Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor slangen van de vloerverwarming doorspoelen:

Slangen van de vloerverwarming doorspoelen

In ons huis hebben wij een vloerverwarming van 3 groepen ( Albrand Boxer FL ) met zwarte slangen/buizen. Nu wordt 1 groep nagenoeg niet meer warm, we vermoeden dat deze dichtgeslibt is. Graag ontvang ik van u een vrijblijvende offerte voor het onderstaande: Het spoelen & reinigen van alle 3 de groepen; Het opnieuw vullen & ontluchten van de verwarming; Afstellen van de Albrand Boxer verdeler.
Onze klant uit Waalwijk (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor slangen van de vloerverwarming doorspoelen uit heel Nederland:

Plavuizenvloer inclusief vloerverwarming vervangen

Bestaande afwerkvloer met verwarming verwijderen, opbouw huidige vloer: bgg circa 65 m2, incl. gang en toilet. Op draagvloer ligt plastic, templexplaat, bewapeningsijzer 8 mm, slang 22 mm bewapeningsijzer 6 mm. Dit allemaal verwijderen en afvoeren. Nieuw: afwerkvloer op draagvloer, isolatieplaten, met slangen, afwerkvloer, egaline of vlinderen.

Vervangen verdeler 1 groeps vloerverwarming

De verdeler in de kelder (niet kruipruimte) is verrot en moet vervangen worden. Het betreft nu een 1 groeps. Moet denk ik minstens een 3-groeps worden. De pomp is denk ik goed maar ik weet niet hoe goed dit her te gebruiken is. Werkzaamheden zijn dus: afkoppelen slangen, vervangen verdeler (legen en vullen verwarming), terug koppelen slangen, testen en ontluchten. Verdeler en materiaal door u te leveren.

Vloerverwarming verdeler vervangen

De verdeler van de vloerverwarming moet vervangen worden. Er zitten 6 slangen en het is natte vloerverwarming. Graag ontvang ik een offerte.

Vloerverwarming slangen leggen en verdelers plaatsen 450 m2

Ik heb een nieuwbouw project en wil over 3 verdiepingen in totaal 450 m2 vloerverwarming aan laten leggen. Het gaat om het leggen en leveren van de slangen en de verdelers. Ondergrond is beton waar later een cementdekvloer op moet komen

Siergrindvloer keuken verwijderen, vloerverwarming aanleggen in keuken en woonkamer

We willen de huidige siergrind vloer in onze keuken (ca 17 m2) laten verwijderen ivm aanleg vloerverwarming (nu nog niet aanwezig) en aanleggen nieuwe vloer met tegels. Tegels kunnen wij eventueel zelf regelen. Eventueel, als de prijs interessant is, verwijderen van tegels in woonkamer en halletje (2 lagen tegels), oppervlakte ca 48 m2). Hier willen we nieuwe vloerverwarming (hoofdverwarming) laten plaatsen ter vervanging oude vloerverwarming. Dit is inclusief aansluiten van slangen etc. Graag ook naar de ideale opstelling kijken. De vloerverwarming infrezen. Er ligt nu vloerverwarming, deze is defect en dient als brijverwarming. Er ligt deels plavuizen in de woonkamer en deels siergrind in de keuken. Dit heeft een speciale hoogte, de nieuwe vloer moet op dezelfde hoogte komen ivm de dorpels etc. Wellicht is het handig als iemand even komt kijken.

Verdeler van de vloerverwarming vervangen

De verdeler van de vloerverwarming moet voor het volgende stook seizoen vervangen worden. De huidige heeft een klein lekje waardoor er roest vorming is ontstaan. De klus houd dus in de huidige unit (2x5 slangen) (incl. pomp) verwijderen en een nieuwe verdeler hangen, slangen aansluiten en testen.

Begane grond betegelen

Betegelen van hal, toilet, woonkamer, keuken en bijkeuken. Het geheel vrij van dorpels. Totale oppervlakte 80 m2. Het betreft een zandcement dekvloer waarvan het (gelijmde) parket is verwijderd en waarin vervolgens slangen t.b.v. vloerverwarming zijn gefreesd (hoofdverwarming, hartmaat 11 cm). De freessleuven zijn niet opgevuld/afgesmeerd. De tegels zijn keramisch in de maat 120 x 60 cm en moeten in blokpatroon worden gelegd met een minimale voegbreedte. Zowel bij de voordeur (hal) als achterdeur (bijkeuken) bevindt zich een krupluik dat moet worden uitgespaard.

Piano Centric paneelradiator leveren en plaatsen

Offerte aanvraag voor plaatsen radiator in de hal (2 bij 3 meter). Werkzaamheden: • Het uitschakelen van de cv-ketel en de vloerverwarming (zie foto) • Het zover als noodzakelijk drukloos maken van de cv-installatie • Het boren van 2 gaten in de hal door de vloer waar radiator geplaatst wordt en 2 gaten bij de vloerverwarmingsunit door de vloer (zie foto) • Het leveren en installeren van CV 16-2 slang door de vloer vanaf de hal naar de vloerverwarming verdeler. Kruipluik is in de hal, bij het raam.(zie foto) • Het leveren en installeren van een Piano Centric paneelradiator vlak type 21S l=900mm h=600mm RAL9016 1073 Watt incl. in de hal, onder het raam. • Het aansluiten van de geïnstalleerde CV slangen op de radiator • De radiator voorzien van een thermostaatknop. • Het vullen ontluchten en in bedrijf stellen van de installatie.

Beoordelen vloerverwarming en zo nodig spoelen met hoge druk

Er zijn 2 groepen van elk 6 blauwe slangen van het merk WTH. In het voorste deel van het appartement staan de kranen wel open strook is zichtbaar en de kranen voelen warm aan), er is warmteafgifte maar de vloer blijft koud. In het achterste deel lijkt alles naar behoren te functioneren, maar afhankelijk van de kosten zouden deze slangen ook gespoeld kunnen worden. We zitten nu in een frisse straks in een koude woonkamer. dus enige urgentie is wel geboden.

Beoordelen vloerverwarming en zo nodig spoelen met hoge druk

Na verbouwing badkamer stroomt vloerverwarming in de badkamer onvoldoende door. 'Oude' slangen zijn na loshalen uit afdekvloer in andere vorm teruggelegd. Bij terugleggen slangen zijn geen knikken o.i.d. geconstateerd. Slangen zijn niet los geweest, omdat deze nog via andere ruimtes naar de verdeler toelopen. Betreft doorzichtige slangen. Nu blijkt na de eerste dagen stoken dat de vloer niet echt warm wordt. Na loshalen slangen bij de verdeler is hierop de tuinslang aangesloten. De leiding loopt wel door, maar geeft erg weinig water. Mogelijk is toch iets van vuil losgekomen en opgehoopt, of toch intern de slang iets beschadigd. Voordat ik 'grote' maatregelen ga treffen, wil ik zekerheid dat er niets meer aan de huidige situatie te doen is.

Partners

Partners van Casius