Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Noord-Holland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in de provincie Noord-Holland heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters uit Noord-Holland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven en installateurs en loodgieters in Noord-Holland.

4641 klanten uit Noord-Holland bevelen een bij Casius in Noord-Holland aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een installateur of loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Noord-Holland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur of loodgieter in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: badkamerrenovatie en keukenplaatsing, zonneboilers en zonnepanelen installeren, vloerverwarming aanleggen, collectoren plaatsen voor vloerverwarming, cV-installatie compleet aan laten leggen, vloerverwarming aanleggen en radiatoren plaatsen, houthaard inbouwen, betonvloer met vloerverwarming aanleggen, badkamer renovatie, verwarmingen monteren, rookkanaal aanleggen, centrale verwarming aanleggen, cV-installatie aanleggen, moederhaard en boiler door combiketel vervangen, zonneboiler met vloerverwarming installeren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in de provincie Noord-Holland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Noord-Holland:

donderdag 23 november 2017

Close-in boiler vervangen

Gisteren heeft mijn close-in boiler het begeven. Ik ga bij Gamma een nieuwe close-in boiler van Daalderop kopen, van 10 liter. Ik wil de oude laten verwijderen en de nieuwe laten monteren in het keukenkastje. Ik hoor graag wie hier op korte termijn tijd voor heeft en wat de kosten zijn.
donderdag 23 november 2017

Open haard onder overkapping metselen

Een gemetselde open haard maken in een tuinhuis van 560 x 380 cm. Een open haard inclusief BBQ functie. Een foto met voorbeeld is beschikbaar.
donderdag 23 november 2017

Haard plaatsen en afvoerkanaal aanbrengen

Wij hebben bij Gamma een houtkachel gekocht en willen die laten installeren. Er moet een rookgasafvoerkanaal worden gemaakt. Daarbij moeten er doorvoeropeningen worden gemaakt in betonnen vloeren en een schuin dak. We willen een afspraak maken om de klus hier te bespreken en ontvangen daarbij graag uw advies en een prijsopgave.
donderdag 23 november 2017

Houtkachel installeren en rookkanaal in de schoorsteen aanpassen

Wij gaan een houtkachel kopen en willen die in onze woning op een bestaande schoorsteen laten aansluiten. Die schoorsteen loopt via 2 etages en dan schuin naar het dak. Er zitten 2 gemetselde afvoerkanalen in van 12 cm doorsnede. Er is geen asbest aanwezig. De schoorsteen op de benedenverdieping kan eventueel gesloopt worden. We willen die afvoerkanalen geschikt laten maken voor de houtkachel. We willen een afspraak maken om de situatie hier te laten beoordelen. Daarna ontvangen wij graag uw plan van aanpak en offerte.
donderdag 23 november 2017

Gootsteen ontstoppen

De gootsteen in de keuken loopt langzaam door. Ontstoppers helpen niet. Graag offerte voor mechanisch ontstoppen.
woensdag 22 november 2017

Airco plaatsen

Ik zou graag een Airco (Split unit airco 12000 BTU) laten plaatsen.
woensdag 22 november 2017

Plaatsen van een haard

Plaatsen haard
woensdag 22 november 2017

Houtkachel installeren en afvoer verzorgen

Ik woon in een benedenhuis en heb nog 4 verdiepingen met bovenburen. Ik wil een houtkachel gaan plaatsen aan de voorgevel en de afvoerpijp dan op een ventilatierooster laten aansluiten. Dat rooster zit op 2,5 meter boven de grond. Ik wil weten of dat kan en wat de kosten zijn.
woensdag 22 november 2017

Betonvloer met vloerverwarming aanleggen

Ik heb een betonnen vloer in mijn huis en wil daar graag vloerverwarming op en een beton lag eroverheen
woensdag 22 november 2017

Nieuwe toiletpot plaatsen

Ik heb een nieuwe toiletpot bij Praxis gekocht die 24 november. Geleverd wordt. Graag wil ik een offerte voor het laten verwijderen van de oude pot en plaatsen ven de nieuwe pot. Nieuwe pluggen en pot schroeven zijn aanwezig.
woensdag 22 november 2017

Haard plaatsen en aansluiten op een bestaand rookkanaal

Wij overwegen om een houtkachel aan te schaffen en willen die dan geheel laten installeren. Er is in onze woning al een rookkanaal aanwezig, maar de diameter en staat daarvan zijn nog niet gecontroleerd. De toegang tot het rookkanaal moet worden open gemaakt. We hebben hier betonnen vloeren. Ik ontvang graag uw prijsindicatie.
woensdag 22 november 2017

Houtkachel en rookafvoer plaatsen

Houtkachel en afvoer plaatsen, afvoer door 3 betonlagen naar dak of via 1e etage naar buiten en dan naar nok van het huis. Graag offerte voor beide opties.
dinsdag 21 november 2017

Plaatsen van een houtkachel

Ik wil een houtkachel laten plaatsen. Moet een dubbelwandige geïsoleerde pijp geplaatst worden door 2 houten vloeren en door het zolderdak. Te plaatsen geïsoleerde pijp is circa 4.50 meter. Offerte graag inclusief dubbelwandig isolatie rookkanaal.
dinsdag 21 november 2017

Houtkachel aansluiten op schoorsteen

Ik heb een houtkachel 2e hands gekocht met wat losse onderdelen erbij. De schoorsteen is aanwezig en geschikt voor de houtkachel, alleen niet recentelijk geveegd. Graag wil ik de kachel op de schoorsteen laten aansluiten door een vakman.
dinsdag 21 november 2017

Afvoer douchedrain ontstoppen

Wij hebben een drain douche putje. Deze is om de week verstopt. Elke keer gooien we er vloeibare ontstopper in maar na een week of 2 hebben we weer hetzelfde probleem. Het is dus niet een ouderwets putje, maar met een langwerpige drain waar je zon dekseltje vanaf kan halen.
dinsdag 21 november 2017

Moederhaard verwijderen en thermostaat installeren

In mijn appartement in Amsterdam staat nog een moederhaard. Inmiddels is er een CV combi ketel geïnstalleerd en deze is aangesloten op de radiatoren. Echter moet de moederhaard nog losgekoppeld worden en de thermostaat nog geïnstalleerd worden. Hopelijk kunt u hiermee helpen.
dinsdag 21 november 2017

Afvoer keuken ontstoppen

De afvoer ontstoppen, zelf al met trekveer ontstoppings spul en hoge druk bezig geweest. Met vriendelijke groet,
dinsdag 21 november 2017

Rookkanaal in schoorsteen repareren

Graag wil ik weten wat het kost om mijn schoorsteen te repareren. Ik woon op de 3e verdieping, direct onder het platte dak. Vorig jaar getracht open haard aan te sluiten, rook kwam uit alle kanalen, de schoorsteen is dus lek. De andere kanalen zullen nooit meer gebruikt worden. Wat voor opties zijn er? Ik had een Franklin kachel, flexibele pijp was haast onmogelijk omdat het kanaal daar te smal voor is. Kanaal is 20 cm gok ik uit mijn hoofd, dat is te krap om een pijp doorheen te trekken, een Franklin open haard heeft een groter vermogen. Maar wellicht valt er iets te verzinnen met een kleinere open haard met een kleiner vermogen. Maar dan moet uiteraard de schoorsteen niet meer lek zijn.
dinsdag 21 november 2017

Houtkachel plaatsen

Houtkachel Livin'flame Flora plaatsen in de woonkamer
maandag 20 november 2017

Houtkachel installeren

Ik wil een kachel en een rookkanaal installeren. De kachel is 90 cm en het plafond is 2,70 meter hoog.
maandag 20 november 2017

Haard plaatsen

Ik wil in mijn stacaravan een open haard plaatsen om deze relatief goedkoop te gaan verwarmen. De gehele caravan is binnen van hout & van buiten aluminium. Er mogen geen vonken in en om de caravan komen wegens brand gevaar en eisen van de camping. Hier zal een vonk reductor voor geplaatst moeten gaan worden. Verder heb ik geen idee welke materialen er nodig zijn om dit zo veilig mogelijk te installeren. En de installatie zal ik niet zelf willen uitvoeren.
maandag 20 november 2017

Blokkraan vervangen door thermostaatkraan

Op dit moment hebben we een oude blokkraan met een afstand van 4 centimeter tussen de leidingen. Wij willen de blokkraan vervangen voor een thermostaatkraan (12 of 15 centimeter).
maandag 20 november 2017

Gietijzeren rioolpijp vervangen

Er is lekkage ontstaan door een scheur in de gietijzeren rioolpijp. Om dit te verhelpen zoek ik een vakman, die in staat is de verticale rioolpijp (5 m) los te maken van het onderste deel dat intact is en daarna plaatsing van een pvc pijp met een tussenstuk met aftakking naar een toiletpot (afstand 50 cm). Het stuk rioolbuis is vrij makkelijk vrij te maken door wegbreken gasbeton. Om aansluiting te krijgen op laatste deel rioolbuis moet de gietijzeren rioolbuis doorgezaagd worden.
maandag 20 november 2017

Afvoerpijp voor de HR-ketel maken

De hoog rendement ketel is nu aangesloten op een afvoerpijp, maar deze is afgebroken. De bestaande pijp, die door het gemetselde kanaal loopt, moet worden verwijderd en een nieuwe pijp moet worden getrokken en gemonteerd, vast gezet. Ik woon zelf op 1 hoog, het dak zit op 3 hoog (4 woonlagen). Het gaat om een jaren '30 woonblok.
maandag 20 november 2017

Volledige kachel met afvoer monteren

Volledige kachel monteren, gaten boren en monteren afvoerbuizen door vloer en op dak. Volledige offerte voor montage en materialen.

Partners

Partners van Casius