Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Noord-Holland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in de provincie Noord-Holland heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters uit Noord-Holland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven en installateurs en loodgieters in Noord-Holland.

5100 klanten uit Noord-Holland bevelen een bij Casius in Noord-Holland aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een installateur of loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Noord-Holland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur of loodgieter in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: het vervangen en verwijderen van radiatoren, nieuwe cv-ketel en vloerverwarmingsinstallatie leveren en monteren, wegslopen vloer en een droogbouw vloerverwarming realiseren, convectorput verwijderen/opvullen, vloerverwarming + tegels en radiatoren verwijderen, gaskachel eruit en CV mogelijk met vloerverwarming aanleggen, vloerverwarming realiseren, leidingschema keuken maken, elektrische CV-ketel of ander alternatief voor stadsverwarming, aanleggen van vloerverwarming, open haard plaatsen, schouw ombouwen tot nieuwe strakke haard, het leveren en installeren van een lucht-lucht-warmtepomp, vloerverwarming aanleggen, iR vloerverwarming leggen, convectorput leveren en plaatsen en gat in betonvloer zagen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in de provincie Noord-Holland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Noord-Holland:

maandag 30 maart 2020

Warmtepomp plaatsen

Plaatsen en installeren van de warmtepomp. Vloerverwarming en radiatoren zijn aanwezig. Het betreft een nieuwbouw woning. Eisen warmtepomp: maximale uitlaattemperatuur 55 graden / verwarmingscapaciteit 18 KW. Staan open voor andere mogelijkheden.
maandag 30 maart 2020

Rookgasafvoer voor diverse ketels vervangen

Ik wil de rookgasafvoer van mijn cv ketel laten vervangen en beugelen. De ketel bevindt zich in de berging. Graag ontvang ik hiervoor een gespecificeerde offerte inclusief materialen.
maandag 30 maart 2020

Honeywell Evohome systeem met WiFi laten installeren

ik wil graag het evohome systeem laten installeren. Waarschijnlijk moeten bij een aantal radiatoren ook de aansluiting passend worden gemaakt. het betreft 4 radiotoren en het hoofdsysteem
zondag 29 maart 2020

Aanleggen van vloerverwarming

Ter vervanging van oud hetelucht systeem (Brink B8) in bestaand rijtjeshuis. Vloerverwarming als hoofdverwarming op de benedenverdieping. Oppervlakte benedenverdieping = 46,9 m2. Het is een betonnen vloer met een cement topvloer. Invrezen. Verwijderen oude ketel(s) 1 Brink B8 hetelucht en 1 combiketel intergas HR36 Aanschaf/installatie van nieuwe ketel voor zowel verwarming als warm water. Aanleggen van radiatoren (5stuks) en leidingwerk op de bovenverdiepingen en aansluiting CV op benedenverdieping voor de vloerverwarming . Radiatoren voor 3 slaapkamers, 1 zolderkamer en 1 badkamer.
zondag 29 maart 2020

Verzakte en gescheurde rioolbuis vervangen

Rioollucht in de gang beneden. Bij het laten lopen van het kraantje in het toilet zie ik water van buitenaf in de kruipruimte lopen. Lijkt erop dat de rioolbuis buiten voor de voordeur gescheurd is en gerepareerd moet worden.
zaterdag 28 maart 2020

Warmtepomp plaatsen

Ik wil onze woning gasloos maken en ga in het najaar de tuin vernieuwen. Daarmee is nu de keuze om voor grond warmte te gaan of voor lucht. Huidige CV is 22kw maar vanwege vloerverwarming draait deze vermoedelijk op 50%. Koeling in de zomer is een prettige bijkomstigheid
zaterdag 28 maart 2020

Gaskachel verwijderen

Ik wil de gaskachel laten verwijderen die in de woonkamer staat. Er zit ook een gaskabel aan en weet niet zeker of er ook een kraan aan het uiteinde zit. Ik wil dit op een veilige manier doen. Graag uw hulp hierbij.
zaterdag 28 maart 2020

Elektrische boiler plaatsen

We zoeken naar de meest energie zuinige elektrische boiler voor het verwarmen van sanitair water. Hij moet groot genoeg zijn voor 2 x een bad (en nadouchen) in de morgen. We hebben zonnepanelen. Oud materiaal graag verwijderen en afvoeren, indien het geen waarde meer heeft. In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik Welke werken moeten uitgevoerd worden? Elektrische boiler plaatsen
vrijdag 27 maart 2020

Vloerverwarming aanleggen

Begane grond willen we voorzien van elektrische vloerverwarming en als nodig radiatoren. Deze is totaal 65 m2 en bestaat uit: gezamenlijke woonkamer + keuken, bijkeuken, hal en toilet. Boven is totaal 42 m2 waarvoor elektrische radiatoren nodig zijn voor de 3 slaapkamers.
vrijdag 27 maart 2020

CV ketel vervangen

Ben opzoek naar advies over een vervanging van mijn cv ketel - graag eentje die ik met subsidie kan vervangen. Op dit moment heb ik een oude Intergas kombiketel van 10 jaar oud
vrijdag 27 maart 2020

IR vloerverwarming leggen

het leggen van IR vloerverwarming met een oppervlakte van ongeveer 50 m2 incl de vloerisolatie en wat er nog meer bij komt kijken. De vloer is van hout en ontdaan van vloerbedekking (laminaat). Daaronder liggen platen hardboard die gaan er ook uit. Of kunnen die blijven liggen (mooie vlakke vloer)? De bedoeling is om na montage er een PVC klikvloer overheen te leggen.
donderdag 26 maart 2020

Buitenkraan via de kruipruimte aanleggen

Ik wil aan achterzijde van huis een buitenkraan hebben die vanuit de waterleiding onder mijn huis vandaag komt.
donderdag 26 maart 2020

Het vervangen van een CV-ketel

Ik zoek een CV-installateur die mijn CV-ketel kan vervangen door een elektrische ketel. Momenteel werkt mijn ketel op gas. Het gaat om een appartement van 43 m2. Qua isolatie is er sprake van HR++ glas en vloerisolatie. Het is een appartement welke is ingebouwd, ik heb dus boven-, onder- en zijburen. Ik heb nu een oude Intergas CV ketel uit 2003 of 2004. Deze werkt nog prima maar ik wil graag mijn huis gas-vrij maken.
donderdag 26 maart 2020

Warmtepomp plaatsen

Het is een bovenwoning uit 1924. Drie zijden van de woning zijn al geïsoleerd. Ik heb interesse in een licht-lucht warmtepomp en ik ben benieuwd naar wat de mogelijkheden.
dinsdag 24 maart 2020

Mantelbuis aanleggen voor elektra

In verband met het verkrijgen van een nieuwe (eigen) elektriciteitsaansluiting, aan te leggen door Liander, dienen wij een mantelbuis voor elektra van de meterkast naar de gevelgrens te laten leggen. Ik zoek een vakman die hier een gat voor kan boren in een wanden en deze buis kan aanleggen.
dinsdag 24 maart 2020

Elektrische boiler plaatsen

Op een pand hebben we een boiler nodig zodat de schoonmaker gebruik kan maken van warm water.
maandag 23 maart 2020

Dakgoot vervangen achterzijde

De dakgoot aan de achterkant is aan vervanging toe. Hij is volgens mij van zink en 5,57 lang. De dakgoot zit op ongeveer 5 meter hoogte. Graag laat ik de voorkant ook bekijken.
maandag 23 maart 2020

Verplaatsen cv ketel

Op de zolder staat in het midden de cv ketel omdat ik graag van de zolder een slaapkamer wil maken wil ik deze cv ketel laten verplaatsen.
zondag 22 maart 2020

Radiator plaatsen

Een radiator op onze badkamer is kapot. Ik bestel morgen een nieuwe - identiek model. Dus volgens mij zitten alle knoppen etc al op de juiste plek. Wat gaat een kosten en wanneer zou dat uitgevoerd kunnen worden?
zondag 22 maart 2020

Toilet monteren

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het verwijderen van de oude toilet pot en was bakje om ze beiden te vervangen voor nieuwe. Toilet is staand model.
vrijdag 20 maart 2020

Gaspit ontsteking repareren

Mijn gaspit werkt nog wel maar het knopje om de gaspit aan te zetten werkt niet meer. Hierdoor is het erg lastig om het gas aan/uit te zetten.
donderdag 19 maart 2020

Wasmachinekraan vervangen

De wasmachinekraan lekt, wil deze vervangen.
woensdag 18 maart 2020

Open haard bouwen

Wij gaan begin april beginnen met de verbouwing van een dubbel bovenhuis waarbij wij graag een open haard willen laten aanleggen. Graag hoor ik of u hiervoor een offerte kunt maken, en graag hoor ik of ik eventuele foto's moet aanleveren of dat u wilt komen kijken. Bijgesloten in PDF een schets van de architect en een doorsnede van het pand zodat u een beeld krijgt. Er is momenteel een houtkachel ingetekend, maar het liefst willen wij dus een open haard.
maandag 16 maart 2020

Infraroodpanelen plaatsen badkamer

Om schimmelvorming in mijn kleine badkamer (1,5 à 2 m2) tegen te gaan is het plaatsen van een kleine infrarood verwarming noodzakelijk. Er is in de badkamer op de 2 plaatsen ruimte voor plaatsing van de verwarming. 1. Onder de wastafel is stroom aanwezig en er is plaats voor een infrarood verwarming maximaal 35 cm breed en 40 cm hoog. of 2. Naast het toilet is er een lichtschakelaar en is er ruimte voor een infrarood verwarming maximaal 40 cm breed en 100 cm hoog. Als u er bent kunnen we de situatie nog even door bespreken. Als dat mogelijk is zou ik graag in de mei vakantie (zo rond eind april begin mei) willen beginnen. Maar het is niet erg als het later wordt, als ik maar een afspraak heb staan.
zaterdag 14 maart 2020

Lekkende wasbakkraan vervangen

Reeds een nieuwe kraan bij Praxis gekocht, maar geen materialen om deze te vervangen.

Partners

Partners van Casius