Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Noord-Holland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in de provincie Noord-Holland heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters uit Noord-Holland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven en installateurs en loodgieters in Noord-Holland.

5005 klanten uit Noord-Holland bevelen een bij Casius in Noord-Holland aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een installateur of loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Noord-Holland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur of loodgieter in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: het isoleren van de woning en plaatsen van zonnepanelen en een houtkachel, warmtepomp installeren, warmtepomp installeren, de CV-ketel vervangen voor een hybride systeem, dijkwoning voorzien van gas en cv leidingen, inclusief installeren van radiatoren en combiketel, verwarming vernieuwen, lUCHT - LUCHT warmtepomp plaatsen, nieuwbouw voorzien van warmtepomp, zonneboiler plaatsen, vloerverwarming infrezen, infrarood vloerverwarming leggen, nieuwbouw voorzien van wamtepomp, elektrisch verwarmen van vakantiewoning, vloerverwarming aanleggen, warmtepomp informatie en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in de provincie Noord-Holland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Noord-Holland:

vrijdag 15 februari 2019

Buitenkraan voortuin aanleggen

Wij willen graag een buitenkraan in onze voortuin voor het sproeien van de tuin in de zomer. Graag ontvangen wij hier een offerte voor. Onze watermeter zit in een put in de voortuin.
woensdag 13 februari 2019

Zonneboiler plaatsen

Ik wil een zonneboiler laten installeren. Het gaat om een zonneboilersysteem (combi) tbv van het verwarmen en warm water voorziening. Wij denken aan een 500 L boiler ivm groot gezin. Wij hebben vloerverwarming. Welke aanpassingen moeten gebeuren? Extra leidingen / leidingen aanpassen, andere De cv-ketel is voorzien van het keurmerk Gaskeur-NZ.
woensdag 13 februari 2019

Installeren zonneboiler

Ik wil een zonneboiler van 300 liter laten installeren. Max 15 slang tracé. Binnen kan/ wil zelf voorbereiden (boren door verdiepingsvloer e.d. ) Voldoende ruimte op dak naast dakopbouw in verticale opstelling panelen. Plaatsing boilervat eerste verdieping naar ketel. Ik kan het ook zelf installeren indien er geee vakman beschikbaar is. Dan hoeft de boiler alleen geleverd te worden.
dinsdag 12 februari 2019

CV doortrekken van woning naar garage

Wij hebben een ander huis gekocht. Daar is de garage geschakeld aan het huis in het huis en bovenin de garage zijn woongedeeltes met CV. In het huis zit de CV ketel. Wij denken erover om de garage om te toveren tot atelier/hobbyruimte. Wat zou het kosten om de CV vanaf het huis door te trekken naar de garage? De garage is +-70 vierkante meter. Boven in de garages ook een woondeel gemaakt met CV. Eventueel zou vloerverwarming ook een optie zijn maar is denk ik duurder. Of is een andere kachel een betere optie. Bijvoorbeeld met pellets of zo.
maandag 11 februari 2019

Kapotte geiser vervangen door tweedehands geiser

Mijn open keukengeiser is kapot en er moet een nieuwe worden geplaatst.
zondag 10 februari 2019

Houtkachel verplaatsen

Wij zijn in bezit van een houtkachel. We willen deze kachel verplaatsen naar een hoek (Zie foto, we willen de kachel nu hebben op de plaats van het aquarium) tussen 1 en 1,5 meter verplaatsen. Alleen de pijp in de woonkamer moet dan worden verplaatst. Ik zou graag willen weten of dit mogelijk is en hoeveel dit gaat kosten.
zondag 10 februari 2019

Leidingen omleggen en CV ketel verplaatsen

Ik overweeg om de ketel en de mechanische ventilatie van de zolder naar de garage te verplaatsen zodat wij de ruimte boven beter kunnen gebruiken voor de slaapkamer. Vanaf de garage is het mogelijk om bij de leidingen te komen. Graag zou ik een offerte willen laten maken.
zondag 10 februari 2019

Keukenblok en waterkraan demonteren

Ik zou graag een offerte ontvangen voor het verwijderen en afvoeren van mijn aanrechtblok en het demonteren/afsluiten van de waterkraan.
zaterdag 9 februari 2019

Onderhoudsbeurt voor een keukengeiser

Mijn Vasco geiser heeft een onderhoudsbeurt nodig.
zaterdag 9 februari 2019

Asbest rioolbuis verwijderen, lengte circa 9 m2

In mijn woning dient een rioolbuis van 9m2 met asbest verwijderd te worden. Ik heb hiervoor (nog) geen rapport. De enige obstakel kunnen de DI-chips (isolatie) zijn.
vrijdag 8 februari 2019

Warmtepomp installeren

Het gaat om verwarming en warm sanitair water voor een varend woonschip. Het laadruim wordt omgebouwd tot woning. Er kan geen vloerverwarming meer worden aangelegd maar ik zou de warmtepomp op convectoren willen aansluiten. De oppervlakte van de boot is ongeveer 130 m2.
vrijdag 8 februari 2019

Relinen van de standleiding

In het plafond van mijn toilet loopt de wc afvoer van mijn bovenbuur. Deze afvoer sluit aan op de standleiding van het pand middels een t-stuk. In dit t-stuk zit een scheur/gat. Het betreft een pand van 1952 met gietijzeren afvoeren.
vrijdag 8 februari 2019

Wasmachinekraan voor vaatwasser plaatsen

Ik ben op zoek naar iemand die een wasmachine kraan kan plaatsen. Graag ontvang ik hier een offerte voor.
donderdag 7 februari 2019

Keukenkraan vervangen

Ik wil de kraan in de keuken vervangen. Het is een 2 gats keramische keukenkraan. Ik wil de keukenkraan graag zelf aanschaffen, eventueel extra onderdelen nemen jullie mee?
donderdag 7 februari 2019

CV installatie plaatsen

Het betreft een oude woning uit de jaren '20. De woning wordt nu verwarmd door een moederhaard en het warm water gaat via een geiser in de keuken. Ik wil de moederhaard laten verwijderen en er een combiketel voor laten plaatsen. De moederhaard en de geiser worden beide gehuurd. De plaatsing van de combiketel zouden wij graag in een kast op het balkon willen laten plaatsen, in eveneens nieuw te maken (kast)constructie. Hiervoor dienen de leidingen worden doorgetrokken. Andere wooneenheden in flatgebouw hebben dat ook al. CV ketel graag ook over adviseren voor aanschaf.
woensdag 6 februari 2019

Geïsoleerde kast voor de cv ketel op het balkon maken

Ik wil mijn nieuwe CV ketel en het expansievat graag naar het balkon verplaatsen in een daarvoor geschikte kast. Graag een offerte.
woensdag 6 februari 2019

Loskoppelen riolering en verhelpen verstopping

Wij zoeken een loodgieter om de verstopping te verhelpen van het toilet/riolering. Afvoer loopt van ons via de buren via een lange route naar verzamelput. De riolering moet afgekoppeld worden van het huidige situatie en vakman bedenkt nieuwe mogelijkheden.
woensdag 6 februari 2019

Badkamerboiler 80 liter installeren

Er moet een badkamerboiler 80 liter geplaatst worden in de badkamer( kast)
woensdag 6 februari 2019

Verplaatsen van leidingwerk en afvoeren in badkamer

Ik zoek een loodgieter voor het verplaatsen van leidingwerk en afvoeren in onze badkamer. Ten behoeve van een badkamer renovatie. De badkamer is 8 m2.
dinsdag 5 februari 2019

Kraan vervangen

Ik wil graag mijn huidige kraan vervangen door dezelfde kraan ( Grohe Eurosmart ). Ik heb hem zelf al in huis dus het hoeft alleen vervangen te worden.
maandag 4 februari 2019

Vloerverwarming in een grindvloer frezen

Wij willen graag 4 bestaande radiatoren verwijderen en in onze grindvloer vloerverwarming frezen. De vloer is 32m2. Daar willen wij PVC over heen leggen.
maandag 4 februari 2019

Nieuwe hydrofoor leveren en installeren

We willen de waterdruk verhogen middels het zij hydrofoor of opvoerpomp.
maandag 4 februari 2019

Infrarood vloerverwarming installeren

Infrarood vloerverwarming wil ik graag geïnstalleerd zien voordat er een nieuwe laminaat vloer op mijn kurk vloer gelegd gaat worden Tussen 10 en 50 m²
zaterdag 2 februari 2019

Daalderop boiler repareren

De Daalderop close-in boiler, model 15 LE, voor de keuken is plotseling uitgegaan. Hij gaat niet meer aan. Er lijkt ook geen stroom op te staan. Graag repareren of vervangen als reparatie niet meer kan.
zaterdag 2 februari 2019

Controle waterleiding meterkast

Ik zoek een loodgieter voor controle van de waterleiding in de meterkast (naar aanleiding van ernstige lekkage bij buren met een vergelijkbare installatie).

Partners

Partners van Casius