Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Sint Willebrord te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Sint Willebrord heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Sint Willebrord u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Sint Willebrord of directe omgeving.


Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Sint Willebrord bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: een horizontaal gesloten bron en warmtepomp realiseren, het realiseren van radiatoren in meerdere ruimtes in een boerderij, luchtwarmtepomp en aardwarmtepomp, overgaan naar elektrische radiatoren ivm zonnepanelen, het verwijderen van een convectorput en het aanleggen van vloerverwarming, het leveren, installeren en aansluiten van een grondwater-warmtepomp, leveren en monteren CV-ketel, het leveren en installeren van een water-water-warmtepomp, realiseren warmtepomp, een warmtepomp leveren en installeren bij een vrijstaande woning, lucht-lucht warmtepomp voor Tiny House realiseren, het realiseren warmtepomp instalatie, warmtepomp realiseren, aanschaffen en monteren van een houtpellet cv, kapotte boiler vervangen door een nieuwe en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Sint Willebrord staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Sint Willebrord:

Het vervangen van een CV-ketel naar een pelletkachel

Ik zoek een partij die mijn CV-ketel kan verwijderen en daar een pelletkachel voor in de plaats kan zetten. Er is al een rookkanaal aanwezig. Het betreft een vrijstaande woning.

Warmtepomp installeren

Graag ontvang ik uw offerte voor het complete pakket inclusief grondboringen. Het huis wat nog gebouwd gaat worden zal ongeveer 500 m3 zijn en wij zijn een gezin met 5 personen.

Aansluiten houtkachel

Ik heb onlangs een houtkachel (Panadero) binnen gekregen. Deze wil ik graag laten aansluiten op de schoorsteenpijp.

Vloerverwarming leggen

Ik zou vloerverwarming willen installeren op mijn vloer en zou hier advies over willen hebben. Het gaat om een oppervlak van ongeveer 20 m2. Het gaat om een woonkelder. Er ligt nu een natuurstenen/leistenen vloer in. Ik ben in dubio of het eruit gehakt moet worden of niet, omdat dit extra werk is. Want ik heb het liefst dat het erin gefreesd wordt.

Airco leveren en plaatsen

Ik zou een splitunit aan willen schaffen en laten installeren in ons winkelpand. De ruimte is ongeveer 175 m3.

Gasleiding laten vernieuwen

Bij mij moet de gasleiding vervangen worden. Ik wil graag een vrijblijvende een offerte. Dit is alleen voor de cv ketel. Het gaat om ongeveer 25 meter.

Voorzetkachel ombouwen tot openhaard

Het huis wat ik onlangs gekocht heb bevat een werkend kanaal, dwz dat er nu een voorzetkachel staat en regelmatig gebruikt wordt. Dit icm een zwarte marmeren schouw. Wat zijn de kosten deze om te bouwen tot openhaard ? Daarnaast zit in de achterkamer een schouw met rookkanaal waarin een pijp geplaatst zou moeten worden om als openhaard gebruikt te kunnen worden. Dus graag 2 bedragen specificeren. A: ombouwen werkend kanaal naar openhaard B : pijp in kanaal aanbrengen en ombouwen tot openhaard.

Ik heb een airconditionig compleet al ...

Ik heb een airconditionig compleet al geiinstalleerd, het enige wat nog moet gebeuren is de buizen van de airco met 2meter verlengen en dan opnieuw afpersen