Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Noord-Holland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in de provincie Noord-Holland heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters uit Noord-Holland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven en installateurs en loodgieters in Noord-Holland.

4910 klanten uit Noord-Holland bevelen een bij Casius in Noord-Holland aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een installateur of loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Noord-Holland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur of loodgieter in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepomp aanleggen, warmtepomp installeren, warmtepomp installeren, duurzame energieproductie woning realiseren, warmtepomp plaatsen, vloerverwarming en warmtepomp installeren, grond-water warmtepomp, warmtepomp installeren, infrarood verwarming installeren, lucht - Lucht warmtepomp plaatsen, standleiding en loden leidingen vervangen, isoleren en warmtepomp aanleggen, warmtepomp plaatsen, balansventilatie met WTW installeren, vloerverwarming plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in de provincie Noord-Holland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Noord-Holland:

maandag 18 juni 2018

Daalderop boiler plaatsen

Het vervangen van oude keukenboiler en nieuwe reeds in mijn bezit merk Daalderop in keukenkastje. Ook slangenstelsel inclusief drukregelaar dient vervangen te worden. Dioet nog aangeschaft worden. Enige spoed vereist. Mijn vrouw komt morgen uit ziekenhuis en is afhankelijk warm water op beneden vloer Bij voorbaat
zondag 17 juni 2018

Radiator verplaatsen

De radiator wil ik 'omklappen', aan de andere kant van de toevoerleiding. Ik weet niet of dit mogelijk is maar ik wil dit indien mogelijk gedaan hebben.
zondag 17 juni 2018

Standleiding en loden leidingen vervangen

Ik zoek een partij voor het renoveren van 37 standleidingen in een flat met vier verdiepingen. Er is een inspectierapport aanwezig.
zondag 17 juni 2018

Watermeter van buiten naar binnen verplaatsen

Wij hebben een oud huis waarbij de watermeter in een put in de tuin zit. Deze zit ene meter of vijf loodrecht voor onze voordeur en willen hem dus graag terug naar binnen onder de kruipruimte( achter de voordeur) verplaatsen. Op korte termijn wordt de voortuin onder handen genomen en wij zouden dit graag nog in orde willen maken aangezien de put in onze loop is gekomen met de nieuwe verbouwplannen van de voortuin.
zaterdag 16 juni 2018

Airco plaatsen

We willen graag iemand die een airco kan plaatsen in 2 verschillende slaapkamers .....
zaterdag 16 juni 2018

Toiletpot vervangen

Ik wil graag de oude toilet en reservoir laten vervangen. Het gaat om een staande pot. Daarnaast wil ik graag de douchekraan laten vervangen. Materialen reeds in bezit.
vrijdag 15 juni 2018

Vaatwasser installeren

Ik wil graag een vaatwasser in de keuken, er is nog geen kraan en afvoer aanwezig. Graag advies plaatsing en het installeren van kraan, afvoer en vaatwasser. Vaatwasser en spullen nog niet in huis. Er is op zijn minst een aftakking nodig voor de waterleiding.
vrijdag 15 juni 2018

Keukenkraan monteren

Ik wil een nieuw keukenkraan monteren in mijn keuken, kunnen jullie dat doen voor mij?
donderdag 14 juni 2018

Split unit airco installeren

Ik wil graag een airco Tristar split unit op de zolder laten installeren waarbij het externe gedeelte op het dak van de dakkapel geplaatst moet worden en het andere gedeelte in de zolderkamer. Afhankelijk van de kosten wil ik eventueel ook gipsplaten aan de binnenkant van de dakkapel laten aanbrengen. De kapel is ongeveer 1.60 meter breed.
donderdag 14 juni 2018

Koelcel en vriescel demonteren

Graag willen wij een koelcel en vriescel laten demonteren. Motors zitten er nog aan vast dus het gas moet ook uit de leidingen gehaald worden De wanden en alle spullen moeten in zijn totaliteit verwijderd worden. We zouden het fijn vinden als we wellicht nog iets terug kunnen krijgen voor de goed werkende motoren.
donderdag 14 juni 2018

Vloerverwarming leggen

We want floor heating. No floor in place right now, so its ready to be installed. I expect 80-90 m2 has to be used to place it.
woensdag 13 juni 2018

Mantelbuis aanleggen

Het aanleggen van mantelbuizen van gas en elektra naar de nieuwe meterkast. Is het mogelijk dat u ook een telefoon en internet aansluiting plaatst? Het betreft een winkelpand van circa 20 a 30 m2.
woensdag 13 juni 2018

Buitenkraan aan de woning monteren

Ik ben op zoek naar een loodgieter voor het aanleggen van een buitenkraan aan de voorzijde van mijn huis.
woensdag 13 juni 2018

Leiding aanleggen

Ik heb een leiding van vloer tot plafond die aangelegd moet worden. Op dit moment zit er op 1 meter hoogte al een radiator aangesloten met flexibele leidingen. Het gaat erom dat de leiding op de verdieping erboven ook wordt aangesloten. Die leiding hiervan komt al door het plafond. De leiding moet maximaal 2,5 meter lang worden.
woensdag 13 juni 2018

Airco ophangen in kleine studio

Een eenvoudige airco ophangen in een studio van 25 m2. Leidingen kunnen door houten wand heen en elektra is aanwezig.
dinsdag 12 juni 2018

Open haard ombouwen

Graag wil ik mijn bestaande open haard ombouwen en inkorten tot een open haard op waterbasis. Met misschien eventueel stuken.
dinsdag 12 juni 2018

Gasslang vervangen

Gasslang van het fornuis moet vervangen worden.
dinsdag 12 juni 2018

Tappunt aansluiten

- Tappunt aansluiten op de bestaande aansluiting van het 'oude' tappunt. - Verankeren in betonnen vloer (met RVS stalen ring) - Tegelwerk Momenteel staat er een vierkant tappunt (ongeveer 30 x 40 cm). Deze wordt door binnenkort weggehaald. Dan moet er een rond tappunt op geïnstalleerd worden (ongeveer 50 cm diameter). Toestemming en vergunning is reeds akkoord. Tijdstip werkzaamheden: tussen 22 uur en 7 uur 's ochtends.
dinsdag 12 juni 2018

Balansventilatie met WTW installeren

Graag wil ik balansventilatie met WTW installeren in een bestaand huis, als onderdeel van renovatieproject, let op: het gaat niet om het huis waar ik nu woon. Het huis wordt ook geïsoleerd en de vloerverwarming met ventilatievloer wordt geïnstalleerd. Ik overweeg ik aanvullende ventilatie in de badkamer en keuken, afzuiging. De volgende getallen zijn maar een inschatting. Begane grond: woonkamer 41 m2, entree 3.5 m2, keuken 6.5 m2, toilet 2 m2. 1e verdieping: badkamer 8.5 m2, slaapkamers 6, 13, en 16.5 m2. 2e verdieping: slaapkamers 9 en 12 m2.
maandag 11 juni 2018

Nieuwe ketel plaatsen

Op welke brandstof moet de ketel werken? Gas Het gaat om het leveren en het plaatsen van een nieuwe ketel Intergas HRE 36/30 A ter vervanging van een Atag Blauwe Engel.
maandag 11 juni 2018

Warmtepomp installeren

Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Renovatieproject. Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Verwarmen van een ruimte of gebouw, koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw, sanitair water verwarmen Het gaat om een renovatiewoning, vrijstaand met een V.O. van 170 m2. Begane grond is nieuwe schuimbetonvloer met vloerverarming, verdieping droogbouw systeem vloerverwarming. Aantal gebruikers momenteel 2, in toekomt met kinderen. Wij zijn geïnteresseerd in een warmtepompsysteem (lucht-water), welke elektrisch wordt bij verwarmd en het gas volledig uit de woning gaat. Wij zullen zonnepanelen voor elektriciteit gaan plaatsen. Graag contact per e-mail.
zondag 10 juni 2018

Buitenkraan aanleggen

Wij zoeken een kundige loodgieter om een buitenkraan aan te leggen. Aftakpunt aanleggen in meterkast, doorvoer door vloer naar kruipruimte. Vanaf daar circa 8 meter naar achtergevel. NB. Kruipruimte is droog, maar beperkt in hoogte circa 40 cm. Ik zie uw reactie graag tegemoet.
zondag 10 juni 2018

Open haard met rookkanaal plaatsen

Graag willen wij een open haard. Er is al een schoorsteenveger geweest voor een camera-inspectie. Het rookgasafvoerkanaal is wel goed, maar er moet een pijp in gemaakt worden. In de bijlage staat meer informatie. Ik heb een houten vloer.
zaterdag 9 juni 2018

Verhoogde closetpot plaatsen

Ik wil het aangesloten hebben ,de oude vernieuwen ik wil de kosten graag weten hoe veel dat kost
vrijdag 8 juni 2018

Rookkanaal en haard in de nieuwbouwwoning plaatsen

In juli/augustus wordt onze nieuwbouwwoning in Muiden opgeleverd. Nu overwegen we om een houthaard te plaatsen. In de bouw is rekening gehouden met een rookkanaal, de betonplaten zijn aangepast. De oppervlakte bedraagt ongeveer 45 m2. De haard is vooral voor sfeer en niet de belangrijkste verwarmer. Kun u ons een offerte sturen wat het kost om dit te realiseren. Er is geen hittebestendige vloer.

Partners

Partners van Casius