Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Terheijden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Terheijden heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Terheijden u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Terheijden of directe omgeving.

57 klanten uit Terheijden bevelen een bij Casius in Terheijden aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Terheijden bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepomp voor sportcomplex, warmtepomp met zonnepanelen voor nieuwbouwwoning, de aanleg en aansluiting van een grondwater-warmtepomp, warmtepomp plaatsen, warmtepomp laten plaatsen, warmtepomp plaatsen, leidingen omleggen en plaatsen badkamer, warmtepomp of zonneboiler, warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp installeren, warmtepomp installeren, leveren en installeren warmtepomp met verticale bron ter verwarming, roomdivider (gashaard) realiseren in een aanbouw, een warmtepompboiler leveren en plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Terheijden staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Terheijden:

Verwarming aanleggen

Graag wil ik in mijn nieuwe huis (een 2 onder 1 kapwoning uit de jaren 30) centrale verwarming laten aanleggen. Hiervan krijg ik op 01-07-2020 de sleutel dus zou fijn zijn als het voor die datum nog gerealiseerd kan worden. Er is nu alleen een gaskachel aanwezig in de huiskamer. Totale woonoppervlakte is circa 88 m2. Het gaat om circa 7 nieuwe radiatoren en een CV-ketel.

Nieuwe Nefit Topline CV installeren

Nefit Topline is op.

Buitenkranen voor en achter aanleggen

Ik zou in de achtertuin, in het verlengde van mijn keuken, en buitenkraantje willen laten plaatsen en misschien ook in de voortuin. De meterkast en de waterleiding zitten aan de voorzijde van de woning. De afstand vanaf de meterkast naar de achtergevel is ongeveer 7 meter. Wellicht kan de leiding ook vanuit de keuken worden doorgetrokken. Graag ontvang ik een advies over de mogelijkheden en de daar bij behorende kosten.

Houtkachel, kachelpijp en dakdoorvoer plaatsen

Ik wil graag een houtkachel en een kachelpijp laten plaatsen, inclusief dakdoorvoer maken in een plat dak.

Open haard vervangen door een houtkachel

Wij hebben een woning gekocht waar een open haard in zit, die we willen vervangen door een eenvoudige houtkachel van Hornbach. De open haard is van schoon metselwerk en is in 1980 geplaatst. Over het rookkanaal weet ik helaas nog niets. Ik hoop toch dat u me kunt vertellen waar we wat betreft kosten aan moeten denken. In geval het rookkanaal vervangen moet worden en wanneer dit niet nodig is. En wat kost het om daar onderzoek naar te doen? De kachel en kachelpijp zullen we zelf kopen. De open haard willen we zelf ook gaan slopen.

Vlotter van inbouwtoilet vervangen

Inbouwtoilet: water blijft doorstromen, doorspoelen is soms niet mogelijk tenzij we het waterreservoir bijvullen.

Vervangen van de CV-ketel

Graag zouden wij een all-in offerte ontvangen met uw beste prijs voor het vernieuwen van onze huidige Daalderop CombinAiruit 2008. Hiervoor hebben wij al een bepaald model op het oog, namelijk Remeha Calenta 40C CW5 + iSense thermostaat, actiemodel Remaha tot eind maart. Ter info: wij hebben door het hele huis vloerverwarming en alleen in de badkamer een radiator. Er is een foto beschikbaar.

Houtkachel laten plaatsen

Wij willen houtkachel laten plaatsen in een woning uit 1970, deze heeft een even oud rookkanaal welke nooit in gebruik is genomen. We willen deze graag laten controleren en indien nodig laten aanpassen. Daarnaast moet de houtkachel worden aangesloten. Graag een offerte met en zonder binnenpijp in het rookkanaal. Het rookkanaal heeft een diameter van 15 cm en een lengte van 7 m.

Houtkachel laten plaatsen

We willen graag een gratis prijsopgave voor het plaatsen van een houtkachel. De kachel komt tegen een buitenmuur aan te staan, via die buitenmuur moet dan ook het afvoerkanaal komen. Het kanaal loopt dan vanaf de begane grond tot twee verdiepingen omhoog.

Keukenkraan vervangen

Ik wil mijn oude keukenkraan vervangen door een nieuwe kraan, type Aqua Vive keukenmengkraan Junin. Het is hetzelfde model als die ik nu heb. Materiaal ga ik kopen bij de Praxis.

Kachelpijp installeren

Ik heb een woning met een schoorsteen op het dak maar geen rook afvoerpijp meer. De kachelpijp moet door twee verdiepingen van de woonkamer naar de schoorsteen worden gebracht. Daarvoor moeten ook gaten geboord worden. Een keer door beton een keer door hout.

Monteren houtkachel

Ik wil graag een houtkachel vakkundig laten monteren en aansluiten zodat er veilig gestookt kan worden. De pijp naar boven / buiten is reeds aanwezig, maar zover wij weten nog nooit gebruikt. Rookkanaal zal dus geïnspecteerd moeten worden. Levering houtkachel in overleg.

Aanwezige kachel installeren

Ik heb een kachel die ik graag geïnstalleerd zou zien in de open ruimte onder het schoorsteenkanaal waar voorheen de open haard zat. Ik weet niet of de aansluitingen aangepast moeten worden.

Installatie nieuwe CVketel (vervanging) ...

Installatie nieuwe CVketel (vervanging) met klokthermostaat. Klasse cw5? Geschikt voor zonneboiler. Graag advies.

Het vervangen van de verwarmingspijpen ...

Het vervangen van de verwarmingspijpen in de kruipruimte. Er zit nu dunwandige pijp die ook door de betonnen vloer gaat. Nu zijn de stukken die door de betonnen vloer gaan doorgeroest en gaan lekken. Het is nu de bedoeling om de dunwandige pijp te verwijderen uit de kruipruimte en die door de vloer komen en te vervangen door de geisoleerde flexibele pijp. De 5 radiatoren worden dan ook rechtstreeks op de nieuwe leiding aangesloten. Ik wil dus zo min mogelijk koppelingen onder de vloer hebben.

Oude verwarmingsketel vervangen, nieuwe ...

Oude verwarmingsketel vervangen, nieuwe monteren

nieuwe combiketel leveren en monteren en ...

nieuwe combiketel leveren en monteren en gebruikersklaar opleveren