Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor warmtepomp installeren bij een vrijstaande woning:

Warmtepomp installeren bij een vrijstaande woning

Ik wil graag een warmtepomp laten installeren die het beste past bij onze situatie. Wij wonen in een vrijstaande woning van ongeveer 750 m³ in een bosachtige omgeving, op een perceel van 1750 m². Onze woning is een bungalow waar in het verleden een schuin pannendak op is gezet. De warmtepompinstallatie maakt deel uit van een groot verbouwproject. De uitvoering moet in samenspraak voor logische stappen in het gehele proces. (Lage temperatuur vloerverwarming is bijvoorbeeld nog niet geïnstalleerd, dus wat is dan logisch). We willen een afspraak maken met een ervaren bedrijf en bespreken dan de mogelijkheden en planning. We ontvangen graag uw gedetailleerde offerte.
Onze klant uit Vessem (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor warmtepomp installeren bij een vrijstaande woning uit heel Nederland:

Warmtepomp installeren

Wij willen in onze vrijstaande bungalow uit bouwjaar 1966 een warmtepomp laten installeren. Het betreft een oppervlakte van 100 m² vloerverwarming zonder radiator. De woning is zeer goed geïsoleerd. Wij ontvangen hiervoor graag uw prijsopgave.

Groepenkast vervangen

Wij willen graag onze groepenkast laten vervangen. We hebben nu nog oude stoppen en het aantal groepen is niet toereikend. Graag zouden wij een offerte ontvangen/afspraak maken om alles te vervangen en aanpassen aan de moderne tijd. In de nabije toekomst willen we de keuken vervangen (> 8 kw inductie, elektrische oven, vaatwasser etc.), een warmtepomp installeren, een zonneboiler plaatsen en zonnepanelen laten plaatsen.

Warmetepomp installatie voor verwarming en sanitair installeren

Systeem - lucht/water (verwarmen en koelen) Benodigd vermogen 4 tot 12-13kW De installatie zal dienen voor de bestaande vloerverwarming, radiatoren, convector in woonkamer (koelen en verwarmen) en het sanitair warmwater. Plaatsing van buitenunit naast de woning. De bestaande vloerverwarming en radiatoren op het systeem aangesluiten. Aanpassen van de collector vloerverwarming dmv plaatsen gemotoriseerde mengkraan Plaatsing buffervat (200-250 liter) voor verwarming en koeling De nodige geïsoleerde verbindingsbuizen, tussen de warmtepomp en de binnenunits Plaatsen ontluchters ed voor correcte aansluiting van de verwarmingscircuits. Plaatsen van de benodigde mengkranen, modulerende circulatieppompen en afsluiters, en isolatie daarvan Plaatsen 400l boiler geschikt voor warmtepomp en expansievat. Klus is in Belgie, 15 km van Maastricht

Vloerverwarming installeren en tegelvloer leggen

Graag wil ik weten wat de kosten ongeveer zijn van: - Vloerverwarming laten installeren op de nu kale betonnen vloer, 89 vierkante meter; - Daarboven vloer, tegels leggen: oude plavuizen/ estriken, 89 vierkante meter. Er ligt nu een betonnen, gladde vloer. Deze is nog niet afgewerkt. Een vloerverwarming die op een warmtepomp werkt. Uitvoering oktober of november.

Installatiepakket voor de nieuwbouwwoning

Wij zijn bezig met de voorbereidingen van een bouwproject van een nieuwbouwwoning in Amsterdam noord. Het gaat om een nieuwbouwwoning van 3/4 verdiepingen circa 200 m2. Voor dit project zijn wij op zoek naar een installatiebedrijf dat voor ons de full package kan installeren; warmtepomp, riolering, (warm)water, HWA, vloerverwarming, ventilatie. Eventueel ook de elektra, als u dat kan doen. Er komt geen gas. Omdat we inmiddels midden in de voorbereidingen zitten merken we dat we nu al de kennis van een installatie bedrijf goed kunnen gebruiken. Bijvoorbeeld voor de juiste afmetingen van de schachten en de doorvoeren/gaten in de vloeren. Om er voor te zorgen dat de doorvoeren ook meteen goed zitten en we niet achteraf weer met leidingen moeten gaan slepen zou ik al deze fase graag met een installateur aan tafel zitten. Meer informatie installaties/tekeningen stuur ik graag naar u toe!

Warmtepomp en zonnecellen installeren

Ik heb 2 klussen: de warmtepomp lucht-water en zonnecellen installeren. Er is vloerverwarming, vloeroppervlakte 130 m2 huis uit 1998, dubbel glas, schuin dak 30 graden, dak met dakpannen, dakkapel 10 m2 15 graden geen dakpannen, ook koelen met warmtepomp.

Nieuwe groepenkast installeren

Omdat we zonnepanelen gaan aanschaffen en we onze netbeheerder Stedin hebben gevraagd onze 1-fase 35 Ampère aansluiting om te zetten naar een 3 fase 25 Ampère aansluiting, moet de groepenkast hierop voorbereid worden. We hebben bijvoorbeeld geen hoofdschakelaar. Het lijkt er ook op dat onze huidige groepenkast niet geschikt is hier voor (ik hoop op een eerlijke analyse) en we dus een geheel nieuwe groepenkast nodig hebben. Ik zou graag een offerte willen ontvangen van erkende elektriciens die op basis van een aantal foto's van onze huidige kast een offerte kan uitbrengen. In de huidige kast zit: Een aansluiting voor het inductiekolen, daarnaast heb ik 9 andere groepen, er zit een beltrafo bij, er moet een hoofdschakelaar komen (die zit er nu niet). Ik wil ook graag totaal 3 aardlekschakelaars. In de toekomst komen er zonnepanelen, mogelijk komt er een elektrische auto in de toekomst, wellicht dat hier al voorbereiding voor nodig is. Ook ben ik aan het kijken of een warmtepomp interessant kan zijn. Op 2 plekken in het huis wil ik waarschijnlijk een infrarood verwarmingen aan laten leggen, hier zal dan ook rekening mee gehouden moeten worden.

Daikin Hybride 8 installeren

Plaatsing van het gehele airco gehele systeem. Drukvat, waterfilter enzovoorts leidingen worden vooraf op 1 meter afstand geplaatst (afvoer enz) Plaatsing buitensysteem op plat dak garage. Plaatsing inclusief nieuw te plaatsen dak doorvoer en boren gaten voor leidingen ( dakbeschot hout, buitenmuur normale muur met spouw) warmtepompsysteem. CV ketel, inclusief warmtepomp. De buitenunit komt op een plat dak. Het gaat om een warmtepomp in de CV ingebouwd.

Luchtverwarming met warmtepomp en airco installeren

Wij wonen in een houtskeletbouw woning waar we nu een 30 jaar oude Brink luchtverwarmer hebben en apart daarvan een ketel voor warm water. Ik wil graag weten wat de totale kosten zijn voor levering en plaatsing van een luchtverwarmer met warmtepomp- en aircosysteem. Ook wil ik graag weten of daar een subsidieregeling op van toepassing is. Er is in mijn woning op de benedenverdieping een granieten vloer met daarin elektrische vloerverwarming. Op de overige verdiepingen zijn er houten vloeren.

Nibe RVS boiler installeren

Ik wil graag weten wat het kost om, achteraf na oplevering van ons nieuwbouwhuis, een boiler van het type Nibe RVS 100L te laten plaatsen op de tweede verdieping. Er wordt al gezorgd voor een loze leiding hiervoor naar de 2de verdieping, zodat aansluiting boiler achteraf mogelijk is. Graag ontvang ik een totaalprijs voor de boiler en de installatiekosten. Het betreft een nog op te leveren nieuwbouwhuis uitgevoerd met een warmtepomp.

Partners

Partners van Casius