Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Tilburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Tilburg heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Tilburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Tilburg of directe omgeving.

1729 klanten uit Tilburg bevelen een bij Casius in Tilburg aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Tilburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: verticale warmtewisselaar voor verwarmen en koelen, cV-ketel afkoppelen en warmtepomp leveren en installeren, warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp en vloerverwarming voor nieuwbouw van 450 m2 + 140 m2., warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen, geiser en moederhaard vervangen door gasloos systeem, vloerverwarming aanleggen en evt warmtepomp installeren, warmtepomp leveren en installeren, rookgasafvoer voor diverse ketels vervangen, warmtepomp plaatsen, gaskachel en gasboiler vervangen door complete centrale verwarming, plaatsen zonnepanelen, warmte en watervoorziening boerderij realiseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Tilburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Tilburg:

Buitenkraan aansluiten

Ik wil graag een buitenkraan laten installeren aan de voorzijde van mijn huis Toilet zit aan de voorzijde van mn huis ook. Dus volgens mij makkelijk door te trekken vanaf daar

Split aircosysteem vullen

Ik ga een split airco systeem installeren en zoek een bedrijf die deze kan afvullen

Lekkage bij de badkamer opsporen en verhelpen

Ergens lekt water onder de badkamer. Leidingen door loodgieter laten bekijken, geen defect, douchevloer opnieuw laten voegen, nog steeds vocht, douche helemaal opnieuw laten kitten, nog steeds vocht. Muren en plafond onder badkamer grote vochtplekken zichtbaar. Weet even niet meer wat te doen nu, wie kan helpen?

Cv ketel + radiatoren/vloerverwarming

Hebben een nieuwe combiketel nodig met 5 radiatoren en 10 m2 vloerverwarming. We hebben nu een boiler, en van die boiler moet een combiketel gemaakt worden. Het kan ook zijn dat we 7 radiatoren nemen en geen vloerverwarming. Ik wil weten wat de mogelijkheden zijn, en ik ontvang graag een offerte.

Klep voor stadsverwarming en thermostaat plaatsen

Ik wil graag een thermostaat klep laten plaatsen bij de ingang van mijn stads verwarming, zodat ik een thermostaat hierop kan aansluiten. Het gaat dus alleen om het plaatsen van de klep, het installeren van de thermostaat kan ik zelf.

Vorstvrije buitenkraan aanleggen

Graag wil ik een goede vorstvrij buitenkraan laten aanleggen en zou ik de gespecificeerde kosten willen weten voor: voorrijden, kraan(type) en werkloon. Naast de voordeur in de gevel komt de kraan. Aan de andere kan zit een wc met een kraan, ik weet niet of het vanaf daar doorgetrokken kan worden. Ik heb geen kruipruimte, maar wel een klein keldertjes onder het toilet in de hoek waar de kraan moet komen. Ik denk dat da afstand van de meterkast en de kraan ongeveer 3 meter is. Ik zou graag advies willen hebben over het soort kraan.

Cv ketel plaatsen voor heteluchtverwarming

Verwijderen Ketel heteluchtverwarming + boiler en vervangen door een CV ketel van Remeha Talenta. Eveneens het aansluiten van de te leggen vloerverwarming op de ketel. Installeren van de badkamer.

Riolering aanpassen

Op onze vestiging in Tilburg hebben we grote problemen met de afvoer van het toilet in onze glashal. Omdat het leidingwerk niet loopt zoals zou moeten zit de boel met enige regelmaat verstopt en is RRS hier al een aantal keer bij geweest. Ze hebben filmpjes gemaakt van het leidingwerk waarop te zien is waarom het fout gaat. Op de foto met het rode vierkant heb ik aangegeven waar de problemen zich bevinden, direct achter die wand zitten de toiletten. Zouden jullie mij een prijs of inschatting kunnen maken om de problemen te herstellen. Dank.

Asbest pijp van oude schoorsteen verwijderen

Op onze eerste verdieping zit er nog een muur van de oude schoorsteen die al is verwijderd. Volgens vaklui die het dak hebben vervangen, zat er asbest in de schoorsteen(pijp). Wij willen graag deze muur incl de pijp laten verwijderen. Deze muur is dus in 1 slaapkamer te zien en het gaat om ongeveer een m2 van 2.4 x 0.5 m en een dikte van 20-30cm?

Plaatsen nieuwe CV

Plaatsen nieuwe CV. Momenteel geen installatie aanwezig. Indien mogelijk, CV graag op 1ste verdieping. Graag in offerte prijs van aanleggen inclusief materiaal en nieuwe CV.

Vervangen Agpo ketel voor een Ferroli BlueSense 5

Mijn huidige Agpo econpact wil ik laten vervangen voor een Ferroli BlueSense 5. Deze dient onder de optifor gehangen te worden. Graag een overzicht van de kosten. Zie foto situatie

Infraroodverwarming plaatsen

Voorkamer van woonkamer moet extra verwarming hebben door het plaatsen van infraroodverwarming welke aangesloten moet worden op het lichtnet, en net wifi mogelijkheden. Afhankelijk van de kosten. Het gaat om 23 m2.

Nieuwe duoblok toilet

Ik krijg de sleutels van mijn nieuwe huis op 3 februari. Om de toekomstige klusjes dagen mogelijk te maken moet de kapotte toilet eruit en een nieuwe duoblok erin. Afvoeren oud materiaal optioneel.

Radiator verwijderen

Leidingen bevriezen en radiator in keuken verwijderen (blokverwarming) . Afvoeren optioneel.

Vorstvrije buitenkraan aanleggen

Buitenkraan voorzijde woning aanleggen. Direct links van de voordeur zit de meterkast met waterleiding. Kraantje kan dus op de muur direct voor de meterkast aangelegd worden.

Tussenmeter gas plaatsen

Ik wil graag een tussenmeter plaatsen voor het gas.

Warmtepomp plaatsen

Bestaande heteluchtverwarming vervangen, hete lucht ketel die al tientallen jaren in gebruik Is, maar erg hoog in gas verbruik, indien mogelijk naar elektrisch. Het gaat om een rijtjeswoning uit 1931 met een oppervlakte van 144 m2.

Vervangen circulatiepomp in vloerverwarming WHT

Ik heb graag een vrijblijvende prijsopgave voor vervanging circulatiepomp. De oude pomp slaat niet aan maar is toch na 20 jaar wel aan vervanging toe. Ik heb de GRUNDFOS ALPHA 2 nu in bezit: 25-60 180 mm. Wij hebben vloerverwarming WHT (stadsverwarming) als hoofdverwarming. Graag prijsopgave per email voor deze klus. De huidige pomp (zie bijlage).

Tussenmeter voor gas en elektra plaatsen

Ik wil een tussenmeter voor gas en elektra plaatsen. Graag een indicatie van prijs.

Advies en installatie warmtepomp boiler

Momenteel beschik ik over stadsverwarming, maar gezien de maandelijkse hoge kosten zoek ik naar een geschikt alternatief. Ik zou graag meer informatie, adviezen en eventueel offerten van verschillende oplossingen willen zien. Het huishouden bestaat over twee volwassenen en twee kinderen, maar met de toekomst in het achterhoofd is het verstandig om toekomstig gebruik van de kinderen mee te nemen in de aangeboden oplossing. Ik vermoed dat de warmtepompboiler de beste oplossing is voor mij, maar ik hoor dat natuurlijk liever van een specialist. Over de isolatie durf ik niet veel te zeggen, maar ik vermoed dat muur en dak isolatie wel aanwezig is (bouwjaar 1992). Dubbelglas is enigszins aanwezig (zijn twee enkel raampjes die je ieder open en dicht dient te doen). Ik hoor het graag!

Vloerverwarming nakijken

Nieuw huis gekocht waar vloerverwarming aanwezig is. Wil het laten nakijken of het optimaal werkt of niet. Hoeveel kost dat ongeveer? Graag mailen voor antwoord omdat ik doof ben.

Vloerverwarming aanleggen

Het gaat hier over 5 ruimtes in een oud huis van 1900: 2 werkkamers van 3.5 x 4 m en 3.5 m hoogde (stralingspanelen), een woonkamer van 4 x 4 m en 3.5 m hoogde (vloerverwarming - er moet ook nieuw parket komen) en 2 slaapkamers 3x4m met relatief laag plafond (2.2m)

CV instalatie aanleggen en een gasleiding aanleggen

De klus: CV ketel installatie met leidingen aanleggen naar de locaties van de radiatoren. (Geen radiatoren ophangen). De aanleg van een gasleiding en leidingen van de meterkast naar de locatie van de ketel leggen. Het gaat om circa 4 meter, door 2 muren.

Voor woningsplitsing gas, water en elektra splitsen

Ik wil graag een gesplitste energie afrekening in een gesplitste woning. Dus er worden 2 woningen gemaakt van 1 woning, 2 bewoners.

Advies en installatie warmtepomp

Tussenwoning (108m2 woonruimte) met woonkamer, 3 slaapkamers en zolder. Volledig geïsoleerd, maar wel volgens de standaarden uit 1994. Energielabel B. De woonkamer loopt door in L-vorm van voor naar achter met een keuken in de voet van de L. 1 slaapkamer ligt aan de voorkant van het huis. De andere 2 aan de achterkant, waarbij 1 van die 2 vrij klein is en waar ik ook niks aan wil doen qua verwarming of koeling. De CV (gereviseerde Nefit 2009) staat op de ruime zolder waar ook ruimte is voor een warmtepompboiler. De zolder hoeft ook niet verwarmd of gekoeld te worden. Alles is nu nog gas. In de woonkamer ligt een vloerverwarming die geldt als bijverwarming, volgens mij aangesloten op de CV. In de badkamer ligt een elektrische vloerverwarming. Er komen zonnepanelen op het dak. Verwarming en koeling van de woonkamer en 2 slaapkamers wil ik gaan doen mbv lucht-lucht (Daikin of Mitsubishi) en tapwater met een warmtepompboiler. De vloerverwarming wil ik blijven gebruiken ivm comfort en volgens mij laag verbruik, zeker als ik de CV terugschroef naar ~50 graden. Op de echt koude dagen (zeg, 0 graden) is het niet per se noodzakelijk dat de lucht-lucht WP's niet in de volledige warmtevraag kunnen voorzien, want ik kan dan gewoon bijstoken met CV+gas, en ik heb de vloerverwarming ook nog. Samenvattend is dit mijn wensenlijstje: - Lucht/lucht-warmtepompen voor de klimaatregeling van de woonkamer + 2 slaapkamers. - Wamtepompboiler voor tapwater. Gaarne wil ik de mogelijkheden bespreken. In oktober willen we de woning betrekken.