Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Schijndel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Schijndel heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Schijndel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Schijndel of directe omgeving.

92 klanten uit Schijndel bevelen een bij Casius in Schijndel aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Schijndel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen en aanschaffen, warmtepomp plaatsen, zonnepanelen aanleggen, 2 oude cv-ketels vervangen door een warmtepomp, water-water warmtepomp realiseren, cv-ketel vervangen door een grondwaterpomp, water-water warmtepomp advies en installatie, nieuwe boiler, gashaard of cv, warmtepomp plaatsen, het infrezen van een vloerverwarming, cv ketel vervangen, natbouw vloerverwarming realiseren, lucht lucht warmtepomp en airco plaatsen, warmtepomp installeren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Schijndel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Schijndel:

Vervangen van onze gasverwarming door een energiebesparende optie

Wij willen info om te kijken of we onze kamer kunnen verwarmen door middel van goedkopere energie dan gas. Het gaat om een woonkamer van 10 bij 5 bij 2. Deze verwarming willen wij realiseren in combinatie met airco. In de offerte zien wij graag verschillende opties terug en de daaraan gekoppelde prijzen, ook gaan wij graag in gesprek met een vakman die ons kan adviseren hierover.

Het aanschaffen en installeren van een warmtepomp

Ik zoek een installateur die een warmtepomp kan aanschaffen en installeren voor de verwarming van CV- en sanitair water voor een nog te bouwen vrijstaande woning. De inhoud van de woning gaat ongeveer 700 m3 worden. Onze voorkeur gaat uit naar een lucht-water systeem vanwege de investering. We denken dat de benedenverdieping voorzien zou moeten worden van vloerverwarming en misschien ook met luchtverwarming. Boven denken we elektrisch of met lucht te verwarmen. Ik vraag me af of zonnecollectoren voor warm water nog een optie zou kunnen zijn, of dat zonnepanelen voor elektriciteit afdoende zijn. Die laatste wil ik ook graag geplaatst hebben. Ik zou ook verwachten buffervaten nodig te hebben om warmte energie op te slaan.

Vloerverwarming plaatsen

Werkzaamheden pas in juli-augustus 2020 36 vierkante meter, later er 24 erbij. Min mogelijke vloer hoogte. Plus mogelijke sloopwerk. Huidige vloer is niet geïsoleerd plus er tussen een fundering Graag weten hoeveel hoger hij word ,later word er een tegel vloer gelegd. Ook ben ik op zoek naar iemand die mijn woonkamer van 9 bij 4 kan stucen. Is dit mogelijk? Ik hoor het graag.

Warmtepomp installeren

Ik zoek een CV-installateur die ten behoeve van verwarming in mijn woning een lucht-water-warmtepomp kan installeren. De pomp moet naast de huidige CV-ketel de woning kunnen verwarmen. We hebben vloerverwarming waar de pomp op aangesloten moet kunnen worden. Het gaat om een vrijstaande woning.

Warmtepomp installeren

Ik zoek een partij die een lucht - lucht (airco) warmtepomp kan installeren in mijn woning. Het gaat om een vrijstaande woning. De totale inhoud de woning (die verwarmd/gekoeld moet worden) is 294 m3. De woning is goed bereikbaar.

Leidingen vloerverwarming leggen

Frezen van leidingen voor vloerverwarming door een tegelvloer heen en leidingen aanleggen 30 m2. Werkzaamheden graag stofvrij uitvoeren. Eind augustus, begin september zou ik willen dat de leidingen gelegd zijn.

Vloer met vloerverwarming vernieuwen

Er wordt een nieuwe keuken geplaatst en nu willen wij ook de vloer (stenen vloer) vernieuwen met tegels en ook dan vloerverwarming als hoofdverwarming laten functioneren. Afmeting van de vloer is 12.50 m2. Momenteel liggen er plavuizen in een smeervloer. De oude vloer haal ik er zelf uit.

Vloerverwarming in bungalow

Ik zoek een partij die in mijn bungalow vloerverwarming kan plaatsen. Het gaat om ongeveer 170 m2. De woning is goed bereikbaar.

Stacaravan aansluiten op gas, water en elektra

Ik zoek een partij voor het aansluiten van een nieuw chalet op de bestaande nutsvoorziening op een resort in Schijndel (gas,water,stroom en riool) De nieuwe chalet komt op dezelfde plaats als een oud chalet te staan. Alle voorzieningen zijn dus aanwezig en zitten redelijk op de juiste plaatsen. De chalet is goed bereikbaar.

Warmtepomp en zonnecollectoren installeren

Betreft een woonboerderij met bijgebouw. Ik heb interesse in een warmtepomp en zonnecollectoren.

Airco met buiten unit plaatsen

Ik zoek een airco voor de bovenverdieping. De buitenunit dient of op het dak geplaatst te worden of met beugels aan de muur. Of een airco zonder buitenunit. Ik weet niet wat er zoal mogelijk is. Materialen ook leveren graag.

Vochtproblematiek advies

Hoeveel ruimtes moeten geventileerd worden? 2 tot 5 ruimtes. Wat is de functie van de ruimte(s)? Andere. Toelichting over het vochtprobleem en de gewenste werken: Er verschijnen vochtplekken op de koude muren (die in aanraking komen met de buitengevel). Huis is van 1979. Graag advies over wat ik het beste kan doen.

Airco in huis plaatsen

We willen graag weten wat we ongeveer kwijt zijn om een airco in ons huis te laten plaatsen. Boven zijn er 3 slaapkamers en beneden de woonkamer. Ook willen we graag weten of we dan ook op hak en breekwerk moeten rekenen? En zijn er meerdere mogelijkheden? Het is een 2 onder 1 kap woning. Graag een afspraak om dit te bespreken.

CV ketel vervangen

Graag offerte voor het vervangen van de CV ketel. Een CW4 of CW5 ketel, graag advies hierover. Het huis is 500 m3 en we zijn met zijn tweeën. In de CV ruimte onder een piramide dak. De afvoer gaat direct door het dak.

Onderhoud aan een Dru gashaard

Onze "Dru Metro 80" gaat niet aan. De waakvlam brand even en gaat dan weer uit.

Afvoerbuis plaatsen en aansluiten

Afvoerbuis voor regenwater plaatsen en aansluiten op het riool. Ongeveer 3 meter.

WC, spoelbak en aanvoerkraan vervangen

Mijn wc-pot en de stortbak dienen vervangen te worden door een eenvoudige vlakspoelsysteem. Ook het kraantje moet vervangen worden. Wat zou dat kosten als u de materialen levert?

Openhaard door houtkachel vervangen

Momenteel hebben wij een open haard die we regelmatig gebruiken en elk jaar laten schoonmaken. We willen daar een houtkachel plaatsen van maximaal 45 centimeter hoog, is dat mogelijk? Indicaties /mogelijkheden mogen via e mail.

Gasgestookte haard nakijken

Wij zijn onlangs naar dit adres verhuisd. We proberen nu de sfeerhaard in de woonkamer te ontsteken, maar dit werkt niet goed. We willen hier door een vakman naar laten kijken en deze ook een onderhoudsbeurt laten uitvoeren. Het betreft een grote ingebouwde haard, merk DRU.

Rioolbuis vervangen

Graag wil ik een vrijblijvende offerte aanvragen voor het vervangen van een rioolbuis op mijn oprit. De lengte is ongeveer 6 meter. Hij moet aangesloten worden op de PVC buis die de gemeente een jaar geleden heeft vervangen. Prijs graag inclusief het opgraven van de buis, het terugleggen van de bestrating van de oprit en de afvoer van het rest afval.

Sanitair in de badkamer vervangen

De huidige wasbak dient verwijderd te worden. Vervolgens een nieuw badmeubel plaatsen en aansluiten, een nieuwe douchewand en douchedeur plaatsen en een nieuwe keuken kraan aansluiten. Deze materialen schaffen wij zelf aan via de Karwei.

Close-in boiler montage

De huidige close-in boiler dient vervangen te worden. Graag ontvang ik een offerte inclusief en exclusief het leveren van de boiler zelf en inclusief montage.

Installatie terrasstralers/terrasverwarming buiten

Ik zoek een kwalitatief goede terrasverwarming en een installateur die een tweetal heaters (stroom) kan installeren. Betreft het leveren en installeren van de heaters. Aansluiting aanpassen.

installatie terrasstralers/terrasverwarming buiten

ik zoek een kwalitatief goede terrasverwarming en een installateur die een tweetal heaters (stroom) kan installeren. Plaats: Schijndel

Reparatie CV ketel

Na jaarlijkse onderhoud blijft mijn CV ketel een storing aangeven. Deze CV ketel is van Intergas model HR22. Eerst gaf ie storing 4 (= geen vlamsignaal na 4 ontsteekpogingen)aan en momenteel storing 6 (Vlamdetectiefout). In het boekje staat dat de mogelijke oorzaak/oplossing kan zijn ; - vervang ontsteekkabel + bougiedop - vervang ontsteekunit -vervang branderautomaat Momenteel heb ik wel gewoon warm water en doet de verwarming het ook goed maar blijft hij storing 6 aangeven. Ps ; deze CV ketel hangt in een chalet en is ongeveer 7 jaar oud. En gebruikt propaangas van het resort.