Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Zevenbergen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Zevenbergen heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Zevenbergen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Zevenbergen of directe omgeving.

231 klanten uit Zevenbergen bevelen een bij Casius in Zevenbergen aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,1/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Zevenbergen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: wooncomplex van 75 woningen op duurzame energie verwarmen, zonneboiler, waterpomp, vloerverwarming en pelletkachel realiseren, nieuwbouw bedrijfshal van 750 m2 voorzien van vloerverwarmingsslangen, warmtepomp aanschaffen en vloerverwarming infrezen, verwarming realiseren voor gehele woning + advies, vloerverwarming plaatsen en een visgraat vloer leggen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen en combiketel afkoppelen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp installatie, adviseren en installeren van warmtepomp in zeer grote woning, alle verwarmingsinstallaties vervangen, warmtepomp aanschaffen en installeren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Zevenbergen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Zevenbergen:

Een toilletpot vervangen

Ik zoek een loodgieter die onze toilet kan vervangen. Onze toilet gaat aan de achterkant lekken (buis richting toilet). Graag zouden we een heel nieuw toilet willen laten plaatsten met een nieuwe buis richting de stortbak van het water. De stortbak is nog netjes en hoeft niet vervangen te worden.

Radiator verwijderen en afdoppen

Graag zou ik mijn radiator op de begane grond laten verwijderen en afdoppen. Er is makkelijk bij te komen en het hoeft niet afgevoerd te worden.

Houtkachel inclusief rookkanaal plaatsen

Ik wil een houtkachel laten plaatsen in een woning waar nog geen rookkanaal aanwezig is. Hiervoor moeten er 2 gaten geboord worden door betonnen vloeren en een gat door het dak gemaakt worden. Kachelpijp mag in de woonkamer enkelwandig zijn (hoogte plafond is 255 cm), door de verdere woning dubbelwandige pijp. Zoals ik dit zelf kan zien is Mogelijk 1 verspringing nodig in de kachelpijp op de zolder.

Zonneboiler plaatsen

Ik wil een zonneboiler laten plaatsen. Technische ruimte aanwezig. Boiler moet ook elektrisch verwarmd kunnen worden (stroom uit zonnepanelen). Boiler vat bij voorkeur liggend inhoud 3300 liter (geschat). Verder dient het als ondersteuning van het CV systeem in combinatie met NEFIT HR107 combiketel 30 kW uit 2012.

Wasbak in slaapkamer monteren

Ik wil een wasbak in een slaapkamer laten monteren, vlak naast de inbouwkast. In de naastgelegen slaapkamer zit een wasbak tegen de tegen de zijwand van de inbouwkast. De aansluitingen zitten in de buurt. De wasbak is aanwezig.

Lekkende koppelingen van de CV-installatie vervangen

Ik heb een scan laten maken van mijn CV-installatie in verband met 4x bijvullen in de winter. Onderstaand advies is er uitgekomen, daar wil ik graag offerte voor. - Demonteren van de (8) groepen op de verdeler (16 leidingen).; - Het leveren en aanbrengen van nieuwe koppelingen op deze leidingen; - Het opnieuw aansluiten van de leidingen op de verdelers; - Het demonteren en vervangen van bestaand koppeling t.h.v. badkamer; - Tevens op de begane grond op 1 radiator een aftapkraantje passen, waar een Gardena aansluiting of een gewone slang op past (zit nu een kleinere nippel op).

Elektrische vloerverwarming aanleggen

In onze woonkamer willen we elektrische vloerverwarming als hoofdverwarming. Het betreft circa 40 m2. Graag zien we een gespecificeerde vrijblijvende offerte tegemoet voor de gehele aanleg. De verwarming komt onder een PVC/laminaat vloer. Graag de offerte per mail aanleveren.

CV-installatie in een woonhuis installeren

Dit is een oude woning uit 1957 waar nog geen cv in zit alleen een open haard. De gehele woning zou voorzien moeten worden van centrale verwarming en warm water. De oppervlakte van de woning is 580 x 660 cm en 260 hoog, boven drie slaap kamers en een badkamer. Inhoud 308 m3. Cv kan niet op zolder geplaatst worden.

Sanitair laten installeren

De klus betreft de aanschaf en het installeren van een verhoogd toiletblok.

Ontkalken van waterleidingen

Wij hebben veel kalk in onze leidingen we hebben al een nieuwe CV maar sinds deze week toch steeds koud water uit de kranen. Degene die te ketel geplaatst heeft gaf aan dat het komt omdat we veel kalk in de leidingen hebben en deze ontkalkt moeten worden. Bij deze zijn wij dus opzoek naar een bedrijf dat onze leidingen kan ontkalken zodat we weer constant warm water hebben.

Vloerverwarming aanleggen, vloer egaliseren en betegelen

Wij hebben een woning gekocht uit bouwjaar 1988 gekocht en krijgen daarvan op 1 juni de sleutel. Op de begane grond ligt daar een tegelvloer van ongeveer 60 m² waar ook leidingen door heen lopen naar de radiatoren. Wij willen in die vloer vloerverwarming laten frezen. De woning heeft geen kruipruimte. We willen de vloerverwarming als bijverwarming gebruiken. Na het leggen van de vloerverwarming moet de vloer geëgaliseerd worden en daarna betegeld. De vloerverwarming moet ook gebruiksklaar worden aangesloten en op de juiste werking worden getest. We ontvangen voor de totale klus graag een gedetailleerde offerte in afzonderlijke posten. We willen het werk snel na de overdracht laten starten.

Riolering vervangen

Waarschijnlijk moet mijn riolering worden vervangen. Graag even telefonisch contact

Onderhoudscontract voor de CV afsluiten

We hebben een Nefit ketel topline compact HRC. Wij willen graag jaarlijks een controle/onderhoud/schoonmaakbeurt doen. Wat zijn de kosten hiervan?

Inzethaard gaskachel installeren door erkend bedrijf

In mijn bestaande openhaard moet een gaskachel helex triano hb ingebouwd worden liefst met zo weinig mogelijk hak en breekwerk. Het gaat hier om een hoekhaard en er is genoeg ruimte voor om hem erin te zetten, maar weet niet of je er dan bij komt om hem in te bouwen. De gaskachel is een gebruikte maar nog wel in prima staat. Er zit een bestaande pijp naar het dak. En er moet een gasleiding naar toe worden gemaakt, kan eventueel vanaf meterkast onder kruipruimte naar gaskachel. (Ongeveer 7 m.)

Houtkachel aansluiten

Wij willen onze houtkachel laten aansluiten bestaande gemetselde pijp gaat om aansluiting van kachel naar boven wel moet er binnen een stukje van 30 cm gemetseld of met buizen gerealiseerd worden in verband met brandveiligheid.

Lekkage bij een muurplaat verhelpen

De soldeerverbinding bij het warm water van de douche lekt bij gebruik. Graag laat ik de lekkage verhelpen aan een muurplaat van de douchekraan.

Rookkanaal inspecteren en eventueel repareren

Het rookkanaal van onze open haard lijkt lekkage te hebben. Er is geen rook zichtbaar, maar er ontstaat stank in de meterkast en op de eerste verdieping. De meterkast en het rookkanaal liggen heel dicht bij elkaar. De stank ontstaat direct na het aansteken van de open haard, een houtgestookte Harry Leenders haard met een glazen deur. Graag laat ik het rookkanaal inspecteren en zo nodig repareren. Ik ben vanaf 2 november telefonisch bereikbaar voor het maken van een afspraak.

Verwarmingsketel vervangen

Het betreft het verwijderen en afvoeren van de oude CV ketel vanaf de bovenste etage. Het leveren van een REMEHA AVANTA CW 4, een klokthermostaat en aansluitmaterialen. Vervolgens het geheel monteren en in bedrijf stellen.

Airconditioner SU 6013 leveren en monteren

Split Unit airconditioner SU 6013 monteren. Inclusief het boren van een gat door de buitenmuur.

Aanleggen van de buitenkraan

Het betreft het aanleggen van een buitenkraan aan de achterzijde van het huis. De buitenkraan moet goed te ontluchten zijn, bijvoorbeeld door een aftapkraan in de meterput. Afstand leiding +/- 11 meter (voorkeur flexibele leiding). Leiding moet door kruipruimte en fundering naar buiten en daar omhoog. Bestrating moet hiervoor opengebroken te worden en weer opnieuw gelegd te worden.

Radiatoren en leidingen vervangen

Graag wil ik 6 radiatoren vervangen met het bijbehorende leidingwerk.

Houtkachel aansluiten

Graag ontvang ik een prijsopgave van het aansluiten van een houtkachel. De muur afvoer is 16 cm en de afvoer van de kachel is 15 cm. De muur is steen en de kachel is van het merk Esse Dragon, made in Schotland. Er zijn foto's beschikbaar.

Gasleiding afdoppen of afpersen

In mijn keuken komt gas te vervallen, ik wil dit deugdelijk afgedopt en afgeperst hebben. Het betreft een 21,3 mm stalen buis, deze is inmiddels ingekort en dmv een knel eindkap (tijdelijk) afgedopt. Er is een foto beschikbaar.

Houtkachel plaatsen en aansluiten

Het betreft een nog aan te schaffen houtkachel die geplaatst en aangesloten zal moeten worden. Er is nog geen materiaal aanwezig, dit zal in overleg met de expert besproken worden.

CV-installatie en houkachel met elkaar intergreren

De CV houtkachel is geïnstalleerd en brandt en is aangesloten op een buffervat. Er hangt een combiketel Remaha Tzerra. Ik wil alles met elkaar integreren.