Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Tilburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Tilburg heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Tilburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Tilburg of directe omgeving.

1718 klanten uit Tilburg bevelen een bij Casius in Tilburg aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Tilburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: het vervangen en verwijderen van radiatoren, nieuwe cv-ketel en vloerverwarmingsinstallatie leveren en monteren, wegslopen vloer en een droogbouw vloerverwarming realiseren, convectorput verwijderen/opvullen, vloerverwarming + tegels en radiatoren verwijderen, gaskachel eruit en CV mogelijk met vloerverwarming aanleggen, vloerverwarming realiseren, het leveren en installeren van een lucht-lucht-warmtepomp, vloerverwarming aanleggen, iR vloerverwarming leggen, convectorput leveren en plaatsen en gat in betonvloer zagen, schoorsteen verwijderen, cv ketel verplaatsen en nieuwe leveren, het realiseren van vloerverwarming in jaren 30 woning, nieuwe warmtepomp plaatsen, radiatoren plaatsen en leidingen leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Tilburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Tilburg:

Plaatsen nieuwe CV

Plaatsen nieuwe CV. Momenteel geen installatie aanwezig. Indien mogelijk, CV graag op 1ste verdieping. Graag in offerte prijs van aanleggen inclusief materiaal en nieuwe CV.

Vervangen Agpo ketel voor een Ferroli BlueSense 5

Mijn huidige Agpo econpact wil ik laten vervangen voor een Ferroli BlueSense 5. Deze dient onder de optifor gehangen te worden. Graag een overzicht van de kosten. Zie foto situatie

Infraroodverwarming plaatsen

Voorkamer van woonkamer moet extra verwarming hebben door het plaatsen van infraroodverwarming welke aangesloten moet worden op het lichtnet, en net wifi mogelijkheden. Afhankelijk van de kosten. Het gaat om 23 m2.

Nieuwe duoblok toilet

Ik krijg de sleutels van mijn nieuwe huis op 3 februari. Om de toekomstige klusjes dagen mogelijk te maken moet de kapotte toilet eruit en een nieuwe duoblok erin. Afvoeren oud materiaal optioneel.

Radiator verwijderen

Leidingen bevriezen en radiator in keuken verwijderen (blokverwarming) . Afvoeren optioneel.

Vorstvrije buitenkraan aanleggen

Buitenkraan voorzijde woning aanleggen. Direct links van de voordeur zit de meterkast met waterleiding. Kraantje kan dus op de muur direct voor de meterkast aangelegd worden.

Tussenmeter gas plaatsen

Ik wil graag een tussenmeter plaatsen voor het gas.

Warmtepomp plaatsen

Bestaande heteluchtverwarming vervangen, hete lucht ketel die al tientallen jaren in gebruik Is, maar erg hoog in gas verbruik, indien mogelijk naar elektrisch. Het gaat om een rijtjeswoning uit 1931 met een oppervlakte van 144 m2.

Vervangen circulatiepomp in vloerverwarming WHT

Ik heb graag een vrijblijvende prijsopgave voor vervanging circulatiepomp. De oude pomp slaat niet aan maar is toch na 20 jaar wel aan vervanging toe. Ik heb de GRUNDFOS ALPHA 2 nu in bezit: 25-60 180 mm. Wij hebben vloerverwarming WHT (stadsverwarming) als hoofdverwarming. Graag prijsopgave per email voor deze klus. De huidige pomp (zie bijlage).

Tussenmeter voor gas en elektra plaatsen

Ik wil een tussenmeter voor gas en elektra plaatsen. Graag een indicatie van prijs.

Advies en installatie warmtepomp boiler

Momenteel beschik ik over stadsverwarming, maar gezien de maandelijkse hoge kosten zoek ik naar een geschikt alternatief. Ik zou graag meer informatie, adviezen en eventueel offerten van verschillende oplossingen willen zien. Het huishouden bestaat over twee volwassenen en twee kinderen, maar met de toekomst in het achterhoofd is het verstandig om toekomstig gebruik van de kinderen mee te nemen in de aangeboden oplossing. Ik vermoed dat de warmtepompboiler de beste oplossing is voor mij, maar ik hoor dat natuurlijk liever van een specialist. Over de isolatie durf ik niet veel te zeggen, maar ik vermoed dat muur en dak isolatie wel aanwezig is (bouwjaar 1992). Dubbelglas is enigszins aanwezig (zijn twee enkel raampjes die je ieder open en dicht dient te doen). Ik hoor het graag!

Vloerverwarming nakijken

Nieuw huis gekocht waar vloerverwarming aanwezig is. Wil het laten nakijken of het optimaal werkt of niet. Hoeveel kost dat ongeveer? Graag mailen voor antwoord omdat ik doof ben.

Vloerverwarming aanleggen

Het gaat hier over 5 ruimtes in een oud huis van 1900: 2 werkkamers van 3.5 x 4 m en 3.5 m hoogde (stralingspanelen), een woonkamer van 4 x 4 m en 3.5 m hoogde (vloerverwarming - er moet ook nieuw parket komen) en 2 slaapkamers 3x4m met relatief laag plafond (2.2m)

CV instalatie aanleggen en een gasleiding aanleggen

De klus: CV ketel installatie met leidingen aanleggen naar de locaties van de radiatoren. (Geen radiatoren ophangen). De aanleg van een gasleiding en leidingen van de meterkast naar de locatie van de ketel leggen. Het gaat om circa 4 meter, door 2 muren.

Voor woningsplitsing gas, water en elektra splitsen

Ik wil graag een gesplitste energie afrekening in een gesplitste woning. Dus er worden 2 woningen gemaakt van 1 woning, 2 bewoners.

Advies en installatie warmtepomp

Tussenwoning (108m2 woonruimte) met woonkamer, 3 slaapkamers en zolder. Volledig geïsoleerd, maar wel volgens de standaarden uit 1994. Energielabel B. De woonkamer loopt door in L-vorm van voor naar achter met een keuken in de voet van de L. 1 slaapkamer ligt aan de voorkant van het huis. De andere 2 aan de achterkant, waarbij 1 van die 2 vrij klein is en waar ik ook niks aan wil doen qua verwarming of koeling. De CV (gereviseerde Nefit 2009) staat op de ruime zolder waar ook ruimte is voor een warmtepompboiler. De zolder hoeft ook niet verwarmd of gekoeld te worden. Alles is nu nog gas. In de woonkamer ligt een vloerverwarming die geldt als bijverwarming, volgens mij aangesloten op de CV. In de badkamer ligt een elektrische vloerverwarming. Er komen zonnepanelen op het dak. Verwarming en koeling van de woonkamer en 2 slaapkamers wil ik gaan doen mbv lucht-lucht (Daikin of Mitsubishi) en tapwater met een warmtepompboiler. De vloerverwarming wil ik blijven gebruiken ivm comfort en volgens mij laag verbruik, zeker als ik de CV terugschroef naar ~50 graden. Op de echt koude dagen (zeg, 0 graden) is het niet per se noodzakelijk dat de lucht-lucht WP's niet in de volledige warmtevraag kunnen voorzien, want ik kan dan gewoon bijstoken met CV+gas, en ik heb de vloerverwarming ook nog. Samenvattend is dit mijn wensenlijstje: - Lucht/lucht-warmtepompen voor de klimaatregeling van de woonkamer + 2 slaapkamers. - Wamtepompboiler voor tapwater. Gaarne wil ik de mogelijkheden bespreken. In oktober willen we de woning betrekken.

Convectorput repareren

In bouwkundig rapport wordt gemeld dat de wanden van de convectorput gerepareerd dienen te worden. Op plekken doorgerot of verzwakt. De convectorput is 1,60 meter bij 40 centimeter.

Horizontale boiler plaatsen

Ik heb nu een grote gehuurde (verticale) boiler. Het huurcontract wil ik beëindigen, de boiler wordt dan ook weggehaald. Ik wil graag een horizontale boiler kopen (80 liter) en deze laten installeren. Ik vraag me af wat de kosten zijn om een horizontale boiler aan de muur te laten plaatsen.

Zonneboiler plaatsen

Ik wil graag een zonneboiler laten plaatsen. Ik woon in een tussenwoning uit 1965 met een oppervlakte van 62 m2. De werken mogen meteen uitgevoerd worden.

Vaatwasser aansluiting maken

Ik wil graag een aansluiting voor de vaatwasser laten maken en de vaatwasser daarna ook laten aansluiten. Deze is al aanwezig. De vaatwasser staat naast het keukenblok. Zie foto's.

Vloerverwarming als hoofdverwarming realiseren

De huidige vloer bestaat, voor zover bij ons bekend, uit beton met daarover een laminaatvloer. We willen de vloerverwarming als hoofdverwarming gaan gebruiken. Het totale oppervlak is ongeveer 40 m2.

Vorstvrije buitenkraan aanleggen

Ik wil een vorstvrije buitenkraan in mijn tuin. Dit kan via de kruipruimte gerealiseerd worden. De afstand tussen de meterkast en de kraan bedraagt ongeveer 12 meter.

Radiator verwijderen in flat

In mijn keuken wil ik mijn radiator verwijderen. Ik woon op een flat. Ik hoor graag van u.

CV ketel vervangen

Het betreft het vervangen van mijn cv ketel, er hangt een WTW AGPO Optifor apparaat boven.

Convectorput verwijderen en opvullen

Ik heb een convectorput van 2 meter lang bij 35 cm breed welke afgekoppeld, verwijderd en gedicht moet worden. Dit met bewapening en voldoende dekvloer zodat eind mei de vloerverwarming ingefreesd kan worden. Tevens zijn voor een goed allround bedrijf evt. nog enkele kleine klussen te bespreken zoals 3 standaard radiatoren afkoppelen en verwijderen, isolatie onder de kruipruimte, ventilatiegaten realiseren, maar deze klussen hebben minder prioriteit en zijn dus eventueel extra.