Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor warmtepomp installeren bij een vrijstaande woning:

Warmtepomp installeren bij een vrijstaande woning

Ik wil graag een warmtepomp laten installeren die het beste past bij onze situatie. Wij wonen in een vrijstaande woning van ongeveer 750 m³ in een bosachtige omgeving, op een perceel van 1750 m². Onze woning is een bungalow waar in het verleden een schuin pannendak op is gezet. De warmtepompinstallatie maakt deel uit van een groot verbouwproject. De uitvoering moet in samenspraak voor logische stappen in het gehele proces. (Lage temperatuur vloerverwarming is bijvoorbeeld nog niet geïnstalleerd, dus wat is dan logisch). We willen een afspraak maken met een ervaren bedrijf en bespreken dan de mogelijkheden en planning. We ontvangen graag uw gedetailleerde offerte.
Onze klant uit Vessem (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor warmtepomp installeren bij een vrijstaande woning uit heel Nederland:

Grondwater warmtepomp installeren

Onze grondwaterpomp, bedoeld voor besproeien tuin, moet worden vervangen (of gerepareerd?).

Warmtepomp advies en installatie

Deze herfst zal men starten met de bouw van onze woning. De woonoppervlak zal 300 m2 worden. Wij willen graag een warmtepomp laten installeren voor het koelen en verwarmen van de woning. Daarnaast zouden wij graag een afspraak willen maken om alle mogelijkheden te bespreken en of een warmtepomp voor onze woning haalbaar is.

Ventilatiewarmtepomp installeren

Ik wil graag een warmtepomp voor het verwarmen van het sanitair water. Deze pomp moet een combinatie worden van een zonnecollector, ventilatiewarmtepomp en HR-ketel, gas 900 m3/a warm water maximaal 100 l/d. Het appartement heeft een woonoppervlak van 120 m2.

Warmtepomp installeren

In mijn nieuwbouwwoning wil ik graag een warmtepomp laten installeren voor het koelen en verwarmen van de woning en het verwarmen van het sanitair water. Het leidingwerk en verdelers zijn al aanwezig en de koelleidingen zijn in het plafond gelegd. De woning heeft een inhoud van 625 m3 en de voorkeur gaat uit naar een monounit.

Nieuwe warmtepomp installeren

Ik wil van het gas af. Ik wil verwarming middels lucht of grondverwarming. Het gaat om een eengezinswoning met 4 slaapkamers met een betonnen verdiepingsvloer. De zolder is van planken. Het gaat om ongeveer 100 m2.

Lucht lucht warmtepomp installeren

Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers Voor welke doeleinden wil je de LUCHT - LUCHT warmtepomp gebruiken? Verwarmen, koelen (airco) Hoeveel ruimtes moeten er verwarmd / gekoeld worden? 1 ruimte Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Ik wil in mijn vrijstaande woning met vloerverwarming met ketel op zolder een lucht lucht warmtepomp laten plaatsen op de plek waar de ketel nu staat.

Warmtepomp installeren

Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Verwarmen van een ruimte of gebouw, zwembad verwarmen. Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Wanneer mogelijk een warmtepomp aansluiten op de bestaande cv. We beschikken over vloerverwarming met als bijverwarming radiatoren. Op de bovenverdieping alleen radiatoren. De warmtepomp zal ook het zwembad moeten verwarmen, zwembad bevindt zich inpandig. Wanneer de warmtepomp tekort schiet moet de bestaande cv bij verwarmen. We beschikken over zonnepanelen met een opbrengst van ongeveer 13500 KWU.

Grond/water warmtepomp installeren

Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers. Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken?Koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Vrijstaande woning (200 m2) met een tuin rondom (totaal kaveloppervlak 660 m2). Liefst (indien mogelijk en zinvol) een combinatie van horizontale en verticale buizen. Geschatte benodigde capaciteit 8-10 kWh). Ben bezig mijn woning energieneutraal te maken. Aanwezig zijn al een laag-temperatuur vloerverwarming, vloer-, spouw- en dakisolatie en 20 zonnepanelen. Offerte is getekend voor nog eens 20 zonnepanelen, heb een offerte reeds beschikbaar voor zonnecollector en -boiler (200 liter).

Lucht lucht warmtepomp installeren

Ik wil een lucht-lucht warmtepomp single split unit voor het verwarmen van 300 m3. De inhoud van de locatie moet opgewarmd worden tot 19 graden. Het gaat om de FDUM125ZMX-S Single split inverter.

Het plaatsen en installeren van een warmtepomp

Ik zoek een partij die in mijn vrijstaande woning een warmtepomp kan installeren en aansluiten. De huidige CV-ketel verbruik 3500 m3 gas per jaar. De woning is goed bereikbaar.

Partners

Partners van Casius