Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Alkmaar te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Alkmaar heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Alkmaar u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Alkmaar of directe omgeving.

1941 klanten uit Alkmaar bevelen een bij Casius in Alkmaar aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Alkmaar bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: het vervangen en verwijderen van radiatoren, nieuwe cv-ketel en vloerverwarmingsinstallatie leveren en monteren, wegslopen vloer en een droogbouw vloerverwarming realiseren, convectorput verwijderen/opvullen, vloerverwarming + tegels en radiatoren verwijderen, gaskachel eruit en CV mogelijk met vloerverwarming aanleggen, vloerverwarming realiseren, het leveren en installeren van een lucht-lucht-warmtepomp, vloerverwarming aanleggen, iR vloerverwarming leggen, convectorput leveren en plaatsen en gat in betonvloer zagen, schoorsteen verwijderen, cv ketel verplaatsen en nieuwe leveren, het realiseren van vloerverwarming in jaren 30 woning, nieuwe warmtepomp plaatsen, radiatoren plaatsen en leidingen leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Alkmaar staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Alkmaar:

Dakgoot vervangen achterzijde

De dakgoot aan de achterkant is aan vervanging toe. Hij is volgens mij van zink en 5,57 lang. De dakgoot zit op ongeveer 5 meter hoogte. Graag laat ik de voorkant ook bekijken.

Dompelpomp in de kruipruimte plaatsen

Wij hebben al ruim 20 jaar een dompelpomp in onze kruipruimte staan. Nu hebben we de stekker er uit moet trekken, omdat de pomp kortsluiting veroorzaakt. Waarschijnlijk is de pomp toe aan vervanging. Momenteel staat er geen water in de kruipruimte.

Brink luchtverwarming vervangen

Wij willen graag een offerte voor een Brink Elan. Compleet met alles erbij inclusief installatie. Er hoeft geen wtw bij maar wel een ventilatiebox.

Onderhoud aan gashaard uitvoeren

Jaarlijks onderhoud aan vrijstaande gashaard Dru. Gashaard is van 2015 en jaarlijks gecontroleerd. Onderhoudsbedrijf komt helaas niet meer in onze regio. De ontsteking van de haard werkt op het moment niet. Wens is reparatie en jaarlijks onderhoud.

Radiatoren aansluiten

Wij hebben een aantal wanden laten stucen, hiervoor zijn 5 radiatoren verwijderd. Het is nu de bedoeling dat deze 5 radiatoren weer worden aangesloten op de bestaande leidingen.

Elektrische boiler plaatsen

We willen graag een elektrische boiler, omdat we van het gas af willen. We hebben dak, vloer en spouwmuur isolatie. Tevens hebben we al zonnepanelen.

Overstappen van gasverwarming naar elektrisch of waterpomp

Vervanging gas cv naar elektrische cv(of warm waterpomp) Op dit moment zijn er 30 zonnepanelen geïnstalleerd. Ik wil een situatie creëren waarin ik geen energiekosten meer heb, vandaar dat ik van gas af wil. Ik laat mij eerst graag informeren over de beste keuze. Het gaat om een woonoppervlakte van ongeveer 260 m2.

Houtkachel aansluiten op schoorsteen

Ik heb een paar maanden geleden een houtkachel van de Praxis gekocht en die wil ik graag aangesloten hebben op mijn schoorsteen. Het betreft een houtkachel met een enkelwandige pijp. Mogelijk heb ik niet alles in huis. Ik heb eventueel foto's ter beschikking als dat helpt.

3 CV ketels vervangen voor elektrische verwarming

Wij gaan over op zonnepanelen en willen ook elektrisch gaan verwarmen. Wij hebben momenteel 3 CV ketels in het magazijn staan die vervangen moeten worden.

Warmtepomp plaatsen

Idee is om volledig van gasnet afgesloten te kunnen worden. Tuin is 9 x 6 meter, maar met beperkte mogelijkheden. Eventueel kan in kruipruimte aangelegd worden en dan aansluiten op het bestaande net. Wellicht is het beter een keer langs te komen - bij voorkeur op zeer korte termijn voor indicatie.

CV ketel vervangen

Ik ben in bezit van een Brink Luchtverwarmingssysteem uit 1989. Dat is aan vervanging toe. Ik ben benieuwd naar wat dit kost.

Vloerverwarming aanleggen

Ik wil graag over 50 m2 vloerverwarming leggen in mijn woning. Het moet op de begane grond en de woning heeft net een nieuwe CV ketel. Radiatoren dop ik zelf af. Doen jullie ook aan dichtsmeren en egaliseren? Ik hoor het graag.

Buitenkraan aanleggen

Graag een offerte voor het aanleggen van een buitenkraan via de kruipruimte met flexibele waterleiding. De afstand tussen de kraan en de leiding bedraagt ongeveer 10 meter. Er zal wel een gat in het beton geboord moeten worden bij de meterkast.

Elektrische ketel plaatsen

Heb nu een Agpo gas ketel, 13 jaar oud, wil deze vervangen door een elektrische ketel. Ik zou graag willen weten of dit mogelijk is. Op welke brandstof moet de ketel werken? Elektriciteit In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik

Dakgoot vervangen

Ik heb een lekkage aan mijn dakgoot, deze is al een paar keer gerepareerd maar na verloop van tijd gaat deze toch weer lekken. Ik wil weten of de hele goot nu vervangen moet worden of dat deze nog gerepareerd kan worden en wat het kost. Het gaat om een kunststof dakgoot aan de achterzijde van een tussenwoning. Er is een regenpijp aanwezig.

Elektrische verwarming installeren

Ik wil een elektrische verwarming voor een kamer van 2.5 x 3. 2 meter op de begane grond van een tussenwoning. Ik laat mij adviseren over de mogelijkheden en wat het beste past.

Aanvoer voor de vaatwasser plaatsen

Ik wil de waterafvoer onder mijn keukenkraan installeren/aanleggen. Ik heb de meeste spullen gekocht. Moet alleen worden aangelegd. De rest is in orde.

Waterleiding afdoppen

Het betreft het afdoppen van de waterleiding en afvoer in de kruipruimte. De ruimte is goed te bereiken en zeer ruim.

Ondervloer isoleren

Woonvertrek en keuken ongeveer 43 vierkante meter de ondervloer is van hout, en moet geïsoleerd worden. Daarnaast zit ik erover na te denken om elektrische vloerverwarming aan te leggen. Kan ik hier wat meer advies over krijgen? Ik hoor het graag! In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? 43 m²

Vervangen loden waterleiding

Graag zouden we de loden waterleiding welke van de kruipruimte tot aan de watermeter loopt vervangen. Hiervoor moet mogelijk een stukje tuin worden uitgegraven van 5 a 6 meter.

Installeren fonteintje

Installeren van fonteintje in toiletruimte. Het fonteintje is aanwezig. Kan ik hier een offerte voor ontvangen? Ik hoor het graag!

Zonneboiler voor verwarming of sanitair water

Op dit moment hebben wij 6 zonnepanelen en een houtkachel. Graag oriënteren wij ons voor het aanschaffen van een zonneboiler. De boiler zal dan of voor het sanitair water of voor de verwarming gebruikt gaan worden. Kunnen wij een afspraak maken om de mogelijkheden met u te bespreken?

Asbest rioolbuis verwijderen, lengte circa 9 m2

In mijn woning dient een rioolbuis van 9m2 met asbest verwijderd te worden. Ik heb hiervoor (nog) geen rapport. De enige obstakel kunnen de DI-chips (isolatie) zijn.

Lucht-lucht warmtepomp plaatsen

Ik beschik voor de hoofdwoning over een Brink luchtverwarming en Vaillant geiser, welke inmiddels 27 jaar oud zijn. Ik verwacht op niet al te lange termijn deze Brink ketel te moeten vervangen, maar zou daarbij ook wel duurzamer beleid willen toepassen en er een lucht-lucht warmtepomp bij willen plaatsen en mogelijk een warmtepompboiler in plaats van huidige Vaillant geiser.

Vloerverwarming plaatsen

Op de eerste verdieping van een jaren 30 woning zijn we op zoek naar een manier om de ruimtes te verwarmen. Hiervoor zijn we geinteresseerd naar een offerte om een droogbouw vloerverwarming systeem te plaatsen op de houten balken. In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Renovatieproject Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? 40 m² Ik wil graag in iedere ruimte aparte temperatuur in kunnen stellen