis, 167 m2, 2 badkamers waarvan 1 alleen met douche en vloerverwarming op de begane grond.

Complete CV installatie met vloerverwarming

In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Renovatie. Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen de 10 en 50 m². Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het betreft een eensgezinswoning daarbij gaat het om de benedenverdieping, betreft een betonnen vloer. Graag vloerverwarming infrezen, aanleggen en egaliseren.

Onderhoud aan gashaard uitvoeren

Onderhoudsbeurt voor de Bellfires gashaard. Wij hebben onlangs een woning gekocht met een Bellfires gashaard Trapezium in de woonkamer. De gashaard gaat sinds kort niet meer aan. De ontsteking doet het wel, maar de vlam blijft daarna niet branden. Het bouwjaar van de haard is ons onbekend, zo ook of/wanneer de vorige bewoners voor het laatst onderhoud hebben laten plegen aan het toestel. Wij zoeken nu eigenlijk iemand die de haard zou kunnen nakijken/repareren en daarna eventueel jaarlijks zou kunnen onderhouden. Alvast bedankt voor de reactie.

Houtkachel vervangen

Mijn oude houtkachel zou moeten vervangen worden door een reeds gekochte nieuwe. Wat zijn de kosten ervoor? Graag een vrijblijvende offerte opsturen. De oude kachel is 1 meter hoog en de nieuwe is 90 cm hoog. Er moet dus wat gedaan worden met het rookgasafvoerkanaal.

Houtkachel vervangen

Oude houtkachel dient te worden vervangen door een nieuwe houtkachel welke ik van plan ben bij Gamma te kopen. Het rookkanaal is voor zo ver wij weten nog prima, maar deze willen wij wel graag door de vakman laten controleren.

Gasfornuis met een gaslucht controleren

Wij hebben zelf het gasstel aangesloten. Wij willen graag controle of alles goed zit.

Kachel plaatsen en rookkanaal bedrijfsklaar maken

Ik zou graag een kachel plaatsen in de woonkamer. Er zit een oude schoorsteen die tot en met de 1e etage open is. vanaf de 2e etage is de schoorsteen dichtgezet, ook is er geen dak doorgang meer.

Kraan aansluiten op een elektrische boiler

Kraan reeds gekocht. Moet geplaatst worden bij elektrische boiler.

Kraan monteren

Keukenkraan monteren boven elektrische boiler kraan wordt bij Gamma gekocht betreft vooral spoelen van de vaat.

Loodgieter gevraagd met spoed

Wij hebben per direct een loodgieter nodig voor een aangesloten periode van vijf werkdagen (één week) op een project in de binnenstad van Alkmaar. Het betreft het aanleggen van gas-, water- en rioleringsleidingen t.b.v. een tandartspraktijk. Er is te allen tijde een uitvoerder aanwezig. U werkt samen met meerdere Nederlandse vakmannen (eigen personeel).

Houtkachel en rookkanaal plaatsen

Ik heb een houtkachel gekocht, maar wil het rookkanaal door deskundige vakmensen aan laten leggen. Hier wil ik graag een offerte van. Het gaat om een lengte van ongeveer 3 meter. Ik wil tegels onder de kachel gelegd hebben.

Radiatorkranen vervangen

Ik wil graag mijn huidige radiatorkranen vervangen voor thermostaatkranen. Het gaat in totaal om 6 kranen. Alvast bedankt voor uw reactie/offerte.

Houtkachel nieuw gebouwde veranda plaatsen

De houtkachel dient geplaatst te worden met een dakdoorvoer. Deze doorvoer moet ook nog worden gemaakt met alle benodigde materialen. Ook moet er nog een pijp bij die past. De hoogte van de veranda is circa 2.80 meter van plafond tot stenen vloer. De veranda is al helemaal afgebouwd en staat los van het het huis, aan een berging. Graag ontvang ik een offerte.

Radiatoren nalopen en bijvullen

Wij hebben drie oude mooie radiatoren en 1 hiervan druppelt een klein beetje. De overige radiatoren eventueel bijvullen indien nodig?

Keukenkraan verwijderen en nieuwe plaatsen

Oude keuken kraan verwijderen en nieuwe plaatsen.

Keukenkraan vervangen

Ik wil de huidige keukenkraan laten demonteren en een nieuwe kraan (Grohe Wave Cosmopolitan) laten monteren.