Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Noord-Holland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in de provincie Noord-Holland heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters uit Noord-Holland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven en installateurs en loodgieters in Noord-Holland.

5052 klanten uit Noord-Holland bevelen een bij Casius in Noord-Holland aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een installateur of loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Noord-Holland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur of loodgieter in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: zonneboiler en zonnepanelen plaatsen, cV, waterleiding en vloerverwarming realiseren, vloerverwarming leggen in woonboerderij, warmtepomp installatie en vloerverwarming aanleggen, het realiseren van een vloer met verwarming en een warmtepomp, een woning voorzien van een CV-ketel en radiatoren, nieuwe cv-installatie, zonneboiler plaatsen, het installeren van een lucht-lucht-warmtepomp in mijn bestaande installatie, vloerverwarming installeren en afwerken, het installeren van een water-water-warmtepomp, het installeren van een warmtepomp, vloerverwarming en tapwatervat, vloerverwarming droog systeem (op de chape), het aanschaffen en installeren van een warmtepomp, pelletkachel aansluiten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in de provincie Noord-Holland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Noord-Holland:

woensdag 19 juni 2019

Hydrofoor vervangen

In een gebouw van 4 verdiepingen met 5 appartementen in Amsterdam moet de enkele hydrofoor worden vervangen. De oude hydrofoor is gemakkelijk bereikbaar via een luik in de gang direct bij de voordeur van het algemene trappenhuis.
dinsdag 18 juni 2019

Warmtepomp in nieuwbouwwoning

Ik wil graag een warmtepomp in mijn nieuwbouwwoning laten plaatsen. Het word een vrijstaande woning van 96 m2. Het nieuwbouwhuis is goed geïsoleerd. Staat aan het water. In september wordt begonnen met de bouw. Graag een offerte.
dinsdag 18 juni 2019

Probleem met waterdruk

Ik ben op zoek naar een loodgieter die mij inzicht kan geven in de oorzaak en mogelijke oplossingen voor een probleem met de waterdruk. Het gaat om de waterdruk bij het kraantje in de tuin. Deze druk is zo laag dat we er geen tuinslang op aan kunnen sluiten. Omdat wij graag de buitenkraan willen gebruiken voor de tuin, hoop ik dat in de mogelijkheid bent om mij te helpen.
zondag 16 juni 2019

Vervangen dakgoten

De zinken dakgoten (20 meter) zijn aan vervanging toe. Evenals regenpijpen. Dit komt door een lekkage. Opgehangen aan beugels in de muur. De bestaande beugels moeten hergebruikt worden.
zaterdag 15 juni 2019

Oude douche weghalen en leidingen verleggen voor nieuwe Grohe douche.

Graag willen wij meerdere offertes aanvragen voor het installeren van een nieuwe Grohe douche. Eerst moet de oude douche met kranen en glijstang en leidingen verwijderd worden. De leidingen moeten verlegd worden. De tegels, die hierbij kapot gaan, moeten vervangen worden door nieuwe witte glanzende tegels van 15cm x 15cm. Daarna moet de nieuwe douche geinstalleerd worden. Dus de leidingen moeten verlegd worden. De nieuwe douche hebben we, de witte tegels hebben we niet. U mag bij ons voor de deur maximaal 3uur op dezelfde plaats parkeren. Parkeren kost 1.40 per uur.
vrijdag 14 juni 2019

Vloerverwarming spoelen

Omdat de voerverwarming niet meer overal even warm wordt moeten de slangen doorgespoeld worden tegen alg. Dat is 8 jaar geleden het laatst gebeurd. De vloerverwarming is uit het jaar 2000. De vloerverwarming is op de begane grond etage en is een onderdeel van de cv installatie in een huis van 4 etages. Graag ontvang ik offertes van bedrijven die hier veel ervaring mee hebben.
donderdag 13 juni 2019

Buitenkraan plaatsen

Wij zoeken een loodgieter om een buitenkraan te plaatsen in de achtertuin. Ik ontvang graag een offerte inclusief de materialen.
donderdag 13 juni 2019

Elektrische CV ketel plaatsen en krachtstroom aanleggen

Het appartement is 75 M2, op de derde etage onder het dak. Wel dubbel glas, geen gevel isolatie. Er is geen krachtstroom. Hoekappartement. De ketel zal de bestaande gas cv vervangen die radiatoren en sanitair voorziet van warm water. Er is voldoende ruimte in de meterkast. Huidige Nuon kosten € 165,- per maand. Gas en elektra.
woensdag 12 juni 2019

Vloerverwarming aanleggen

De woning wordt compleet gerenoveerd. Vloerverwarming komt in de woonkamer (groot rechthoek a 50 m2) en aangrenzende slaapkamer a 15 m2. Vloer wordt gedeeltelijk voorzien van Fermacell gefreesd vloerverwarmingsplaten. Ik heb ook interesse in een warmtepomp, dus daar zou ik graag wat meer advies over willen hebben.
woensdag 12 juni 2019

Verwarming in de garage aanleggen

Ik wil graag een verwarming laten aanleggen in een ruimte (voorheen een garage) die middels een doorbraak aan de woning toegevoegd gaat worden. Dus het gaat om leidingen doortrekken vanuit de woonkamer naar de naastgelegen ruimte (van ongeveer 20 m2) en het plaatsen van een radiator in deze ruimte. Graag kosten (indicatie) begroten inclusief radiator en materiaal en arbeidsloon.
woensdag 12 juni 2019

Keuringsrapport gas en elektra voor een splitsingsvergunning

Ik zoek een partij die een keuringsrapport kan maken van gas en elektra voor een splitsingsvergunning. Verdere zaken bespreek ik met de vakman.
woensdag 12 juni 2019

Buitenkraan in de voortuin en garage monteren

Ik wil 2 nieuwe buitenkranen aanleggen. 1 door de spouwmuur en 1 door de garage. Ik ben erg benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn.
maandag 10 juni 2019

Vloerverwarming inclusief CV realiseren

Ik ben op zoek naar een CV installateur die vloerverwarming en een CV kan plaatsen. Het betreft een ruimte van ca. 30 m².
maandag 10 juni 2019

Vloerverwarming plaatsen en aanlsuiten

Ik zoek een CV-installateur voor het realiseren van vloerverwarming op de begane grond van mijn woning. Het moet waarschijnlijk ingefreesd worden. Vervolgens dient het te worden aangesloten op de CV-ketel. Het gaat om 50 m2.
zondag 9 juni 2019

Droog vloerverwarming realiseren in de gehele woning

Ik zoek een installateur die droog vloerverwarming in de woning kan realiseren. Het gaat om begane grond, eerste etage en zolder. Dit betreft ongeveer 120 m2. De woning is uit 1939 en heeft nu centrale verwarming, die ik het liefst deels of helemaal wil verwijderen. Ik bespreek graag met de vakman hoe dit het best toegepast kan worden.
vrijdag 7 juni 2019

Boiler installeren

Ik wil een 30 of 50 liter warmtepompboiler -staand- installeren tbv warm water in een salon. Spoed, boiler zo simpel mogelijk.
donderdag 6 juni 2019

Afvoerpijpen op zolder die lekken, vervangen

Pvc pijpen op zolder naar luchtgat op dak lekt(?). Hierdoor ook roestvorming op verwarmingsbuizen. Dient gedrapeerd/vervangen te worden. Als het heel hard regent komt ook water via dak binnen. Ik zou dit graag willen vervangen. Ik ben benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn.
woensdag 5 juni 2019

Leidingen verleggen in de keuken

Ik zoek een keukenspecialist/loodgieter die leidingen kan voorbereiden ten behoeve van een nieuwe keuken. De oude keuken ga ik zelf weghalen en afvoeren, maar daarna moet het klaargemaakt worden voor de nieuwe keuken, met de specificaties van de leverancier. Er moet gekeken of er nieuwe stoppen bij moeten en of er nog leidingen verlegd moeten worden. Er moet ook een stukje muur (gipsplaat) worden weggehaald. Er is een leidingsadviesschema aanwezig.
woensdag 5 juni 2019

Stadsverwarming klep repareren

Nuon is langsgekomen om mijn verwarming te repareren en er is mij verteld dat de stadsverwarming klep defect is. Daardoor kan ik niet de warmte regulieren in mijn woning.
woensdag 5 juni 2019

Een geiser keuren

Ik zoek een CV-installateur die onze Vaillant geiser kan keuren. Het betreft de geiser in een woning van mijn ouders. Ik wil er zeker van zijn dat de geiser niet gebreken begint te vertonen.
dinsdag 4 juni 2019

Keuringsrapport gas en elektra voor een splitsingsvergunning

Ik wil graag een keuringsrapport voor het gas en elektra voor een splitsingsvergunning.
maandag 3 juni 2019

Split airco installeren

Ik wil een split airco laten bevestigen in mijn slaapkamer.
maandag 3 juni 2019

Radiator afdoppen en één radiator verplaatsen

Leiding van blokverwarming bevriezen en radiator afdoppen in badkamer. 1 radiator verplaatsen naar oude (geïsoleerde) balkonwand. Slaapkamer is nu vergroot en geen balkon meer.
maandag 3 juni 2019

Een openhaard plaatsen

Ik zoek een openhaardenspecialist die een inbouwhaard en afvoer kan realiseren in mijn tussenwoning. Voorheen was er al een openhaard aanwezig. Ik bespreek graag met de specialist wat de mogelijkheden zijn.
maandag 3 juni 2019

2 Thermostaatmengkranen vervangen

Ik zoek een installateur die 2 kranen kan vervangen. Kranen bij bad en in douche zijn kapot (alleen heel heet water). Deze graag vervangen door nieuwe Grohe kranen of een ander goed merk.

Partners

Partners van Casius