Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor motorloze afzuigkap installeren en mogelijk mechanische ventilatie motor vervangen:

Motorloze afzuigkap installeren en mogelijk mechanische ventilatie motor vervangen

Ik wil de afzuiging van keukenluchtjes verbeteren door de recirculatie afzuigkap te vervangen door een motorloze afzuigkap en die aan te sluiten op de mechanische ventilatie. Ook wil ik laten nagaan of mogelijk een betere mechanische ventilatie motor ook kan bijdragen aan een betere afzuiging in de keuken. We wonen in een appartementen complex.
Onze klant uit Tilburg (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor motorloze afzuigkap installeren en mogelijk mechanische ventilatie motor vervangen uit heel Nederland:

Klussen in huis

Er moet het volgende gebeuren: - een motorloze afzuigkap opgehangen worden in een woning met een afzuigsysteem - een cilinderslot in de voordeur geplaatst worden - twee snoeren van twee wandlampen verbonden worden met een tweelingsnoer en stekker. Deze snoer ook netjes bevestigen.

Afzuigkap monteren

Ik zoek een installateur die een motorloze afzuigkap (60cm) kan installeren/aansluiten op een centraal afzuigsysteem. Afzuigkap moet nog gekocht worden. Het werk moet plaatsvinden op de tweede etage.

Afzuigkap naar buiten aanleggen

Ik heb momenteel een motorloze afzuigkap die op het centrale ventilatiesysteem van het huis aansluit. Dat wil ik niet meer. Ik ga een nieuwe afzuigkap met motor kopen. Dus ik wil graag een offerte voor de benodigde werkzaamheden om de nieuwe afzuigkap naar buiten aan te leggen, gat boren, afvoerkanaal, ventilatierooster monteren. Het is mij niet duidelijk waar de buitenmuur uit bestaat, graag laat ik dit door de vakman beoordelen. Ik heb wel “ binnen 2 maanden” aangegeven maar dat is niet zo strikt. Dus ik ben wel flexibel als er iemand geschikt kan gevonden worden

Afzuigkap en keramisch fornuis installeren

Motorloze afzuigkap plaatsen in de keuken in een nieuwbouwwoning. De woning is al voorzien van een mechanisch ventilatie systeem. Daarnaast ook een elektrisch, keramisch fornuis installeren.

Siemens afzuigkap plaatsen en aansluiten op centraal afzuigsysteem

Siemens motorloze afzuigkap LI60 OA520 plaatsen ter vervanging van oude Siemens LI20530EU, motor nog nooit gebruikt Afvoer van deze afzuigkap; Gevraagd: Offerte 1: levering afzuigkap en installatie; Offerte 2; alleen arbeidskosten, afzuigkap wordt prive aangeschaft.

Keuken demonteren en voorbereiden voor nieuwe keuken

Wij laten een nieuwe keuken plaatsen. Dit gaat gebeuren in week 49 vanaf maandag. Voor die tijd moet de oude keuken gedemonteerd en afgevoerd worden. Ook moet de plaatsing van de nieuwe keuken voorbereid worden. Gedemonteerd en afgevoerd moeten worden: een aanrecht met 3 onderkastjes, 5 bovenkastjes, een staande servieskast, 2 meter, een vrijstaande vaatwasser, een vrijstaand fornuis, gas/elektrisch, een motorloze afzuigkap. Verder moet wel afgevoerd, maar niet gedemonteerd worden 4 bovenkastjes, 1 onderkastje en een aanrechtblad van 240 x 40 cm. Water en rioolleidingen hoeven waarschijnlijk niet verplaatst te worden. De gasleiding moet worden afgedopt. De elektrische leidingen moeten wel aangepast worden. Er moeten ook 2 of 3 nieuwe groepen gemaakt worden. Daarvoor is ruimte in de meterkast. Er liggen ook 2 loze leidingen van de meterkast naar de keuken. Er moeten 4 vloertegels, 30 x 30 cm, verwijderd worden en een randje nieuwe vloertegels gelegd worden, 10 tegels van 30 x 30 cm. Aan de muren hoeft waarschijnlijk niets gedaan te worden, zij komen bijna volledig achter de nieuwe keuken. Er dient ook een gat gemaakt te worden in een stenen muur voor de afzuigkap.

Afzuigkap bestellen en installaren

Ik wil bestellen en laten installeren: Motorloze afzuigkap Etna AO160wit. Kosten? De oude kap verwijder ik zelf.

Douchewand plaatsen, afzuigkap monteren en aansluiting maken voor vaatwasser

Ik wil graag een motorloze afzuigkap laten monteren, een aansluiting laten maken voor een vaatwasmachine en een douchewand laten monteren. Dit is voor mijn moeder die naar een appartement gaat verhuizen. De afzuigkap moet nog worden gekocht bij de Gamma (waarschijnlijk de Etna) en de douchewand van de Gamma is al binnengekomen op het oude adres van mijn moeder. Deze moet daar nog wel even worden opgehaald maar het is nog geen kilometer vanaf haar nieuwe adres. De vaatwasmachine heeft zij op haar oude adres nog in gebruik en daarom moet er alleen vast een aansluiting worden gemaakt maar de vaatwasmachine hoeft dus nog niet te worden geplaatst. Ik heb een foto bijgevoegd van het keukenblok. Rechts daarvan moet de vaatwasser staan en de afzuigkap moet rechtsboven worden aangesloten het op centrale afzuigsysteem van het appartement. Aansluiting ook in beeld op de foto.

Motorloze afzuigkap plaatsen

Graag zou ik een motorische afzuigkap willen laten plaatsen. Er zijn 2 ventilatiekanalen in de keuken onder elkaar. De ventilatiekanalen in het huis zijn niet elektrisch.

Motorloze afzuigkap vervangen

Wij hebben een ATAG afzuigkap die verwijdert moet worden (met een flexibele) slang. Eventueel ook het afvoeren hiervan. Graag een motorloze schouwkap (type ETNA T4406L) terugplaatsen (al in bezit) omdat wij op een centraal systeem zitten.