Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Noord-Holland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in de provincie Noord-Holland heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters uit Noord-Holland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven en installateurs en loodgieters in Noord-Holland.

5123 klanten uit Noord-Holland bevelen een bij Casius in Noord-Holland aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een installateur of loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Noord-Holland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur of loodgieter in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepomp voor nieuwbouw van 1100 m3., verticale warmtewisselaar voor verwarmen en koelen, cV-ketel afkoppelen en warmtepomp leveren en installeren, warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp en vloerverwarming voor nieuwbouw van 450 m2 + 140 m2., warmtepomp plaatsen, geiser en moederhaard vervangen door gasloos systeem, vloerverwarming aanleggen en evt warmtepomp installeren, warmtepomp leveren en installeren, rookgasafvoer voor diverse ketels vervangen, warmtepomp plaatsen, gaskachel en gasboiler vervangen door complete centrale verwarming, plaatsen zonnepanelen, warmte en watervoorziening boerderij realiseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in de provincie Noord-Holland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Noord-Holland:

vrijdag 10 juli 2020

Aansluiten gashaard

Tijdens de verbouwing is door miscommunicatie de gasleiding weggehaald. Deze moet nu terug. Kunnen jullie dit verzorgen?
donderdag 9 juli 2020

Dakgoten laten vervangen bij 6 huizen

Onze dakgoot aan de voorzijde dient te worden vervangen. Het gaat om een zinken dakgoot en deze loopt door van huis naar huis. Deze heeft een houten boeideel welke ook vervangen dient te worden. - Aan het eind is een hoekhuis, daar komt dus een sluitdeel op. - Elke woning heeft zijn eigen regenwaterafvoer welke opnieuw aangesloten dient te worden met daarop een vuil-rozet. - Bij een woning dient de regenwaterafvoer vervangen te worden. Deze is aan de onderzijde verstopt. Graag ontvangen wij hiervoor een offerte met daarin ook opgegeven wat voor houtsoort u gaat gebruiken voor de boeideel. Graag in de offerte een prijs per huis opgeven. Alvast bedankt voor uw reactie.
donderdag 9 juli 2020

10 Meter rookkanaal aanleggen

Onze oude schoorsteen (jaren 30-bovenwoning) was in zeer slechte staat en brokkelde, na weghalen asbest, uit elkaar. Nu moet er vanaf de gashaard op de begane grond (bij benedenbuurman) een nieuw, (vrijstaand) dubbelwandig rookkanaal van circa 10 meter hoogte komen, tot aan het dak. Zelf hoeven wij hier geen gebruik meer van te maken. Oude schoorsteen bij ons is gesloopt dus er valt goed te werken.
woensdag 8 juli 2020

Toilet vervangen door verhoogd, staand toilet

Ik wil een verhoogd toilet laten plaatsen in de woning van één van mijn oudere cliënten. Ik werk voor een zorginstelling en ik ben de contactpersoon. Het is voor mij onduidelijk of alleen de toiletpot vervangen moet worden of ook het waterreservoir. Appartement is op de 2e verdieping met lift.
woensdag 8 juli 2020

CV installatie aanleggen

Op dit moment is er een hete lucht verwarming aanwezig van 18 jaar oud. Wij willen graag weten wat het kost om een CV installatie te laten plaatsen.
dinsdag 7 juli 2020

Een gietvloer met vloerverwarming aanleggen

Ik zou graag een prijsindicatie ontvangen voor een gietvloer met vloerverwarming. Het totale oppervlakte is ongeveer 50 m2. Op dit moment ligt er een houtenvloer. De woning is in de jaren 30 gebouwd. Het betreft een woon appartement. We willen ook andere werkzaamheden in het appartement laten uitvoeren, zoals nieuwe badkamer, nieuwe keuken, muren laten stucen et cetera. Waar in het proces van de verbouwing is het raadzaam om de vloer eventueel aan te leggen. We zouden de verbouwing dit jaar nog willen starten en afronden.
dinsdag 7 juli 2020

Aansluiten warmtepomp en verwarmingstoestellen

Het betreft een volledig te renoveren object uit 1903. Alles gaat opnieuw gebeuren. Van funderingsherstel tot het creeën van nieuwe balken broodjes en spouwmuren. Dak volledig isoleren. Na verbouwing gaat het om een woning van circa 250m2 woonoppervlakte. Er is genoeg ruimte voor voldoende warmwater reservoirs.. zonnepanelen.. etc.. In de winter verwarmen en in de zomer terug koelen. Het liefste in combinatie met een luchtcirculatie systeem die de luchtvochtigheid e.d. op peil houdt in de woning. De werkzaamheden dienen rond dec jan van start te gaan in overleg met de overige partijen. Rond januari wordt er begonnen met heien t.b.v. het herstellen van de fundering. Hierna volgt de balken broodjes vloer. Dus het lijkt mij dat de boringen omstreeks deze datum moeten gebeuren. T.z.t. zijn er hoe dan ook tekeningen e.d. Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Renovatieproject Welke werken moeten gebeuren? Aansluiten op warm sanitair water, nieuwe verwarmingstoestellen plaatsen, nieuwe vloerverwarming plaatsen Om welk type gebouw gaat het? Vrijstaand gebouw
maandag 6 juli 2020

Het aanbrengen van vloerverwarming in de woonkamer

Ik zoek een specialist die ongeveer 12 m2 aan vloerverwarming kan realiseren in de woon-kamer. Dit dient te worden aangesloten op de CV-ketel. Er ligt nu een hardstenen vloer met een aparte radiator, maar ik ga die vloer ook bedekken met hetzelfde parket als de woonkamer.
maandag 6 juli 2020

Nieuwe gasleiding aanleggen

In de ruime kruipruimte de bestaande gasleiding vervangen. Ongeveer 10 tot 12 meter naar CV en gasfornuis.
vrijdag 3 juli 2020

Verplaatsen van de airco unit

De airco buitenunit staat op een plat dak. We willen daar zonnepanelen plaatsen, maar de moet de unit verplaatst worden.
vrijdag 3 juli 2020

CV ketel vervangen

Het gaat om een benedenhuis. Deze is voorzien van oude cv ketel en een gaskachel in de woonkamer. Alles erg verouderd. Wij gaan alles helemaal verbouwen, maar willen het loodgieters werk laten doen Werk: De leidingen vervangen waar nodig en de oude cv ketel vervangen voor een condensatieketel, combi of hr ketel. Graag zsm contact om de situatie te bekijken en voor u advies, tevens bij akkoord van prijsopgave mag u van mij alles uitvoeren.
vrijdag 3 juli 2020

Wateraansluiting installeren op het teras

Ik wil een waterkraan op het terras laten plaatsen. Het water moet uit het toilet via de slaapkamer worden afgevoerd (zie de tekening). De gebruikte buizen zijn TECEFLEX 14 mm
donderdag 2 juli 2020

Het aanleggen en sluiten van een convectorput

Convectorput met verwarmingselement plaatsen voor het achterraam. Dit raam wordt in oktober omgebouwd tot openslaande deuren, waardoor het huidige verwarmingselement verwijderd moet worden. Er is ruimte onder de vloer, maar geen directe toegang tot die ruimte. De breedte van het huidige element is 240cm, de openslaande deuren worden ongeveer 230cm. Voor vragen, of situatiefoto's, mail me gerust.
donderdag 2 juli 2020

2 stuks Fedders airco vacumeren en met r407c vullen

2 x split unit airco vacumeren en Vullen met koude middel r407c
donderdag 2 juli 2020

Keukenvoorbereiding aanleggen vlgs. schema/tekening

Sleuteloverdracht woning is 23 juli 2020. De nieuwe keuken wordt eind Augustus a.s. geplaatst dus voorbereidingen moet medio Augustus klaar zijn. Het gaat om het aanleggen van de leidingen en kranen voor de vaatwasser en spoelbak en het aanleggen van de gasleiding voor gasfornuis. Zie tekening. Afvoer is aanwezig maar zit op de foto buiten beeld.
woensdag 1 juli 2020

Geiser en moederhaard vervangen door gasloos systeem

Ik woon in een jaren’30 woning in Amsterdam. Heb radiatoren, maar een geiser in de keuken en moederhaard in de woonkamer.. waarschijnlijk ook loden leidingen... wil een CV ketel en geen loden leidingen of gas meer ...maar ik huur. Samen met de verhuurder wil
woensdag 1 juli 2020

Quooker Combi 22+ Flex installeren

Wil graag een quooker Combi 22+ Flex laten installeren, oude kraan ontkoppel ik zelf.
woensdag 1 juli 2020

Convectorput dichtmaken en afwerken

Graag de verwarming verwijderen en afdoppen en dan put weg of laten zitten er moet een vloer van cement over heen komen voor de pvcvloer. convectorput is 175 X 36.
woensdag 1 juli 2020

Vervangen loden waterleiding en renovatie badkamer 1-hoog

Vervanging loden waterleiding vanaf de watermeter op de begane grond naar de drie verdiepingen. Het is onbekend in hoeverre de leidingen op de drie etages inpandig zijn vervangen. In de kruipruimte zijn ten behoeve van de wateraansluitingen voor de begane grond alle leidingen vervangen door koper. Deze werkzaamheden worden op kosten van de VvE verricht. De bewoners van de eerste verdieping willen aansluitend op bovengenoemde werkzaamheden hun kleine badkamer, afmetingen 1.50 breed en 1.28 diep, geheel laten renoveren. Dit gebeurt op eigen kosten
dinsdag 30 juni 2020

Lekkende (zinken) goot repareren/vervangen (op las?)

Reparatie van de lekkende (zinken) goot, waarschijnlijk op de las. Mijn inziens zou het gerepareerd kunnen worden, maar indien noodzakelijk moet de goot vervangen worden.
dinsdag 30 juni 2020

Qlima airco SC5225 aansluiten

De Qlima SC5225 airco is vorige week gekocht bij de Praxis. Het ophangsysteem is geplaatst, gat in de muur is geboord, buitenunit is ook geplaatst. De airco hoeft alleen nog maar gekoppeld te worden. Het dakterras, waar de buitenunit op staat, is prima toegankelijk, er zijn dus geen steigers nodig of andere gevaarlijke omstandigheden.
maandag 29 juni 2020

Complete CV-installatie met 4 radiatoren

In een recent aangeschaft jaren '60 appartement ( 3e verdieping, geen lift) een CV-installatie aanbrengen met 4 radiatoren. Gashaard ontkoppelen.
maandag 29 juni 2020

Aanleggen mantelbuizen

Ik wil graag mantelbuizen laten plaatsen op de begane grond, zodat Plasier de leidingen kan organiseren naar de meterkast. In ga graag in overleg met de vakman over de materialen.
maandag 29 juni 2020

Gat boren in buitenmuur voor een mobiele airco

Graag wil ik 3 gaten laten boren voor 3 mobiele airco's deze moeten voorzien worden van mantelbuis en anti regeninslag rooster.
zondag 28 juni 2020

Broyeur toilet aansluiten op afvoer

Ik wil graag een broyeur toilet laten aansluiten op de afvoer. Toilet is verschuifbaar dus je kan er makkelijk bij.

Partners

Partners van Casius