Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor meterkasten verplaatsen:

Meterkasten verplaatsen

Huidige meterkast elektriciteit, water, cai en stadsverwarmingsunit enige meters naar een plaats in de garage verplaatsten.
Onze klant uit Tilburg (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor meterkasten verplaatsen uit heel Nederland:

Meterkasten verplaatsen

Ik zou graag mijn meterkast en mijn hoofdaansluiting 3 meter laten verplaatsen. Kunt u aangeven of dit mogelijk is en wat de kosten hiervan zijn?

Gas- en elektrameters verplaatsen

Ik wil graag mijn elektriciteit- en gasmeter verplaatsen. Omdat ik mijn woning ga verbouwen tot twee appartementen zou ik graag per appartement één gasmeter en meterkast willen aanleggen. In de huidige situatie bevinden de gasmeter en meterkast zich in de voorste slaapkamer. In de nieuwe situatie moeten er twee gasmeters en twee meterkasten onder de portiektrap geplaatst worden.

Verplaatsen van de meterkast

Graag zou ik willen weten wat de kosten zijn om de meterkast 1,5 meter te verplaatsen. Het blijft in dezelfde wand, zelfde richting, slechts opzij verplaatsen. Het gaat om de meterkast op de 3e verdieping. De leidingen stijgen nog door, op 4 hoog zijn ook meterkasten. Ik hoor graag van u.