Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Sterksel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Sterksel heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Sterksel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Sterksel of directe omgeving.


Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Sterksel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen en aanschaffen, warmtepomp plaatsen, zonnepanelen aanleggen, 2 oude cv-ketels vervangen door een warmtepomp, water-water warmtepomp realiseren, cv-ketel vervangen door een grondwaterpomp, water-water warmtepomp advies en installatie, nieuwe boiler, gashaard of cv, warmtepomp plaatsen, het infrezen van een vloerverwarming, cv ketel vervangen, natbouw vloerverwarming realiseren, lucht lucht warmtepomp en airco plaatsen, warmtepomp installeren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Sterksel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Sterksel:

Warmtepompboiler plaatsen

Woning uit 2018, volledig vloerverwarming, CV ketel, overwegen warmtepompboiler auer edel eau 200L. Liefst op zolder plaatsen.

CV aanleggen in stacaravan chalet

Ik wil een cv laten aanleggen in onze chalet. Het chalet is ongeveer 40 m2, heeft een woonkamer/keuken (1 ruimte) met 2 ramen. Verder 1 slaapkamer en een heel kleine badkamer. De leidingen kunnen op de vloer of onder het chalet, wat het goedkoopst/makkelijkste is.

Verwarmingssysteem op grondwarmte en zonnepanelen aanbrengen

We hebben een kavel en het ontwerp van de nieuwe woning (250 m2) is door de welstandscommissie goedgekeurd. We willen ons huis verwarmen met een warmtepomp door middel van grondwarmte. Er moeten zonnepanelen komen en vloerverwarming. We willen hier in het voorjaar van 2019 mee van start.

In cementdekvloer vloerverwarming frezen

In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Renovatie Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 10 en 50 m² Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: in cementdekvloer vloerverwarming frezen. Ontkoppelen radiatoren en egaliseren van vloer

Vloerverwarming leggen

Het gaat om een bestaande bouw waar we vloerverwarming in willen laten plaatsen. Dit door infrezen in de tegelvloer. Ik weet niet of de tegelvloer vast ligt of gelijmd is. Het gaat om een oppervlak van 55 m2.

Warmtepompboiler

Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Verwarmen van een ruimte of gebouw, sanitair water verwarmen Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Vrijstaande woning.

Cointra Supreme 11 Bb geiser installeren

De Vaillant ATMO Mag 6 die er nu hangt is nog geen jaar oud maar geeft onvoldoende warm water. Wij willen deze laten vervangen door de Cointra Supreme 11 Bb. Ruilt u wellicht ook in (gezien het feit dat de Vaillant nog niet zo oud is)?. Dakdoorvoer zal ook aangepast moeten worden aangezien de diameter groter moet worden. Deze moet in de keuken van een caravan worden gemonteerd. Graag ontvang ik een offerte.

Houtkachel laten aansluiten

In de loop van 2016 willen wij graag onze houtkachel aan laten sluiten. Wij wonen in een voormalige schuur van ongeveer 2.50 meter hoog. Er zal een rookkanaal aangelegd moeten worden met een dubbelwandige pijp. De kachel heeft een bovenafvoer van 130 mm.

Extra verwarmingselement installeren

Ik wil graag een extra verwarmingselement laten aanbrengen in de huiskamer. Hier zijn reeds 3 verwarmingselementen in gebruik. Te plaatsen onder een vensterbank waar een bruto ruimte van ongeveer 100 bij 80 cm (bxh) beschikbaar is. De afstand van de montageplaats tot een van de nabijgelegen elementen is ongeveer 3.5 meter. Denk aan een twee-plaats element.