Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Noord-Holland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in de provincie Noord-Holland heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters uit Noord-Holland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven en installateurs en loodgieters in Noord-Holland.

5033 klanten uit Noord-Holland bevelen een bij Casius in Noord-Holland aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een installateur of loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Noord-Holland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur of loodgieter in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: geiser vervangen door zonneboiler of warmtepomp, buitenzwembad en vloerverwarming duurzaam verwarmen, advies en mogelijk installatie water-water warmtepomp in kelder, horizontale warmtepomp installeren, woning verwarmen, 2 vloerverwarmingen leggen, warmtepomp installeren, lUCHT - LUCHT warmtepomp plaatsen, advies en realiseren lucht - lucht warmtepomp, mogelijkheden duurzaam verwarmen bespreken en uitvoeren, advies en installatie warmtepomp, water-water-warmtepomp installeren, beginfase installatie Lucht-Lucht warmtepomp, zonneboiler installatie voor opblaasbare Spa, riolering in huis laten vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in de provincie Noord-Holland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Noord-Holland:

dinsdag 23 april 2019

Split airco afpersen en vacumeren

De door ons zelf geïnstalleerde Daikin split airco R32 2,5 Kw afpersen en vacumeren. Leidingen zijn voor zien van aan gesoldeerde Stek koppelingen. De airco is al compleet geïnstalleerd ook elektro technisch met een voeding van uit de meterkast werkschakelaar en Kwh meter. Buiten unit staat/hangt op de begane grond en is makkelijk bereikbaar
zondag 21 april 2019

Gasleiding afsluiten in de keuken

I.v.m. overstap van gas naar inductiekoken wil ik de gasleiding (met kraan) onder mijn keuken veilig afgedopt / afgesloten te hebben en de gaskookplaat afgekoppeld. De gaskraan in de keuken (zie afbeelding) zit in een apothekerslade van circa 60 cm hoog en 30 cm breed. De elektrische oven onder de gaskookplaat is eenvoudig uit te bouwen met 4 schroefjes op bij de koopplaat te komen.
woensdag 17 april 2019

Verplaatsen van cv ketel naar zolder

Ik zoek een CV-installateur die een aantal klussen kan uitvoeren in mijn woning. Het gaat om een vrijstaande woning met 3 verdiepingen waar momenteel flink verbouwd wordt. Ik wil de cv ketel vanuit de keuken verplaatsen naar zolder. Tevens wil ik een dak doorvoer laten plaatsen voor de ventilatie badkamer en een ontluchtingspand voor het riool. Ook wil ik graag op zolder naast de cv een cv verdeler voor het later aansluiten van de diverse radiatoren en aansluiting verdeler vloerverwarming en een waterverdeler voor diverse aansluitingen
dinsdag 16 april 2019

Warmtepomp installeren

Ik ga een nieuwe woning bouwen van 220 m2. En ik wil hier graag een warmtepomp in gaan plaatsen. Kan ik hier een prijs indicatie voor ontvangen? Alvast bedankt!
maandag 15 april 2019

Elektrische vloerverwarming aanleggen

We willen elektrische vloerverwarming in de keuken plaatsen onder een tegelvloer. Het gaat om 6 m2.
maandag 15 april 2019

Gasslang fornuis vervangen

Ik moet bij mij thuis de gasslang vervangen van het fornuis. We hebben er nu een die om de vijf jaar vervangen moet worden, maar zoeken er eigenlijk eentje die dus niet zo snel vervangen hoeft te worden (een gele werd mij geadviseerd?). Ik vroeg me af of u mij kan vertellen wat dit kost (nieuwe slang & laten vervangen).
maandag 15 april 2019

Vorstvrije buitenkraan aanleggen

Wij zoeken een loodgieter voor het aanleggen van een vorstvrije buitenkraan in onze achtertuin om deze te besproeien. De leiding kan via de kruipruimte lopen.
vrijdag 12 april 2019

Geiser voor elektrische doorstroomverwarmer vervangen

Ik wil de geiser waarop nu de keukenkraan en de badkamerkranen aangesloten zijn, vervangen door een elektrische doorstroomverwarmer of door twee elektrische doorstroomverwarmers (een voor de keuken, een voor de badkamer - de keuken ligt ver van de badkamer en van de huidige geiser). Zo nodig wil ik een extra electriciteits stop laten aanleggen met genoeg voltage.
donderdag 11 april 2019

Thermostaat en kraan van stoomcabine vervangen

De thermostaat en de 5 wegskraan van mijn Aquazura DB5C.009s stoomcabine moeten vervangen worden: 1 Binnenwerk Thermomat THKR0011 1 Binnenwerk 5-wegkraan DBSI9999
donderdag 11 april 2019

Geiser vervangen door zonneboiler of warmtepomp

Oude geiser op zolder die zorgt voor bad en douche water wil ik laten vervangen voor een duurzame boiler (elektrisch/geen gas) of warmte pomp. En mogelijk 2 kleine elementen om de slaapkamer minimaal te verwarmen. Er worden zonnepanelen geplaatst en ik overweeg een zonneboiler te plaatsen op de panelen van mijn aanbouw dak. Ik Laat mij graag adviseren over de mogelijkheden en varianten en ontvang daarbij de prijzen. Bij goede klik wil ik dit jaar nog overgaan op duurzaam verwarmen.
woensdag 10 april 2019

Dubbelwandig rookkanaal aanbrengen

Wij willen graag een houtkachel plaatsen in onze toekomstige nieuwe woning in Muiden. Maar er dient eerst een dubbelwandig rookkanaal voor aangebracht te worden. Betreft een woning met begane grond en dan 2 verdiepingen erop.
woensdag 10 april 2019

Oude ketel vervangen door nieuwe te plaatsen

Ik zoek een CV-installateur die mijn bestaande geiser kan vervangen. De nieuwe geiser is al aangeschaft en reeds aanwezig. Het gaat dus puur om het aansluiten.
dinsdag 9 april 2019

Geiser in een chalet op Texel vervangen

De Vaillant geiser, open systeem, is 18 jaar oud en moet vervangen worden. Het moet een gesloten systeem worden met een A merk geiser die wat meer capaciteit (nu 8 liter bij 40C) heeft. Afmetingen van de kast waar de geiser in moet passen zijn: breed 560 mm hoog 670 mm diep 330 mm. Bovenin de kast zit, in het midden, een dakdoorvoer van 150 mm doorsnede.
dinsdag 9 april 2019

Verbouwing slaapkamer

Ik wil de verwarmingsketel en luchttoevoer verplaatsen van zolder naar een etage lager. Waterleiding van de wasmachine verplaatsen. Daarna willen we doormidden van muren en deur verplaatsen de slaapkamer vergroten. Goede afwerking, ook de vloer goed afgewerkt. De slaapkamer is 13 m2.
dinsdag 9 april 2019

Thermostaatkraan van de douche vervangen

Mijn huidige thermostaatkraan van de douche lekt en zelf kan ik dit niet fiksen.
maandag 8 april 2019

Buitenkraan aanleggen

Ik zoek een loodgieter die vanuit de kruipruimte via de buitenmuur een buitenkraan kan plaatsen. Het gaat om ongeveer 2 meter vanaf het aansluit punt tot de buitenmuur.
maandag 8 april 2019

Installeren douchesysteem en kitten doucheruimte

Onlangs heb ik een nieuw douchesysteem gekocht die ik graag zou laten installeren. Het gaat om een regendouche inclusief kraan (zie bijlage). Momenteel hangt er al een soortgelijk systeem, dus het vervangen zou niet heel moeilijk moeten zijn. Daarnaast wil ik graag met het oog op onderhoud direct de doucheruimte opnieuw laten kitten.
maandag 8 april 2019

Riolering vervangen

Door wortel ingroei hebben wij een verstopping in onze riolering, gresbuis. Vanaf de voordeur tot aan de straat, ik schat maximaal 7 meter, zal de buis moeten worden opgegraven en vervangen. Vanaf de voordeur naar de plek waar de riolering het huis in gaat is de buis heel recent al vervangen voor PVC. De buis ligt op ongeveer 1 meter diepte. De oprit bestaat uit straatwerk wat eerst verwijderd zal moeten worden, indien mogelijk graag meenemen in offerte.
vrijdag 5 april 2019

Woning verwarmen

I.v.m renovatie project heb ik behoefte aan advies voor het verwarmen van delen van het pand. Momenteel zitten er in de betreffende ruimten (gehele beneden verdieping a 80 m2) oude convector putten en hout kachels. Graag ontvang ik breed advies over verwarmings- opties in deze ruimten. Graag voor alle opties zoals vernieuwde/ verbeteren convector/ vloerverwarming en/of radiator opties zodat ik een goede overweging kan maken. Wellicht kan de huidige installatie worden verbeterd of moet deze vervangen worden? Ik hoor het graag!
vrijdag 5 april 2019

Elektrische ketel plaatsen

Heb nu een Agpo gas ketel, 13 jaar oud, wil deze vervangen door een elektrische ketel. Ik zou graag willen weten of dit mogelijk is. Op welke brandstof moet de ketel werken? Elektriciteit In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik
donderdag 4 april 2019

Radiator verwijderen en leiding afdoppen

Radiator in de gang bij de voordeur verwijderen en afdoppen. Het betreft een huurhuis, dus moet nog wel terug te plaatsen zijn.
donderdag 4 april 2019

Warmtepomp plaatsen

De vrijstaande woning met bed en breakfast is gelegen aan het meer van Luna. De bedoeling is om zowel de bnb als de woning te verwarmen en te voorzien van warm sanitair water. Er is ruimte genoeg voor plaatsing. Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Verwarmen van een ruimte of gebouw, sanitair water verwarmen, zwembad verwarmen Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers Welke werken moeten gebeuren? Aansluiten op bestaande radiatoren, aansluiten op bestaande vloerverwarming, aansluiten op warm sanitair water Om welk type gebouw gaat het? Vrijstaand gebouw
donderdag 4 april 2019

Vaatwasser installeren met aansluiting

Ik wil graag een vaatwasser laten installeren in de keuken, en daarvoor moet er een keukenkastje verwijderd worden. Daarbij wil ik eerlijk en goed advies of er daadwerkelijk voor deze klus aparte elektra moet worden aangelegd.
woensdag 3 april 2019

Gietijzeren standleiding vervangen

Ik wil graag de gietijzeren standleiding van de kelder tot de 2e verdieping laten vervangen door pvc omdat ik nieuwe hangtoiletten ga aansluiten.
woensdag 3 april 2019

Vorstvrije buitenkraan aanleggen

Ik wil graag een vorstvrije buitenkraan aan de achterzijde van mijn woning laten installeren. Ik weet helaas niet hoe het zit met de leidingen en hoe dit moet worden doorgetrokken.

Partners

Partners van Casius