Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor warmtepomp bij boerderij en badhuis installeren:

Warmtepomp bij boerderij en badhuis installeren

Welke installatie hebt u momenteel? Verwarming op gas. De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in een bestaand gebouw. Voor welke toepassing(en) wenst u de warmtepomp te gebruiken? Verwarmen en/of koelen van een gebouw, verwarming van water (sanitair), verwarming van een zwembad, aansluiting bestaande vloerverwarming. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Verbouwde boerderij met losstaand badhuis met semi-inpandig zwembad. Ik wil daar een warmtepomp bij installeren. Ik heb ook al zonnepanelen. Ik wil van 3 ketels terug naar 1 ketel.
Onze klant uit Volkel (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor warmtepomp bij boerderij en badhuis installeren uit heel Nederland:

Warmte pomp plaatsen

Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Verwarmen van een ruimte of gebouw, koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw Het betreft een boerderij nabij Sneek. Deze is volledig gerenoveerd, en goed geïsoleerd. Er zijn 3 douches in de boerderij en er is nog niet gekozen voor verwarming. In eerste instantie hebben we gedacht aan een pellet ketel, maar een warmte pomp is wellicht uiteindelijk beter.

Vervangen CV-ketel door warmtepomp

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het betreft een bestaande verbouwde boerderij waar ik de ruimtes met vloerverwarming 6 ruimtes, (wc/badkamer 2 x beide circa 9 m2, keuken circa 20 m2, serre circa 20 m2, hal 12 m2, berging ca. 12 m2) wil omzetten naar lucht water verwarming. De radiatoren wil ik vervangen in elektrische radiatoren en/of stralingspanelen. Warm water door een elektrische boiler of voorraad-vat via de lucht-water-warmtepomp. Huis is geïsoleerd Rc 2,5 ook de vloeren.

Warmtepomp plaatsen

Het verwarmen van een boerderij die nu nog door middel van aardgas en hout verwarmd wordt. Plaatsen van een warmtepomp. Een gedeelte met vloerverwarming en een gedeelte met radiatoren.

Aanleggen warmtepomp installatie

We willen de Lucht-luchtwarmtepomp gebruiken om de gehele woning, het sanitair water en het zwembad verwarmen. Het betreft een grote verbouwde boerderij waar het gasverbruik 4000/ 5000 m3 per jaar is. De vloerverwarming is de hoofdverwarming, radiatoren zijn bij verwarming. Ik wil graag een offerte voor beide prijzen, zowel een hybride systeem alsmede een volledig electrisch systeem.

Warmtepomp installeren

Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw, sanitair water verwarmen Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Halfvrijstaande boerderij met grote garage met daarboven een appartement verwarmen en douchen in de boerderij en het appartement. Eerste gebouw is 250 vierkante meter en het appartement is 50 vierkante meter.

Water warmtepomp aanleggen

Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Renovatieproject Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw, sanitair water verwarmen. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Een boerderij van 2000 m3 dat opgesplitst gaat worden in twee woningen. Woning 1 circa 1200 m3 en woning 2 van mijn broer van circa 800 m3 deze willen we opwarmen/koelen met een water water warmtepomp in combinatie met zonnepanelen. Dak achterzijde op het zuiden. De gehele boerderij gaat gerestaureerd worden dus de vloeropbouw kan nog bepaald worden. De putten willen we graag samen combineren. De installatie zal apart moeten. Graag laten we ons adviseren en zien we graag een offerte tegemoet. Zelf heb ik het bedrijf V&S authentiek bouwen. De bouw werkzaamheden gaan we dus ook zelf uitvoeren en zijn niet nieuw voor ons. De installatie is wel nieuw voor ons.

Lucht en water warmtepomp installeren

Wij willen in onze boerderij die we aan het renoveren zijn vloerverwarming plaatsen aangesloten op een warmtepomp. De boerderij is gebouwd in 1920 en wordt in juni voorzien van spouwmuurisolatie. De woning heeft een inhoud van 1000 kub. Graag maken wij een afspraak om advies en mogelijkheden te bespreken.

Pomp voor grondwarmte installeren

Welke installatie hebt u momenteel? Andere of nog geen installatie De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in: Een bestaand gebouw Voor welke toepassing(en) wenst u de warmtepomp te gebruiken? Andere doeleinden Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Ik heb een oude boerderij die verwarmd wordt via convector putten en radiatoren. Ik wil hiervoor in de plaats een ander systeem krijgen. De boerderij is ongeveer 200 m2.