Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor houtkachel inclusief rookkanaal plaatsen :

Houtkachel inclusief rookkanaal plaatsen

Ik wil een houtkachel laten plaatsen in een woning waar nog geen rookkanaal aanwezig is. Hiervoor moeten er 2 gaten geboord worden door betonnen vloeren en een gat door het dak gemaakt worden. Kachelpijp mag in de woonkamer enkelwandig zijn (hoogte plafond is 255 cm), door de verdere woning dubbelwandige pijp. Zoals ik dit zelf kan zien is Mogelijk 1 verspringing nodig in de kachelpijp op de zolder.
Onze klant uit Zevenbergen (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor houtkachel inclusief rookkanaal plaatsen uit heel Nederland:

Rookkanaal voor houtkachel aanleggen

Er moet een rookkanaal worden aangelegd in een woning met 2 verdiepingen, houten vloeren, 100 jaar oud pand met zadeldak.

Pelletkachel installeren

Ik wil een kachel laten installeren op het bestaand rookkanaal waar voorheen een pot-houtkachel stond. Op welke termijn kan dit en wat zijn de kosten?

Aanleggen rookkanaal en aansluiten houtkachel

Ik wil een rookkanaal laten aanleggen en aansluiten op een houtkachel. De opening moet gemaakt worden in een stenen zijgevel en gaat dan naar boven via een overstek. Graag in de 1e of 2e week van januari. Er is nog geen kanaal aanwezig. Woning is goed te bereiken voor een hoogwerker. Lengte 440 cm tot aan de dakgoot. Overstek 90 cm.

Houtkachel aansluiten

We hebben een houtkachel gekocht inclusief afvoer pijpen, deze moet op het rookkanaal worden aangesloten. Alle materialen zijn als het goed is aanwezig.

Inspectie bestaand rookkanaal voor plaatsing houtkachel

Graag zou ik het bestaande rookkanaal laten inspecteren voor het plaatsen van een houtkachel.

Dik Geurts houtkachel en rookkanaal plaatsen

Ik heb alle materialen maar zou hulp kunnen gebruik bij het ophangen van een Bora Fixed Dik Geurts houtkachel en rookkanaal plaatsen. Het rookkanaal is 7 a 8 meter.

Rookkanaal laten aanleggen voor een houtkachel

Nieuwe dubbelwandig schoorsteen plaatsen. Begane grond enkelwandig, verdieping dubbelwandig. Dubbelwandig ca 3 meter. Vloeren van hout.

Aansluiten van houtkachel op bestaand rookkanaal

Bij praxis een houtkachel gekocht. Deze moet aangesloten worden op gat in plafond naar schoorsteen. De afstand van de kachel naar het rookkannaal zou ongeveer 2 meter zijn, ik gok dat de buis 20cm dik is? kan ook kleiner.

Kleine houtkachel plaatsen

Ik wil graag een kleine houtkachel kopen maar kan deze zelf niet plaatsen. Ik heb eerder (vorig jaar) rapport op laten nemen, inspectie rookkanaal. Diameter is 12.5 en lengte 8 meter. Vogelnest is verwijderd (zat er eerst in) dus nu open kanaal. Advies was: een pijp uit 1 stuk ongeveer 8 meter. Heb mij laten vertellen dat er een goede RVS trekkap op zit. Verder heb ik de opening voor de pijp opgemeten en ik weet waar die zit in t plafond (is overheen gestuct over een vuurvaste plaat), dus er kan zo een gat in plafond (ik wil een rechte pijp naar boven). Kunt u een prijsindicatie geven ? Alvast dank.

Rookkanaal verwijderen en plafonds afwerken

Wij gaan in december verhuizen. In dat huis heeft een houtkachel gezeten. Die is weggehaald, rookkanalen zijn provisorisch afgezaagd. Wij willen dit graag laten verwijderen, afvoeren en gaten dichten. Met name plafond huiskamer netjes maken. Plafond is hooguit 35 m2 .

Partners

Partners van Casius