Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Tilburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Tilburg heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Tilburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Tilburg of directe omgeving.

1626 klanten uit Tilburg bevelen een bij Casius in Tilburg aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Tilburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: badkamerrenovatie en keukenplaatsing, zonneboilers en zonnepanelen installeren, water, riool en elektra aanleggen in restaurant, ventilatiesysteem aanleggen in restaurant, vloerverwarming aanleggen, collectoren plaatsen voor vloerverwarming, cV-installatie compleet aan laten leggen, vloerverwarming aanleggen en radiatoren plaatsen, complete CV installatie aanleggen, badkamer renovatie, verwarmingen monteren, rookkanaal aanleggen, centrale verwarming aanleggen, cV-installatie aanleggen, moederhaard en boiler door combiketel vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Tilburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Tilburg:

WC-pot met stortbak installeren

Mijn duo wc/stortbak moet gevangen worden. Compleet nieuw pakket is in huis. Wie kan deze vervangen/installeren? Eventueel met afvoeren van de oude.

Klep in de schoorsteen plaatsen

De klep in mijn gemetselde open haard is verdwenen en wij willen een nieuwe. De globale afmetingen is 20 x 30 cm. De open haard is gevestigd in het midden van de woonkamer. Het afvoeren van het afval kan, maar moet eerst worden overlegd worden.

Convectoren ontluchten

Ontluchten convectoren beneden-en boven verdieping

Vlotter van toilet repareren of vervangen

Vlotter van het Grohedal inbouwtoilet functioneert niet goed meer, waardoor toilet door blijft lopen. Moet vervangen worden.

Rookkanaal keuren, flexibele buis plaatsen en kachels monteren

Heb houtkachel. Wil deze aansluiten op bestaand rookkanaal. Zal denk ik flexibele buis geplaatst moeten worden van ongeveer 7 meter. Graag uw prijsindicatie.

Vaatwasser aansluiten

Er moet een afvoer naar het keukenkastje toe plus een waterleiding aankoppelen in het gootsteen kastje. Het leidingwerk kan achter/onder de kastjes door. Afvoer en aanvoer over 1 a 1.5 meter moet verlengd/aangelegd worden. Daarna de vaatwasser aansluiten. Vaatwasser aanwezig, komt los naast het keukenblok te staan.

Ketel leveren en monteren

Onze ketel is nodig aan vervanging toe. Ik zou graag willen weten wat jullie voor ons kunnen betekenen als wij een ander type ketel wensen. Ik ben na wat online vergelijken tussen verschillende ketels ben in geïnteresseerd de 'Rehemha Tzerra M 39c Plus CW5 Plus CW5 Combi comfort Systeem met iSense' uitgekomen. Ik zou graag zou graag een offerte willen ontvangen voor het volgende: - Levering van de ketel - Vervangen van het exspansie vat. - Complete installatie van de ketel. - Afvoeren van de oude ketel. - Overige werkzaamheden tbv de installatie. - Service contract. De ketel hangt in een bijkeuken op de begane grond en is vrij toegankelijk.. Wij hopen dat het mogelijk is om binnen 4 weken te kunnen genieten van onze nieuwe ketel. We betalen het gehele bedrag in 1 keer en wensen daarom geen huur contract, ik verwacht om deze reden wel een scherpe prijs waarover we niet hoeven te onderhandelen. Bij voorkeur verloopt het contact via mail omdat ik niet altijd op kan nemen tijdens kantooruren. Met vriendelijke groet,

Radiatorkranen vervangen

Ik wil de oude radiatorkranen in thermostaatknoppen laten vervangen. Het gaat in totaal over 5 kranen.

Vloerverwarming aansluiten op een thermostaat

Ik heb op de begane grond vloerverwarming (via stadsverwarming), maar er is geen thermostaat aanwezig. Ik wil graag een thermostaat aanschaffen, bijvoorbeeld een Honeywell Evohome. Ik ben op zoek naar een vakman die kan bepalen welke onderdelen er nodig zijn, en die kan installeren. Ik ontvang graag uw advies en een prijsopave.

Aansluiting op riolering veranderen

Ik woon in een appartement van de woningstichting, echter is de riolering van asbest, en zij willen dit niet veranderen. Deze bevindt zich in de vloer. Wat zou er mogelijk kunnen zijn om er iets aan te veranderen in mijn voordeel? Het betref een klein toilet, maar door de asbest riolering die in het hele oude complex zit, is er op dit moment geen oplossing. Er is bij de stichting een asbestinventarisatierapport. De bedoeling is, dat het toilet verbouwd kan worden zodat er meer beenruimte is. Vanaf de asbest pijp zit een pijp naar de pot toe. De ideale situatie is een hangend toilet. Kan de aansluiting op de asbest pijp veranderd worden?

Houtkachel plaatsen

Graag ontvang ik een offerte voor leveren en aansluiten van een Jacobus 6 open haard. Dit moet inclusief rookkanaal van 9,50 meter, met een diameter van 13 cm. Ik wil graag een prijs inclusief het boren in de betonvloer, hier zijn zachte blokken in gestort. Inclusief aansluit set van de externe luchttoevoer, en vloerplaat. Er zitten geen leidingen in de vloer.

Kranen vervangen van 10 radiatoren

Mijn radiatoren zijn zwaar verouderd maar verder nog prima, de kranen daarentegen zijn erg versleten en verroest. Ik wil graag een offerte ontvangen voor de vervanging van de knoppen van alle 10 de radiatoren.

Riolering aanpassen

De gemeente Tilburg heeft geconstateerd dat de huisaansluiting van nummer 3 verstopt is van pvc uitleggen naar overgang naar Gres Deze Gresbuis is de ringleiding van nummer 1, 2en 3 In deze leidingen ook wortel ingroei op de meeste overgangen. Huisaansluiting doorgespoten met hoge druk Huisaansluiting plus ringleiding geïnspecteerd en getraceerd. Ringleiding van de huisaansluiting dient blijkbaar vernieuwd te worden.

Klep in open haard repareren

De afsluitklep in onze openhaard ontbreekt. De globale afmeting is 20 x 23 cm. Hierdoor komt in winter veel koude lucht in de kamer en kan ik de trek niet temperen. Kunt u zo'n luchtklep monteren? Als bijlage foto voor globale indruk van open haard.

Pelgrim Bambino kachel aansluiten

Graag zou ik de Pelgrim Bambino aan willen laten sluiten (gaskraan aanwezig) en een afvoerkanaal naar boven (rookkanaal ook aanwezig).

Vloerverwarming en zonneboiler installeren

We hebben 70 m2 meter loze leidingen voor vloerverwarming op begane grond liggen. Die willen we nu in functie nemen maar niet via aansluiting op de stadsverwarming maar via een zonneboilersysteem. Er is geen gas maar wel elektriciteit in de woning. We willen de vloerverwarming als hoofdverwarming kunnen gebruiken, als de speksteenkachel niet aanstaat. Er is al een kleine zonneboiler van 100 L aanwezig voor warm water (niet echt rendabel). En we hebben alleen een Daaldrop electrishe boiler van 80L in combi met de zonneboiler. Voor de vloerverwarming zal er een nieuwe installatie moeten worden aangebracht. Graag uw deskundige advies om in combinatie met de stadsverwarming de vloerverwarming aan te leggen,

Douchekraan en stang vervangen

In de badkamer een thermostatische doucheset monteren/vervangen.

CV-ketel vervangen en verplaatsen

Wij hebben een tussenwoning gekocht uit bouwjaar 1917 en krijgen daarvan op 3 oktober de sleutel. Het is onze wens om de cv-ketel die nu linksachter in de hoek van de keuken in een kast is geplaatst, te laten verplaatsen naar de zolder. We willen door een vakman laten beoordelen of dit mogelijk is en wat hiervoor de kosten zijn. Ook ontvangen we graag uw aanbieding voor een nieuwe cv-ketel. Het is mogelijk om binnenkort een bezoek aan de woning te brengen, maar dat moet worden afgestemd met de huidige bewoners.

Leidingen deels vernieuwen

De leidingen liggen nu in de vloer waar nu een lek zit. Deze leidingen dienen te worden vervangen en mogen boven de vloer geplaatst worden. De totale lente zal 12 meter zijn.

Houtkachel aansluiten

Ik wil mijn kachel laten aansluiten. Het gaat om een Wanders Square 60 houtkachel (hout-inzet square 60) met Fuma Mantel Wanders Square 60 front. Ik heb nog geen rookkanaal en ook geen grondplaat. Het gaat om een bungalow met schuin houten dak. Op de plek van de kachel is het dak 312 cm. Werkzaamheden zullen afgestemd moeten worden met een nieuw te leggen dak en isolatie in week 45. Waarschijnlijk zetten zij de pijp op het dak. Hebben jullie voor mij een richtprijs inclusief b.t.w. wat betreft benodigdheden aansluiten, vloerplaat, manuren en andere zaken waar ik niet aan denk. Het liefst heb ik een pijp in de kleur van de kachel.

Jacuzzi met lekkage repareren

Ik heb een bubbelbad met 12 jets (2 rijen van 6) in de bodem van het bad. De jets lekken aan de onderkant. Dit gaat druppelsgewijs. Het bad is van het merk Cleopatra en is circa 15 jaar oud. Ik heb het huis circa een half jaar geleden gekocht en de vorige bewoners hebben het bad een tijd niet gebruikt. Wellicht is het vervangen van de leertjes voldoende.

Gasleiding in de keuken verleggen

Wij zijn een nieuwe keuken aan het plaatsten maar de gasleiding moet zo'n 30 cm naar beneden. Nu komt het kraantje boven het aanrecht uit en die willen we er onder hebben.

Kookplaat aansluiten

Momenteel zit er een 4 pits gasplaat in mijn keuken deze moet vervangen worden door een grotere gasplaat. De gasplaat heb ik al in huis is gas op glas. Het werkblad is van hout en moet dus iets uitgezaagd worden.

Bijvullen van een airco unit

Airco Einhell, Ska 2502C artikelnummer 2365165 Vulhoeveelheid koelmiddel 500 g Vloeistofleiding A 6 mm Zuigleiding A 12 mm Vulhoeveelheid koelmiddel 1250 g De bij te vullen hoeveelheid koelmiddel vanaf 5 m: 20 20 g/m De airco hangt bij een tuinkamer en is redelijk goed te bereiken. Ik heb zo veel mogelijk gegevens verzameld over de airco. Waarschijnlijk moet alleen het gas bijgevuld worden.

Airconditioning monteren

Graag een offerte voor het leveren, monteren en in bedrijf stellen van een airconditioning met binnen en buiten deel. Een split unit. Er heeft nog niet eerder een airco gezeten, er moet dus ook geboord worden.