Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor elektrische boiler in combinatie met huidige cv:

Elektrische boiler in combinatie met huidige CV

Wij zouden graag een elektrische boiler willen laten installeren in combinatie met onze huidige CV installatie. We beschikken al over zonnepanelen. Doelstelling is dat de boiler door de zonnepanelen wordt opgewarmd, op het moment dat het warm water in de boiler op is, moet de CV bijspringen.
Onze klant uit Veghel (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor elektrische boiler in combinatie met huidige cv uit heel Nederland:

Geiser vervangen door elektrische boiler en mogelijk plaatsen hydrofoorpomp

Graag ontvang ik een aantal offertes omtrent het plaatsen van een elektrische boiler in de bijkeuken. De boiler moet voldoende capaciteit hebben voor een huishouden van 5 personen. Nu hebben we een 15 jaar oude geiser op gas. Deze moet verwijdert en afgevoerd worden. De elektrische boiler komt op dezelfde plek. Het is voor het verwarmen van water voor de keuken en de douche. Boven hebben we een cv ketel. Ook willen we eventueel een hydrofoorpomp laten plaatsen indien dat ook gedaan kan worden. Het is eventueel een idee dat installateurs langs komen om de situatie te bekijken en daarbij advies kunnen geven omtrent de mogelijkheden en kosten.

Boiler installeren

Oude boiler (INVENTUM EDR 50. 8 bar en 50 liter inhoud) demonteren en evt. afvoeren. Nieuwe elektrische boiler geheel installeren en aansluiten. Het wordt waarschijnlijk een Bosch elektrische boiler 4000T met 50 liter inhoud. Moet nog gekocht worden bij Praxis. Waarschijnlijk moet waterleiding ter plaatse even bevroren worden omdat er volgens mij geen stopkraan zit op de centrale waterleiding van het flatgebouw. Lift is aanwezig.

Elektrische boiler plaatsen

Ik woon in een koop appartement. Een persoon huishouding. Ik wil graag van de gas geiser af. Deze moet verwijderd worden en ik wil het vervangen door een elektrische boiler. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.

Elektrische boiler vervangen

Ik wil z,s,m, mijn elektrische boiler vervangen i.v.m. lekkage. Graag een vrijblijvende offerte voor: - demonteren en afvoeren oude boiler (EDR 50 liter) - levering en montage van een nieuwe elektrische boiler van minimaal 50 liter inclusief inlaatcombinatie, aansluitmateriaal, etc. PS: het betreft een appartement waarbij de watertoevoer niet apart kan worden afgesloten met een stopkraan. Ik denk dat ter plaatse dan ook bevriezing van de leiding nodig is.

Elektrische boiler plaatsen

Gaat om een bestaande appartementsflat. De woning is aangesloten op blokverwarming voor ruimteverwarming. In de woning bevindt zich een gasgestookte geiser

Plaatsen elektrische boiler

Ik zoek iemand voor het plaatsen van een keukenboiler in mijn keukenkastje. Afmetingen zijn 620 x 470 x 400, stopcontact 230 v is al aanwezig.

Elektrische boiler plaatsen

I want to conver to full electricity in my house. I want to install an electric boiler and want to use solar panels to provide the electricity for it.

Elektrische boiler plaatsen

We willen graag een elektrische boiler, omdat we van het gas af willen. We hebben dak, vloer en spouwmuur isolatie. Tevens hebben we al zonnepanelen.

Warmtepompboiler installeren

Ik zoek een wartepompboiler voor 200 L, voor 2 personen alleen voor het douchen. Deze moet op zolder staan of in het ketel hok. Als de boiler niet groter is dan 1,60 meter dan kan het in het ketel hok. Ik heb zonnepanelen 10 stuks. Ik verbruik per jaar 380 kuub gas. Ik heb nu een CV ketel voor alleen douchen. Het gaat om een tussenwoning. De woning is goed geïsoleerd ik zag deze warmtepompboiler aquA1 plus 200. Mag natuurlijk ook een ander merk zijn. Ik weet niet wat beter is, een die zuurstof van buiten haalt of een die van binnen gebruikt. Het huis wordt verwarmd door elektrische kachels. De kosten zijn toch voor een warmtepompboiler plus installeren zo 2500 euro. Is het ook mogelijk dat je het kan leasen, of per maand?

Warmtepomp boiler plaatsen

Ik ben sinds kort in het bezit van een woning. Het betreft een 170 jaar oude dijkwoning met souterrain. Ik ben van plan 27 zonnepanelen op het dak te leggen en de woning van het gas af te halen. De huidige HR ketel wil ik vervangen voor een pellet haard in de woonkamer, aangevuld met elektrische verwarming. Voor mijn sanitair warm water (en evt keuken) zoek ik nog een oplossing, vandaar de interesse in een warmtepomp boiler. Ook zou ik willen weten of een lucht/lucht warmtepomp een goede aanvulling zou kunnen zijn op de pellet verwarming in de winter die tevens als koeling kan dienen in de zomer.

Partners

Partners van Casius