Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Valkenswaard te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Valkenswaard heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Valkenswaard u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Valkenswaard of directe omgeving.

195 klanten uit Valkenswaard bevelen een bij Casius in Valkenswaard aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,9/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Valkenswaard bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: het vervangen en verwijderen van radiatoren, nieuwe cv-ketel en vloerverwarmingsinstallatie leveren en monteren, wegslopen vloer en een droogbouw vloerverwarming realiseren, convectorput verwijderen/opvullen, vloerverwarming + tegels en radiatoren verwijderen, gaskachel eruit en CV mogelijk met vloerverwarming aanleggen, vloerverwarming realiseren, variokomp vloerverwarming, leidingschema keuken maken, elektrische CV-ketel of ander alternatief voor stadsverwarming, aanleggen van vloerverwarming, open haard plaatsen, schouw ombouwen tot nieuwe strakke haard, het leveren en installeren van een lucht-lucht-warmtepomp, vloerverwarming aanleggen, iR vloerverwarming leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Valkenswaard staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Valkenswaard:

Vloerverwarming aanleggen

Ik wil graag 55 m2 vloerverwarming aan laten leggen. Het is een betonnen ondervloer, en er komt lamelparket op te liggen. Graag ontvang ik een offerte.

Grundfos pomp van de vloerverwarming vervangen

Graag laat ik de pomp vervangen van mijn vloerverwarming. Ik woon alleen in een tussenwoning. De oude pomp kan ik zelf afvoeren. Welke kuub het huis heeft weet ik niet. Er is als het goed is geen op maat gemaakte berekening. Wat kost dit inclusief voorrijden en btw?

Open haard verwijderen

Wij willen een woning kopen waar een open haard in zit en deze willen wij laten verwijderen. Graag hoor ik wat de kosten hiervan zijn zodat wij weten waar we rekening mee moeten houden als we de koop laten doorgaan en op wat voor termijn dit zou kunnen gebeuren.

Het leveren en installeren van een lucht-lucht-warmtepomp

Ik zoek een installateur die een een airco (lucht-lucht-warmtepomp) kan plaatsen, die ook tevens in de wintermaanden de ruimtes verwarmt. De pomp moet een ruimte van ongeveer 30 m2 kunnen koelen en het gehele appartement 's winters kunnen verwarmen.

Vloerverwarming plaatsen

Het totale vloeroppervlakte is ongeveer 90 m2. Zelf zal ik de tegels en cementdekvloer verwijderen waarna de vloerverwarming dient aangebracht te worden. Omdat in het totale vloeroppervlak o.a. de hal, kantoorruimte en woonkamer/keuken zitten zou ik de ruimtes onafhankelijk van elkaar de temperatuur willen kunnen instellen.

De huidige aardgasboiler vervangen door een goed alternatief

Ik zoek een CV-installateur die mijn huidige aardgasboiler (150 liter) kan vervangen door een goed alternatief. Ik heb mijn zinnen gezet op een warmtepompboiler. De vervanging moet 200 liter water kunnen verwarmen ten behoeve van sanitaire voorzieningen in de woning. Aan en afvoer lucht naar buiten onder carport. Afstand tot de muur +/- 1. 3 meter. Verdere specificaties graag in onderling overleg.

Vloerverwarming plaatsen

Ik wil 60 m2 vloerverwarming laten leggen en zou graag een indicatie hiervan willen.

Flexibele pijp in rookkanaal installeren

Ik zoek een openhaardenspecialist die ten behoeve van mijn nieuwe pelletkachel een flexibele dubbelwandige pijp kan aanbrengen in een reeds bestaande schoorsteen. De pijp moet ongeveer 8 meter lang zijn. De schoorsteen is gemetseld en er bevindt zich een ruimte in van ongeveer 20 bij 20 cm.

Warmtepomp plaatsen

Ik wil een warmtepomp laten plaatsen. Op dit moment staat er een standaard ketel van 20 jaar oud. De benedenverdieping is in 2009 verbouwd, geïsoleerd en voorzien van vloerverwarming. Boven is er een standaard radiator aanwezig. Sanitairvoorziening moet enkel met een warmtepomp als dat zinnig is.

Zibro PX150 bijvullen

Ik heb een Zibro PX 150 mobiele airco met losse buitenunit. Deze heeft steeds tot tevredenheid gewerkt maar plotseling geeft deze geen koude lucht meer. Ik vermoed dat hij bijgevuld moet worden, want ik hoor de compressor wel aanslaan maar geen koude lucht. Wie kan dit en wat zijn hier de kosten van.

CV-installatie en leidingen controleren bij woningaankoop

Voor een aan te kopen woning willen we cv installaties (1 voor parterre, 1 voor begane grond), leidingen, vloerverwarming, convectorputten zorgvuldig laten controleren inclusief afpersen leidingen. Verkoper meldt dat 2x bijvullen begane grond installatie nodig is per jaar voor begane grond. Schriftelijke rapportage is ook nodig indien problemen geconstateerd worden. Woning is ca 272 m2 groot. We willen alleen zaken doen met erkende en gediplomeerde vakmensen met ervaring op dit gebied.

Buitenkraantje aanleggen en radiator verplaatsen

Ik zoek een partij die een buitenkraantje kan plaatsen aan de achterzijde van mijn woning en de radiator weer terug kan plaatsen aan de muur.

Airco units installeren

Ik wil graag 3 Tristar airco units gemonteerd en geïnstalleerd hebben. 1 op de slaapkamer, 1 op de begane grond in mijn schoonheidssalon en 1 in de woonkamer.

Warmtepomp installeren

Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Nieuwbouw. Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw, sanitair water verwarmen. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Vloeroppervlakte is 230 m2. Benodigd vermogen 10 kW bij 40 W/m2. Het gaat om een nieuwbouwproject waar in de grond circa 1000 meter 1 duimslang wordt gelegd. De warmtepomp moet ook 400 liter douchewater maken. Vloerverwarming en luchtkanalen worden in de vloeren voorzien.

Warmtepomp installeren, lucht+water of hybride

Ik wil een offerte krijgen voor verschillende soorten warmtepomp installaties. Ik wil een lucht-lucht, lucht-water of water-water installatie. De woning is 100 m2. Het gaat om een appartement met gas.

Lucht - Water warmtepomp laten plaatsen

In ons appartement (100 m2) hebben wij een gas CV ketel en dit willen wij omzetten naar een elektrische waterpomp of hybride waterpomp (kunt u dit apart offreren en hoeveel subsidie zit hier op?). Ik zou graag een boiler van 180 liter willen, welke merken heeft u hiervan ter beschikking?

RVS rookkanaal in schoorsteen monteren

RvS rook kanaal in bestaande schoorsteen

Onderhoud aan airco/verwarming

Hi, zou u een offerte willen opstellen voor het onderhoud aan een heater/airco in het plafond. Deze blaast enkel nog koude lucht en er brandt een rood lampje met een kraantje. Ik hoor graag! Groetjes,

Haard plaatsen, afvoerkanaal aanwezig

Haard plaatsen. Afvoerkanaal wel aanwezig maar plafond is dichtgemaakt. Offertes alleen via email. Geen telefoon

Gat voor het riool laten boren

Voor nieuwe riolering zoek ik iemand die door 5 muren heen kan boren. 3 ervan zijn fundering van circa 30 cm breed. Wat zijn hier de geschatte kosten voor?

Vloerverwarming spoelen, reinigen en repareren

Vloerverwarming met oude zwarte slangen. Mogelijke lekkage. Graag offerte voor het aanbrengen van een nieuwe binnenleiding in 1 groep. De werkplek is goed bereikbaar.

Oude keukenkraan vervangen door nieuwe keukenkraan

Ik wil een keukenkraan laten vervangen door de zelfde kraan maar nieuw. Dus alleen demonteren van de oude een monteren van de nieuwe.

Keukenkraan repareren

Onze keukenkraan lekt bij de handgreep, graag willen we deze op korte termijn laten repareren.

Lekkende kraan op aanrecht herstellen

De kraan op het aanrecht lekt op het punt waar hij draait. Dit wil ik graag laten repareren.

Schoorsteen maken voor een houtkachel

Ik wil mijn kachel naar de anderen kant van de kamer verplaatsen. Dan moet ik een nieuwe pijp naar het dak toe hebben. De verdiepingsvloeren zijn van beton. Het dak is van hout, bedekt met pannen.