Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor slangen van de vloerverwarming doorspoelen:

Slangen van de vloerverwarming doorspoelen

In ons huis hebben wij een vloerverwarming van 3 groepen ( Albrand Boxer FL ) met zwarte slangen/buizen. Nu wordt 1 groep nagenoeg niet meer warm, we vermoeden dat deze dichtgeslibt is. Graag ontvang ik van u een vrijblijvende offerte voor het onderstaande: Het spoelen & reinigen van alle 3 de groepen; Het opnieuw vullen & ontluchten van de verwarming; Afstellen van de Albrand Boxer verdeler.
Onze klant uit Waalwijk (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor slangen van de vloerverwarming doorspoelen uit heel Nederland:

Vloerverwarming realiseren

We wensen vloerverwarming. We hebben al radiatoren, dus de slangen hoeven niet zo dicht op elkaar gelegd worden. Gaat om 65 m2 ongeveer.

Serre overkapping plaatsen

Wij willen een geïsoleerde serre overkapping zetten van 9 bij 4 meter diep. In totaal dus 36 m2. We willen deze serre dat bij de woning betrekken. Fundering moet dus geïsoleerd zijn. Is het mogelijk om in de bovenste laag al slangen voor de vloerverwarming te leggen? Ik hoor het graag.

Vloerverwarming spoelen

Omdat de voerverwarming niet meer overal even warm wordt moeten de slangen doorgespoeld worden tegen alg. Dat is 8 jaar geleden het laatst gebeurd. De vloerverwarming is uit het jaar 2000. De vloerverwarming is op de begane grond etage en is een onderdeel van de cv installatie in een huis van 4 etages. Graag ontvang ik offertes van bedrijven die hier veel ervaring mee hebben.

Vloerverwarming plaatsen

Er moet vloerverwarming geplaatst worden. We hebben in onze nieuwe woning geen dekvloer laten storten zodat er niet gefreesd hoeft te worden. Het is de begane grond met gang, woonkamer, keuken en toilet. Ik zou graag willen weten wat het kost met en zonder het storten van een dekvloer. Het gaat om vol verwarming dus met 10 cm afstand tussen de slangen. De oppervlakte is 55 m2.

Slangen van de vloerverwarming doorspoelen

Een klein stukje van mijn vloerverwarming wordt niet (meer) warm. Denk dat hij doorgespoeld moet worden. Wil graag weten wat ik hiervoor kwijt ben (alles bij elkaar graag, dus geen onverwachte kosten).

Slangen van de vloerverwarming doorspoelen

Ik zoek een partij die mijn vloerverwarming kan doorspoelen. De vloerverwarming is als bij-verwarming aangelegd en bestaat uit een verdeelunit met 4 groepen. 3 groepen functioneren prima, de 4e word nauwelijks warm.

Slangen van de vloerverwarming laten doorspoelen

Mijn pomp van de vloerverwarming wordt erg warm dus de cv monteur komt langs om te kijken of de pomp stuk is, is 2 jaar terug vervangen. Gezien de verwarming er al een jaar of 15 ligt, gaf hij ook aan dat misschien de vloerverwarming moet worden doorgespoeld.

Slangen van de vloerverwarming doorblazen

De vloerverwarming doet het niet op alle plekken even goed. Ik zou graag willen dat iemand kijkt of er wat ontstopt is. De vloer ligt er al 25 jaar in. Ik wil de slangen doorspoelen.

Slangen van de vloerverwarming doorspoelen

Vloerverwarming bestaat uit 5 groepen en het gaat om zwarte slangen. Alles boven de grond wordt wel warm maar in de vloer niet.

Spoelen vloerverwarming

We willen graag de vloerverwarming laten reinigen, naspoelen, sealen en conditioneren van 5 groepen vloerverwarming. Het zijn witte slangen en de vloerverwarming is 25 jaar oud en doet het prima, alleen een klein stukje voor in de kamer wordt niet warm.

Partners

Partners van Casius