Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Vlijmen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Vlijmen heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Vlijmen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Vlijmen of directe omgeving.

199 klanten uit Vlijmen bevelen een bij Casius in Vlijmen aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Vlijmen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepomp voor sportcomplex, warmtepomp met zonnepanelen voor nieuwbouwwoning, de aanleg en aansluiting van een grondwater-warmtepomp, warmtepomp plaatsen, warmtepomp laten plaatsen, warmtepomp plaatsen, leidingen omleggen en plaatsen badkamer, warmtepomp of zonneboiler, warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp installeren, warmtepomp installeren, leveren en installeren warmtepomp met verticale bron ter verwarming, roomdivider (gashaard) realiseren in een aanbouw, een warmtepompboiler leveren en plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Vlijmen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Vlijmen:

keuren gasleidingen foodtruck

Ik zoek een leidingsexpert die mijn foodtruck kan keuren op het gebied van gasleidingen. Het gaat dus om het afpersen nakijken van de gas installatie.

Wasmachine aansluiting verplaatsen

Het gaat om een wasmachine aansluiting verplaatsen naar zolder. Daar zit de cv ketel. Graag wil ik hier mijn wasmachine met afvoer op aan laten sluiten. Ik krijg 1 april as de sleutel en de planning is om 15 april as te verhuizen. Graag ontvang ik hiervoor een offerte. Vriendelijke groet.

Warmtepomp installeren in een woonboerderij

Warmtepomp installeren in een woonboerderij. Een boerderij uit 1843, grondig gerenoveerd (dak, wanden, meer dan 1/3 vloeroppervlakte geïsoleerd, overal dubbel glas).

Warmtepomp installeren

Het betreft een 2 onder 1 kap woning. het gaat om de installatie van een hybride warmtepomp (regelbare opbrengst) als uitbreiding op bestaande CV installatie. De woonoppervlak is ongeveer 210 m2, bouwjaar 1999. De huidige installatie wordt incidenteel ook gebruikt voor opwarming van zwembad, niet me te nemen in berekening. Inschatting grootte warmtepomp 8-10kW. Indien mogelijk graag optioneel aanbieden zonnepanelen ter compensatie van extra stroomverbruik.

Lucht/lucht warmtepomp installeren

Het systeem moet de woning kunnen koelen en verwarmen. De bestaande HR-CV ketel mag in de winter eventueel bijspringen als het te koud wordt. De CV is wellicht toch nog nodig voor het tapwater? Totaal gas jaarverbruik is laag ongeveer 800 m3/jr, waarvan ongeveer 400 m3 voor tapwater en 400 m3 voor woningverwarming. Huidige maximaal radiator temperatuur staat ingesteld op 56 gr. C en dat is meer dan voldoende om de woning te verwarmen. Alleen op strenge winterdagen moet deze temperatuur iets omhoog. Netto stroomverbruik is 0 tot -100 kWh door zonnepanelen. Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? : gebouw in gebruik / afgewerkte kamers Voor welke doeleinden wil je de LUCHT - LUCHT warmtepomp gebruiken? : verwarmen, koelen (airco) Hoeveel ruimtes moeten er verwarmd / gekoeld worden? : 2 tot 5 ruimtes Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? : koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw

Warmtepomp installeren

Het gaat om de aanschaf voor een warmtepomp van het zwembad van ongeveer 40 m3 (8 x 4 meter), met een installatie waarvoor zonnecollectoren via zwarte matten op het dak liggen. Deze willen we vervangen voor een warmtepomp. De installatie staat in een kleine berging met platte dak waar de aan/afvoer buizen van de matten (zonnecollector) ook op uit komen. We verwachten het zwembad te verwarmen tussen mei-sept.

Sleuven in beton slijpen

We moeten een afvoer in de betonvloer vrezen over een lengte van 3 meter, rechte lijn, en een stuk om de meterkast van maximaal 2 meter, er moet een afvoer in van 50 mm. Op de beton vloer ligt een tegel cq plavuizen vloer.

Sleuven frezen voor de vloerverwarming

Ik wil in 7 ruimtes op de begane grond sleuven laten frezen voor de vloerverwarming. De oppervlakte is ongeveer 130 m2. Alle ruimtes zijn vrij toegankelijk. Indien mogelijk ontvang ik een prijs opgave met én zonder de aanleg van de vloerverwarming.

Douchemengkraan vervangen

Ik wil een douchemengkraan laten vervangen. De oude is defect. We hebben de kraan al aangeschaft.

Gaskookplaat installeren en inbouwen

Het betreft het installeren van een nieuwe gaskookplaat. De oude plaat dient te worden verwijderd en de inbouwruimte dient iets vergroot te worden in het houten aanrechtblad.

Toilet blijft maar doorlopen

Ons toilet met Plieger reservoir blijft doorlopen. Wellicht is er een probleem met de vlotter, membraan of kalk. Wie kan dit voor ons oplossen?

Leidingen verleggen voor nieuwe keuken

Nieuwe keuken besteld en hiervoor moeten een aantal stopcontacten verlegd/verplaatst en een tweetal nieuwe geplaatst worden, water en afvoer moet 30 cm verplaatst worden.

Complete EPC-norm installatie in nieuwbouw woning

Complete EPC-norm installatie in nieuwbouw woning. Graag zou ik van u een offerte ontvangen voor het plaatsen van de installaties zoals beschreven in bijlage voor nieuw te bouwen huis. Betreft het complete pakket. Vrijstaande woning. Sleuven etc dienen door jullie gemaakt te worden. Uitgebreid rapport bijgevoegd voor verschillende installaties. Betreft ook het leveren van alle materialen.

Radiator bijplaatsen

In de bijkeuken dient een radiator (40x75 cm, 2-plaats met ribben) te worden geplaatst (dient ook aangeleverd te worden). Normale kraan. Aftappunt (leidingen) zit aan de andere zijde van de muur op minder dan 0,5 meter (totale leidingweg max.0,75 meter met 2 bochten).

Ophangen elektrische sfeerhaard in woonkamer

Eenvoudige sfeerhaard moet goed stevig opgehangen worden, waterpas. De aansluiting van de stekkerdraad naar het stopcontact graag wegwerken.

toilet ontstoppen

smerig

Ontstoppen toilet

smerig

airco plaatsen

Airco ac-5412 tristar, betreft een splitairco plaatsen. Ik zoek iemand die het op korte termijn kan ophangen.

badkamer vernieuwen muurtje slopen ...

badkamer vernieuwen muurtje slopen ligbad en toilet plaatsen en instaleren badwand plaatsen wasmachine verplaatsen en instaleren

in de woonkamer een split level airco ...

in de woonkamer een split level airco met buiten unit plaatsen.

In de keuken: Gasleiding i.p.v. ...

In de keuken: Gasleiding i.p.v. halverwege de muur, onderuit diezelfde muur laten komen (leiding komt uit meterkast). Afvoer en aansluiting voor spoelbak 30 cm verleggen en een nieuwe aanlsuiting voor vaatwasser maken (zit naast spoelbak). Een verwarmingsleiding afsluiten en weghalen. In de badkamer: Afvoer voor douche in orde maken (op de zelfde plaats zit nu een bad). Leiding en aansluiting van wasbak in orde maken (op die plaats loopt nu alleen een koudwaterleiding). Aansluiting voor wasmachine maken