Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Veldhoven te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Veldhoven heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Veldhoven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Veldhoven of directe omgeving.

375 klanten uit Veldhoven bevelen een bij Casius in Veldhoven aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Veldhoven bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepomp met zonnepanelen voor nieuwbouwwoning, het leveren en aansluiten van een grond warmtepomp, de aanleg en aansluiting van een grondwater-warmtepomp, warmtepomp plaatsen, warmtepomp laten plaatsen, warmtepomp plaatsen, leidingen omleggen en plaatsen badkamer, warmtepomp of zonneboiler, warmtepomp plaatsen, het leveren en aansluiten van een warmtepomp, warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp installeren, warmtepomp installeren, leveren en installeren warmtepomp met verticale bron ter verwarming en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Veldhoven staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Veldhoven:

Quooker aansluiten en waterleiding naar amerikaanse koelkast

Ik heb een quooker gekockt bij saniweb, namelijk de volgende: Quooker Fusion Round Zwart met COMBI+ boiler en CUBE reservoir 5-in-1 kokend water kraan inclusief energieverdeler. Deze wil ik graag laten aansluiten. Ook zou ik graag een waterleiding naar de plek willen laten leggen waar de amerikaanse koelkast komt te staan, zie foto's in de bijlage ( de waterleiding bevinden zich onder de gootsteen zoals te zien op een van de foto's. Graag het monteren van de kraan en het aanleggen van de waterleiding apart offeren.

Waterput

Waterput slaan in tuin t.b.v. Sprinkler

Kokendwater boiler vervangen door normale keukenboiler

Het zit nu aangesloten op een Franke kokendwaterboiler. Deze werkt slecht en ik wil over naar een gewone keukenboiler.

Gas ketel vervangen

Bestaande gas ketel vervangen door nieuwe ketel, liefst hybride warmtepomp, evt. airco. Buitenunit warmtepomp zou op 5 meter van huidige locatie van de ketel moeten zitten.

Vervanging rioolbuis onder het huis

Onder het huis (kruipruimte aanwezig) is de hoofdrioolbuis verzakt. Vraag is of deze vervangen kan worden. Het gaat om zo'n 3-5 meter rioolbuis.

Hybride lucht-warmtepomp plaatsen

Ik heb interesse in een hybride lucht-warmte pomp die alleen boven de 4 a 5 graden in gebruik is. Graag ook advies over de benodigde capaciteit.

Vloerverwarming infrezen als hoofdverwarming

Het betreft een bestaand huis met natuur stenen Travetin vloer van 42 m2, niet heel harde vloer. Ik wil een vloerverwarming laten infrezen als hoofdverwarming.

Replacing the existing boiler

Ik zoek een CV-installateur die mijn bestaande boiler kan vervangen. Daarnaast moeten de radiatoren worden gerenoveerd met thermostaat. De rest bespreek ik graag met de vakman. De boiler moet op gas werken.

Warmtepomp installeren

Ik heb nu volterapanelen 16 stuks met hybride warmte pomp en heb reeds ook laag rendement radiatoren aangelegd. Maar dit is niet voldoende om winter in het hele huis te verwarmen en wil tevens een hottub maken of aanschaffen. Voor in de tuin. Heb nóg een revisolsysteem met boiler 150 liter die ook wil her gebruiken indien mogelijk. Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Verwarmen van een ruimte of gebouw, koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw, sanitair water verwarmen, zwembad verwarmen.

Tristar airco installeren en plaatsen

Ik zoek een installateur die een Tristar airco kan plaatsen op de binnen muur en de ophanging aan de buitenmuur laten verzorgen. De airco moet geplaatst worden op de begane grond.

Warmtepomp installeren

Wij willen een warmtepomp laten installeren in onze nieuwbouwwoning. Het loodgieterswerk willen wij zelf doen. Het gaat dus alleen om het plaatsen van de warmtepomp.

Warmtepomp in gedateerd huis plaatsen

Ik ga een gedateerde woning voorzien van vloerverwarming in plaats van radiatoren en tevens het dak en de vloer vernieuwen, isoleren. Voor het verwarmen en koelen van het huis en het verwarmen van het sanitair water zou ik een warmtepomp willen laten plaatsen en advies ontvangen.

Warmtepomp installeren

Ik zoek een partij die ter behoefte van mijn nieuwbouwwoning een warmtepomp kan installeren. De pomp moet zowel kunnen verwarmen als koelen. De totale inhoud van de woning is ongeveer 800 m2. Het gaat om een vrijstaande woning welk goed bereikbaar is.

Ketelonderhoud aan een ATAG Blauwe Engel 2

Ik zoek een monteur voor jaarlijks ketelonderhoud en storingen. Ik heb nu bijvoorbeeld de storing 'BL85'. Op een 'ATAG Q38S'. Wie kan mij helpen?

Radiatoren plaatsen

In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het gaat over een woonhuis uit 1960, met houtskeletbouw waar een muur voor is gezet, aan de voor- en achterzijde. Hebben recent een warmtepomp laten installeren met PV installatie voor warm water en elektra. Ramen zijn allemaal voorzien van dubbel glas, dak is ook geïsoleerd. Zijn nu op zoek naar laag rendement radiatoren voor het hele huis. In de winter wordt de huiskamer en keuken verwarmt door een palletkachel van 8.2 KW. Vloer in de woonkamer is aan de onderkant voorzien van piepschuim. Voor zover bekend geen isolatie tussen binnen en buitenmuur. Alle kozijn zijn van aluminium. Zou graag informatie ontvangen over de radiatoren en de prijzen hiervan.

Warmtepomp installeren

Het betreft een nieuwbouw woning van ongeveer 650 m3. Zowel op de begane grond en op de 1e verdieping kont vloerverwarming, laag temperatuur, isolatie waarde RC van 6, zowel vloer/wanden/dak. Het wordt een luchtdicht huis met WTW installatie. De warmtepomp komt te staan op de begane grond en zal gebruikt worden voor het koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw en voor het verwarmen van sanitair water.

Vloerverwarming aanbrengen

In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Renovatie. Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen de 10 en 50 m² Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Leegstaand huis, betonvloer. Vloerverwarming ingefreesd als hoofdverwarming op de begane grond: woonkamer en open keuken, hal, toilet. Totaal 40 m2. Tevens voorbereiding voor het toekomstige uitbouw van 10 m2.

Grond - Water warmtepomp

Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Vrijstaande bungalow. Verticaal netwerk installeren voor een grond-water warmtepomp en het aanbrengen van de complete installatie.

Lucht-water warmtepomp installeren

Begin 2019 zal er gestart gaan worden met de bouw van onze nieuwbouwwoning. De woning krijgt 2 woonlagen en een vlizozolder. De woonlagen willen wij voorzien van vloerverwarming en verder dient de pomp er voor te zorgen dat de woning gekoeld en / of verwarmd wordt en het sanitair water verwarmd. De wooninhoud van de woning zal 735 kuub gaan worden. Graag maken wij een afspraak om advies te ontvangen en de mogelijkheden te bespreken.

Ventilatiesysteem monteren en aansluiten

1 ruimte in de woning moet geventileerd worden, omdat we last hebben van muffe geuren. We zijn op zoek naar een decentrale WTW voor onze woonkamer. Het kan zijn dat er 2 nodig zijn, de inhoud is ongeveer 120 m3.

Energiebesparende warmtepomp installeren

Welke installatie hebt u momenteel? Verwarming op gas De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in: Een bestaand gebouw Voor welke toepassing(en) wenst u de warmtepomp te gebruiken? Verwarmen en/of koelen van een gebouw Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Reeds aanwezig: Zonnepanelen, zonneboiler, Hr glas, spouwisolatie,vloerisolatie,dakisolatie. Doel: energiebesparing en meer comfort bij hitte. Vochtregulatie. (in de winter nu veel te droge lucht). Ik wil een lucht/lucht warmte pomp laten installeren.

Airco monteren

Vervangen van een oude airco door een nieuwe airco en het plaatsen van een nieuwe airco op een andere kamer. Tevens een 2-tal nieuwe airco's leveren.

Houtkachel plaatsen onder veranda door plat dak

Ik wil een complete rookgasafvoer voor een houtkachel door het plat dak geplaatst hebben. Alleen de kachel zelf ga ik aansluiten. De rest wil ik allemaal door de vakman gedaan hebben. Het afvoerkanaal moet ongeveer 3,75 meter worden en dubbelwandig.

Gashaard aansluiten op de gasleiding en het afvoerkanaal

Wij willen onze gashaard opnieuw laten aansluiten in de woonkamer. De gasleiding is nieuw en de afvoerpijp in het plafond is reeds aanwezig. Deze zal gecontroleerd moeten worden en de gasleiding moet worden aangesloten op de haard. We laten dit graag door een erkend installateur doen, i.v.m. onze verzekeringsvoorwaarden. Wij ontvangen graag uw offerte.

Onderhoud mechanische ventilatie en vervangen MV-box

De MV Box maakt lawaai en moet vervangen worden (box Stream Buva). De box vervangen. Graag verneem ik van u wanneer het zou kunnen worden gedaan en ontvang ik graag een prijsopgave hiervoor.