Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor airco installeren en afpersen :

Airco installeren en afpersen

Aansluiten van Airco Mitsubishi SRK50ZSX-S +SRC50ZSX-S 5, 0kW.. De volledige montage hoeft niet plaats te vinden... alleen de laatste stappen. Leidingen en zo zijn voor groot deel al getrokken.
Onze klant uit Aalsmeer (Noord-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor airco installeren en afpersen uit heel Nederland:

Airco installeren

We willen op zolder een split airco laten installeren

Airconditioning in huis installeren

Ik wil graag airco in huis dat 2 verdiepingen koelt met een buiten unit en een beetje design bak binnen en natuurlijk alles binnen en buiten mooi wit afgewerkt

Vast airco in huis laten installeren

Ik wil een vaste airco in huis laten installeren. In ieder geval een unit voor beneden, in de hal, koeling voor twee ruimtes. De benedenverdieping is 100 m3. Graag informatie hiervoor en prijzen.

Airco monteren en installeren

Wij hebben een nieuwe airco gekocht de Tristar AC-5407 air conditioner. Kunt u deze ook monteren en installeren? Aan de buitenkant van de woning en in de slaapkamer.

Airco met buitenunit installeren

Een airco met buitenunit installeren. De binnenunit in de woonkamer.

Montage van een split-unit airco

Ik wil graag een airco unit laten installeren op de slaapkamer. Kamer is op zolder, onder een plat dak. Unit kan dus op dak of evt aan gevel op een brede rand. Gat moet dus gemaakt worden. Ruimte is ongeveer 20m2. Airco hoeft geen topmerk te zijn degelijk b-merk is ook prima

Airco's installeren

Wij zoeken 2 airco's. Een voor de achterkamer en een voor de slaapkamer

Airco installeren in slaapkamer

Ik heb interesse in een airco installatie in 1 slaapkamer met buiten unit. De inhoud van de slaapkamer is 32 m3. Aan twee kanten zit een schuin dak met dak pannen en aan een kant een buitenmuur. De woning stamt uit 1973. Graag ontvang ik een offerte.

Airco op bovenverdieping installeren

Op de eerste woonlaag van een hoekwoning met plat dak, ervaren wij nu enorme warmte. In de winter is het erg koud. Betreft ligging van de woning icm plat dak. Ventileren nagenoeg niet mogelijk wegens muggen. Woning nabij sloot. Airco kan met buitenunit of zonder. Graag offerte voor 1 airco bovenverdieping meest centrale plaats. Plaatsen in trapgat zou een directe buitenverbinding opleveren. Graag spoedig en vrijblijvende offertes.

Airconditioning installeren in de gehele woning

We willen een airco laten installeren in een woning van 365 m3 met 6 kamers waarvan 5 slaapkamers. Liefst zonder buiten unit (Split?)

Partners

Partners van Casius