Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Waalwijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Waalwijk heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Waalwijk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Waalwijk of directe omgeving.

293 klanten uit Waalwijk bevelen een bij Casius in Waalwijk aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Waalwijk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen en aanschaffen, warmtepomp plaatsen, zonnepanelen aanleggen, 2 oude cv-ketels vervangen door een warmtepomp, water-water warmtepomp realiseren, cv-ketel vervangen door een grondwaterpomp, water-water warmtepomp advies en installatie, nieuwe boiler, gashaard of cv, warmtepomp plaatsen, het infrezen van een vloerverwarming, cv ketel vervangen, natbouw vloerverwarming realiseren, lucht lucht warmtepomp en airco plaatsen, warmtepomp installeren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Waalwijk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Waalwijk:

Onderhoud afvoerloze gaskachel SMEG

Ik zoek een erkende vakman, die onderhoud aan mijn afvoerloze gaskachel van SMEG kan uitvoeren. Het is een kachel met katalysator.

Afvoerleiding aanleggen

Wij hebben in de keuken een gezamenlijke afvoerleiding met de buren. Deze leiding is gebroken en nu willen de buren een eigen leiding aanleggen, zodat er bij ons ook een eigen leiding moet komen van de keuken naar het toilet met zo weinig mogelijk hak- en breekwerk. (Tegelvloer.)

Slangen van de vloerverwarming doorspoelen

In ons huis hebben wij een vloerverwarming van 3 groepen ( Albrand Boxer FL ) met zwarte slangen/buizen. Nu wordt 1 groep nagenoeg niet meer warm, we vermoeden dat deze dichtgeslibt is. Graag ontvang ik van u een vrijblijvende offerte voor het onderstaande: Het spoelen & reinigen van alle 3 de groepen; Het opnieuw vullen & ontluchten van de verwarming; Afstellen van de Albrand Boxer verdeler.

Warmtepomp installeren

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Ik ga een nieuw huis met een zwembad bouwen. En wil graag weten wat voor mij de beste manier is om mijn huis te koelen in de zomer en te verwarmen in de winter en mijn zwembad te verwarmen. Moet ik dan een losse warmte pomp voor het zwembad hebben omdat deze vaak met lucht werken en dicht bij het zwembad staan. Of kan ik dan beter 1 grote warmtepomp gebruiken om zowel mijn huis als airco te bedienen ? En is niet actief koelen wel voldoende met de steeds hoger oplopende temperaturen gezien de laatste zomer?

Radiatoren aansluiten

Ik wil 2x radiatoren aansluiten op de bestaande cv leiding. Radiatoren hangen reeds. 1x radiator in huiskamer, kan doorgetrokken worden van de cv leiding van de eerste etage verdiepingsvloer is van hout. 1x radiator in badkamer kan de leiding van de bijkeuken worden door getrokken badkamer is op de begane grond. De cv ketel hangt op begane grond.

Warmtepomp installeren

Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers. Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Verwarmen van een ruimte of gebouw. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Ik heb reeds zonnecollectoren op het dak liggen maar heb een over capaciteit van circa 2000 KWh per jaar. Vandaar mijn overweging mijn gas gestookte CV te vervangen.

Keukenkraan en badkamermeubel monteren

Ik wil een keukenkraan en een badkamermeubel met kraan laten monteren.

Water - Water warmtepomp

Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Nieuwbouw Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Verwarmen van een ruimte of gebouw, sanitair water verwarmen Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Verwarmingssysteem moet worden geinstalleerd in een nieuw te bouwen woning met een inhoud vaan 550m3

Tussenmeters plaatsen voor gas, water en elektra

Wij hebben een kapsalon naast ons huis. Nu zou ik graag willen weten of het mogelijk is een tussenmeter te plaatsen voor water elektra en gas. Zodat we uit kunnen splitsen wat er in de kapsalon wordt verbruikt en wat er gebruikt wordt in het woonhuis. Ik ben nu al 5 jaar bezig met het regelen van deze kosten maar elk jaar moet ik bijbetalen op de eindafrekening en ik wil hier vanaf. Ik wil graag overzicht krijgen waar het meeste verbruikt word. Zodat we deze kosten kunnen gaan splitsen in het woon en het werk gedeelte.

Doucheset vervangen

Graag willen we een offerte opvragen voor het bevestigen van een nieuwe kraan en nieuwe doucheset (geen regendouche) in de douche. De doucheset heeft 1 bevestigingspunt in de muur. Deze kan van de vorige gebruikt worden.

Airco plaatsen in kamer met schuin dak

Ik wil een airco in een kamer van 6 bij 6 meter met een schuin dak aan beide kanten. Op de eerste verdieping van de woning. Er is de mogelijkheid om de buitenunit aan de gevel te bevestigen. Kunt u aangeven wat de beste airco voor deze ruimte is en wat het gaat kosten?

GAMMA keukenkraan monteren

Ik heb vandaag een nieuwe keukenkraan gekocht bij de Gamma. Graag laat ik deze door de vakman monteren.

Grohe Red Duo keukenkraan monteren

Ik wil graag een Grohe red (boiler met kraan) geplaatst hebben in mijn keuken. De keuken heeft geen onderkasten, dus ruimte genoeg.

Gemetselde ombouw van een haard verwijderen en kachel aansluiten

Ik wil de gemetselde ombouw van de schouw in mijn woonkamer graag laten verwijderen. Ik weet niet of die onderdeel uitmaakt van de dagende constructie van de schoorsteen en wil dat laten beoordelen. Het is de bedoeling dat we er een allesbrander gaan plaatsen. Er moet worden onderzocht hoe het rookkanaal loopt en hoe de kachel daarop kan worden aangesloten. Ik ontvang graag advies en uw offerte.

Gasaansluiting aansluiten

In onze nieuwbouwwoning wordt door Heijmans een gasleiding gelegd in verband met een te plaatsen gesloten gashaard. De leiding dient in de meterkast aangesloten te worden door een erkend bedrijf. De klus is in Waalwijk in februari/ maart 2017. Wat bedragen de kosten hiervoor?

Ventilator in de badkamer installeren

Ik wil een ventilator aansluiten. Met het renoveren van de badkamer heeft de aannemer een gewone ventilator geplaatst en nu wil ik een elektrische ventilator aangesloten hebben. De aansluiting van de stroom loopt via de zolder.

Buitenkraantje aan laten leggen

Wat zou het ongeveer bij u kosten als ik een buitenkraantje aan laat leggen? Het is vanuit het keukenblok slechts een klein stukje naar buiten en een kraantje heb ik eventueel zelf. Ik hoor graag van u.

Kanalen van heteluchtverwarming reinigen

De kanalen van de heteluchtverwarming reinigen.

Combiketel vervangen

Ik ontvang graag een prijsopgave voor het leveren en plaatsen van een nieuwe combiketel. Er hangt nu een Remeha. Het betreft een rijtjeswoning.

Openhaard laten verbouwen

We hebben een gashaard met nog een gietijzeren rek. Ik wil deze aanpassen en moderniseren met bijvoorbeeld witte steentjes op een vlakke ondergrond. Ik wil het gewoon strak. Handig misschien ook met afstandsbediening.

Uitstroommechanisme inbouw stortbak monteren

Uitstroommechanisme voor inbouw stortbak monteren. Mechanisme van het merk Wisa heb ik al gekocht, maar ik kom er niet zelf uit.

Afvoeren plaatsen

Ik wil van een slaapkamer een badkamer maken, deze ligt boven de toilet en er zou een toilet afvoer en douche afvoer naar beneden gebracht moeten worden en aangesloten op de riolering via de toilet, tegelijk zou in de toilet ruimte beneden een hangend toilet geplaatst moeten worden. Het sanitair en de tegels gaan wij later zelf aanbrengen.

Vloerverwarming op 2 verdiepingen aanleggen

Het betreft het aanleggen van vloerverwarming op de begane grond en de 1e verdieping in een nieuwbouwwoning. Alle kamers behalve de badkamer. Zie bijgevoegde tekening voor afmetingen van de ruimtes. Het huis wordt opgeleverd met verwarmingsplaten/radiatoren dus die moeten gedemonteerd worden. Graag apart in de prijsopgave vermelden. Uitvoeradres is nog onbekend, de straatnaam etc is nog niet vrijgegeven door gemeente Waalwijk/Sprang-Capelle.

Kleine houtkachel in tuinhuis plaatsen

De houtkachel dient te worden geplaatst in een geïsoleerd houten tuinhuis tegen de achterwand. De afvoer is nog niet aanwezig maar kan door de achterwand heen worden geboord waar een vrije ruimte is van ongeveer 1 meter breed. Er is voldoende plaats en de ruimte is vrij om te werken.

Airco in de woonkamer hangen

Ik wil een airco laten ophangen in mijn woonkamer. De airco heb ik al gekocht inclusief ventilatorbak! Er dient een gat in de muur te worden geboord voor de ventilatorbak, want de ventilatorbak komt buiten aan de muur te hangen.