Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor vloerverwarming aansluiten op een thermostaat :

Vloerverwarming aansluiten op een thermostaat

Ik heb op de begane grond vloerverwarming (via stadsverwarming), maar er is geen thermostaat aanwezig. Ik wil graag een thermostaat aanschaffen, bijvoorbeeld een Honeywell Evohome. Ik ben op zoek naar een vakman die kan bepalen welke onderdelen er nodig zijn, en die kan installeren. Ik ontvang graag uw advies en een prijsopave.
Onze klant uit Tilburg (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vloerverwarming aansluiten op een thermostaat uit heel Nederland:

Vloerverwarming op thermostaat en CV-ketel aansluiten

Ik wil graag een reeds aangelegde vloerverwarming laten aansluiten van 6 groepen. En de 2 boven verdiepingen, met elk 2 kamers, hebben radiatoren welke moeten worden aangesloten op de cv ketel. Het zou mooi zijn als het hele huis werkt op 1 thermostaat knop en dat de vloerverwarming separaat is van de bovenverdiepingen.

Dakopbouw als 3e slaapkamer maken

Wij zitten er aan te denken om een opbouw te plaatsen op de uitbouw. De afmeting zal ongeveer 5 meter lang worden en 3 meter breed. Deze ruimte zal dan aansluiten op een ruimte waar er al een trap aanwezig is. De ruimte wordt ingedeeld als een slaapkamer en een badkamer met ligbad, douche en toilet. Het aanleggen van de badkamer zien wij graag separaat geoffreerd. Verder mag de ruimte casco opgeleverd worden en denken wij aan vloerverwarming in de opbouw. Er is nog geen vergunning aangevraagd.

Rookkanaal aanleggen en houtkachel aansluiten

Wij hebben een nieuwbouw huis gekocht dat na de bouwvak van 2018 zal worden opgeleverd. Wij willen daar graag een houtkachel voor de sfeer. De ondervloer zal een PVC vloer worden (inclusief vloerverwarming). Er is geen rookkanaal of uitsparing aanwezig, dus deze zal moeten worden aangelegd. Omdat het om een bungalow gaat zal het rookkanaal enkel door 1 dak heen moeten, maar de pijp moet eventueel langs de tweede verdieping omhoog worden geleid, zoals wij hebben proberen aan te gegeven op bijgevoegde tekeningen. Verder is er een mechanische ventilatie in de woning aanwezig, waar eventueel rekening mee gehouden moet worden. Wij horen graag of onze wensen mogelijk zijn en wat de kosten zijn.

Klus in huis: gipswand plaatsen en stucen

Om een lekkage op te zoeken, is een wand in mijn gang opengebroken. Deze moet weer hersteld worden: Isolatie aanbrengen, gipswand plaatsen en stuken. Alles moet weer mooi aansluiten bij de muur die nog intact is. Een andere klus is de volgende: Omdat ik vloerverwarming laat aanleggen, verwijder ik in de woonkamer 3 radiotoren. Achter de radiatoren is nooit gestuct dus dat moet alsnog gebeuren. Het gaat dus om kleine oppervlakten. De muur is gedaan met spachtelputz.

Tussenwoning uitbouwen en vloerverwarming aanleggen

Wij hebben een tussenwoning uit bouwjaar 1980 gekocht en krijgen daarvan eind van dit jaar vermoedelijk de sleutel. Het huis is 5,20 meter breed en we willen de woning over de volledige breedte graag 2,5 meter laten uitbouwen. Daarbij willen wij openslaande deuren laten plaatsen. Buren aan één kant hebben dat al en we willen de uitbouw daarop laten aansluiten. Verder willen we dan in zowel de uitbouw als de huidige vloer vloerverwarming laten aanbrengen. Er staan foto's en een plattegrond van de woning op Funda. We ontvangen hiervoor graag uw prijsopgave in posten. De uitvoering van de klus willen we in onderling overleg inplannen aan het begin van 2018.

Elektrische vloerverwarming, extra kast en zonnepanelen aansluiten

In mijn nieuwe woning is er een groepenkast met 7 of 8 groepen. Ik wil graag een aantal dingen laten aanpassen: - Berekenen en aansluiten van elektrische vloerverwarming van circa 100 m2. - Aansluiting op zonnepanelen. - Aparte groepenkast in de schuur maken voor de buitenverlichting.

Radiatoren plaatsen

Ik wil 4 radiatoren plaatsen en aansluiten op een bestaande cv ketel en tevens bestaande verwarmingsbuizen bij de cv ketel afkoppelen en oude leidingen voor 10 oude radiatoren demonteren. Tevens ongeveer 8 meter leiding trekken van cv naar door derden te installeren vloerverwarming verdeler. Alle leidingen dienen onzichtbaar geplaatst te worden. Dat kan gemakkelijk omdat de daken aan de binnenzijde open zijn. Toch zal er op voor 1 radiator wat gefreesd moeten worden. Het huis is volledig casco nu.

Badkamer- en WC-renovatie

Wij zijn op zoek naar specialist die ons badkamer en/of ons wc kan renoveren. Het betreft een badkamer van 190 X 240 cm klaar gestript voor betegeling en plaatsing van alle sanitair. Even globaal wat er gedaan moet worden voor de badkamer: Douche in bad moet geplaatst en aangesloten worden: - Bad van 180 X 80 moet geplaatst worden op poten, - Aansluiten op afvoersysteem, - Inbouw douche + bad garnituur koppelen (eventueel inbouwen/plaatsen) WC / wandcloset moet geplaatst en aangesloten worden: - Inbouw reservoir plaatsen en aansluiten, - Koof rondom reservoir en afvoer + ventilatie bouwen, - Wandcloset plaatsen. Wastafel +meubel plaatsen en aansluiten op afvoer + water: - Afvoer in wand verwerken met Slimtube. Vloer is al ingehakt om bocht te maken naar muur voor inbouw (eventueel moet er nog gehakt worden in vloer). Betegelen wanden en vloer: - (30 X 60 cm wand tegels en waarschijnlijk 60 x 60 cm vloertegels), - betreft ongeveer 24 m2 dat betegeld moet worden, - (optioneel) plaatsen van vloerverwarming (graag meerprijs apart specificeren). Verlagen plafond inclusief inbouw spots (graag meerprijs apart specificeren). De WC is 1.10 X 0.85 meter groot en klaar gestript voor betegeling en plaatsing van alle sanitair. Even globaal wat er gedaan moet worden voor de wc. WC / wandcloset moet geplaatst en aangesloten worden: - Inbouw reservoir plaatsen en aansluiten, - Koof rondom reservoir en afvoer+ventilatie bouwen, - Wandcloset plaatsen. Fontein plaatsen en aansluiten op afvoer en water: - Afvoer in wand verwerken met Slimtube, - Vloer is al ingehakt om bocht te maken naar muur voor inbouw. Betegelen wanden en vloer: - ongeveer 9 m2 totaal dat betegeld moet worden, - (optioneel) verlagen plafond.

Elektrische vloerverwarming leggen met afwerkvloer

Wij willen in onze slaapkamer graag elektrische vloerverwarming laten leggen op een vloer van 18 tot 20 m². Er ligt nu laminaat op een houten vloer die geïsoleerd is. In de kruipruimte zijn ook isolatiekorrels aanwezig. We laten het laminaat graag verwijderen, de elektrische vloerverwarming leggen en aansluiten en er daarna weer een afwerkvloer overheen leggen. Onze voorkeur gaat daarom uit naar een allround vakman, die de totale klus kan verzorgen. We krijgen ook graag advies over de keuze voor de afwerkvloer.

Badkamer renoveren

Badkamerrenovatie. Oude badkamer verwijderen, leidingwerk vervangen. Afmetingen 295 x 258 cm. Tegels circa 90x90 en afkanten op de hoeken. Plaatsen bad, glazen douche wand met deur, wastafel, kranen, spiegel, verlichting aanpassen in plafond en monteren aan spiegel, vloerverwarming monteren en aansluiten op cv, opnieuw stuken plafond, afzuiginstallatie aansluiten (ventilatiekanaal reeds aanwezig), antilek constructie muur/vloer. Referenties.

Partners

Partners van Casius