Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Veldhoven te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Veldhoven heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Veldhoven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Veldhoven of directe omgeving.

372 klanten uit Veldhoven bevelen een bij Casius in Veldhoven aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Veldhoven bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: geheel nieuw waterleidingnetwerk op woonpark aanbrengen, verwarmingsinstallatie aanleggen, wTW-installatie laten plaatsen, gas, water en licht aanleggen voor mantelzorgwoning, cV-installatie in een woonhuis installeren, gaskachels vervangen door centrale verwarming, cV in bestaande woning aanleggen, installatie van de leidingen van water en elektra, airco op de bovenverdieping installeren, cV installatie compleet installeren, vloerverwarming aanleggen, heteluchtverwarming vervangen door CV installatie, vloerverwarming infrezen en aansluiten, complete cv installatie aanleggen, complete verwarming aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Veldhoven staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Veldhoven:

Airco monteren

Vervangen van een oude airco door een nieuwe airco en het plaatsen van een nieuwe airco op een andere kamer. Tevens een 2-tal nieuwe airco's leveren.

Houtkachel plaatsen onder veranda door plat dak

Ik wil een complete rookgasafvoer voor een houtkachel door het plat dak geplaatst hebben. Alleen de kachel zelf ga ik aansluiten. De rest wil ik allemaal door de vakman gedaan hebben. Het afvoerkanaal moet ongeveer 3,75 meter worden en dubbelwandig.

Gashaard aansluiten op de gasleiding en het afvoerkanaal

Wij willen onze gashaard opnieuw laten aansluiten in de woonkamer. De gasleiding is nieuw en de afvoerpijp in het plafond is reeds aanwezig. Deze zal gecontroleerd moeten worden en de gasleiding moet worden aangesloten op de haard. We laten dit graag door een erkend installateur doen, i.v.m. onze verzekeringsvoorwaarden. Wij ontvangen graag uw offerte.

Onderhoud mechanische ventilatie en vervangen MV-box

De MV Box maakt lawaai en moet vervangen worden (box Stream Buva). De box vervangen. Graag verneem ik van u wanneer het zou kunnen worden gedaan en ontvang ik graag een prijsopgave hiervoor.

Nieuwe gasleiding aanleggen

Nieuwe gasleiding aanleggen vanuit de bestaande gas aansluiting meterkast. Naar de bijkeuken waar de CV staat. Dit zouden we dan graag bijna tegen het plafon willen laten lopen. Het is ongeveer 12 meter lengte.

Airco in een salon monteren

Airco wandmodel voor een nagel-/kapsalon. De ruimte is ongeveer 3 bij 5 meter.

Zonneboiler installeren

Ik overweeg een zonneboiler in combinatie met deels vloerverwarming (bijverwarmen) en traditionele verwarming. Ruime zolder aanwezig voor plaatsen boiler. Het gaat om ongeveer 70 m2 vloerverwarming. Het gehele huis is 120 m2.

Mechanische ventilatie met laag energieverbruik installeren

Wij hebben een geschakelde eengezinswoning gekocht uit bouwjaar 1973 en krijgen daarvan op 20 juni de sleutel. De woning heeft een inhoud van 505 m³ inclusief de inpandige garage. Wij willen daar een aantal energiebesparende maatregelen gaan uitvoeren. Onderdeel daarvan is het laten aanleggen van energiezuinige ventilatie. De woning heeft op dit moment enkel natuurlijke ventilatie. We willen graag mechanische ventilatie laten installeren met een laag energieverbruik. Wij zijn op zoek naar een bedrijf dat dit voor ons kan realiseren. Kunt u, op basis van uw ervaring een specificatie geven met een schatting van de werkzaamheden en kosten, die we ook kunnen gebruiken voor onze hypotheekaanvraag (energiebesparende maatregelen). Er staan foto's van de woning op Funda.

Verstopping verhelpen

Verstopping verhelpen

Gas voor een haard laten aanleggen

Ik wil een gasleiding aan laten leggen ten behoeve van een open haard. De leiding dient tussen de muur en het plafond geplaatst te worden. De lengte zal ongeveer 15 meter worden inclusief 4 of 5 bochten. Het werk dient te worden uitgevoerd door een erkende installateur.

Leidingen leggen in een chalet

Ik ben bezig met een aanbouw van mijn chalet. Hiervoor liggen nog geen leidingen. Ik wil graag een aansluiting voor een wasmachine, en de huidige wasmachine aansluiting opheffen. Ik wil een WC aansluiting toevoegen aan de huidige badkamer. Voor de aanbouw wil ik graag 3 radiatoren aansluiten en plaatsen. Er komt een nieuwe badkamer die ook een aantal aansluitingen nodig heeft; een wasbak, douche en WC aansluiting. Ik heb een bouwtekening toegevoegd. Ik ben op zoek naar een prijsindicatie en wil z.s.m. aan de slag.

Volledig nieuwe CV met vloerverwarming installeren

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten plaatsen van een nieuwe CV ketel, de nieuwe ketel zal op een andere plek komen dan waar nu de huidige hangt. Ook wil ik graag de mogelijkheden bespreken voor het laten aanleggen van vloerverwarming als hoofdverwarming, het totaal aantal vierkante meters van de gehele woning is 200.

Brink heteluchtverwarmingsketel vervangen

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het vervangen van een Brink B17 heteluchtverwarmingsketel, ik wil graag de hete lucht behouden en geen CV-ketel. Het betreft een vrijstaande woning. De huidige ketel is altijd in onderhoud geweest bij Kemp Air maar inmiddels aan vervanging toe.

Gasleiding in een chalet aanleggen

Er moet bij mijn chalet van achter de hoek een gasaansluiting naar binnen gelegd worden. Voorheen werd er gebruik gemaakt van een gasfles, maar dit mag niet meer. Daarom moet er vanaf de gasmeter buiten een gasleiding naar binnen doorgetrokken worden. Het betreft een kunststof chalet.

Sanibroyeur repareren

Sinds een paar dagen maakt de sanibroyeur(compact, Eco ) in de badkamer een raar geluid bij het vermalen. Hij loopt nog wel gewoon door. Ik weet niet of dit kwaad kan, maar normaal is het niet. Het toilet is ongeveer 7 jaar oud.

Splitlevel airco Qlima installeren

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten installeren van een Splitlevel airco Qlima. De buitenunit zal op de grond geplaatst worden en de binnenunit binnen bij het raam. Het betreft een appartement op de begane grond.

Wasmachine en droger aansluiten

Op de 2e verdieping tegen de spouwmuur aan wil ik graag een wasmachine plaatsen en een droger, zou hier graag een offerte van willen hebben

Nobel gaskachel aansluiten

Het betreft het aansluiten van een Nobel gaskacheltje in een nieuw gebouwd atelier met een 4,5 meter hoge kap, pannendak, zonder verdiepingsvloer. De kachelpijp moet middels een dakdoorvoer naar buiten.

Radiator plaatsen op zolderkamer

We willen een radiator laten plaatsen op de zolderkamer. Een kleine radiator. De kamer is ongeveer 2 x 2 meter en de hoogte 2.20 meter en deels met schuin dak. Op zolder zijn er leidingen dus vanaf daar moeten ze een stukje doorgetrokken worden. De CV ketel is ook op zolder. Graag de radiator mee aanbieden.

Gas voor de inbouwhaard aansluiten

Een gas openhaard installeren

Gashaard en afvoerpijp aansluiten

Wij willen onder een overkapping achter onze woning een gashaard laten aansluiten. De gasleiding is al aanwezig, maar de koppeling aan de gashaard moet nog worden verzorgd. Verder moet er door de wand een afvoerpijp naar buiten worden geplaatst die wordt aangesloten op de kachel. Wij bespreken graag ter plaatse de mogelijkheden en ontvangen daarvan een prijsindicatie.

Bestaande schoorsteen vervangen

Het betreft het vervangen van een gemetselde schoorsteen. Deze schoorsteen van mijn hoekwoning heeft 3 rookkanalen waarvan er 2 zijn dichtgemetseld. Deze 2 kanalen willen wij graag open laten maken.

Installatieklussen in huis

Het volgende moet er gebeuren op korte termijn: 1. Aansluiting vaatwasser in de keuken maken; 2. Wastafel van badkamer verplaatsen naar slaapkamer; 3. Wastafel + badkamermeubel monteren in badkamer; 4. Radiator vervangen.

Houtgestookte inzethaard inbouwen

De openhaard in mijn rijtjeswoning wil ik graag laten vervangen door een inzethaard. Het stookkanaal is aanwezig en in top conditie.

Ventilatiesysteem reinigen

Mechanische ventilatiekanalen reinigen en eventueel oude mechanische ventilator (type Solo - Onbelast Laag: 17W Hoog: 53W/Belast Laag: 17W Hoog 48W) vervangen door een nieuwe