Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor verwarming aanleggen:

Verwarming aanleggen

Graag wil ik in mijn nieuwe huis (een 2 onder 1 kapwoning uit de jaren 30) centrale verwarming laten aanleggen. Hiervan krijg ik op 01-07-2020 de sleutel dus zou fijn zijn als het voor die datum nog gerealiseerd kan worden. Er is nu alleen een gaskachel aanwezig in de huiskamer. Totale woonoppervlakte is circa 88 m2. Het gaat om circa 7 nieuwe radiatoren en een CV-ketel.
Onze klant uit Terheijden (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor verwarming aanleggen uit heel Nederland:

Extra groepen aanleggen

Ik heb maar twee groepen en heb een elektrische kookplaat aangeschaft en wil in drie kamers elektrische verwarming ik denk dat ik te kort kom

Leveren en installeren warmtepomp met verticale bron ter verwarming

Ik zoek een specialist die een water-water-warmtepomp (verticale bron) kan aanleggen voor mijn nieuwbouw woning. De pomp/put moet een woning van 160 m2 van sanitaire verwarming, passief koelen en CV-verwarming kunnen voorzien.

Het aanleggen van een elektrisch verwarmingssysteem

Ik zoek een specialist die er voor kan zorgen dat ik minder gas ga verbruiken om mijn woning te verwarmen. Ik ga zonnepanelen krijgen en zou graag willen weten hoe ik mijn woning beter kan verwarmen met elektriciteit. De nieuwe verwarming mag eventueel samen werken naast het gas. Er moeten ongeveer 6 ruimtes verwarmd gaan worden door elektra.

Uitbouw achterkant realiseren voor extra woonruimte

Graag laten wij uitbouw aan de achterkant met een stenen omhuizing van ongeveer 5 x 3 m laten bouwen om extra ruimte te creëren. Wij hebben de hypotheek laten aanpassen, alles ingediend en wachten nu op akkoord dat vandaag op morgen binnen kan komen. Wij hebben geen bouwtekeningen laten maken, wel hebben wij bij de gemeente tekeningen aangevraagd. Wij hebben enorm veel tekeningen gekregen, maar wij komen er niet helemaal uit. Voor achteren weten wij dat er geen vergunning nodig is. Veel buren hebben ook een aanbouw laten plaatsen en ook zij hadden geen vergunning nodig. Wij hebben een idee voor wat wij willen voor de aanbouw: wij willen stenen muren aan de zijkant en aan de voorkant een schuifpui. het mag heel simpel, het is niet voor de mooi maar echt om extra ruimte te creëren. Aan de achterkant aan de binnenkant loopt een verwarmingsbuis en een verwarming zit tegen de achterpui, wij dachten dat deze misschien om de hoek gehangen kan worden. Of er een fundering moet komen weten wij niet, wij kunnen dit bij de buren in het blok navragen. De muur die doorgebroken moet worden is een muur met ramen en deur. Het liefste een complete oplevering, maar dit is afhankelijk of dit binnen ons budget valt. Wij hebben rekening gehouden met € 35.000, dus als bijvoorbeeld het aanleggen van elektra punten, het doortrekken van de laminaat vloer en dergelijke binnen de prijs valt, dan kan dit, anders is dit voor ons niet mogelijk. Zo snel als het kan, zouden wij willen beginnen, maar wel willen wij het dit jaar nog uitgevoerd hebben.

Centrale verwarming aanleggen in een appartement

Ik zoek een CV-installateur die mijn kleine woning kan voorzien van een goed CV-systeem. De woning is 57 m2. Er staat momenteel een palletkachel. Die mag verwijderd worden. Het gaat om het aanleggen van een CV-ketel, bijbehorende leidingen en radiatoren.

Infraroodvloerverwarming plaatsen in meerdere slaapkamers

Graag willen wij infraroodvloerverwarming laten plaatsen in 3 slaapkamers. 2 x 16 m2 en 1 x 9 m2. Het gaat om zwevende vloeren die waarschijnlijk voorzien gaan worden van laminaat. Momenteel zijn het kale vloeren, wij zijn het huis aan het renoveren. Wat wij hebben begrepen is dat het vaak niet als hoofdverwarming kan dienen, maar wij zouden dit wel graag willen. Mocht het niet kunnen, zouden wij eventueel ook nog een centrale verwarming kunnen aanleggen.

2 dakkapellen plaatsen + 2 slaapkamers maken op zolder

Plaatsen 2 dakkapellen incl. afwerken, creëren van 2 slaapkamers, aanleggen van verwarming op slaapkamers. Dak extra isoleren. Waarschijnlijk worden er dingen vergeten welke meer expertise nodig hebben Het huis is 5 m breed, de dakkapellen mogen als ik mij niet vergis, maximaal 4.20 m worden, dit zou ik dan graag willen hebben. Dit is zonder vergunning mogelijk. De dakkapellen komen voor en achter het huis. De dakkapellen wil ik van kunststof met een houtlook. Momenteel is er geen dakkapel aanwezig, aan 1 zijde zit een klein dakraam en een grote, aan de andere kant zit helemaal niets. Bedoeling is dat alles wordt geregeld. Op dit moment is de zolder 1 slaapkamer, door middel van 2 dakkapellen willen wij 2 normale slaapkamers realiseren. Dus wandjes plaatsen en plafond. Zolder is nu 9 m bij 5 m. Dit is 1 grote kamer, zit wel een wandje tussen, maar dit stelt niet veel voor. Ik wil 2 slaapkamers realiseren van 3 bij 4,5 m met een halletje. Het is dit of verhuizen en momenteel zijn er geen huizen bij ons in de buurt te koop, dus willen wij het graag zo oplossen. Ik heb de offerte nodig om een budget van de bank te krijgen, ik kan zelf ook een deel betalen.

Elektrische verwarming installeren

We willen graag weten wat de mogelijkheden en kosten zijn om de slaapkamer (20,6 m2), hobbykamer (6,55 m2) en studeerkamer (9,46 m2) elektrisch te verwarmen. Op dit moment hebben we een circulair verwarmingssysteem op gas. De kamers zijn voorzien van dubbel glas en we willen de spouwmuur nog laten isoleren in het komende jaar net als het aanleggen van zonnepanelen. We maken alleen bij temperaturen onder de 15 graden gebruik van onze verwarming op de slaapkamer. De hobby- en studeerkamer worden niet veel gebruikt. Er is op dit moment geen sprake van aarding bij de stopcontacten. We vroegen ons onder andere af of elektrische radiatoren of accumulatoren het meest geschikt zijn voor onze situatie. Natuurlijk zou het gebruik van beide ook mogelijk kunnen zijn, maar die vraag leggen we bij jullie. We zouden zelf de radiatoren/accumulatoren kunnen bevestigen aan de muur, maar moeten wel weten wat de eisen zijn aan de bestaande elektra en of er nog leidingen getrokken moeten worden voor een thermostaat. Het liefst zouden we het systeem via de wifi willen aansturen, want dat scheelt weer wat leidingwerk.

Warmtepomp plaatsen voor zwembad

Wij willen een warmtepomp verwarming voor ons zwembad laten aanleggen. De inhoud van het bad is +/- 35 m3. Het gaat om het aansluiten op een bestaand systeem. Er was eerst zonneverwarming, maar door het plaatsen van zonnepanelen is daar geen plek meer voor. Contact voorkeur is per email.

Aanleggen van vloerverwarming

Ter vervanging van oud hetelucht systeem (Brink B8) in bestaand rijtjeshuis. Vloerverwarming als hoofdverwarming op de benedenverdieping. Oppervlakte benedenverdieping = 46,9 m2. Het is een betonnen vloer met een cement topvloer. Invrezen. Verwijderen oude ketel(s) 1 Brink B8 hetelucht en 1 combiketel intergas HR36 Aanschaf/installatie van nieuwe ketel voor zowel verwarming als warm water. Aanleggen van radiatoren (5stuks) en leidingwerk op de bovenverdiepingen en aansluiting CV op benedenverdieping voor de vloerverwarming . Radiatoren voor 3 slaapkamers, 1 zolderkamer en 1 badkamer.

Partners

Partners van Casius