Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Alkmaar te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Alkmaar heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Alkmaar u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Alkmaar of directe omgeving.

1937 klanten uit Alkmaar bevelen een bij Casius in Alkmaar aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Alkmaar bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepomp voor nieuwbouw van 1100 m3., verticale warmtewisselaar voor verwarmen en koelen, cV-ketel afkoppelen en warmtepomp leveren en installeren, warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp en vloerverwarming voor nieuwbouw van 450 m2 + 140 m2., warmtepomp plaatsen, geiser en moederhaard vervangen door gasloos systeem, vloerverwarming aanleggen en evt warmtepomp installeren, warmtepomp leveren en installeren, rookgasafvoer voor diverse ketels vervangen, warmtepomp plaatsen, gaskachel en gasboiler vervangen door complete centrale verwarming, plaatsen zonnepanelen, warmte en watervoorziening boerderij realiseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Alkmaar staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Alkmaar:

CV installatie aanleggen

Op dit moment is er een hete lucht verwarming aanwezig van 18 jaar oud. Wij willen graag weten wat het kost om een CV installatie te laten plaatsen.

Aanleggen mantelbuizen

Ik wil graag mantelbuizen laten plaatsen op de begane grond, zodat Plasier de leidingen kan organiseren naar de meterkast. In ga graag in overleg met de vakman over de materialen.

Houtkachel aansluiten op bestaand rookkanaal

Ik wil een houtkachel aan laten sluiten op een bestaand rookkanaal. Er moet een dubbelwandige pijp vanaf de beneden verdieping naar bovenverdieping (van de begane naar de 2e verdieping). Er zit al een pijp in de schoorsteen. De pijp van de eerste verdieping naar beneden is er niet meer. De nieuwe pijp kan eventueel worden aangesloten op het gedeelte oude pijp. Als dit niet kan dient de hele pijp vervangen te worden.

Dakgoot vervangen

Onze dakgoot van zink is aan vervanging toe. Het zou gaan om ongeveer 8 meter en een hoek van 5. Er zit een tussensteeg waar een steiger voor nodig is, de goot hangt ten hoogte van de tweede verdieping. Graag zouden we deze willen laten vervangen, alvast dank.

Warmtepomp met zonnepanelen voor nieuwbouwwoning

Wij willen graag een warmtepomp aanschaffen in combinatie met zonnepanelen. Het betreft een nieuwbouw rijtjeshuis (woonopp. van circa 200 m2) met plat dak. Geschikt voor Low-Temp-Heating en reeds voorzien van vloerverwarming. De warmtepomp moet aangesloten worden op bestaande radiatoren en de bestaande vloerverwarming. Wij willen advies van een ervaren Installateur en een prijsopgave.

Buitenkraan in de achtertuin aanleggen

Ik wil graag een buitenkraan. In de bijkeuken is wel al een kraan die vanuit de kruipruimte is gelegd. De afstand waar de leiding uit de grond komt naar de plek waar de kraan moet is Max. 3 meter Graag strakke afwerking, of een nieuwe vanuit de kruipruimte of de bestaande waterleiding mooi verleggen. Graag offerte en tijdsbestek vermelden.

Infrarood verwarming in slaapkamer maken

Ik ben opzoek naar een alternatief voor mijn gevelkachel boven in mijn slaapkamer. Ik heb geen centrale verwarming. Het moet gaan om bijverwarming. Ongeveer 12 m2 Echter hangt er in mij douche 4m2 en tweede slaapkamer 12 m2 ook geen kachel. Mogelijk wil ik daar ook een offerte voor. Maar omdat Ik heb geen ervaring heb met deze kachels wil ik eerst een offerte een meer info.

Mantelbuizen aanleggen voor elektra gas en water

Mantelbuizen en vloerplaat aanleggen in woning. Mantelbuizen en vloerplaat zijn al aangeschaft.

Moederhaard vervangen door CV ketel

In het appartement dat ik voornemens ben te kopen heb ik een moederhaard (met centrale verwarmingselementen) en losse geiser. Ik wil globaal de kosten van vervanging weten, voordat ik een bod op het appartement doe, want de kosten van vervanging zijn van invloed op mijn bod. Ik wil graag deze installaties vervangen voor een HR-CV ketel dus ook voor gebruik warm water / douche. Graag advies over het type/ model CV installatie en locatie van inbouw, met zo min mogelijk leidingen omleggen. Het appartement is max 60 m2.

Constateren of er een gaslek is bij het fornuis

Ik wil graag het gasfornuis laten controleren op gaslekkage, we ruiken steeds gas en doen nu steeds de gaskraan uit als we het gasfornuis niet gebruiken.

Buitenkraan

Wij willen een buitenkraan in de achtertuin. Alleen kan een vorstvrije buitenkraan ook gemonteerd worden zonder dat er iets bij de binnen muur gesloopt of eruit moet worden gehaald? En wat zijn hiervoor ongeveer de kosten?

Aanleggen van vloerverwarming

Ter vervanging van oud hetelucht systeem (Brink B8) in bestaand rijtjeshuis. Vloerverwarming als hoofdverwarming op de benedenverdieping. Oppervlakte benedenverdieping = 46,9 m2. Het is een betonnen vloer met een cement topvloer. Invrezen. Verwijderen oude ketel(s) 1 Brink B8 hetelucht en 1 combiketel intergas HR36 Aanschaf/installatie van nieuwe ketel voor zowel verwarming als warm water. Aanleggen van radiatoren (5stuks) en leidingwerk op de bovenverdiepingen en aansluiting CV op benedenverdieping voor de vloerverwarming . Radiatoren voor 3 slaapkamers, 1 zolderkamer en 1 badkamer.

Dakgoot vervangen achterzijde

De dakgoot aan de achterkant is aan vervanging toe. Hij is volgens mij van zink en 5,57 lang. De dakgoot zit op ongeveer 5 meter hoogte. Graag laat ik de voorkant ook bekijken.

Dompelpomp in de kruipruimte plaatsen

Wij hebben al ruim 20 jaar een dompelpomp in onze kruipruimte staan. Nu hebben we de stekker er uit moet trekken, omdat de pomp kortsluiting veroorzaakt. Waarschijnlijk is de pomp toe aan vervanging. Momenteel staat er geen water in de kruipruimte.

Brink luchtverwarming vervangen

Wij willen graag een offerte voor een Brink Elan. Compleet met alles erbij inclusief installatie. Er hoeft geen wtw bij maar wel een ventilatiebox.

Onderhoud aan gashaard uitvoeren

Jaarlijks onderhoud aan vrijstaande gashaard Dru. Gashaard is van 2015 en jaarlijks gecontroleerd. Onderhoudsbedrijf komt helaas niet meer in onze regio. De ontsteking van de haard werkt op het moment niet. Wens is reparatie en jaarlijks onderhoud.

Radiatoren aansluiten

Wij hebben een aantal wanden laten stucen, hiervoor zijn 5 radiatoren verwijderd. Het is nu de bedoeling dat deze 5 radiatoren weer worden aangesloten op de bestaande leidingen.

Elektrische boiler plaatsen

We willen graag een elektrische boiler, omdat we van het gas af willen. We hebben dak, vloer en spouwmuur isolatie. Tevens hebben we al zonnepanelen.

Overstappen van gasverwarming naar elektrisch of waterpomp

Vervanging gas cv naar elektrische cv(of warm waterpomp) Op dit moment zijn er 30 zonnepanelen geïnstalleerd. Ik wil een situatie creëren waarin ik geen energiekosten meer heb, vandaar dat ik van gas af wil. Ik laat mij eerst graag informeren over de beste keuze. Het gaat om een woonoppervlakte van ongeveer 260 m2.

Houtkachel aansluiten op schoorsteen

Ik heb een paar maanden geleden een houtkachel van de Praxis gekocht en die wil ik graag aangesloten hebben op mijn schoorsteen. Het betreft een houtkachel met een enkelwandige pijp. Mogelijk heb ik niet alles in huis. Ik heb eventueel foto's ter beschikking als dat helpt.

3 CV ketels vervangen voor elektrische verwarming

Wij gaan over op zonnepanelen en willen ook elektrisch gaan verwarmen. Wij hebben momenteel 3 CV ketels in het magazijn staan die vervangen moeten worden.

Warmtepomp plaatsen

Idee is om volledig van gasnet afgesloten te kunnen worden. Tuin is 9 x 6 meter, maar met beperkte mogelijkheden. Eventueel kan in kruipruimte aangelegd worden en dan aansluiten op het bestaande net. Wellicht is het beter een keer langs te komen - bij voorkeur op zeer korte termijn voor indicatie.

CV ketel vervangen

Ik ben in bezit van een Brink Luchtverwarmingssysteem uit 1989. Dat is aan vervanging toe. Ik ben benieuwd naar wat dit kost.

Vloerverwarming aanleggen

Ik wil graag over 50 m2 vloerverwarming leggen in mijn woning. Het moet op de begane grond en de woning heeft net een nieuwe CV ketel. Radiatoren dop ik zelf af. Doen jullie ook aan dichtsmeren en egaliseren? Ik hoor het graag.

Buitenkraan aanleggen

Graag een offerte voor het aanleggen van een buitenkraan via de kruipruimte met flexibele waterleiding. De afstand tussen de kraan en de leiding bedraagt ongeveer 10 meter. Er zal wel een gat in het beton geboord moeten worden bij de meterkast.