Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor installatie houtkachel en rookafvoer:

Installatie houtkachel en rookafvoer

Montage van een houtkachel Merk Dik Geurts Type Jannik Large in woonkeuken. Rookafvoer moet via een kamer op 1e verdieping en zolderkamer naar buiten, zie bijlagen. Plafonds/vloeren zijn van hout.
Onze klant uit Woensdrecht (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor installatie houtkachel en rookafvoer uit heel Nederland:

Jacobus 6 houtkachel plaatsen

Graag zouden wij een offerte aanvragen voor de installatie van een Jacobus 6 houtkachel. Het zou hierbij gaan om: * de aansluiting van de kachel op de nisbus * het boren van een gat door de vloer naar de kruipruimte ter behoeve van de externe luchttoevoer. (Het gaat hierbij om een travertino marmeren vloer met vloerverwarming. ) * Het aansluiten van de kachel op bovengenoemde luchttoevoer. Het aanwezige materiaal is als volgt: 1x Jacobus houtkachel 1x schuifpijpcm 1x verloop 130 -> 150 mm 1x roset 150mm 1x Jacobus adapterset externe luchttoevoer 1x T-stuk

Houtkachel inclusief rookkanaal plaatsen

Wij overwegen om een houtkachel te gaan aanschaffen bij Gamma. Ik ontvang graag een prijsindicatie voor de installatie van de houtkachel inclusief het aanleggen van het gehele rookkanaal in onze eengezinswoning . We hebben hier betonnen vloeren.

Houtkachel plaatsen

Ik heb onlangs de livin' flame houtkachel lund zwart gekocht. Echter deze dient nog wel aangesloten te worden op het al bestaande rookgasafvoerkanaal. Ook de pijp die tussen kachel en afvoerkanaal geplaatst moet worden is nog beschikbaar. (vorige bewoners hebben enkel hun houtkachel meegenomen) Ik twijfel over het zelf aansluiten van de houtkachel en heb graag een prijsindicatie wat een installatie zou kosten bij uitbesteding.

Houtkachel en rookkanaal plaatsen

Graag willen wij een prijsindicatie voor een complete installatie van een houtkachel inclusief rookkanaal. Er is in huis nog niets voorbereid.

Installatie van een houtkachel

Wij willen graag een kachel laten plaatsen. Het rookkanaal is al aanwezig (22 x 20 cm) en er moet wel een flexibele dubbelwandige rookafvoer (diameter 15 cm, 7 meter) geplaatst worden. We kunnen eventueel zelf voor al het materiaal zorgen (koppeling kachel naar buis, flexibele buis, eindstuk en kapje) en dan zou het puur de installatie betreffen. De hittebestendige vloer ga ik zelf plaatsen.

Rookkanaal plaatsen voor houtkachel en aansluiten

Ik wil graag een kort rookkanaal laten aanleggen van 200 mm. Het gaat om een houtkachel die ongeveer na 1,50 meter de muur doorgaat blokken/enkelsteens 30 cm naar de naastliggende schuur. En dan gelijk naar boven toe door het dak van de schuur (hout). Totale lengte zal ongeveer 2 tot 2.5 meter zijn. We hebben wel een ventilator nodig gezien de korte afstand en de twee bochten. Installatie met garantie! Ik heb een kort filmpje met de situatie. Ik kan eventueel voor de gaten zorgen. Wat zijn de kosten voor het aanbrengen van het rookkanaal? En op welke termijn kan dit gedaan worden?

Flexibele kachelpijp plaatsen en aansluiten op houtkachel

Ik wil in de bestaande rookkanaal een flexibel rookkanaal laten plaatsen. De totale hoogte tot aan het dak is 9 tot 10 meter. Ik wil graag een offerte voor inspectie van het rookkanaal, installatie van de flexibele buis en aansluiting op de houtkachel. Er is op de schoorsteen ook nog een trekkap nodig. Graag ontvang ik uw offerte inclusief de nog benodigde materialen.

Flexibele kachelpijp plaatsen en aansluiten op houtkachel

Ik wil in de bestaande schouw met rookkanaal een flexibel rookkanaal laten plaatsen. De totale hoogte tot aan het dak is 9 tot 10 meter. Ik wil graag een offerte voor inspectie van het rookkanaal, installatie van de flexibele buis en aansluiting op de houtkachel. Er is op de schoorsteen ook nog een trekkap nodig. Graag ontvang ik uw offerte inclusief de nog benodigde materialen.

Nieuwe houtkachel plaatsen op bestaand rookkanaal

Graag ontvang ik een offerte voor de installatie van een nieuwe houtkachel op het bestaande rookkanaal. Het betreft een houtkachel van het merk Varde model Samsö. Het bestaande rookkanaal heeft een doorsnede van 15 cm. Wij hebben alleen nog geen pijp van de rookkanaal naar de kachel.

Huis verbouwen

De muur tussen keuken-bijkeuken en de muur tussen woonkamer-bijkeuken inclusief schouw en inbouwkast moeten verwijderd worden. Hiervoor moeten de balken ingebracht worden zoals in pdf nieuwe situatie met balken (bepaald door constructeur). Daarnaast nieuwe metalstud wand tussen kamer en bijkeuken (bijkeuken verkleinen) aanbrengen en deur tussen keuken en gang dichtmaken en terugbrengen doorgeefluik. De huidige schouw tussen woonkamer gaat geheel weg. De vloer van bijkeuken in de nieuwe woonkamer moet verwijderd worden en nieuwe vloer aanbrengen aansluitend op de woonkamervloer. Werkzaamheden inclusief cv-installatie (verwijderen verwarmingselementen en terugbrengen op nieuwe locaties (3x verwijderen, 2x terugbrengen op wand naar gang en wand bijkeuken. Werkzaamheden inclusief afvoer afval, leverantie materialen, etc. Oplevering verder casco, stuc-werk, etc. door opdrachtgever. Aan de voorzijde is een schouw ingemetseld die verwijderd moet worden. Als die verwijderd is komt op dezelfde plaats een vrijstaande houtkachel terug, de schoorsteen zal dus toegankelijk moeten blijven. Omdat deze schouw ook de schoorsteen op eerste en tweede verdieping draagt moet deze worden opgevangen door een HEA 120 die schuin in de spouw en tussenmuur moet worden ingebracht. Bijgevoegd de pdf nieuwe situatie met balken, een aangepaste (nieuwe) plattegrond, de originele bouwtekening (eerste verdieping klopt niet, is nooit zo gebouwd, zie foto's en plattegrond van eerste verdieping en achterzijde huis) en een aantal foto's van het huis met de tekst van de aanpassingen/ de verbouwing.

Partners

Partners van Casius