Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor vloerverwarming aanleggen:

Vloerverwarming aanleggen

Ik wil graag 55 m2 vloerverwarming aan laten leggen. Het is een betonnen ondervloer, en er komt lamelparket op te liggen. Graag ontvang ik een offerte.
Onze klant uit Valkenswaard (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vloerverwarming aanleggen uit heel Nederland:

Betonvloer aanleggen met vloerverwarming en isolatie

We hebben een ruimte van ongeveer 3,80 x 4,50 m. We hebben de houten vloer en balken al verwijderd, het is nu dus een zandvlakte. Wij willen graag een betonvloer laten storten met daarin vloerverwarming. Graag daarbij isolatie aanbrengen dat bij vloerverwarming past. Het betreft een huis uit 1910.

Vloerverwarming aanleggen

Het gaat om een voormalig restaurant, te verbouwen tot 3 studio's/appartementjes met een te verwarmen vloeroppervlak van plm 42 en 42 en 52 m2. Dus in totaal 136 m2. Ondervloer: app1 (42 m2) is hout (split level) , app 2 (42 m2) grotendeels beton hoogte van de ruimte 260 en app 3 (52 m2) beton maar met een groot deel met een hoogte van slechts 220. Daarnaast is de bestaande cv ketel aan vervanging toe. Op de vloeren wil ik pvc vloer leggen.

Kete; vervangen. betonstorten woonkamer + vloerverwarming

We willen de ketel (op zolder) laten vervangen. En ook vloerverwarming in de woonkamer aan laten leggen. Gaat om 30 a 35m2. Er ligt nu parket op een betonnen vloer. Na aanschaf woning blijkt 24m2 niet van beton/zand-cement te zijn. Graag willen we dit laten opvullen. Maar in de gehele beneden verdieping vloerverwarming laten aanleggen. Deze extra 24m2 zal dus eerst moeten worden gestort voor het realiseren van de vloerverwarming kan beginnen. Parket gaat er uit en we willen graag advies over het infrezen van die vloerverwarming. Samengevat dus leveren aan aanbrengen van zowel een nieuwe cv-ketel als een complete vloerwerwarming.

Aanleggen van vloerverwarming

Ter vervanging van oud hetelucht systeem (Brink B8) in bestaand rijtjeshuis. Vloerverwarming als hoofdverwarming op de benedenverdieping. Oppervlakte benedenverdieping = 46,9 m2. Het is een betonnen vloer met een cement topvloer. Invrezen. Verwijderen oude ketel(s) 1 Brink B8 hetelucht en 1 combiketel intergas HR36 Aanschaf/installatie van nieuwe ketel voor zowel verwarming als warm water. Aanleggen van radiatoren (5stuks) en leidingwerk op de bovenverdiepingen en aansluiting CV op benedenverdieping voor de vloerverwarming . Radiatoren voor 3 slaapkamers, 1 zolderkamer en 1 badkamer.

Vloerverwarming aanleggen

Begane grond willen we voorzien van elektrische vloerverwarming en als nodig radiatoren. Deze is totaal 65 m2 en bestaat uit: gezamenlijke woonkamer + keuken, bijkeuken, hal en toilet. Boven is totaal 42 m2 waarvoor elektrische radiatoren nodig zijn voor de 3 slaapkamers.

aanleggen vloerverwarming

In vijf ruimtes met een gezamenlijke oppervlakte van ca 50m2 willen we vloerverwarming. De vloer wordt kaal en glad opgeleverd. Graag aansluiting op CV erbij.

Buitenkraan zonder kruipruimte aanleggen

Ik wil graag een buitenkraan laten plaatsen aan de achtergevel van een nieuwbouwwoning zonder kruipruimte. De woning is voorzien van een vloerverwarming vanuit de bouw dus openbreken van de vloer is geen oplossing/optie.

Vloerverwarming + nieuwe vloer aanleggen in keuken

Vloerverwarming + nieuwe vloer aanleggen in keuken, 6-8 m2. Vloer is half hout / half beton dus moet voorbereid worden.

Vloerverwarming aanleggen

Het gaat om renovatie project. Ik wil alleen op de begane grond vloerverwarming. Ondergrond is hout! Gaat om hoofd verwarming. De uiteindelijke afdek vloer komt pvc visgraat te liggen. Totaal 60 m2. Graag ontvang ik een offerte.

Vloerverwarming aanleggen

Het gaat om een keuken van 20 m2 waarvan 15/16 m2 verwarmt moet worden. Het gaat om een vierkant vlak met 1 muurtje van 1,5 meter er in. Bij plaatsing is de keuken leeg. Uiteindelijk zal er laminaat of een pvc vloer op komen.

Partners

Partners van Casius