Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Noord-Holland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in de provincie Noord-Holland heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters uit Noord-Holland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven en installateurs en loodgieters in Noord-Holland.

5114 klanten uit Noord-Holland bevelen een bij Casius in Noord-Holland aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een installateur of loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Noord-Holland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur of loodgieter in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: het isoleren van een woning en aanbrengen aardwarmte-installatie, het realiseren van warmtepompen voor een oude boerderij, realiseren vloerverwarming en waterpomp, warmtepomp plaatsen, een warmtepomp realiseren om het gasverbruik te verlagen, cV elektrisch/infrarood vloerverwarming realiseren in een nieuwbouw bedrijfspand, extra ketels plaatsen ivm opsplitsing van appartement, verticale bodemverwarming leggen (300 m2), warmtepompboiler installeren, vloerverwarming beneden verdieping, advies en installatie warmtepomp boiler, warmtepomp realiseren voor een nieuwbouwwoning, verwarming realiseren in nieuwbouw appartementen complex, warmtepomp boiler plaatsen, cV ketel vervangen voor warmtepomp op elektrische CV en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in de provincie Noord-Holland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Noord-Holland:

woensdag 16 oktober 2019

Het repareren of vervangen van een luchtverwarmingsapparaat

Het gaat om de vervanging of reparatie van een Brink luchtverwarmingsapparaat. Het huis is voorzien van luchtkanalen en de centrale verwarmingsunit is defect. Er is een monteur langsgekomen om dit op te lossen, hij constateerde dat het luchtverwarmingsapparaat defect is en aan vervanging toe is.
woensdag 16 oktober 2019

pvc dakgoot vervangen

Ik wil graag weten wat het volgende gaat kosten:gaat om een (1) platte dakgoot van pvc. lengte 5.26 mtr. op ons tuinhuisje.
woensdag 16 oktober 2019

Verwarmingselement op zolder plaatsen

Wij hebben een gas CV. Deze moet niet vervangen worden. Ketel staat op zolder. Er is daar echter geen radiator aanwezig. Omdat de was daar hangt willen we graag een verwarmingselement op zolder hebben want er is hierdoor sprake van veel vocht. Wat zijn de mogelijkheden? We hebben geen droger.
dinsdag 15 oktober 2019

Pellet-CV plaatsen

Ik wil mijn vrijstaande woning verwarmen met een pellet-cv en van het aardgas af. Ik ontvang graag een offerte hiervoor.
dinsdag 15 oktober 2019

Elektrische CV installatie

Ik wil elektrische CV installeren. Het gaat om een grachtenpand van 57 m2 uit 1880. Zonnepanelen plaatsen beperkt mogelijk. Situatie vernieuwbouw, isolatie. wand/dak en vloer ja, ramen deels.
maandag 14 oktober 2019

Gashaard efficiënter laten werken en aankleding van haard realiseren

Beste heer/mevrouw, Wij hebben een gashaard op het moment en zouden willen kijken of er mogelijkheden zijn om deze efficiënter te laten werken. Het was vroeger een open haard. Volgens mij verliezen we veel warmte door de huidige situatie. Daarnaast de aankleding van de haard zijn wij over aan het nadenken. Is het mogelijk om hierover bij jullie in overleg te gaan?
maandag 14 oktober 2019

Radiator installeren

Badkamer Plieger Florian dubbel lengte 1.21 cm plaatsen en installeren. De oude radiator is al verwijderd. De aan-afvoer komt uit de grond op 20 cm van de radiator.
maandag 14 oktober 2019

Vloerverwarming aanleggen

Het gaat om onze woonkamer van ongeveer 50 m2. Woning uit de jaren ‘80. We weten niet wat de meest geschikte manier is om vloerverwarming aan te leggen.
maandag 14 oktober 2019

CV schoorsteen vervangen

De schoorsteen van de HR CV-ketel moet worden vervangen. Het gaat om het kanaal (aan- en afvoer) door het dak, het lood en de schoorsteen zelf.
maandag 14 oktober 2019

Hout open haard ombouwen naar gas open haard

Graag offerte voor ombouw open haard met hout naar gas - meterkast met o.a. gasleiding zit op ong. 2 mtr van de huidige open haard.
zondag 13 oktober 2019

Douchebak vervangen

In verband met verstopping en lekkage moet de douchebak worden vervangen. Wij zijn dankbaar als dat spoedig gebeurt. Afvoeren optioneel.
zondag 13 oktober 2019

Waterslag in waterleiding oplossen

Als er een kraan wordt open of dichtgedraaid hoor je een harde knal. Deze knallen hoor je ook als de wasmachine en vaatwasser aanstaan en als er een wc wordt doorgetrokken. De knallen worden steeds luider.
zondag 13 oktober 2019

Schoorsteen buiten waterdicht maken en in de woonkamer afwerken

Na een verbouwing/aanleg CV/besluit de gaskachel niet meer aan te sluiten wil ik de schoorsteen (gedeeld met bovenburen/aparte pijpen) afsluiten en waterdicht maken. In de woonkamer is bij de verbouwing een groot rechthoekig gat gemaakt in de schouw, met het idee de gaskachel weer aan te sluiten; is dus niet meer gedaan. Het (grote) gat aan de bovenzijde in de schouw moet nog altijd afgesloten worden. Verder moet de gaskraan (in de hoek in de schouw) worden verwijderd en de flexibele gasslang zoveel mogelijk worden ingekort.
zondag 13 oktober 2019

Moederhaard, boiler en radiatoren vervangen voor een cv-ketel

Ik wil graag mijn moederhaard, de boiler en alle radiatoren vervangen door een CV-ketel plus 8 nieuwe radiatoren, inclusief het wegwerken van de leidingen. Er moet ook een expansievat geplaatst worden. Ik laat mij graag informeren over de mogelijkheden alvorens ik overga op installatie.
zaterdag 12 oktober 2019

Elektrische boiler plaatsen

We willen graag een elektrische boiler, omdat we van het gas af willen. We hebben dak, vloer en spouwmuur isolatie. Tevens hebben we al zonnepanelen.
zaterdag 12 oktober 2019

Doorvoer boren voor het rookkanaal van een gashaard

Doorvoer boren in buitenmuur voor een rookkanaal en het aansluiten van de gasleiding. Haard staat al op de juiste plaats. Gasaansluiting zit naast de haard.
zaterdag 12 oktober 2019

Dakgoot vervangen plusminus 2.50 hoogte

Dakgoot vervangen van tussenwoning. Lengte ongeveer 5.40 Materiaal zink. Aan beide kanten buren, maar wij willen graag dakgoot met tussenschotten aan beide kanten, zodat we niet afhankelijk zijn van het al dan niet schoonmaken van de goten van de buren.
donderdag 10 oktober 2019

Convectorput verwijderen en dicht maken en radiator plaatsen

Confetorput dichtmaken, en een nieuwe radiator ophangen. De confectorput is circa 2 tot 2.5 mtr. Bij 30 cm Ketel ook nakijken, er zit waarschijnlijk lucht in de leidingen. Het is de bedoeling dat de vakman ook de radiator gaat leveren, daarvoor wil ik de prijs natuurlijk terug zien.
donderdag 10 oktober 2019

Warmtepomp plaatsen

Ik zit te kijken naar de aanleg van een grondwarmtepomp met verticale buizen. Exact merk/type warmtepomp nog niet bepaald, maar zat te denken aan Alpa Innotec frequentiegeregeld of Nibe modulerend. Huidige situatie: vloerverwarming op begane grond, triple glas en vloer en wanden nageïsoleerd. Eerste verdieping komt triple glas en LTV radiatoren. Dak is voor het grootste deel nageïsoleerd, rest gaat nog gebeuren. Balansventilatie met WTW aangebracht. CV hangt nu op zolder, warmtepomp kan in aangebouwde schuur aan voorzijde. Nog geen plan gemaakt voor leidingwerk.
donderdag 10 oktober 2019

Warmtepomp realiseren voor een nieuwbouwwoning

Het betreft een nieuwbouw woning, totaal m2 huis is 140 m2 en inhoud is 1050 m3. Start bouw Q1 2020. Ik wil mij laten informeren wat voor mogelijkheden er zijn om een warmtepomp te installeren.
woensdag 9 oktober 2019

Dru gevelkachel repareren

Mijn Dru gevelkachel doet het plotseling niet meer. De waakvlam slaat onmiddellijk aan, maar na het loslaten van de drukknop (na een minuut of meer) dooft de vlam en daardoor gaat de kachel niet ontbranden.
woensdag 9 oktober 2019

Vloerverwarming leggen + betegelen vloer

Graag zouden wij vloerverwarming laten leggen in het voorgedeelte van het huis. We zijn bezig met een renovatieproject om wat kamers te creëren. Het moet nog verbouwd worden. We proberen eerst de wanden te laten maken. De vloerverwarming komt in de huiskamer, slaapkamer en badkamer. We hebben nu gasverwarming, maar willen over op elektrische vloerverwarming. In totaal gaat het om ongeveer 35 m2. We hebben een betonvloer waar nu nog laminaat overheen ligt, maar dit laten we zelf weghalen en afvoeren. Nadat de vloerverwarming is gelegd, graag de vloer betegelen.
woensdag 9 oktober 2019

Centrale verwarming verplaatsen

Wegens verbouwing in bovenverdieping komt nu de centrale verwarming precies midden in een kamer, graag wilde ik deze laten verplaatsen. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.
dinsdag 8 oktober 2019

Bedieningspaneel elektrische vloerverwarming kapot

Het bedieningspaneel van mijn vloerverwarming in de badkamer is kapot, het reageert helemaal niet meer. Mijn vloerverwarming staat aan. Kan iemand mij helpen de vloerverwarming uit te zetten? Het is niet nodig het paneel te repareren, ik wil het apparaat uitschakelen.
maandag 7 oktober 2019

Elektrische vloerverwarming aanleggen

Ik wil elektrische vloerverwarming aanleggen onder een houten vloer van 50 m2 en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Graag een offerte hiervoor.

Partners

Partners van Casius