Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor warmtepompboiler plaatsen:

Warmtepompboiler plaatsen

Woning uit 2018, volledig vloerverwarming, CV ketel, overwegen warmtepompboiler auer edel eau 200L. Liefst op zolder plaatsen.
Onze klant uit Sterksel (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor warmtepompboiler plaatsen uit heel Nederland:

Warmtepompboiler plaatsen

Ik wil een warmtepompboiler voor al het warme water in ons huis en ik ben benieuwd wat dit gaat kosten. Ik ontvang graag een offerte.

Warmtepompboiler plaatsen

Plaatsing inclusief materiaal van een warmtepomp boiler Atlantis explorer V4 200 liter tapwater met extra wisselaar tbv cv. Het aansluitschema is voorhanden. De boiler moet dus tevens op de bestaande cv installatie worden aangesloten. De ruimte betreft de cv ruimte alwaar er tevens een wasmachine en droger aanwezig zijn. Er is een klapraam tbv aanvoer/afvoer lucht.

Warmtepomp aanschaffen en monteren

We zijn een boerderij aan het verbouwen. En willen geen verwarmen (en koelen) met een warmtepomp. Het vermogen dat we nodig hebben zal tussen de 17 en 18kW zijn. We gaan onder en boven op de badkamer vloerverwarming aanleggen. Waarvoor wenst u de warmtepompboiler te gebruiken? Koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw, sanitair water verwarmen Waar moet de warmtepompboiler geplaatst worden? Renovatieproject Om welk type gebouw gaat het? Vrijstaand gebouw Heb je of zal je dubbel glas, dak-, vloer- en/of muurisolatie plaatsen? Minstens 3 van de 4

Warmtepompboiler plaatsen

Wij denken erover na om een warmtepompboiler te laten plaatsen. De warmtepompboiler komt op een betonnen zolder te staan waar nu ook de cv ketel hangt. Het warm water wordt gebruikt in plaats van de cv ketel. Het is voor 4 personen. Hoofdzakelijk is de boiler voor het douchen. Het gaat om een vrijstaande woning, met een begane grond en een verdieping. Wij schatten dat de kuub inhoud 2 x zo groot is als een normale woning, misschien 400 kuub? Graag ontvangen wij advies of een warmtepompboiler geschikt is, of dat er misschien een beter oplossing is.

Warmtepomp boiler aanschaffen en monteren

Ik wil de warme lucht in huis gebruiken om de de warmtepomp boiler te 'voeden'. Het huis heeft nog geen wtw ventilatie. Waarvoor wenst u de warmtepompboiler te gebruiken? Sanitair water verwarmen Waar moet de warmtepompboiler geplaatst worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers Om welk type gebouw gaat het? Rijtjeswoning Heb je of zal je dubbel glas, dak-, vloer- en/of muurisolatie plaatsen? Minstens 3 van de 4

Warmtepompboiler plaatsen

Ik wil gasloos gaan woning en daarom wil ik graag een warmtepompboiler laten plaatsen. Het gaat om een tussenwoning (25 jaar oud) met een oppervlakte van 102 m2.

Warmtepompboiler plaatsen

2 persoons huishouden. Dagelijks douchen kort bespaarkop en 2 x per week bad vullen. Er ligt al pv op dak maar van 2013 en dat wil ik uitbreiden of vervangen. Onderdeel van project huis van het gas af.

Warmtepompboiler plaatsen

Ik wil graag een warmtepompboiler laten plaatsen. Ik ontvang graag een offerte inclusief de boiler.

Warmtepompboiler plaatsen

Eventuele aanschaf en plaatsing warmtepompboiler in het washok waar nu ook de CV ketel hangt. Het gaat om een 2 onder 1 kap woning uit 1940.

Warmtepompboiler plaatsen

Ik wil een warmtepompboiler aanschaffen en laten plaatsen complementair toegepast aan de bestaande cv-ketel. De energie in mijn woning wordt opgewekt met behulp van 28 zonnepanelen en opgeslagen in 12 accu's. Hierdoor draait mijn energiesysteem volledig off-grid. Voor noodgevallen beschik ik ook over een aansluiting op het openbare net. In de huidige situatie wordt het water voor tap en cv verwarmd met gas uit een gastank. Het betreft een vrijstaande woning en alle vertrekken bevinden zich op de begane grond. Het gezin bestaat uit 2 personen en de woning wordt 4 van de 7 stookmaanden niet bewoond.