Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor vervangen van onze gasverwarming door een energiebesparende optie:

Vervangen van onze gasverwarming door een energiebesparende optie

Wij willen info om te kijken of we onze kamer kunnen verwarmen door middel van goedkopere energie dan gas. Het gaat om een woonkamer van 10 bij 5 bij 2. Deze verwarming willen wij realiseren in combinatie met airco. In de offerte zien wij graag verschillende opties terug en de daaraan gekoppelde prijzen, ook gaan wij graag in gesprek met een vakman die ons kan adviseren hierover.
Onze klant uit Schijndel (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vervangen van onze gasverwarming door een energiebesparende optie uit heel Nederland:

Gasverwarming en kapotte aanstuur computer vervangen door warmtepomp

Momenteel heb ik gasverwarming voor mijn binnenzwembad met vloerverwarming rondom en radiatoren. Temperatuur binnen in het gebouw is constant 28,5 graden. De temperatuur van het water was altijd 30 graden en dat is nu gedaald naar 26 graden. De aanstuur computer is stuk gegaan, vandaar dat ik nu aan het kijken ben wat nodig is. De computer en het zwembad zijn 20 jaar oud. Het zwembad is 50 kuub. Ik ben mij aan het oriënteren. Op internet kan ik helaas niet zoveel vinden om een binnenzwembad met een warmtepomp te verwarmen. Graag ontvang ik advies en een offerte.

Gasverwarming vervangen door warmtepomp

Wij hebben een 2 onder 1 kap woning en willen graag de woning in de nabije toekomst laten verwarmen door grondwater in plaats van gas. De woning heeft een inhoud van 400 kuub. Kunnen wij een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken?

Gasverwarming vervangen door warmtepomp

Welke installatie hebt u momenteel? Verwarming op gas De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in: Een bestaand gebouw Voor welke toepassing(en) wenst u de warmtepomp te gebruiken? Verwarmen en/of koelen van een gebouw, Verwarming van water (Sanitair) Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Graag informatie over warmtepomp en zonneboiler

Gasverwarming vervangen door warmtepomp

Welke installatie hebt u momenteel? Verwarming op gas De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in: Een bestaand gebouw Voor welke toepassing(en) wenst u de warmtepomp te gebruiken? Verwarmen en/of koelen van een gebouw, Verwarming van water (Sanitair), Aansluiting bestaande vloerverwarming Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Ik verwacht voldoende grond te hebben die niet is beplant om horizontaal buizenstelsel te plaatsen.

Volledige elektra- en CV-installatie installeren

Wij zijn bezig een jaren 30 woning te kopen. Hierbij moet alles vervangen worden: gehele electra, bedrading, hele huis nieuw cv,. Het huis heeft nu gasverwarming. Nieuwe meterkast, electra punten etc. Graag zouden wij vernemen wat ongeveer de totale kosten zullen zijn. Tevens zal ook aansluitingen aangelegd moeten worden voor de keuken, badkamer, internet. Tevens zou ik vernemen hoe lang zoiets duurt om allemaal aan te leggen dit ivm de planning.

In het huis zit nu lokale gasverwarming. ...

In het huis zit nu lokale gasverwarming. De pijp in de schoorsteen zal vervangen moeten worden voor een pijp welke geschikt is voor een open haard. De open haard zelf wordt al geplaatst; het gaat om het plaatsen/vervangen van de pijp.

Appartement 65 M2 nieuwe badkamer en ...

Appartement 65 M2 nieuwe badkamer en keuken, dus oude badkamer en keuken slopen gasverwarming weg, moet worden vervangen door centrale verwarming inbouwkast in bestaande kamer maken electriciteit vernieuwen, extra groepen maken muren stucen en schilderen start werkzaamheden begin mei