Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Noord-Holland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in de provincie Noord-Holland heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters uit Noord-Holland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven en installateurs en loodgieters in Noord-Holland.

5067 klanten uit Noord-Holland bevelen een bij Casius in Noord-Holland aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een installateur of loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Noord-Holland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur of loodgieter in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: een horizontaal gesloten bron en warmtepomp realiseren, het realiseren van radiatoren in meerdere ruimtes in een boerderij, overgaan naar elektrische radiatoren ivm zonnepanelen, het verwijderen van een convectorput en het aanleggen van vloerverwarming, het leveren, installeren en aansluiten van een grondwater-warmtepomp, leveren en monteren CV-ketel, het leveren en installeren van een water-water-warmtepomp, realiseren warmtepomp, een warmtepomp leveren en installeren bij een vrijstaande woning, lucht-lucht warmtepomp voor Tiny House realiseren, het realiseren warmtepomp installatie, warmtepomp realiseren, aanschaffen en monteren van een houtpellet cv, kapotte boiler vervangen door een nieuwe, warmtepomp realiseren voor een vrijstaande woning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in de provincie Noord-Holland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Noord-Holland:

zondag 18 augustus 2019

Gaskookplaat verwijderen, gaskraan afsluiten en afdoppen

Gaskookplaat (vrijstaand) verwijderen en de gasleiding veilig afdoppen. Gasaansluiting niet meer nodig vanwege overstap op inductiekookplaat.
zondag 18 augustus 2019

Warmtepomp en LT installatie laten aanleggen (renovatieproject)

Woning uit 1939, twee onder 1 kap wordt volledig gerenoveerd en geïsoleerd. Zowel qua wanden, vloeren ramen en dak. Bestaande CV installatie moet er helemaal uit en vervangen door een warmtepomp en een LT-installatie. Ik laat me graag adviseren over het te kiezen systeem. Denk aan lucht/lucht of lucht/water. Isolatiewerken zullen enkele weken/maanden duren. Locatie is in Buitenkaag.
vrijdag 16 augustus 2019

Gaskachel leiding verwijderen en afkoppelen

Er staat een gaskachel in de woonkamer, waar ik geen gebruik meer van maak. Het moet afgekoppeld worden, de afvoerpijp verwijderen en de gaskraan afdoppen. monteur dient graag zelf een afsluitdop meetenemen. De kachel hoeft niet afgevoerd te worden.
vrijdag 16 augustus 2019

Geïsoleerde kast voor de CV ketel op het balkon maken

Ik wil graag een CV kast 90 x 45 x VH cm (BxDxH) laten realiseren op het balkon. De -CV kasten vervaardigd uit aluminium basisprofielen, 20 micron geanodiseerde afwerkingsprofielen en bekleed met een massieve plaat van kunststof laminaat, voorzien van een toplaag in de kleur 130 wit. Inwendig voorzien van een isolatieplaat van 20mm dikte en een vorstbegrenzer.
vrijdag 16 augustus 2019

Standpijp vernieuwen

Huidige standpijp is oud en kapot, er moet een geheel nieuwe komen.
vrijdag 16 augustus 2019

Watermeter verplaatsen van buiten naar binnen

Onze watermeter willen wij van de tuin (in betonnen bekisting) naar binnen (in het gat onder de voordeur) verplaatsen. Afstand is ca 3 meter.
vrijdag 16 augustus 2019

Asbesthoudende standleiding repareren of vervangen

In ons flatgebouw zijn standleidingen aanwezig (van asbest) waar onderhoud en bij in ieder geval 1 een reparatie of vervanging voor nodig zal zijn. Het gaat hier om een flatgebouw van 4 etages hoog. Graag ontvang ik een offerte voor het repareren/vervangen van asbest standleiding(en). Deze zit in een gietijzer draagstuk vast aan de onderkant en hier lekt deze in de keuken.
donderdag 15 augustus 2019

Vloerverwarming verdeler vervangen

Ik wil graag mijn vloerverwarmingsverdeler vervangen, is een comfortline 5, groep oude pomp graag overzetten. Unit makkelijk bereikbaar, kan afgesloten worden van ketel.
donderdag 15 augustus 2019

Leidingen omleggen en CV ketel verplaatsen

Onze huidige CV hangt in de schuur, deze moet verwijderd worden. Graag ontvangen wij een offerte voor het plaatsen van een nieuwe CV op zolder. De leiding zou dus omgelegd moeten worden naar de zolder, of nieuw aangelegd. Daarbij ook graag advies welke CV voor ons het beste is. Plaatsen in overleg, voor december dit jaar.
woensdag 14 augustus 2019

Keukenafvoer en regenafvoer doorspuiten en ontstoppen

Wij hebben een standaard doorzonwoning. De afvoer van de keuken aan de achterkant van het huis loopt niet goed meer door. Ook loopt de regenafvoer aan de voorkant van het huis niet meer goed door. Ik wil beide afvoeren graag laten doorspuiten.
dinsdag 13 augustus 2019

Het realiseren warmtepomp installatie

het betreft een woonark (beton bak) bouwjaar 2004, hierin willen wij een warmtepomp installatie realiseren. Zou gaan om een aansluiting op de bestaande radiatoren.
dinsdag 13 augustus 2019

Beton cire badkamer en wc 20 m2

Ik heb een badkamer en een wc die wanden en plafond in beton cire moeten worden gestuct. Alle tegels zijn gesloopt, leidingen zijn verlegd. Foto’s zijn voor al die werkzaamheden. In totaal 20 m2 wanden en plafond, in badkamer hoeft de douch ruimte niet gestuct te worden en in wc tot de helft bij voorkeur. Graag ontvang ik een globale offerte per m2. Reageren bij serieuze vakmannen die in kort tijd kan beginnen. Bij interesse gaat bellen of appe sneller.
maandag 12 augustus 2019

VR ketel vervangen door HR ketel

Mijn VR ketel in een beneden appartement moet worden vervangen door een HR ketel. Mijn voorkeur is Intergas 28/24 cw4
maandag 12 augustus 2019

Kapotte boiler vervangen door een nieuwe

Met spoed zou ik zou graag mijn huidige boiler laten vervangen door een nieuwe ( met warmte wisselaar) en laten plaatsen en aansluiten op mijn huidige Nefit hr43 excellent cv installatie. De oude boiler is kapot gegaan. Ik heb een Buderus Logilux type st300 (300 liter), deze is 12 jaar oud en zou verwijdert moeten worden. Deze installatie staat op zolder tweede verdieping. Het huis is meer dan 800 kuub, vrijstaand en heeft 3 badkamers. Ik zou de oude willen vervangen voor een combi. Ik dacht zelf aan de Remeha calenta ace (cw6) of een navit. 9000 I. Graag ontvang ik advies over welke geschikt is en een offerte over hoeveel het zou kosten.
maandag 12 augustus 2019

Reinigen van 2 pelletkachels

Ik zoek iemand voor het het reinigen en groot onderhoud (afstellen)van twee pelletkachels (type Muze) in dezelfde straat.
zaterdag 10 augustus 2019

Radiator verplaatsen

Ik heb in de keuken een radiator die ik wil laten verplaatsen.
vrijdag 9 augustus 2019

Hydrofoorpomp laten installeren

Graag zou ik namens de VVE een offerte willen ontvangen voor het installeren en onderhouden van een hydrofoorinstallatie in ons pand. Het gaat om een gebouw van 5 verdiepingen bestaande uit 4 appartementen. Mocht u nog vragen hebben ter behoeve van het opstellen van de offerte hoor ik het graag.
vrijdag 9 augustus 2019

Afvoer naar riool buiten verleggen

Onze afvoer loopt ongeveer 1 meter uit de muur van ons huis en dan met een knik naar beneden het riool in (neem ik aan). Graag wil ik deze afvoer laten korten en de knik naar het riool iets dichter bij het huis hebben of lager in de grond zodat er overheen bestraat kan worden. Graafwerk is gedaan. Buizen liggen in zicht en kunnen makkelijk bereikt worden.
vrijdag 9 augustus 2019

verplaatsen CV-ketel en bouwen cv kast

Onze CV ketel (IntergasKompactHR) hangt op dit moment in een klein kamertje dat grenst aan ons balkon. Wij zouden de ketel graag willen laten verplaatsen naar een CV kast die op het balkon geplaatst wordt. De CV ketel moet dus ongeveer een meter naar links verplaatst worden en komt dan niet binnenshuis, maar buitenshuis te hangen. Graag hoor ik van u of u deze service biedt en hoeveel u hiervoor vraagt.
woensdag 7 augustus 2019

Elektrische boiler plaatsen

Ik wil een elektrische boiler in de kelderruimte laten plaatsen en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Het gaat om een vrijstaand huis uit 1910 met een oppervlakte van 45 m2. Ik hoor graag van u.
dinsdag 6 augustus 2019

Nieuwe dakgoten met Trespa boeidelen

Wij zoeken een vakman voor het vervangen van onze zinkenbak in de dakgoten deze willen wij vervangen met trespa. Daarnaast de plus boekdelen en het laten vervangen van de hemelwater afvoer zodat deze niet meer van kunststof is.
maandag 5 augustus 2019

Zonneboiler plaatsen

Momenteel is een CV en boiler aanwezig. Dit wil ik in mijn nieuwe woning graag laten vervangen. Het gaat om een eengezinswoning uit 1975 met een oppervlakte van 177 m2. Ik ontvang graag een offerte.
maandag 5 augustus 2019

Gasleiding verleggen

Wij willen een keukeneiland plaatsen en we moeten dus de gasleiding verleggen. Deze zit nu bij de muur aangesloten. Ik vraag me af wat dit kost.
maandag 5 augustus 2019

Waterleiding van huis naar loods afkoppelen

Er loopt een waterleiding van me huis naar de loods, die wil ik graag afgekoppeld hebben.
zondag 4 augustus 2019

Binnenwerk of vlotter van de WC repareren of vervangen

Ik zoek iemand voor het repareren van mijn wc, het water blijft lopen van de wc duoblok.

Partners

Partners van Casius