Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Noord-Holland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in de provincie Noord-Holland heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters uit Noord-Holland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven en installateurs en loodgieters in Noord-Holland.

4810 klanten uit Noord-Holland bevelen een bij Casius in Noord-Holland aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een installateur of loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Noord-Holland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur of loodgieter in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: installeren van een warmtepomp, mechanische luchtafvoer installeren in appartementen, water - Water warmtepomp, warmtepompboiler installeren, warmtepomp plaatsen in nieuwbouw, water warmtepomp leveren en plaatsen, lucht -, water- en warmtepomp plaatsen, water - water warmtepomp installeren, warmtepomp laten plaatsen, grondwarmtepomp installeren, grondwarmtepomp installeren, grond-water warmtepomp installeren, warmtepomp aan laten brengen, warmtepomp aan laten brengen, warmtepomp laten maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in de provincie Noord-Holland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Noord-Holland:

zaterdag 24 februari 2018

Lucht - Lucht warmtepomp

Welke installatie hebt u momenteel? Verwarming op gas De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in: Een bestaand gebouw Voor welke toepassing(en) wenst u de warmtepomp te gebruiken? Verwarmen en/of koelen van een gebouw Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Bestaande situatie luchtverwarming. Wens is verblijfruimte met meerdere binnenunits. Zou helemaal fraai zijn een binnenunit in het bestaande circuit te integreren. Gasverbruik alleen voor verwarming en douche, 1400m3
zaterdag 24 februari 2018

Gietijzeren standleiding vervangen

Wij willen onze standleiding vervangen en zijn benieuwd naar de kosten globaal. Standaard huis in Rivierenbuurt met 4 verdiepingen.
vrijdag 23 februari 2018

Vragen over de geschiktheid de klant zijn rookkanaal voor een kachel.

Ik wil een houtkachel aanschaffen, maar weet niet of mijn rookkanaal voldoet aan de eisen voor een nieuwe kachel. De klant wil dus dat er een vakman komt kijken.
vrijdag 23 februari 2018

Plaatsen mechanische ventilatie in de badkamer

Uit de bouwkundige rapportage die is opgemaakt i.v.m. de aankoop van onze woning blijkt dat er mechanische ventilatie ontbreekt en dus geplaatst moet worden in de badkamer. Graag ontvangen we een offerte voor het plaatsen inclusief materiaal.
vrijdag 23 februari 2018

Warmtepomp installeren

Welke installatie hebt u momenteel? Verwarming op gas. De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in een nieuwbouw woning. Voor welke toepassing(en) wenst u de warmtepomp te gebruiken? Verwarmen en/of koelen van een gebouw, verwarming van water (sanitair), aansluiting bestaande vloerverwarming. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Ik heb een nieuwbouwhuis welke goed is geïsoleerd. Het huis heeft vloerverwarming. Inhoud huis is zo’n 800 kuub. Ik heb ook een bron laten slaan voor beregening en voorbereidingen voor watervoorziening binnenshuis. Ik heb eveneens een buffervat voor de CV houtkachel, dus ik vermoed dat de meeste voorbereidingen er al zijn.
vrijdag 23 februari 2018

Warmtepomp voor zwembadverwarming

Welke installatie hebt u momenteel? Verwarming op gas De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in een bestaand gebouw. Voor welke toepassing(en) wenst u de warmtepomp te gebruiken? Verwarming van een zwembad. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Ik heb een zwembad van 6.50 bij 3 meter en 1.70 meter diep. Ik wil deze middels een warmtepomp laten verwarmen. Indien mogelijk ook een ruimte van 9 bij 4.50 meter verwarmen hiermee.
donderdag 22 februari 2018

Buitenkraan aanleggen

Wij zoeken een loodgieter voor het aanleggen van een buitenkraan op ons complex. Er is een tappunt aanwezig in de technische ruimte en deze dient dan via de gezamenlijk parkeergarage naar het gewenste punt gebracht te worden, het gaat om een lengte van ongeveer 60m.
donderdag 22 februari 2018

Airco's monteren

Ik ben bezig met het realiseren van 2 appartementen op 4e en 5e etage (zie bijgaande bouwtekening. Graag ontvang ik een prijsindicatie voor: - een airco in woonkamer/keuken en slaapkamer 5e etage. Binnenunit kan in de ruimte boven badkamer geplaatst worden (500 mm), met uitgangen naar de 2 naastliggende ruimtes via de muren. Buitenunit kan op het dak - een airco in woonkamer 4e etage Kan deze gebruik maken van dezelfde buitenunit van die van de 5e etage? Zou dan via een 'schacht' naar de onderliggende ruimte moeten De 4e etage zal door goede isolatie minder warm worden dan de 5e. Is een airco zonder buitenunit dan werkzaam genoeg? Wat kost een oplossing zonder buitenunit? Graag hoor ik en met vriendelijke groet, Erwin Bouwman
woensdag 21 februari 2018

Kraan en afvoer aanleggen voor vaatwasser

De afbeelding in bijlage is de oude keuken er komt een nieuwe met vaatwasser er moet dus een afvoer en aanvoer van water komen
woensdag 21 februari 2018

Mechanische ventilatiekanalen poederreinigen en systeem schoonmaken

Het gaat om het poederreiniging van de mechanische ventilatiekanalen en het schoonmaken van het systeem zelf. Het is een mechanische ventilatie van het merk JE Stork R.
woensdag 21 februari 2018

Afvoer voor afwasmachine maken

Ik wil een afwasmachine plaatsen in mijn keuken. Het gaat om een net gerenoveerde woning met een nieuw keukenblok alleen zit er geen afvoer voor de afwasmachine in. Afvoer van de gootsteen ziet er standaard uit. Kan alleen op zondagen en maandagen.
woensdag 21 februari 2018

Warmtepomp installeren

Welke installatie hebt u momenteel? Andere of nog geen installatie. De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in een nieuwbouw woning. Voor welke toepassing(en) wenst u de warmtepomp te gebruiken? Verwarmen en/of koelen van een gebouw. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het wordt een goed geïsoleerde nieuwbouw woning met alleen begane grond en over de heel begane grond vloerverwarming van circa 150 m2. Het geschatte benodigde vermogen is 10 kW. Mijn idee is om een aparte warmtepomp boiler aan te schaffen. Door de subsidie is deze niet echt prijzig en wordt de warmte van de woning weer hergebruikt.
dinsdag 20 februari 2018

Nieuwe paneelradiator plaatsen

Ik wil een oude kleine (40 x 40 cm) paneel radiator laten verwijderen en een nieuwe dezelfde soort radiator laten ophangen. Deze radiator heb ik gekocht bij de gamma. Ik zou willen weten wat dit mij gaat kosten?
dinsdag 20 februari 2018

Schoorsteenpijp voor houtkachel plaatsen in tuinkamer

Het gaat om de schoorsteenpijp van circa 3 meter, die door een dakpannen dak moet. Het gaat om snel dekkers dakpannen. De dakpannen liggen op een houten plaat, dus er moet isolatie tussen pijp en hout. Graag verneem ik een indicatie was de schoorsteenpijp inclusief doorvoer door het dak moet gaan kosten.
dinsdag 20 februari 2018

Watermeter in 16 appartementen plaatsen

Wij zijn bewoners van een appartementen complex met 16 appartementen en een gezamenlijke watermeter. Graag willen wij een offerte voor het plaatsen van een eigen watermeter voor elk van de 16 appartementen.
dinsdag 20 februari 2018

Complete CV installatie aanleggen

Hebben nu heteluchtverwarming en willen centrale verwarming of vloerverwarming op elektriciteit. Het is een kleine woning bestaande uit begane grond en een verdieping. De ketel voor het water is van 2012 en willen dit vervangen voor radiatoren. Hiermee moeten er tussen de 5 en 10 kamers verwarmd worden. Staan open voor advies qua merken en materialen.
maandag 19 februari 2018

Hoog gasverbruik controleren

Wij hebben al enkele jaren een ongewoon hoog gasgebruik (ca. 4500 m3 per jaar), voor een hoekhuis van 150m3 met twee volwassenen en drie kinderen. We zoeken een partij die ons kan helpen om te vinden waar dit aan ligt. Wellicht ligt het aan de leidingen, wellicht aan de CV, misschien aan isolatie. Maar het zou fijn zijn hier een antwoord op te krijgen.
zondag 18 februari 2018

Rookkanaal plaatsen voor de houtkachel

Ter behoeve van een houtkachel bij Gamma gekocht heb ik rookkanaal nodig van begane grond naar het dak: De eerste anderhalve meter binnenin het huis vanaf de kachel tot het plafond kan enkelvoudig, inclusief 2 x bocht van 45 graden om uit te komen bij de juiste plek in het plafond waar de pijp naar buiten kan. Het plafond waar de pijp doorheen gaat, bevindt zich in een uitbouw. Eenmaal buiten moet de pijp recht omhoog, door drie balkons met een houten vloer. Voor alle duidelijkheid: het plafond/dak van de uitbouw is het balkon van 1 hoog. Buiten moet alles dubbelwandig 150 cm, inclusief 2 x bocht van 30 graden. Circa 12 meter in totaal. Er bovenop een kap. Omkokering is NIET nodig. Zie foto.
zondag 18 februari 2018

Haard en rookgasafvoerkanaal installeren

Ik wil een haard laten plaatsen en een rookgasafvoerkanaal laten installeren. Het is een houten muur waar doorheen geboord dient te worden. Het gaat hier om een bungalow. Het materiaal wordt door de klant aangeschaft. Het montage materiaal is de klant echter niet bekend mee.
zondag 18 februari 2018

Waterdruk verhogen

De waterdruk bij ons in huis op de begane grond en 1e verdieping is zeer laag. Douchen en toilet doortrekken tegelijkertijd neemt alle druk weg. Wij zoeken een hydrofoor of dergelijke oplossing. Geleverd en geplaatst.
zaterdag 17 februari 2018

Verstopping in de afvoer verhelpen

Wij zoeken een loodgieter voor een verstopping in de afvoer van de keuken voor vandaag of morgen.
zaterdag 17 februari 2018

Warmtepomp (lucht-lucht) installeren

Welke installatie hebt u momenteel? Andere of nog geen installatie. De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in een bestaand gebouw. Voor welke toepassing(en) wenst u de warmtepomp te gebruiken? Verwarmen en/of koelen van een gebouw. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het betreft een bedrijfshal van ongeveer 1200 m3. De gewenste temperatuur ligt overdag op maximaal 15 graden. Ik wil meer informatie over een lucht-lucht warmtepomp installatie.
vrijdag 16 februari 2018

Warmtepomp op water installeren

** Welke installatie hebt u momenteel? Verwarming op gas ** De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in een bestaand gebouw. ** Voor welke toepassing(en) wenst u de warmtepomp te gebruiken? Verwarmen en/of koelen van een gebouw. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Mijn luchtverwarming moet eruit en een waterverwarming erin. Een ketel hangt er al, maar er moet gekeken worden of die geschikt is. Er moet vloerverwarming worden geïnstalleerd.
vrijdag 16 februari 2018

Staand closet plaatsen

Wat kost het aansluiten/plaatsen van een staand closet? Deze moet op de benedenverdieping geplaatst worden.
vrijdag 16 februari 2018

Radiator aansluiten

Ik wil de radiator verwarming ophangen laten en deze aansluiten op de bestaande buis.

Partners

Partners van Casius