Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Zundert te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Zundert heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Zundert u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Zundert of directe omgeving.

24 klanten uit Zundert bevelen een bij Casius in Zundert aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 9,1/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Zundert bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: vloerverwarming, warmtepomp en zonnepanelen plaatsen, vloerverwarming aanleggen, warmtepomp informatie, advies en installatie warmtepomp, huisaansluiting naar de hoofdriolering realiseren, informatie voor een warmtepomp, verwarmingsinstallatie plaatsen, advies en installatie warmtepomp, warmtepomp plaatsen, advies en plaatsen zonneboiler, pVC vloer en vloerverwarming aanleggen, vloerverwarming plaatsen, vloerverwarming plaatsen, verbouwing van serre, zonneboiler voor verwarming of sanitair water en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Zundert staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Zundert:

CV houtkachel aansluiten op bestaand CV systeem

Het betreft een cv houtkachel aansluiten op een bestaand cv systeem. Alle voorzieningen voor de kachel zijn aanwezig (er staat nu een gewone houtkachel). Het systeem moet voorzien worden met een buffer/boiler, om de volgende ochtend nog te kunnen douchen met de warmte van de vorige avond. Boiler komt in een aparte ruimte die direct aan de andere zijde van de muur grenst, waar de kachel staat. In deze ruimte hangt een radiator van het bestaande cv systeem. Water aansluiting en afvoer zijn in deze ruimte aanwezig. Huidige cv hangt op zolder.

Maiko split unit airco bijvullen

Ik heb het idee dat het hier misschien aan ligt. Wat gaat het nakijken me kosten?

Ventilatiesysteem aan laten leggen

Tussen de 3 en 6 ruimtes moeten geventileerd worden. Dit vanwege schimmels, vocht of condens in de kamer(s). We hebben last van vochtplekken in ruimten als woonkamer, en slaapkamers, zwarte aanslag in de hoeken. Graag goed advies over wat een mooie toe/ aanpassing zou zijn voor dit probleem.

Centraal ventilatiesysteem installeren

Het gaat om een vrijstaande woning, bestaande uit 2 woonlagen, met meer dan 6 ruimtes, waar schimmelvorming op diverse plaatsen zit. Met name in de hoeken door ophoping van vocht en slechte ventilatie. We willen graag advies over wat een passende oplossing zou zijn bij onze situatie.

Zibro airco onderhouden

Wij hebben een airco van Zibro ,waar al een paar jaar geen onderhoud aan is gedaan. Graag ontvangen wij een indicatie voor het onderhoud. Het betreft een adres net over de Nederlandse grens.

verwarming in de schuur aanleggen

ik wil graag dat er aan verwarming komt in de schuur de leiding voor de verwarming moet nog wel via de tuin naar de schuur gelegt worden zal ongeveer 10 meter leiding die onder grond moet

Afwateringsbak op een platdak maken

1 afwateringsbak maken op een plat dak. Er moet eerst een gleuf gemaakt worden door een betonnen rand waar de teut in moet.