Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor houtkachel plaatsen onder veranda door plat dak:

Houtkachel plaatsen onder veranda door plat dak

Ik wil een complete rookgasafvoer voor een houtkachel door het plat dak geplaatst hebben. Alleen de kachel zelf ga ik aansluiten. De rest wil ik allemaal door de vakman gedaan hebben. Het afvoerkanaal moet ongeveer 3,75 meter worden en dubbelwandig.
Onze klant uit Veldhoven (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor houtkachel plaatsen onder veranda door plat dak uit heel Nederland:

Houtkachel aansluiten op rookkanaal

Win women in wen jaren 30 woning en willen een houtkachel plaatsen op de plek waar een gaskachel stond. Wat is er nodig om de bestaande schoorsteen geschikt te maken?

Houtkachel plaatsen

We zijn verhuisd naar een huis zonder rookkanaal, maar we hebben wel een houtkachel met bovenaansluiting. Hiervoor willen we buitenlangs een rookkanaal laten aanleggen. Dus een gat boren door de muur en dan de benodigde pijp een paar meter (3 a 4 m) omhoog en wat daar verder voor nodig is laten aanleggen.

Houtkachel plaatsen

Er zijn geen gaten in plafond. Moet dus door twe vloeren en dak heen.

Rookkanaal aanleggen in een hoekwoning

Ik overweeg om de houtkachel Livin'flame Flora aan te schaffen. Ik wil die dan laten plaatsen aan de zijgevel in onze woning. Er moet een afvoerpijp worden geplaatst met een doorvoer door de zijgevel en buitenshuis een pijp recht omhoog tot aan het dak. Ik ontvang hiervoor graag uw prijsindicatie.

Houtkachel plaatsen

Wij willen graag een houtkachel plaatsen, er zit een laminaatvloer in de kamer en er is een rookkanaal, helaas is het kanaal er wel maar is de schoorsteen ervan dichtgemaakt. Hoeveel gaat dit kosten?

Houtkachel en rookkanaal plaatsen

Graag willen wij een prijs indicatie voor een complete installatie van een Houtkachel, inclusief rookkanaal. Er is in huis nog niets voorbereid.

Houtkachel plaatsen en afvoerkanaal maken in een hoekwoning

Wij overwegen om een houtkachel te kopen, de Livin'flame van Gamma. We willen die in onze twee-onder-een-kapwoning gaan plaatsen bij de zijgevel. Er is daar al een doorvoeropening aanwezig. We ontvangen graag een prijsindicatie voor het aansluiten van de kachel met een afvoerkanaal binnen en een doorvoer en dubbelwandige afvoerpijp buiten tot aan het dak.

Installatie van een houtkachel

Wij willen graag een kachel laten plaatsen. Het rookkanaal is al aanwezig (22 x 20 cm) en er moet wel een flexibele dubbelwandige rookafvoer (diameter 15 cm, 7 meter) geplaatst worden. We kunnen eventueel zelf voor al het materiaal zorgen (koppeling kachel naar buis, flexibele buis, eindstuk en kapje) en dan zou het puur de installatie betreffen. De hittebestendige vloer ga ik zelf plaatsen.

Flexibele pijp plaatsen in bestaande schoorsteen

Ik wil een flexibele pijp van ongeveer 12 meter lang, plaatsen in bestaande stenen schoorsteen. Aansluiten op ingebouwde houtkachel. Op schoorsteen hoedje plaatsen voor regen inloop.

Houtkachel installeren

Medewerker van de gamma, Wij zouden graag voor onze huiskamer een houtkachel laten plaatsen. Wij opzoek naar iemand die dat voor ons wil doen. ER is nog geen afvoer. Wel is er op de bouwtekeningen te zien waar er 1 heeft gezeten. We horen graag van jullie.

Partners

Partners van Casius