Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Veldhoven te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Veldhoven heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Veldhoven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Veldhoven of directe omgeving.

376 klanten uit Veldhoven bevelen een bij Casius in Veldhoven aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Veldhoven bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: verwarmingssysteem op grondwarmte en zonnepanelen aanbrengen, verticale warmtepomp installatie, bodem- warmtepomp plaatsen, warmtepomp aanleggen, warmtesysteem vervangen, advies en aanleggen verwarmingssysteem jaren '30 woning, warmtepomp plaatsen, vloerverwarming plaatsen, grondwaterwarmtepomp installeren, nieuwbouw voorzien van een warmtepomp, warmtepomp Nefit Enviline plaatsen, warmtepomp plaatsen, aardwarmte plaatsen, woning "all- electric" maken, grondwaterwarmtepompsysteem of Lucht- waterpomp installeren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Veldhoven staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Veldhoven:

Warmtepomp in gedateerd huis plaatsen

Ik ga een gedateerde woning voorzien van vloerverwarming in plaats van radiatoren en tevens het dak en de vloer vernieuwen, isoleren. Voor het verwarmen en koelen van het huis en het verwarmen van het sanitair water zou ik een warmtepomp willen laten plaatsen en advies ontvangen.

Warmtepomp installeren

Ik zoek een partij die ter behoefte van mijn nieuwbouwwoning een warmtepomp kan installeren. De pomp moet zowel kunnen verwarmen als koelen. De totale inhoud van de woning is ongeveer 800 m2. Het gaat om een vrijstaande woning welk goed bereikbaar is.

Ketelonderhoud aan een ATAG Blauwe Engel 2

Ik zoek een monteur voor jaarlijks ketelonderhoud en storingen. Ik heb nu bijvoorbeeld de storing 'BL85'. Op een 'ATAG Q38S'. Wie kan mij helpen?

Radiatoren plaatsen

In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het gaat over een woonhuis uit 1960, met houtskeletbouw waar een muur voor is gezet, aan de voor- en achterzijde. Hebben recent een warmtepomp laten installeren met PV installatie voor warm water en elektra. Ramen zijn allemaal voorzien van dubbel glas, dak is ook geïsoleerd. Zijn nu op zoek naar laag rendement radiatoren voor het hele huis. In de winter wordt de huiskamer en keuken verwarmt door een palletkachel van 8.2 KW. Vloer in de woonkamer is aan de onderkant voorzien van piepschuim. Voor zover bekend geen isolatie tussen binnen en buitenmuur. Alle kozijn zijn van aluminium. Zou graag informatie ontvangen over de radiatoren en de prijzen hiervan.

Warmtepomp installeren

Het betreft een nieuwbouw woning van ongeveer 650 m3. Zowel op de begane grond en op de 1e verdieping kont vloerverwarming, laag temperatuur, isolatie waarde RC van 6, zowel vloer/wanden/dak. Het wordt een luchtdicht huis met WTW installatie. De warmtepomp komt te staan op de begane grond en zal gebruikt worden voor het koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw en voor het verwarmen van sanitair water.

Vloerverwarming aanbrengen

In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Renovatie. Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen de 10 en 50 m² Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Leegstaand huis, betonvloer. Vloerverwarming ingefreesd als hoofdverwarming op de begane grond: woonkamer en open keuken, hal, toilet. Totaal 40 m2. Tevens voorbereiding voor het toekomstige uitbouw van 10 m2.

Grond - Water warmtepomp

Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Vrijstaande bungalow. Verticaal netwerk installeren voor een grond-water warmtepomp en het aanbrengen van de complete installatie.

Lucht-water warmtepomp installeren

Begin 2019 zal er gestart gaan worden met de bouw van onze nieuwbouwwoning. De woning krijgt 2 woonlagen en een vlizozolder. De woonlagen willen wij voorzien van vloerverwarming en verder dient de pomp er voor te zorgen dat de woning gekoeld en / of verwarmd wordt en het sanitair water verwarmd. De wooninhoud van de woning zal 735 kuub gaan worden. Graag maken wij een afspraak om advies te ontvangen en de mogelijkheden te bespreken.

Ventilatiesysteem monteren en aansluiten

1 ruimte in de woning moet geventileerd worden, omdat we last hebben van muffe geuren. We zijn op zoek naar een decentrale WTW voor onze woonkamer. Het kan zijn dat er 2 nodig zijn, de inhoud is ongeveer 120 m3.

Energiebesparende warmtepomp installeren

Welke installatie hebt u momenteel? Verwarming op gas De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in: Een bestaand gebouw Voor welke toepassing(en) wenst u de warmtepomp te gebruiken? Verwarmen en/of koelen van een gebouw Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Reeds aanwezig: Zonnepanelen, zonneboiler, Hr glas, spouwisolatie,vloerisolatie,dakisolatie. Doel: energiebesparing en meer comfort bij hitte. Vochtregulatie. (in de winter nu veel te droge lucht). Ik wil een lucht/lucht warmte pomp laten installeren.

Airco monteren

Vervangen van een oude airco door een nieuwe airco en het plaatsen van een nieuwe airco op een andere kamer. Tevens een 2-tal nieuwe airco's leveren.

Houtkachel plaatsen onder veranda door plat dak

Ik wil een complete rookgasafvoer voor een houtkachel door het plat dak geplaatst hebben. Alleen de kachel zelf ga ik aansluiten. De rest wil ik allemaal door de vakman gedaan hebben. Het afvoerkanaal moet ongeveer 3,75 meter worden en dubbelwandig.

Gashaard aansluiten op de gasleiding en het afvoerkanaal

Wij willen onze gashaard opnieuw laten aansluiten in de woonkamer. De gasleiding is nieuw en de afvoerpijp in het plafond is reeds aanwezig. Deze zal gecontroleerd moeten worden en de gasleiding moet worden aangesloten op de haard. We laten dit graag door een erkend installateur doen, i.v.m. onze verzekeringsvoorwaarden. Wij ontvangen graag uw offerte.

Onderhoud mechanische ventilatie en vervangen MV-box

De MV Box maakt lawaai en moet vervangen worden (box Stream Buva). De box vervangen. Graag verneem ik van u wanneer het zou kunnen worden gedaan en ontvang ik graag een prijsopgave hiervoor.

Nieuwe gasleiding aanleggen

Nieuwe gasleiding aanleggen vanuit de bestaande gas aansluiting meterkast. Naar de bijkeuken waar de CV staat. Dit zouden we dan graag bijna tegen het plafon willen laten lopen. Het is ongeveer 12 meter lengte.

Airco in een salon monteren

Airco wandmodel voor een nagel-/kapsalon. De ruimte is ongeveer 3 bij 5 meter.

Zonneboiler installeren

Ik overweeg een zonneboiler in combinatie met deels vloerverwarming (bijverwarmen) en traditionele verwarming. Ruime zolder aanwezig voor plaatsen boiler. Het gaat om ongeveer 70 m2 vloerverwarming. Het gehele huis is 120 m2.

Mechanische ventilatie met laag energieverbruik installeren

Wij hebben een geschakelde eengezinswoning gekocht uit bouwjaar 1973 en krijgen daarvan op 20 juni de sleutel. De woning heeft een inhoud van 505 m³ inclusief de inpandige garage. Wij willen daar een aantal energiebesparende maatregelen gaan uitvoeren. Onderdeel daarvan is het laten aanleggen van energiezuinige ventilatie. De woning heeft op dit moment enkel natuurlijke ventilatie. We willen graag mechanische ventilatie laten installeren met een laag energieverbruik. Wij zijn op zoek naar een bedrijf dat dit voor ons kan realiseren. Kunt u, op basis van uw ervaring een specificatie geven met een schatting van de werkzaamheden en kosten, die we ook kunnen gebruiken voor onze hypotheekaanvraag (energiebesparende maatregelen). Er staan foto's van de woning op Funda.

Verstopping verhelpen

Verstopping verhelpen

Gas voor een haard laten aanleggen

Ik wil een gasleiding aan laten leggen ten behoeve van een open haard. De leiding dient tussen de muur en het plafond geplaatst te worden. De lengte zal ongeveer 15 meter worden inclusief 4 of 5 bochten. Het werk dient te worden uitgevoerd door een erkende installateur.

Leidingen leggen in een chalet

Ik ben bezig met een aanbouw van mijn chalet. Hiervoor liggen nog geen leidingen. Ik wil graag een aansluiting voor een wasmachine, en de huidige wasmachine aansluiting opheffen. Ik wil een WC aansluiting toevoegen aan de huidige badkamer. Voor de aanbouw wil ik graag 3 radiatoren aansluiten en plaatsen. Er komt een nieuwe badkamer die ook een aantal aansluitingen nodig heeft; een wasbak, douche en WC aansluiting. Ik heb een bouwtekening toegevoegd. Ik ben op zoek naar een prijsindicatie en wil z.s.m. aan de slag.

Volledig nieuwe CV met vloerverwarming installeren

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten plaatsen van een nieuwe CV ketel, de nieuwe ketel zal op een andere plek komen dan waar nu de huidige hangt. Ook wil ik graag de mogelijkheden bespreken voor het laten aanleggen van vloerverwarming als hoofdverwarming, het totaal aantal vierkante meters van de gehele woning is 200.

Brink heteluchtverwarmingsketel vervangen

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het vervangen van een Brink B17 heteluchtverwarmingsketel, ik wil graag de hete lucht behouden en geen CV-ketel. Het betreft een vrijstaande woning. De huidige ketel is altijd in onderhoud geweest bij Kemp Air maar inmiddels aan vervanging toe.

Gasleiding in een chalet aanleggen

Er moet bij mijn chalet van achter de hoek een gasaansluiting naar binnen gelegd worden. Voorheen werd er gebruik gemaakt van een gasfles, maar dit mag niet meer. Daarom moet er vanaf de gasmeter buiten een gasleiding naar binnen doorgetrokken worden. Het betreft een kunststof chalet.

Sanibroyeur repareren

Sinds een paar dagen maakt de sanibroyeur(compact, Eco ) in de badkamer een raar geluid bij het vermalen. Hij loopt nog wel gewoon door. Ik weet niet of dit kwaad kan, maar normaal is het niet. Het toilet is ongeveer 7 jaar oud.