Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Teteringen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Teteringen heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Teteringen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Teteringen of directe omgeving.

92 klanten uit Teteringen bevelen een bij Casius in Teteringen aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Teteringen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: het vervangen en verwijderen van radiatoren, nieuwe cv-ketel en vloerverwarmingsinstallatie leveren en monteren, wegslopen vloer en een droogbouw vloerverwarming realiseren, convectorput verwijderen/opvullen, vloerverwarming + tegels en radiatoren verwijderen, gaskachel eruit en CV mogelijk met vloerverwarming aanleggen, vloerverwarming realiseren, het leveren en installeren van een lucht-lucht-warmtepomp, vloerverwarming aanleggen, iR vloerverwarming leggen, convectorput leveren en plaatsen en gat in betonvloer zagen, schoorsteen verwijderen, cv ketel verplaatsen en nieuwe leveren, het realiseren van vloerverwarming in jaren 30 woning, nieuwe warmtepomp plaatsen, radiatoren plaatsen en leidingen leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Teteringen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Teteringen:

CV ketel vervangen

Mijn installatie is 26 jaar oud. Tijd om te vervangen. Het gaat om een CV ketel en een boiler. Deze moeten verwijderd en afgevoerd worden, en daarna wil ik nieuwe laten plaatsen. Graag ontvang ik een offerte.

Nieuwe verwarmingsinstallatie

Ik wil mijn huis op een andere manier gaan verwarmen en ik wil graag weten wat de mogelijkheden hiervoor zijn. Het gaat om een appartement van 160 m² . 2 slaapkamers, badkamer, hal, woonkamer, keuken/eetkamer. Bouwjaar 2004.

Dik Geurts houtkachel en rookkanaal plaatsen

Ik heb alle materialen maar zou hulp kunnen gebruik bij het ophangen van een Bora Fixed Dik Geurts houtkachel en rookkanaal plaatsen. Het rookkanaal is 7 a 8 meter.

Een warmtepomp leveren en installeren bij een vrijstaande woning

Ik zoek een installateur die een warmtepomp kan installeren. De pomp moet een woning van 2500 m2 kunnen voorzien van warm/koud sanitair en CV-water. Daarnaast wil ik een monoblock terug zien in het systeem en de mogelijkheid om 2 buffers (koud en warm) water op de pomp te kunnen aansluiten. Het betreft een vrijstaande woning.

Verplaatsen van de airco unit en bijbehorende werkzaamheden

Werkzaamheden: Loskoppelen airco binnenunit in logeerkamer ( zie afb. 1), die onderdeel is van een koelsysteem met 3 binnenunits. Koelleiding afdichten. De losgekoppelde leidingen kunnen boven een verlaagd plafond blijven liggen. De condensafvoer wordt door mijzelf verwijderd. De losgekoppelde binnenunit ophangen op een nieuwe plaats op zolder ( afb. 3). Op de plaats waar de koelleidingen en stroomkabel van de buitenunit binnenkomen op zolder, deze doornemen ( afb. 2) en koppelen aan de binnenunit uit de logeerkamer. Hiervoor is nodig 2 x 4 meter geïsoleerde koelleiding en stroomkabel. de koelleiding naar de oude positie afdichten en kan blijven liggen. De condensafvoer zal ik zelf aanleggen tot aan de plaats waar de binnenunit zal komen.

Kraan en leidingen vervangen in waterput

Ik heb een lekkende kraan in de waterput bij voordeur. Deze dient vervangen te worden. Ik kijk graag samen met de vakman de huidige situatie na, want het eea zal vervangen moeten worden qua leidingen etc.

Vloerverwarming en een lucht-water warmtepomp plaatsen

Ik wil weten wat de mogelijkheden zijn voor het verwarmen van 770 m3 met stadsverwarming middels vloerverwarming. Ook wil ik weten wat de mogelijkheden zijn voor een lucht-water warmtepomp. Kan deze naast de stadsverwarming werken of moet deze volledig worden vervangen?

Flexibel RVS rookkanaal in de schoorsteen plaatsen

Ik zoek een schoorsteenspecialist. Voor het vervangen van de houtkachel naar pelletkachel moet er een RVS flexibel rookkanaal geplaatst worden in de bestaande stenen bijna rechte schoorsteen van circa 8 à 9 meter lengte. Voor de eerste 5 meter schoorsteen moet een 80 mm diameter rookkanaal. De rest een 100 mm diameter rookkanaal. Het betreft n binnen schoorsteen uitmondend op het dak. Het werk moet plaatsvinden in een hoekwoning.

Faber Odense gaskachel plaatsen

Ik heb een Faber Odense gaskachel en wil deze aansluiten ter vervanging van een oudere gaskachel. Ik verwacht dat de pijp moet worden aangepast. Ik heb een hittebestendige vloer.

Hybride warmtepomp installeren

* Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers. * Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Ik wil een hybride warmtepomp. Bestaande ketel: Nefit Trendline ii 25 kw, Easy thermostaat, vloerverwarming op begane grond. Graag een warmtepomp plaatsen op een plat dak.

Voedingsunit WHR 91 vervangen

Ik wil mijn WHR 91 laten repareren. Er is een foutmelding E1/E2 en dat betekend dat de voedingsunit kapot is. Deze WTW had een enkelvoudige voeding die dateert uit 2003.

Agpo ZEN zonneboiler repareren

Wie kan nog een sensorset leveren voor een Aquasol Standaard zonneboiler met DT2 regeling uit 1999 van AGPOZEN. Het gaat dus om een set, boilersensor en collectorsensor.

Gasfornuis aansluiten

Ik wil graag een gasfornuis aan laten sluiten. Gelieve te e-mailen.

Vaatwasser met watertoe- en afvoer aansluiten

Ik wil graag een water toe- en afvoer in de keuken splitsen, zodat hier een vaatwasser op aangesloten kan worden. Er dient daarnaast een gat te komen in de zijkant van een keukenkastje.

Lekkage aan rookkanaal van openhaard opheffen

Ik heb mijn openhaard al enkele jaren niet meer gestookt, omdat mijn buren destijds aangaven dat er rook bij hen in de kamer naar binnen kwam. Kennelijk is er een lek in het rookkanaal achter of net boven de openhaard. Omdat wij nu ons huis te koop hebben staan willen wij graag de situatie laten beoordelen. Wij ontvangen graag een offerte voor de reparatiekosten, zodat wij kunnen besluiten om alsnog een reparatie te laten uitvoeren. Een goed werkende openhaard zal de verkoop immers ten goede komen.

Vloerverwarming en zonneboiler installeren

Wij hebben onlangs een landgoed aangekocht dat zal dienen als woon-werklocatie en waar ook een wellness gedeelte in zal worden geplaatst, met binnenzwembad. Het betreft een oud pand uit ongeveer 1790 met circa 800 m2 in het hoofdgebouw en circa 400 m2 in het aanliggende bijgebouw. In het hoofdgebouw willen we de oorspronkelijke houten vloer weer gaan gebruiken, en gezien er sprake is van een ruime kruipruimte, circa 1,20 cm diep, vragen wij ons af of dat het mogelijk is om vloerverwarming te installeren, welke, gedeeltelijk, verwarmt wordt door een zonneboiler. Momenteel zijn de voorschotkosten op het gas ongeveer 2000 euro per maand, en gezien wij 1 huishouden zijn willen we dat terug zien te brengen, terwijl we juist een zwembad gaan installeren. Gezien de woon-werklocatie is het denkbaar dat we in aanmerking komen voor subsidies. Gezien de ruimte die we hebben, is het denkbaar dat we op een innovatieve wijze, denk aan wateropslag, etc. zo duurzaam mogelijk om proberen te gaan met energie/warmte. Ik zou u graag eens op locatie uitnodigen om de kwestie te bekijken en de mogelijkheden te bespreken.

Open gashaard plaatsen

Ik wil een nieuwe open gashaard laten plaatsen op de plaats waar ooit een open haard heeft gestaan. De haard is verwijderd, het kanaal is in huis weg maar er is nog wel een schoorsteen op het dak. Zie de foto bijgevoegd.

Vloerverwarming aanleggen

Graag ontvang ik een offerte voor het aanleggen van vloerverwarming met alpex buis, geen pert, voor 37 m2 vloeroppervlak, het weghalen van 3 verwarmingen en eventueel leidingen, en een 4-groeps regelunit van een goede kwaliteit aansluiten op de cv-installatie en testen.

Houtkachel installeren in een werkruimte

Ik wil in een werkruimte een houtkachel die ik heb gekregen laten installeren. Het gaat om het monteren en aansluiten van het rookkanaal (dubbelwandig). De dakdoorvoer kan eventueel geregeld worden door de verhuurder, afhankelijk wat de kosten zijn zal u dit ook mogen doen. Het rookkanaal gaat vanaf de kachel om hoog door een plat dak, de totale lengte van de kachel tot het dak is ongeveer 3 meter.

Halland haard compleet plaatsen

Plaatsing in bijkamer met platdak, begane grond. Pijp via zijkant huis, niet binnendoor. Betreft houtkachel klein bv halland of nog kleiner.

Nefit CV-ketel en WiFi thermostaat installeren

Het demonteren en afvoeren van de bestaande CV-ketel en leveren en monteren van een NEFIT Trendline HRC30/CW5 met Nefit Easy Wifi thermostaat. Nieuwe ketel op dezelfde plek als de huidige. Graag een offerte met splitsing van ketel en arbeid.

2 gashaarden plaatsen

Het betreft de technische installatie van 2 gashaarden. Bellfires Derby Large 3 of vergelijkbaar gesloten systeem. 1 haard op begane grond en een in de kelder eronder. Afvoerkanaal kelder in schouw woonkamer plaatsen. Kelder afvoer kan recht omhoog, sparing betonvloer reeds aanwezig. Gasleidingen aanwezig. 2 maal muurdoorvoer aanbrengen naast elkaar. Levering van de haarden in overleg.

Loodgieterklusjes

Klus 1 Het opnieuw vollopen van het waterreservoir van mijn toilet na het doorspoelen duurt plotseling veel langer dan daarvoor ( 2 tot 3 x zo lang ). Dat moet gerepareerd worden. Klus 2 Het opnieuw afkitten van mijn aanrechtblad op de overgang van aanrechtblad naar opstaande plint tegen de muur.

aanpassen cv installatie

Het omleggen van cv leidingen op de zolder Het vervangen van een handbediende kamerthermostaat door autom. thermostaat Het vervangen van een radiator 900x900 door een raditaor 900x400 (11)begane grond Het bijplaatsen van een raditor 900x600(11) op de verdieping incl gaten door betonvloer Het vervangen van een wastafel door een aanwezig badmeubel (kraan aanwezig)

Aanpassen cv installatie plus plaatsen wastafel

Het omleggen van cv leidingen op zolder; Het vervangen van de handbediende kamerthermostaat door automatische thermostaat; Het vervangen van een radiator 900x900 door 900x400 begane grond; Het bijplaatsen van een radiator 900x600 op de verdieping; Het vervangen van een wastafel door een aanwezig badmeubel (onderkast= nieuwe bak en wandkastje) Materiaal in overleg, kan geleverd worden. Uitvoering na 10 oktober 2011.