Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor nieuwe butaan geiser laten plaatsen :

Nieuwe butaan geiser laten plaatsen

Ik heb een oude butaan geiser in mijn caravan die verwijderd moet worden. Hiervoor in de plaats moet een 10 liter butaan geiser komen die geleverd en geplaatst mag worden door u.
Onze klant uit Steenbergen (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuwe butaan geiser laten plaatsen uit heel Nederland:

Nieuwe geiser in de stacaravan plaatsen

Ik wil een nieuwe geiser laten plaatsen in mijn stacaravan in Hoeven, brabant. Het gaat om een CHA Wagaparts 10liter geiser geen waakvlam propaan butaan gas. Deze geiser ga ik kopen bij Bol. Com. Ik wil deze klus laten uitvoeren door een gecitiviseerd bedrijf/vakman.

Butaan geiser vervangen

Wij willen in Ermelo op de camping onze geiser vervangen.

Butaan geiser plaatsen in stacaravan

IK wil mijn oude FASTO camping geiser vervangen door een nieuwe, waarschijnlijk Cointra Optima COB-5x. Hij hangt in onze stacaravan met directe rookgasafvoer.

Butaan geiser in de stacaravan installeren

In onze stacaravan heeft in het verleden een geiser gezeten die is vervangen voor een boiler. Dit wil ik echter weer vervangen voor een geiser met gesloten systeem. Het leidingwerk zit er volgens mij nog wel. Installatie is op de camping wel goed bereikbaar is.

Geiser vervangen

Graag wil ik mijn geiser in mijn stacaravan in Heerde laten vervangen. Deze lekt water er is een onderdeel kapot. Heb geen idee hoe oud deze geiser is. Graag ook een offerte met combinatie prijs inclusief plaatsen en aanschaf van een nieuwe geiser of eventueel een huurcontract. Mijn oude geiser betreft een Vaillant MAG NL 135/12XZ butaan-propaan. Tevens zou ik graag advies willen over het afsluiten van een onderhoudscontract in combinatie met de gaskachel.

Nieuwe butaan geiser installeren

Nwe butaangeiser in caravan installeren

Geiser en kachel op butaangas nakijken

Ik heb een bad geiser en een kachel op butaan gas in mijn zomerhuis. Ik wil deze graag jaarlijks laten nakijken en schoonmaken.

Butaan geiser laten installeren

Er moet een nieuwe butaangeiser in de caravan geïnstalleerd worden.

Aansluiten van nutsvoorzieningen

Aansluiten van gas, water, elektra voor een stacaravan in Nunspeet en het aanpassen van een geiser, gasfornuis en kachel van propaan/butaan naar aardgas. Alle voorzieningen liggen nog klaar van de vorige eigenaar.

Butaan geiser leveren en plaatsen

In onze stacaravan hangt nu een geiser die niet meer goed werkt. Graag wil ik deze laten vervangen en plaatsen. Er hangt nu al een geiser dus leidingwerk e.d. is al aanwezig.

Partners

Partners van Casius