Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Werkendam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Werkendam heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Werkendam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Werkendam of directe omgeving.

29 klanten uit Werkendam bevelen een bij Casius in Werkendam aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 9,2/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Werkendam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen en aanschaffen, warmtepomp plaatsen, zonnepanelen aanleggen, 2 oude cv-ketels vervangen door een warmtepomp, cv-ketel vervangen door een grondwaterpomp, water-water warmtepomp advies en installatie, nieuwe boiler, gashaard of cv, warmtepomp plaatsen, riool relinen bij appartementengebouw, een droog vloerverwarmingssysteem aanleggen, elektrische hoofdverwarmingssysteem aanleggen (vloer of warmtepomp), vloerverwarming aanbrengen, muur, gashaard en schoorsteen verwijderen, oude boiler vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Werkendam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Werkendam:

Verlijmde houten vloer verwijderen en vloerverwarming frezen

Eind mei krijgen wij de sleutel van ons andere huis en daar ligt een Eiken houten vloer waar we vanaf willen. De oppervlakte is 46 m2 en de huidige bewoner weet niet of de vloer verlijmd ligt. Nadat de vloer eruit is, moet er vloerverwarming ingefreesd worden. Ik weet dus niet of de vloer geëgaliseerd moet worden na het slopen.

Schoorsteen met glijmortel behandelen

De schoorsteen aan de binnenzijde behandelen met glijmortel. De lengte is 10 meter, vierkant 0,30 meter plusminus.

Close in boiler plaatsen

Een close-in boiler plaatsen in een keukenkastje onder de wasbak.

Split airco bijvullen, afpersen en in bedrijf stellen

Split airco bijvullen / afpersen / in bedrijf stellen.

Afvoerkoker repareren in de woonkamer

Door water/vocht schade is de afvoerkoker in onze woonkamer beschadigd. De koker bevat de gas- en waterleiding en de afvoer van het water en toilet van boven. Deze koker is 34 cm bij 18 cm bij 3 meter en moet in zijn geheel verwijderd en hersteld worden. Met name omdat de oorzaak van de water/vocht schade nog niet bekend is. Ik wil graag een offerte voor het verwijderen en herstellen in originele staat of een alternatief wat goed in ons interieur past. Er zijn foto's beschikbaar.

Split airco vacumeren

Ik heb mijn split-airco verplaatst, deze dient nu opnieuw gevacumeerd te worden. Koelmiddel zit (weer) in de buitenunit, en alles is weer aangesloten. Wie kan mij hiermee helpen?

in onze badkamer ontbreekt nu een ...

in onze badkamer ontbreekt nu een afzuiging. Hierdoor is er veel vocht. Wij denken aan het aanbrengen van een elektr afzuiger, welke naar buiten moet worden afgevoerd

Montage van voorgeïsoleerde luchtkanalen ...

Montage van voorgeïsoleerde luchtkanalen van fenolschuim met totaal oppervlakte van 167m². Deze kanalen zijn een renovatie project voor een gebouw die net verhuurd is maar met ingang van 1 september gereed moet zijn. Een opdracht is pas 27-07-2006 binnengekomen. Installateurs gezocht.