Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Tilburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Tilburg heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Tilburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Tilburg of directe omgeving.

1697 klanten uit Tilburg bevelen een bij Casius in Tilburg aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Tilburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: installeren van een warmtepomp, mechanische luchtafvoer installeren in appartementen, meterkast verplaatsen en warmtepomp en zonnepanelen plaatsen, water - Water warmtepomp, warmtepompboiler installeren, warmtepomp plaatsen in nieuwbouw, water warmtepomp leveren en plaatsen, lucht -, water- en warmtepomp plaatsen, water - water warmtepomp installeren, warmtepomp laten plaatsen, grondwarmtepomp installeren, grondwarmtepomp installeren, grond-water warmtepomp installeren, warmtepomp aan laten brengen, warmtepomp aan laten brengen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Tilburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Tilburg:

Tussenmeter voor gas en elektra plaatsen

Het gaat hier om 2 bedrijven met 1 meterkast en met 1 ketel. Wij willen graag per bedrijf gedetailleerd in kaart wat de verbruikskosten zijn (begane grond). binnen dit pand zit nog een bedrijf met een eigen ketel en een eigen meterkast op de eerste verdieping.

Nieuwbouwwoning van warmtepomp voorzien

Wij gaan een nieuwbouwwoning neerzetten, zonder gasaansluiting. Wij zoeken advies over vloerverwarming, warmtepomp en ventilatie. Ruwbouw vindt plaats tussen maart en september.

Keuken voorbereiden

Mijn keuken wordt vernieuwd, de leidingen moeten verlegd worden. Ook moeten er twee stopcontacten veranderd worden. En even kijken naar de afzuigkap.

Radiatoren verwijderen en afdoppen

Ik wil graag in huis twee radiatoren laten verwijderen en de leidingen laten afdoppen. Ik heb beneden ook vloerverwarming, dus daarom overbodig. Graag ontvang ik wat gratis offertes, want het hoeft pas in maart te gebeuren. Ze zijn allebei ongeveer 1 meter bij 110 cm.

Convectorputten reinigen

Ik wil graag 3 convectorputten in mijn huis laten reinigen. De oude bewoners hebben dit volgens mij nooit laten doen/of zelf gedaan.

Inzetkachel in de bestaande schouw plaatsen

Wij hebben een bestaande schouw / open haard waarin we graag een inzet-houtkachel willen plaatsen. Afgelopen week is de schoorsteen nog geveegd en hebben wij een kachel gekocht (nieuw). Wij zoeken iemand die de plaatsing van de inzethaard kan verzorgen. We hebben al een RVS flexibele pijp (180 mm) geregeld die op de kachel past en een stuk de schoorsteen in geschoven moet worden. Vermoedelijk moet hierbij een klep verwijderd worden die in de schoorsteen zit (zie foto).

Klep in het rookkanaal repareren/

We hebben een bestaande schouw waar een inzet houtkachel geplaatst moet gaan worden. De materialen zijn allemaal in bezit. Echter krijgen we de ijzeren rookkanaal klep niet verwijderd. Hierdoor lukt de eerste stap van een inzet haard plaatsen al niet. We zijn op zoek naar iemand die ons hierbij kan helpen. Er is al een schoorsteenveger geweest om te vegen en aan te geven dat het rookkanaal geschikt is. Die gaf aan dat we de klep gemakkelijk kunnen verwijderen, alleen lukt ons dit niet. Wie wil ons helpen met deze leuke klus? We zijn bereid om te helpen!!

Inzet houtkachel plaatsen in bestaande schouw

Er is een bestaande marmeren schouw, waar een inzethaard in geplaatst moet worden. De schoorsteen is geveegd en geïnspecteerd door een schoorsteenveger echter lukt het ons zelf niet om de inzethaard te plaatsen. De ijzeren rookkanaal klep gooit roet in het eten, deze krijgen we als eerste niet verwijderd. Hierdoor is de rest ons ook nog niet gelukt. We zijn zeker bereid om mee te helpen!

Centrale verwarming op zolder aanleggen

Ik wil een verwarming laten plaatsen op de zolder (oppervlakte 8 x 6 meter). Er moeten waarschijnlijk leidingen komen en een radiator.

Motorloze afzuigkap installeren en mogelijk mechanische ventilatie motor vervangen

Ik wil de afzuiging van keukenluchtjes verbeteren door de recirculatie afzuigkap te vervangen door een motorloze afzuigkap en die aan te sluiten op de mechanische ventilatie. Ook wil ik laten nagaan of mogelijk een betere mechanische ventilatie motor ook kan bijdragen aan een betere afzuiging in de keuken. We wonen in een appartementen complex.

Kapotte wasbakkraan vervangen

Ik wil een kapotte wasbak kraan laten vervangen. De nieuwe kraan heb ik nog niet aangeschaft. De oude kraan mag dan afgevoerd worden door de vakman.

Kranen badkamer vervangen

Ik wil de douchekraan, douchekop en 2 wastafelkranen laten vervangen en zou hiervan een prijsopgave willen hebben. De douchekraan die er nu op zit kan de temperatuur niet goed regelen.

Gasleiding en gaskraan verplaatsen

Wij hebben een nieuwbouwwoning gekocht en nu blijkt de hoogte van de gaskraan nét niet juist te zitten. Deze zal met een max van 10cm verplaatst moeten worden. (hoger)

WC-pot met stortbak installeren

Mijn duo wc/stortbak moet vervangen worden. Compleet nieuw pakket is in huis. Wie kan deze vervangen/installeren? Eventueel met afvoeren van de oude.

Klep in de schoorsteen plaatsen

De klep in mijn gemetselde open haard is verdwenen en wij willen een nieuwe. De globale afmetingen is 20 x 30 cm. De open haard is gevestigd in het midden van de woonkamer. Het afvoeren van het afval kan, maar moet eerst worden overlegd worden.

Convectoren ontluchten

Ontluchten convectoren beneden-en boven verdieping

Vlotter van toilet repareren of vervangen

Vlotter van het Grohedal inbouwtoilet functioneert niet goed meer, waardoor toilet door blijft lopen. Moet vervangen worden.

Rookkanaal keuren, flexibele buis plaatsen en kachels monteren

Heb houtkachel. Wil deze aansluiten op bestaand rookkanaal. Zal denk ik flexibele buis geplaatst moeten worden van ongeveer 7 meter. Graag uw prijsindicatie.

Vaatwasser aansluiten

Er moet een afvoer naar het keukenkastje toe plus een waterleiding aankoppelen in het gootsteen kastje. Het leidingwerk kan achter/onder de kastjes door. Afvoer en aanvoer over 1 a 1.5 meter moet verlengd/aangelegd worden. Daarna de vaatwasser aansluiten. Vaatwasser aanwezig, komt los naast het keukenblok te staan.

Ketel leveren en monteren

Onze ketel is nodig aan vervanging toe. Ik zou graag willen weten wat jullie voor ons kunnen betekenen als wij een ander type ketel wensen. Ik ben na wat online vergelijken tussen verschillende ketels ben in geïnteresseerd de 'Rehemha Tzerra M 39c Plus CW5 Plus CW5 Combi comfort Systeem met iSense' uitgekomen. Ik zou graag zou graag een offerte willen ontvangen voor het volgende: - Levering van de ketel - Vervangen van het exspansie vat. - Complete installatie van de ketel. - Afvoeren van de oude ketel. - Overige werkzaamheden tbv de installatie. - Service contract. De ketel hangt in een bijkeuken op de begane grond en is vrij toegankelijk.. Wij hopen dat het mogelijk is om binnen 4 weken te kunnen genieten van onze nieuwe ketel. We betalen het gehele bedrag in 1 keer en wensen daarom geen huur contract, ik verwacht om deze reden wel een scherpe prijs waarover we niet hoeven te onderhandelen. Bij voorkeur verloopt het contact via mail omdat ik niet altijd op kan nemen tijdens kantooruren. Met vriendelijke groet,

Radiatorkranen vervangen

Ik wil de oude radiatorkranen in thermostaatknoppen laten vervangen. Het gaat in totaal over 5 kranen.

Vloerverwarming aansluiten op een thermostaat

Ik heb op de begane grond vloerverwarming (via stadsverwarming), maar er is geen thermostaat aanwezig. Ik wil graag een thermostaat aanschaffen, bijvoorbeeld een Honeywell Evohome. Ik ben op zoek naar een vakman die kan bepalen welke onderdelen er nodig zijn, en die kan installeren. Ik ontvang graag uw advies en een prijsopave.

Aansluiting op riolering veranderen

Ik woon in een appartement van de woningstichting, echter is de riolering van asbest, en zij willen dit niet veranderen. Deze bevindt zich in de vloer. Wat zou er mogelijk kunnen zijn om er iets aan te veranderen in mijn voordeel? Het betref een klein toilet, maar door de asbest riolering die in het hele oude complex zit, is er op dit moment geen oplossing. Er is bij de stichting een asbestinventarisatierapport. De bedoeling is, dat het toilet verbouwd kan worden zodat er meer beenruimte is. Vanaf de asbest pijp zit een pijp naar de pot toe. De ideale situatie is een hangend toilet. Kan de aansluiting op de asbest pijp veranderd worden?

Houtkachel plaatsen

Graag ontvang ik een offerte voor leveren en aansluiten van een Jacobus 6 open haard. Dit moet inclusief rookkanaal van 9,50 meter, met een diameter van 13 cm. Ik wil graag een prijs inclusief het boren in de betonvloer, hier zijn zachte blokken in gestort. Inclusief aansluit set van de externe luchttoevoer, en vloerplaat. Er zitten geen leidingen in de vloer.

Kranen vervangen van 10 radiatoren

Mijn radiatoren zijn zwaar verouderd maar verder nog prima, de kranen daarentegen zijn erg versleten en verroest. Ik wil graag een offerte ontvangen voor de vervanging van de knoppen van alle 10 de radiatoren.