Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor warmtepomp installeren bij een vrijstaande woning:

Warmtepomp installeren bij een vrijstaande woning

Ik wil graag een warmtepomp laten installeren die het beste past bij onze situatie. Wij wonen in een vrijstaande woning van ongeveer 750 m³ in een bosachtige omgeving, op een perceel van 1750 m². Onze woning is een bungalow waar in het verleden een schuin pannendak op is gezet. De warmtepompinstallatie maakt deel uit van een groot verbouwproject. De uitvoering moet in samenspraak voor logische stappen in het gehele proces. (Lage temperatuur vloerverwarming is bijvoorbeeld nog niet geïnstalleerd, dus wat is dan logisch). We willen een afspraak maken met een ervaren bedrijf en bespreken dan de mogelijkheden en planning. We ontvangen graag uw gedetailleerde offerte.
Onze klant uit Vessem (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor warmtepomp installeren bij een vrijstaande woning uit heel Nederland:

Warmtepomp installeren

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: We hebben vloerverwarming en zonnepanelen. Het is de bedoeling ons gasverbruik te verlagen. Nog onbekend of we een binnen- of buitenpomp zullen nemen. Hangt van de geluidsoverlast af.

Warmtepomp installeren.

Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers. Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Verwarmen van een ruimte of gebouw. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Vrijstaande bungalow ( 4slpk. ) , beneden vloerverwarming boven rad. ,het geheel is goed geïsoleerd. Gaarne antwoord via mail.

Grond - Water warmtepomp

Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Renovatieproject Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Verwarmen van een ruimte of gebouw, koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw, sanitair water verwarmen Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Voor ons nieuwe huis zijn wij aan het overwegen of wij een warmtepomp willen installeren om zo van het gas af te kunnen. Wij bekijken ook de optie voor het verwarmen van het gehele huis dmv vloerverwarming op alle etages en de radiatoren te verwijderen. De woning heeft een woonoppervlakte van 159m2. Foto's zijn te bekijken op Funda: Fuik 13, Monnickendam. De offertes en eventuele vragen ontvang ik graag via de e-mail en niet telefonisch.

Installeren warmtepomp

Het betreft een renovatieproject. Ik wil namelijk een warmtepomp laten installeren. De cv ketel dient dus vervangen te worden.

Lucht - waterwarmtepomp installeren

Demontage van de bestaande CV op zolder. Aansluiten van de verwarmingsunit op zolder op de bestaande plek van CV en op de aanwezige aansluiting van de CV-leidingen. Het betreft jaren '70 woning (140 m2). We willen voor volledig gasvrij stoken gaan, vandaar de interesse in een Lucht - Water warmtepomp eventueel in combinatie met zonnepanelen.

Lucht - Water warmtepomp installeren

Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers. Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Verwarmen van een ruimte of gebouw, koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw, sanitair water verwarmen. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het is de bedoeling de gastank te laten vervallen en all-electric te verwarmen. De huidige installatie bestaat uit vloerverwarming en boven enkele radiatoren. Wij stoken meestal tot maximaal 19 graden in huis. Het vloeroppervlak is 140 m2 en heeft 380 m3 inhoud.

Lucht/water warmtepomp installeren

Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers. Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw, sanitair water verwarmen. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Onze Intergas-HR107 is van 1999 maar werkt tot heden nog goed. Op enig moment moet deze toch vervangen worden en op dat moment moeten je plannen klaar zijn. Wij wonen in een 3 kamer hoek-maisonnette met een woon- en een slaapverdieping. Onder onze maisonnette is een winkelruimte. In de woonkamer (60 m2) hangen aan de voorzijde twee dubbelplaats radiatoren van 30 cm hoog en van 140 cm en 240 cm lang. Aan de keukenzijde hangt nog een dubbelplaats radiator van 50 cm hoog en 100 cm lang. Verder zijn er in de vloer slangen aangebracht t.b.v. de aan/afvoer naar de radiatoren. Deze slangen zijn v.w.b. lengte zwaar overbemeten wat als effect heeft dat de gehele vloer redelijk warm is. Dit is ook zo in de hal en toilet. In de hal hangt ook nog een enkelplaats radiator van 50 cm hoog en 110 cm lang voor de verwarming van hal/trap/overloop. Boven wordt alleen in de geheel inpandige badkamer verwarmd door een 29-pijps designradiator van 60 cm breed en 120 cm hoog. Op de twee slaapkamers wordt niet gestookt en in de vrieskoude delen van het jaar blijft de temperatuur dan nog 15+ C. Het jaarverbruik van elektriciteit is net boven de 4.000 Kwh en het jaarlijkse gasverbruik was, gemiddeld over de laatste 5 jaren, 1.250 m3. Wij wonen met twee volwassenen in ons huis. Gezien het feit dat wij niet over een tuin op straatniveau beschikken lijkt het voor de hand te liggen dat onze keuze een (split) lucht-water warmtepomp zal zijn. Ook zijn er systemen op basis van het airconditioning principe. Graag willen wij informatie over de mogelijkheden die in onze situatie het best passende is.

Lucht/water warmtepomp installeren

* Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers; * Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Verwarmen van een ruimte of gebouw, sanitair water verwarmen. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Ik zit na te denken over een warmte pomp. Het gaat om een lucht/water pomp. Ik heb gedeeltelijk vloerverwarming en de rest radiatoren. Is het mogelijk om een warmtepomp te plaatsen en wat kost dit allemaal. De woning is goed geïsoleerd. Het gaat om een nieuwbouw houtskeletwoning.

Warmtepomp installeren op een woonark.

Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Nieuwbouw. Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw, sanitair water verwarmen. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Gaat over een woonark van 17,5 m x 4,6 m met plat dak. Die is nog niet gebouwd. Er komt vloerverwarmimg in zand cementvloer. Graag een offerte voor warmtepomp met zonnecollector. Ook graag weten wat de prijs zou zijn om van een hybride naar een all electric warmtepomp te gaan.

Warmtepompboiler installeren

Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers. Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Verwarmen van een ruimte of gebouw. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Een nieuwe HR-ketel en eventueel een zonneboiler willen wij de komende maanden in ons huis laten installeren.Het moet een CW 6 worden. De oude cv staat op de bovenste verdieping met aansluiting water en afvoer. . Installatie moet inclusief nieuwe dakdoorvoer etc. zijn.

Partners

Partners van Casius