Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Aalsmeer te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Aalsmeer heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Aalsmeer u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Aalsmeer of directe omgeving.

300 klanten uit Aalsmeer bevelen een bij Casius in Aalsmeer aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Aalsmeer bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepomp installeren bij haven met woonschepen, installeren van een warmtepomp, water - Water warmtepomp, water - Water warmtepomp installeren, water - Water warmtepomp, installeren Warmtepomp, zonneboiler, CV-ketel en verwarming installeren, water - Water warmtepomp laten plaatsen, grondwarmtepomp laten aanleggen, grondwater warmtepomp installeren, grondwarmtepomp installeren, water - Water warmtepomp plaatsen, water - Water warmtepomp plaatsen, plaatsen van een Water - Water warmtepomp, grond - Water warmtepomp en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Aalsmeer staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Aalsmeer:

Lucht- en waterpomp installeren

Welke installatie hebt u momenteel? Verwarming op gas. De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in een bestaand gebouw. Voor welke toepassing(en) wenst u de warmtepomp te gebruiken? Verwarmen en/of koelen van een gebouw, verwarming van water (sanitair). Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Ik zou graag de afgevoerde luchttemperatuur willen terugwinnen in plaats van vrij de lucht in. Dit kan door middel van een lucht-water warmtepomp.

Houtkachel op de schoorsteen aansluiten

Ik heb een houtkachel aangeschaft die ik wil aansluiten op de schoorsteen. Ik heb geen rookgasafvoerkanaal van de begane grond naar de eerste verdieping, maar vanaf de 1e verdieping naar de schoorsteen toe wel. Ik weet niet of de schoorsteen nog wind en waterdicht is. Daar moet eventueel naar gekeken worden

Gat voor toilet boren

Get boren van een nieuw toilet afvoergat (120 mm? ) voor hangend toilet+ inbouwreservoir op de BGG. Achter het bestaande gat, zie foto. Het achterwandje is een gipsplaat voorzet, deze zullen we ook ter hoogte van de boring wat verwijderen, zodat het gat nog wat extra naar achteren kan. Ook de toiletpot en reservoir zullen we vooraf verwijderen. En als jullie er dan toch zijn gelijk optioneel (als het lukt) twee nieuwe 16mm gaatjes in dezelfde vloer om wat computer kabels door te kunnen voeren via de kruipruimte (één in de meterkast en één onder de trap).

Valiant ketel vervangen

Het vervangen van een oude Valiant ketel. Een prijs voor een nieuwe Vailant (CV 3 of 4) inclusief btw en arbeid. Uw offerte graag geheel vrijblijvend. Ik wil geen verplicht onderhoudscontract.

Fontein in toilet vervangen

De oude fontein moet worden verwijderd en een nieuwe moet worden gemonteerd.

Buitenkraan repareren

We hebben een bestaande buitenkraan maar die werkte niet meer. Kwestie van nieuwe buitenkraan en een nieuwe 'tussenkraan' zodat bij vorst we hem af kunnen sluiten. Ik hoor graag wat er mogelijk is.

Close-in keukenboiler plaatsen

Graag wil ik een close-in keukenboiler van 10 liter laten plaatsen onder het aanrecht. Er zit daar nog geen aansluiting. Ik ontvang graag een offerte met aparte posten voor de levering en montage.

Split unit airconditioner plaatsen

Het plaatsen van een split unit airconditioner, type SU 6010, uit de laatste Gamma folder. Ik heb een hoekhuis en de split unit moet geplaatst worden op de eerste verdieping in de slaapkamer tegen de buitenmuur. De buitenunit moet aan de gemetselde gevel van de slaapkamer.

Keukenkraan monteren

Vervangen van onze keukenkraan. We hebben een nieuwe gekocht bij de Ikea inclusief de aansluitbenodigdheden. Zie bijlage voor foto en montage handleiding.

GROHE Red keukenmengkraan en combiboiler installeren

Ik wil graag in mijn keuken een Grohe Red laten leveren en installeren. Oude (huidige) elektrische keukenboiler (onderkastje) vervangen door GROHE Red® Keukenmengkraan en combi boiler. Graag apart de prijs vermelden voor de Grohe Red en werkzaamheden.

WISA Quadro inbouwtoilet repareren

Het mechanisme van ons toilet (inbouw WISA Quadro-uitvoering uit 2008) werkt al enige tijd niet goed. Vaak blijft na doortrekken deze hangen waardoor water blijft doorstromen. Ik moet dan paneel er af halen en handmatig stoppen. Ik weet niet precies waar dit aan ligt. Mogelijk slijtage of vervuiling. Via internet heb ik diverse nieuwe binnenwerk onderdelen besteld voor deze specifieke uitvoering (vlotterkraan, uitstroommechanisme, brugstuk met hefboom, bodem rubber, bedieningspaneel). Helaas heb ik (nog) geen ervaring met reparatie of installatie van toileten. Ik zoek daarom een handige vakman die mij hierbij tegen vergoeding wil helpen. Een goed werkend toilet zou erg fijn zijn voor mijn gezin.

Buitenkraantje maken

In de hal in de meterkast zit de wateraansluiting en deze kan via de kruipruimte doorgetrokken worden naar de voortuin. Hier zou ik graag een buitenkraantje willen laten plaatsen.

Buitenkraantje maken

In de hal in de meterkast zit de wateraansluiting en dan via de kruipruimte naar de voortuin. Geen materialen aanwezig. Zo eenvoudig mogelijk.

Uitstortgootsteen en kraan monteren

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het monteren van een uitstortgootsteen en kraan in mijn bijkeuken. Ik heb alle materialen hier al voorhanden. De wand is betegeld, en er is een gietvloer.

Buitenkraan aan laten leggen

Ik zou graag een buitenkraan willen laten aanleggen. De afstand tussen de meterkast tot de plek waar hij komen moet, is ongeveer 10 meter.

Aansluitingen maken voor wasmachine en droger in garage

Op dit moment wordt onze nieuwe woning gebouwd die naar verwachting aan het eind van dit jaar wordt opgeleverd. Er zijn daar aansluitingen voor de wasmachine en de droger op de zolderverdieping, maar wij willen die graag in de garage plaatsen. Er is daar al een uitstort gootsteen met een afvoer en waterleiding aanwezig. Verder lopen er al loze elektra-leidingen en zijn er 2 groepen beschikbaar in de groepenkast. Wij willen de aansluitingen op het water, de riolering en het elektra daar laten verzorgen en ontvangen hiervoor graag een offerte.

Buiten-, keuken- en wasmachinekraan vervangen

Er zijn 3 kranen aan vervanging toe. Het gaat om de keukenkraan, buitenkraan en de kraan bij de wasmachine. De buitenkraan heb ik al aangeschaft, de andere kranen nog niet

Whirlpool Ucosan reparateren en reinigen

Onze whirlpool van Ucosan werkt niet meer: er is geluid maar komt geen water uit de jets. Mede daardoor is er veel schimmel in het bad. Graag uw reactie / voorstel

Houtkachel plaatsen

Ik wil een houtkachel laten plaatsen, er is geen rookkanaal aanwezig, kunt u mij vertellen wat dat gaat kosten inclusief kachelpijpen?

Element4 Sky T gaskachel monteren

Graag wil ik informeren wanneer de Sky element gashaard geplaatst zou kunnen worden en wat de kosten daarvan zijn. Er is reeds een gasleiding aanwezig binnen. De leiding buiten de woning dient de vakman te leveren. De werkzaamheden dienen voor de feestdagen uitgevoerd te worden.

Wasmachine kraan vervangen

We hebben zelf al de materialen gekocht (teflon tape en kraan), maar krijgen de kraanniet losgedraaid. Wat zijn de kosten om de oude kraan eraf te halen en de nieuwe te monteren? Alleen reageren als werkzaamheden uiterlijk 11 november uitgevoerd kunnen worden

Koelcel demonteren

In een pand dat ik wil gaan aankopen staan 3 grote koelcellen. 1 daarvan heeft een asbest beplating. Dit kan ik zelf afvoeren daar het minder is dan 35 m2. Wat zou het kosten deze te ontmantelen, mede gezien de koelvloeistof?

Verwarming slaapkamer vervangen

Ik heb in de slaapkamer op één plaats een verwarming deze is niet groot genoeg om de ruimte te verwarmen, en wil daar graag een groter Exemplaar deze is nog niet gekocht dus eventueel de verwarming leveren is ook mogelijk

Buitenkraan aanleggen

In de achtergevel dient een buitenkraan geplaatst te worden. De afstand vanaf de meterkast, bij de voordeur, naar de achtergevel is ongeveer 12 meter. Bij de voordeur is een luik voor de kruipruimte aanwezig.

VSH vorstvrije buitenkraan vervangen

Ik heb een buitenkraan vanuit de nieuwbouw (ca. 5,5 jaar oud) waarvan ik denk dat hij niet goed meer functioneert. Bij het sproeien v.d. tuin is mijn druk niet meer zoals voorheen en hij lekt ook. Het los- of aandraaien van de schroef midden in de kraan helpt af en toe. Vandaag een hoge drukreiniger aangesloten waarbij er nauwelijks een krachtige straal uitkwam, teruggebracht waarbij deze het bij de verhuurder wel krachtig deed. Gaarne een vrijblijvend 'onderzoekje' en offerte wanneer onderzoek aangeeft dat hij vervangen moet worden.