Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor warmtepompboiler plaatsen:

Warmtepompboiler plaatsen

Wij denken erover na om een warmtepompboiler te laten plaatsen. De warmtepompboiler komt op een betonnen zolder te staan waar nu ook de cv ketel hangt. Het warm water wordt gebruikt in plaats van de cv ketel. Het is voor 4 personen. Hoofdzakelijk is de boiler voor het douchen. Het gaat om een vrijstaande woning, met een begane grond en een verdieping. Wij schatten dat de kuub inhoud 2 x zo groot is als een normale woning, misschien 400 kuub? Graag ontvangen wij advies of een warmtepompboiler geschikt is, of dat er misschien een beter oplossing is.
Onze klant uit Rosmalen (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor warmtepompboiler plaatsen uit heel Nederland:

Warmtepompboiler plaatsen en afkoppelen HR ketel

Graag wil ik in mijn rijtjeswoning een warmtepompboiler laten plaatsen voor het verwarmen van het sanitair. Deze moet op de verbouwde zolder komen. Ruimte van plaatsing is 1 m2, nu nog open (en dus groter), later omkast met een plat dak erboven. Aan en afvoer naar buiten, mogelijkheid ook naar binnen. Geluidsarm. 200 à 250 liter. 2 meter verderop is de huidige HR ketel die dan afgekoppeld kan worden, deze wil ik houden. De douche op die verdieping en die eronder, kan dan erop worden aangesloten. We zijn met 3 personen, maar er wordt wel stevig gedoucht.

Warmtepompboiler plaatsen

Wil graag een warmtepompboiler laten plaatsen in de garage, aansluiten van bestaande leidingen, afkoppelen van combi ketel, leveren van Stiebel Eltron wwk 220 electronic . Gezin bestaat uit 2 a 3 personen. Waarvoor wenst u de warmtepompboiler te gebruiken? Sanitair water verwarmen Waar moet de warmtepompboiler geplaatst worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers Om welk type gebouw gaat het? Vrijstaand gebouw Heb je of zal je dubbel glas, dak-, vloer- en/of muurisolatie plaatsen? Minstens 3 van de 4

Informeren en plaatsen van een warmtepomp boiler

Ik wil graag geïnformeerd worden over de mogelijkheden van een warmte pomp boiler. Huishouden bestaat uit 2 personen. We denken aan een boiler met 80 of 100 liter. Liefst aansluiting warmtepompboiler aan bestaande mechanische luchtafvoersysteem. Er is voldoende ruimte om de boiler te plaatsen.

Warmtepompboiler installeren in nieuwbouwproject recreatiewoningen

Tussen de 200 liter zonneboiler en de CV ketel willen wij in eerste instantie een warmtepompboiler plaatsen. Na bepaalde tijd willen wij de cv-ketel verwijderen en warmtepompen aanschaffen. Dan is de boiler uitsluitend voor warm water. Dit systeem willen wij wellicht meerdere keren uitvoeren aangezien er 200 dezelfde recreatie woningen staan die mogelijk deze slag binnen redelijke termijn willen uitvoeren. Dit zijn wij nog aan het uitzoeken. 2 van elke 3 huizen heeft een zonnepanelen systeem en alle huizen zijn uitgevoerd met een zonneboiler. De inhoud van het huis is beneden 7 m x 8 m x 2.30 m. Boven heeft dezelfde oppervlakte, maar het dak loopt schuin, dus waarschijnlijk zal dit de helft van de inhoud van de beneden verdieping zijn. Het zijn vrijstaande woningen. Er zijn veel senioren gezinnen, daarbij ongeveer een kwart of minder jonge gezinnen. De meesten zijn dus 2 bewoners. Wij zijn dus geïnteresseerd in een goed product voor een goede prijs. Over eventuele verdere bezuinigings producten willen wij graag overleggen.

Warmtepompboiler plaatsen

Wij hebben zonnepanelen en willen zo weinig mogelijk gas verbruiken daarom gaan we kijken voor een warmtepompboiler.

Warmtepompboiler plaatsen

Wil zonnepanelen plaatsen en deze hebben nu 1000 Kwh overcapaciteit vandaar dat ik mijn gasverbruik wil gaan verlagen leek mij een warmtepomp boiler de juiste keuze.

Warmtepompboiler plaatsen

Wij zijn van plan om binnenkort onze keuken te vervangen en zouden graag de gasgeiser die nu gebruikt wordt voor warm water willen vervangen voor een warmtepompboiler. Op dit ogenblik zijn wij ons aan het oriënteren wat de mogelijkheden zijn en zouden graag samen met wat experts een plan willen opstellen. Afvoeren van oud materiaal graag optioneel .

Warmtepompboiler op zolder installeren

Wil graag een warmtepompboiler laten plaatsen op zolder. Graag van het merk Auer edel air 200 liter. Naast de cv die ook al op zolder hangt. Graag complete prijs all-in.

Warmtepompboiler plaatsen

Ik ben op zoek naar iemand voor het leveren van tapwater op bestaande CV installatie (Intergas Hreco 30). Graag ontvang ik een offerte.

Elektrische warmtepompboiler plaatsen

We willen deel gas verbruik verminderen en meer elektriciteit gebruiken voor warm water. Ik heb daarom interesse in een elektrische warmtepompboiler. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.