Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor lucht- en waterpomp installeren:

Lucht- en waterpomp installeren

Welke installatie hebt u momenteel? Verwarming op gas. De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in een bestaand gebouw. Voor welke toepassing(en) wenst u de warmtepomp te gebruiken? Verwarmen en/of koelen van een gebouw, verwarming van water (sanitair). Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Ik zou graag de afgevoerde luchttemperatuur willen terugwinnen in plaats van vrij de lucht in. Dit kan door middel van een lucht-water warmtepomp.
Onze klant uit Aalsmeer (Noord-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor lucht- en waterpomp installeren uit heel Nederland:

Warmtewinning

Het is een offerte aanvraag voor twee verschillende woningen. Voor een woning zijn we op zoek naar een hybride warmtepompinstallatie en deze willen we graag op korte termijn aanschaffen. En voor de andere woning laten we ons graag inlichten over een lucht- waterpomp of een hybride pomp (groot deel vloerverwarming). We denken, gezien een plat dak ook aan een buitenunit. Hybride kan ook in verband met koken op gas en een klein gasketeltje in een bijwoning blijft zitten. Verbouwing van de hoofdwoning vindt plaats in de zomer, waarbij ruimte voor warmtepomp gereserveerd moet worden. De keuze voor het soort warmtepomp valt op basis van terugverdientijd. Ik ben op zoek naar de indicatieve kosten.

Waterput in de tuin slaan en elektrische pomp aansluiten

Oude puls werkt niet meer, zit verstopt / zuigt lucht aan. Waterpomp is nieuw, maar er moet een nieuwe puls geslagen worden. Met spoed, want 800 m2 gras is net ingezaaid.

Aanschaf warmtepomp in combinatie met zonnepanelen

Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers. Voor welke doeleinden wil je de LUCHT - LUCHT warmtepomp gebruiken? Verwarmen. Hoeveel ruimtes moeten er verwarmd / gekoeld worden? Meer dan 5 ruimtes. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: We hebben een goed geïsoleerd huis uit bouwjaar 2000, alleen vloerverwarming in keuken en badkamer, een nieuwe HR-combiketel en denken dat daarom een hybride waterpomp de beste optie zou zijn. We willen binnenkort ook zonnepanelen laten installeren en willen hierbij eventueel ook rekening houden met de aanschaf van een warmtepomp.

Lucht warmte pomp installeren

Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Huis in gebruik / afgewerkte kamers. Hoeveel ruimtes moeten er verwarmd / gekoeld worden? 2 tot 5 ruimtes. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Combinatie bestaand HR-CV Ketel Nefit Ecomline HRC 30H (circa 10 jaar oud) met Hybride waterpomp (buitenlucht) in een matig geïsoleerd oud huis, te combineren met zonnepanelen.

Warmtepomp laten installeren

Mijn woning heeft een verwarming op gas en ik wil dit om laten zetten naar een warmtepomp. De woning is 330 m2 (verdeeld over 3 verdiepingen) met een energie index van 0.59. Als u de specificaties van een lucht - water warmtepomp en een water - water waterpomp naast elkaar kunt leggen zou ik dat waarderen en wat het mij uiteindelijk bespaart aan gas.

Lucht - Water warmtepomp laten plaatsen

In ons appartement (100 m2) hebben wij een gas CV ketel en dit willen wij omzetten naar een elektrische waterpomp of hybride waterpomp (kunt u dit apart offreren en hoeveel subsidie zit hier op?). Ik zou graag een boiler van 180 liter willen, welke merken heeft u hiervan ter beschikking?

Lucht- en waterpomp installeren

Wij willen onze huidige cv installatie vervangen door een lucht water pomp of een water - water pomp in combinatie met vloerverwarming. De woning wordt nu verwarmd door gas. De woonoppervlakte is 195 m2 en dit is verdeeld over 3 woonlagen.

Groepenkast installeren

Op korte termijn ga ik zonnepanelen plaatsen. Hierdoor zal mijn groepenkast uitgebreid/vervangen moeten worden. In eerste instantie ga ik plusminus 4000 Kwp plaatsen. In de toekomst zal dat uitgebreid worden naar plusminus 10000Kwp. Wij hebben de volgende uitbreidingen in gedachten: lucht/lucht waterpomp (5K), inductiefornuis en elektrische vloerverwarming (bijverwarming). Het leidingwerk zal ook aangepast moeten worden. De slimme meter heb ik al aangevraagd bij Delta. Na telefonisch overleg zou ik graag offertes willen ontvangen.