Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor airco installeren en afpersen :

Airco installeren en afpersen

Aansluiten van Airco Mitsubishi SRK50ZSX-S +SRC50ZSX-S 5, 0kW.. De volledige montage hoeft niet plaats te vinden... alleen de laatste stappen. Leidingen en zo zijn voor groot deel al getrokken.
Onze klant uit Aalsmeer (Noord-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor airco installeren en afpersen uit heel Nederland:

Airco met drie units installeren

Wat zou het kosten om een airco systeem op te laten hangen met 3 split units? Ik heb de airco al.

Airco op plat dak installeren

Wij hebben een nieuwbouw woning gekocht in Den Haag. Het is een huis met een begane grond, eerste etage en twee etage. Daarnaast hebben we een plat dak. Nu vermoed ik dat het behoorlijk warm kan worden op het dak. Hiervoor ben ik aan het kijken wat de mogelijkheden zijn. Het gaat om twee kamers op zolder. Voor tekeningen verwijs ik u naar deze website. Het gaat dan om nummer 37. -ii/ Concreet, wat zijn de mogelijkheden en kosten. Nu maar ook in het onderhoud.

Airco's installeren

Ik wil 4 airco units zijn losgekoppeld zojn opnieuw installeren. M

Installeren van Daikin airco's

1 daikin airco type FTXJ50 MS en daikin airco type FTXP 25K/RXP 25k prijzen van de airco's en installeren van de airco's en plaatsen van buitenunits op platdak. De aannemer maakt gaten in het dak. Condens afvoer via de regenpijp. Graag prijzen van de airco's en het monteren en installeren. De werkplek is goed bereikbaar.

Airco leveren en installeren

Wij willen graag een airco voor de boven verdieping. Het betreft 3 slaapkamers, maar wellicht kunnen we op een centrale plaats 1 unit laten plaatsen die de gehele bovenverdieping een stuk koeler kan maken/houden. Totaal hebben we het op de bovenverdieping over ongeveer 48m2 (slaapkamers, badkamer en overloop) Tevens wordt de zolder begin 2018 ook vernieuwd/verbouwd, hier willen wij ook graag een airco laten plaatsen. Vloeroppervlakte is hier ook ongeveer 48 m2 en de zolder heeft een schuin dak. Graag een prijs van de airco en het plaatsen hiervan. Wellicht is het verstandig alles in 1x te installeren.

Airco op zolder installeren

We willen graag een airco laten plaatsen op een zolder kamer van 6x6 meter met een puntdak hoogste punt 3 meter een raam aanwezig. Wat zijn de kosten hiervan?

Airco installeren in het appartement

Wij wonen in een vierkamerappartement van 100 vierkante meter. Alle ramen zijn aan de straatkant, dus daar moet de frisse lucht vandaan komen. Mijn vrouw is longpatiënt, dus voor haar is schone lucht extra belangrijk. Het komend jaar (2018) wordt het huizenblok aan de overkant gerenoveerd. Dat geeft veel stof-en stankoverlast. Als we de ramen dicht kunnen houden en kunnen zorgen voor frisse en schone lucht, dan kunnen we dat jaar overbruggen. Wij zoeken dus een systeem dat zorgt voor schone lucht en waarmee we tevens de temperatuur kunnen regelen. Het appartement is vrij nieuw, dus er is wel een afzuigsysteem en goede isolatie. Het betreft een huurhuis, dus als het kan zo min mogelijk breekwerk.

Airco's installeren

Ik wil 3 airco's laten installeren op de eerste verdieping. Type Split unit airco 12000 BTU.

Installeren van een split unit airco

Ik wil graag een airconditioning op de slaapkamer van mijn ouders op de eerste etage laten installeren. De vakman zal de materialen en airconditioning moeten leveren en monteren.

Airco's installeren

Bij jullie 2 gekochte airco's installeren in mijn appartement.

Partners

Partners van Casius