Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor livin' flame houtkachel installeren:

Livin' Flame houtkachel installeren

Wij hebben een Livin' Flame houtkachel gekocht bij Gamma. Wij hadden eerst een gaskachel die aangesloten was op onze schoorsteen. De gaskachel hebben wij verwijderd en nu dus een houtkachel gekocht. Wij willen deze graag door een vakman laten installeren. Houtkachel komt in de woonkamer op de begane grond.
Onze klant uit Tilburg (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor livin' flame houtkachel installeren uit heel Nederland:

Pelletkachel plaatsen

Pelletkachel plaatsen inclusief afvoer in caravan op kurenpolder in Hank plaats B-03. Palletkacheltype is :Livin Flame pelletkachel Ulvik met aansluitset compl 0 80 aanwezig. Hij staat nu een gaskachel dus afvoer zit er, alleen moet nu een dubbelwandige dakdoorvoering in. Gaskachel verwijderen we zelf. Graag een offerte van deze werkzaamheden.

Pelletkachel Livin' flame Ulvik aansluiten

Ik zoek een openhaardenspecialist die een livin'flam ulvik kan aansluiten. Er is een rookafvoer aanwezig. Een dubbelwandige buis 150 mm, naar boven door het platte dak naar buiten. Heb zelf een overgang van 150 mm naar 100mm maar weet niet of dat op deze kachel past. Ik zoek een partij die mij hierbij kan helpen.

Pellet kachel laten installeren

Nieuwe pelletkachel (Livin' flame Tromvik Pelletkachel) op bestaand rookkanaal / schoorsteen aansluiten. Schoorsteen pijp checken/ schoonmaken. We hebben in verleden een houtkachel gehad, maar schoorsteen is al paar jaar niet meer gebruikt. Graag snel installeren.

Plaatsen en aansluiten van Livin flame pelletkachel

Ik wil een livin flame pelletkachel in de woonkamer plaatsen. Wij hebben nog geen rookkanaal.

Houtkachel plaatsen

Ik wil graag een houtkachel laten installeren in mijn nieuwe woning. De oude bewoonster had ook al een houtkachel. Deze heeft ze meegenomen en ze heeft het gat in het plafond van de woonkamer afgesloten met een plank. 3 weken geleden heb ik bij de Gamma een houtkachel van het merk Livin Flame gekocht en rechte kachelpijpen voor de verbinding van de kachel naar het plafond van de woonkamer. De houtkachel wil ik laten installeren en eventueel de hele pijpleiding laten controleren/vegen zodat ik de kachel in gebruik kan nemen.

Pelletkachel plaatsen

Ik zoek een openhaardenspecialist/aannemer die een pelletkachel kan installeren/aansluiten. We hebben een livin flame pelletkachel gekocht en willen deze graag laten plaatsen inclusief aanleg rookkanaal. Mogelijk kan de uitlaat van het kanaal via het garagedak. De garage is aangebouwd aan de woning. Buizen voor het rookkanaal hebben we nog niet, we weten nog niet precies hoeveel nodig is. Het gaat om een twee-onder-een-kap-woning.

Houtkachel installeren

Vorig jaar bij Gamma een houtkachel van Livin' Flame type Flora gekocht met pijpen, rozet, nisbus en 90 graden bochtpijp. Deze houtkachel zou ik graag professioneel geinstalleerd willen hebben. Afvoerpijp naar schoorsteen heeft diameter van 19 cm en de kachelpijp is 15 cm. Er zou een verloopstuk geplaatst moeten worden, of misschien volstaat de nisbus al?

Pelletkachel installeren

Graag ontvangen wij een offerte voor het installeren van een pelletkachel (merk Livin flame, type Ulvik). Installatie kan dmv geveldoorvoer en bijbehorend buismateriaal is aanwezig. Installatie is op begane grond in vrijstaande woning. Er zijn geen brandbare muren of vloeren in de nabijheid van de kachel.

Pelletkachel installeren

Het gaat om het aansluiten van een pelletkachel (Livin' flame Tromvik) op de gevel. In de kamer moet het afvoerkanaal rond de 2/2,5 meter omhoog met een gevel-/muurdoorvoer (zie bijlage). Ook moet er een hittebestendige vloer komen.

Pelletkachel aansluiten

Wij willen graag een pelletkachel, type Livin' flame Liland, laten aansluiten op ons bestaande rookkanaal. Het bestaande rookkanaal is 150 mm dubbelwandig, en deze dient dus middels een verloop naar 80 mm te worden gebracht. Daarnaast willen wij bij het aansluiten gelijk de schoorsteen laten vegen en een nieuwe schoorsteenkap laten plaatsen. Graag willen wij offerte voor: - Aansluiten van de pelletkachel inclusief indicatie prijs benodigd aansluit materiaal, verloop, pijp, rozet etc in kleur zwart - Schoorsteenvegen en nieuwe schoorsteenkap inclusief montage Gelieve aan te geven binnen welke termijn deze werkzaamheden uitgevoerd kunnen worden. Indien meer informatie benodigd kunt u mij e-mailen.

Partners

Partners van Casius