Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Tilburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Tilburg heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Tilburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Tilburg of directe omgeving.

1723 klanten uit Tilburg bevelen een bij Casius in Tilburg aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Tilburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepomp installeren, plaatsen van vloerverwarming verdeeld over twee verdiepingen, plaatsen zonneboiler, warmtepompinstallatie passend bij onze woonsituatie, zonne-energie in huis integreren, warmtepomp plaatsen in nieuwbouw, warmtepomp installeren, warmtepomp installeren, warmtepomp installeren, water water warmtepomp, cV ketel vervangen voor warmtepomp, lucht- luchtwarmtepomp en zonnepanelen aanschaf, extra warmtepomp installeren, warmtepomp installeren, warmtepomp installeren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Tilburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Tilburg:

Een luchtwarmtepomp installeren

Ik zoek een partij die ter behoefte van mijn woning een lucht warmtepomp kan installeren op zolder. De woning is goed bereikbaar.

Lucht/lucht warmtepomp plaatsen

Wij hebben een tussenwoning met 3 woonlagen waarvan ik de woonoppervlakte niet precies weet. Graag zou ik de mogelijkheden willen weten voor het plaatsen van een LUCHT - LUCHT warmtepomp. Deze zal de woning moeten verwarmen en koelen en tevens het sanitairwater verwarmen.

Vaatwasser aansluiten

Aansluiting vaatwasser in berghok achter de keuken (mogelijk via CV-ketel) in appartement, moet waarschijnlijk ook gezorgd worden dat de stroom elders van getapt wordt.

Kachel plaatsen

Ik wil graag een buis door het huidige rookkanaal trekken en een kachel aansluiten. De luchttoevoer naar buiten wil ik ook laten aansluiten.

Meterkasten verplaatsen

Huidige meterkast elektriciteit, water, cai en stadsverwarmingsunit enige meters naar een plaats in de garage verplaatsten.

Warmtepomp plaatsen

Graag wil ik de mogelijkheden willen weten voor het plaatsen van een warmtepomp bij een appartement op de eerste en tweede verdieping. De pomp wil ik dan gebruiken voor het verwarmen van de woning en van het sanitair water. De woonoppervlakte is 160 m2 totaal.

Gaspit van een gasfornuis repareren

We hebben een 4 pits gasfornuis waarvan een pit het niet doet. Je hoort of ruikt het gas niet wanneer het gasknop gedraaid wordt. Graag en offerte om dit te repareren

Design radiator in badkamer vervangen

Wij willen een bestaande design radiator in onze badkamer laten vervangen. Radiator moet nog besteld worden. Het gaat om de Plieger Vulcano, 170 cm hoog, 60 cm breed en 35 mm diep.

CV ketel verplaatsen

Ik wil mijn CV ketel laten vervangen en verplaatsen naar een andere kamer. Er is dus ook leidingwerk nodig.

Vorstvrije buitenkraan aanleggen

Ik will een vorstvrije of afsluitbare buitenkraan laten aanleggen via de kruipruimte naar de voorkant van het huis. Meterkast met wateraansluiting bevindt zich bij de voordeur. Graag een offerte inclusief buitenkraan.

Livin' Flame houtkachel installeren

Wij hebben een Livin' Flame houtkachel gekocht bij Gamma. Wij hadden eerst een gaskachel die aangesloten was op onze schoorsteen. De gaskachel hebben wij verwijderd en nu dus een houtkachel gekocht. Wij willen deze graag door een vakman laten installeren. Houtkachel komt in de woonkamer op de begane grond.

Vorstvrije buitenkraan aanleggen

Ik wil een buitenkraan laten aanleggen, deze kan rechtstreeks vanuit de keuken (waar de kraan zit) naar buiten. Wat zijn hiervan de kosten en wanneer zou dit kunnen?

Lucht- waterwarmtepomp aanleggen op huidige stadsverwarming

Het betreft een patio woning. De oppervlakte van de ruimte met hoofdvloerverwarming is 75 m2 . En in de hal ligt ook vloerverwarming van circa 30 m2. Ik denk zalf aan een Lucht - waterwarmtepomp, dit in combinatie met de huidige stadsverwarming en zonnepanelen op het dak.

Aanschaffen verwarmingssysteem

We zijn bezig met de aanschaf van een nieuwe woning van 3 etages (129 m2). Hier moet een volledig nieuwe verwarmingsinstallatie worden aangelegd. Op dit moment zijn er 7 radiatoren in de woning aangesloten op de CV ketel. Wij zouden graag een ander soort verwarmingsinstallatie willen met thermostaat. De huidige gas voorziening moet volledig elektrisch. We willen vloerverwarming aanleggen, deze zou dan moeten worden aangesloten op het verwarmingssysteem. Graag uw goede advies over de aanschaf en aanleg.

Schoorsteen controleren en eventueel flexibele buis plaatsen

Ik wil onze schoorsteen laten controleren en indien nodig een flexibele buis laten plaatsen. Verder zou ik vraag een inbouwhaard laten plaatsen . We hebben nu een losse houtkachel staan. Deze moet dus vervangen worden en de schouw aangepast.

Tussenmeter voor gas en elektra plaatsen

Het gaat hier om 2 bedrijven met 1 meterkast en met 1 ketel. Wij willen graag per bedrijf gedetailleerd in kaart wat de verbruikskosten zijn (begane grond). binnen dit pand zit nog een bedrijf met een eigen ketel en een eigen meterkast op de eerste verdieping.

Nieuwbouwwoning van warmtepomp voorzien

Wij gaan een nieuwbouwwoning neerzetten, zonder gasaansluiting. Wij zoeken advies over vloerverwarming, warmtepomp en ventilatie. Ruwbouw vindt plaats tussen maart en september.

Keuken voorbereiden

Mijn keuken wordt vernieuwd, de leidingen moeten verlegd worden. Ook moeten er twee stopcontacten veranderd worden. En even kijken naar de afzuigkap.

Radiatoren verwijderen en afdoppen

Ik wil graag in huis twee radiatoren laten verwijderen en de leidingen laten afdoppen. Ik heb beneden ook vloerverwarming, dus daarom overbodig. Graag ontvang ik wat gratis offertes, want het hoeft pas in maart te gebeuren. Ze zijn allebei ongeveer 1 meter bij 110 cm.

Convectorputten reinigen

Ik wil graag 3 convectorputten in mijn huis laten reinigen. De oude bewoners hebben dit volgens mij nooit laten doen/of zelf gedaan.

Inzetkachel in de bestaande schouw plaatsen

Wij hebben een bestaande schouw / open haard waarin we graag een inzet-houtkachel willen plaatsen. Afgelopen week is de schoorsteen nog geveegd en hebben wij een kachel gekocht (nieuw). Wij zoeken iemand die de plaatsing van de inzethaard kan verzorgen. We hebben al een RVS flexibele pijp (180 mm) geregeld die op de kachel past en een stuk de schoorsteen in geschoven moet worden. Vermoedelijk moet hierbij een klep verwijderd worden die in de schoorsteen zit (zie foto).

Inzet houtkachel plaatsen in bestaande schouw

Er is een bestaande marmeren schouw, waar een inzethaard in geplaatst moet worden. De schoorsteen is geveegd en geïnspecteerd door een schoorsteenveger echter lukt het ons zelf niet om de inzethaard te plaatsen. De ijzeren rookkanaal klep gooit roet in het eten, deze krijgen we als eerste niet verwijderd. Hierdoor is de rest ons ook nog niet gelukt. We zijn zeker bereid om mee te helpen!

Centrale verwarming op zolder aanleggen

Ik wil een verwarming laten plaatsen op de zolder (oppervlakte 8 x 6 meter). Er moeten waarschijnlijk leidingen komen en een radiator.

Motorloze afzuigkap installeren en mogelijk mechanische ventilatie motor vervangen

Ik wil de afzuiging van keukenluchtjes verbeteren door de recirculatie afzuigkap te vervangen door een motorloze afzuigkap en die aan te sluiten op de mechanische ventilatie. Ook wil ik laten nagaan of mogelijk een betere mechanische ventilatie motor ook kan bijdragen aan een betere afzuiging in de keuken. We wonen in een appartementen complex.

Kapotte wasbakkraan vervangen

Ik wil een kapotte wasbak kraan laten vervangen. De nieuwe kraan heb ik nog niet aangeschaft. De oude kraan mag dan afgevoerd worden door de vakman.