Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor maiko split unit airco bijvullen:

Maiko split unit airco bijvullen

Ik heb het idee dat het hier misschien aan ligt. Wat gaat het nakijken me kosten?
Onze klant uit Zundert (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor maiko split unit airco bijvullen uit heel Nederland:

Airco bijvullen

Sinds gisteren geeft onze split airco code E5 aan en volgens het boekje is er dan een tekort aan koudemiddel. We hebben geen idee of er evt. Een lek is. Het gaat om het merk/type airco: Maiko MSW12-7AREN-CEQ.

Split unit airco bijvullen

Split Unit airco (Maiko) geeft foutmelding E4 en blaast geen koude lucht meer, blijkbaar dient het systeem bijgevuld te worden.

Onderhoudsbeurt voor de airco

Ik heb van de vorige bewoners van mijn huis een Maiko split unit airco-conditioner overgenomen.De installatie functioneert prima, maar ik wil wel even horen wat de kosten zijn voor periodiek onderhoud, zodat ik daarop voorbereid ben. Ik ontvang hiervoor graag uw prijsindicatie.

Maiko split-airco bijvullen

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten bijvullen van een Maiko splitairco, de airco geeft momenteel de foutmeldingscode E4. De airco staat op een plat dak van de 1e verdieping en is zonder ladder toegankelijk.

Split airco laten bijvullen

Split airco van het merk Maiko 12. 000 btu bijvullen.

Ik ben op zoek naar een stek ...

Ik ben op zoek naar een stek installateur voor het plaatsen van een maiko split airco in mijn kantoorruimte. De airco is onlangs aangeschaft bij office centre, maar volgens richtlijnen moeten de leidingen door een stek installateur worden aangesloten. Het apparaat staat nu in doos en moet dus volledig door installateur geïnstalleerd worden. Het dak is op circa 8 meter hoogte en dakdoorvoer is al aanwezig. Verder zal voor condenswaterafvoer een pompje moeten worden aangebracht dat het weer naar dak zal laten afvoeren.