Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor gashaard aansluiten op de gasleiding en het afvoerkanaal:

Gashaard aansluiten op de gasleiding en het afvoerkanaal

Wij willen onze gashaard opnieuw laten aansluiten in de woonkamer. De gasleiding is nieuw en de afvoerpijp in het plafond is reeds aanwezig. Deze zal gecontroleerd moeten worden en de gasleiding moet worden aangesloten op de haard. We laten dit graag door een erkend installateur doen, i.v.m. onze verzekeringsvoorwaarden. Wij ontvangen graag uw offerte.
Onze klant uit Veldhoven (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gashaard aansluiten op de gasleiding en het afvoerkanaal uit heel Nederland:

Aansluiten van een gashaard

Met SPOED zoeken wij iemand die onze gaskachel kan plaatsen/aansluiten. De afvoerpijp en dergelijke is al geplaatst. De timmerman is hier ook bij aanwezig om te assisteren.

Gasleiding aanleggen

In de meterkast gasleiding aansluiten en die via de kruipruimte naar de huiskamer leggen, daar zit reeds een gat in de vloer, gas dan aansluiten (kraan ertussen) aan de gashaard, tevens elektra kabel op de zelfde route mee trekken, elektra wordt door mij zelf later aangesloten. Afstand ongeveer 6 meter. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Gashaard aansluiten op gasleiding en afvoerkanaal

Afgelopen zomer zijn we verhuisd naar ons nieuwe huis. Hierin staan een vrijstaande gashaard van het merk Faber. Deze hebben we afgekoppeld om de muren te stucen. Nu willen we hem graag een stukje opschuiven, dus zal de afvoerpijp (concentrisch 150/100) aangepast moeten worden met een bocht. Ook de gasaansluiting moet worden aangepast. Graag een offerte voor de werkzaamheden inclusief de benodigde materialen.

Afvoerkanaal aanpassen en gashaard aansluiten

Afvoerkanaal van mijn nieuwe kachel zit lager dan het uitvoerkanaal van de gaskachel. Er moet dus een nieuw afvoergat gemaakt worden in de schoorsteen ter hoogte van de kacheluitvoer, waarna de kachel aangesloten kan worden.

Flexibele kachelpijp plaatsen

Ik wil graag een flexibele kachelpijp laten plaatsen. Totale lengte ongeveer 5 /6 meter recht naar beneden. Betreft voor het aansluiten van een gashaard. Aansluiting 100, is een open gas haard systeem. Rvs buis 100. Liever mailen dan bellen. Uitvoering zo snel mogelijk.

Houtkachel aansluiten

Ik heb een houtkachel gekocht en deze wordt op 5 september hier geleverd. Ik wil die kachel laten aansluiten op een bestaand rookkanaal in een schouw waar vroeger een gashaard op aangesloten zat. Ik vermoed dat er een dubbelwandige flexibele kachelpijp nodig is en ook een trekkap. Graag ontvang ik een offerte voor deze werkzaamheden en een aparte post daarbij voor de materialen. Ik stel een bezoek vooraf op prijs, zodat u kunt beoordelen wat er nodig zal zijn.

Plaatsen van een houtkachel

Ik heb een houtkachel (Asgard Gent) die moet worden geïnstalleerd op een bestaand rookkanaal (18 cm doorsnede). Op dit moment zit er nog een gashaard (Faber Prisma) aangesloten met een concentrische pijp van 15 cm doorsnede met een 10 cm binnenpijp. Mijn vraag is of u mijn houtkachel kunt aansluiten en wat daarvan de kosten zijn. Geen idee of de aansluiting op het bestaande kanaal kan worden gedaan of dat er eerst nog een flexibele pijp moet worden getrokken. Misschien dat u voor beide mogelijkheden een indicatie kunt aangeven?

Appartement bewoonbaar maken

Appartement in Zeist van 70 m2. Gehele appartement schilderen binnen. Wanden en plafond. (Bijna alles wit). Laminaat vloer leggen incl. Ondervloer. De oude keuken verwijderen en een Ikea keuken plaatsen. De keuken is 2.5 meter lang. Gas afdoppen. Inclusief afwasmachine plaatsen. Gasleiding voor gashaard verleggen. Gashaard installeren. Lampen aansluiten. Flatscreen aan de muur hangen. Als het kan, binnen een maand uitvoeren. Volgende week krijgen we de sleutel van de woning maar de keuken moet besteld worden.

Gashaard plaatsen en gasaansluiting en afvoeren plaatsen

Voor een nieuwbouwwoning welke in 2018 wordt gerealiseerd wil ik graag een offerte ontvangen voor het aansluiten van een gashaard met alle benodigde afvoeren. Het gaat om een gashaard van Wanders Tali. Ik heb de haard en afvoer van 2 meter inclusief 90-gradenbocht en afvoer buiten, op afroep beschikbaar bij een zaak. De aannemer zal de gasaansluiting op juiste plek moeten aanleggen en een uitsparing maken van 160/180 mm op de plek waar de afvoer door het plafond gaat. Zodra die afvoer op de eerste verdieping uitkomt zal deze met een bocht van 90 graden en een muurdoorvoer direct door de buitenmuur gaan. In de bijlagen heb ik een ontwerp van de begane grond toegevoegd. De kachel komt diagonaal in de hoek te staan waar 'K' staat. De afvoerpijp komt uit boven garage. Het plafond is 270 cm hoog. Ik ben benieuwd wat het kost om de haard + afvoer door een vakman te laten plaatsen.

Gashaard aansluiten op bestaande schoorsteen

We willen een Barbas Beaufire houtkachel vervangen door gebruikte Barbas gaskachel van hetzelfde type. Er moet een gasleiding worden aangelegd van ongeveer 1.50 meter. De kachel moet worden nagezien. Het rookkanaal van de goed onderhouden schoorsteen moet voorzien van een flexibele buis (geschikt voor gaskachel) en de schoorsteenkap op het dak moet worden aangepast voor gashaard. De hoogte van het kanaal is ongeveer 5.50 meter.

Partners

Partners van Casius