Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor montageklussen aan badkamer en elektra:

Montageklussen aan badkamer en elektra

Ik wil een aantal zaken laten monteren zoals een kraan en wasbak in de douche, een lamp die opgehangen moet worden.
Onze klant uit Rosmalen (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor montageklussen aan badkamer en elektra uit heel Nederland:

Montageklussen in keuken en badkamer

Door het aanrechtblad wil ik een gaatje hebben zodat de elektriciteitskabel van de vaatwasser en kookplaat doorheen kan. Ook moet er een douchewand en deur geplaatst worden. Deze moet nog aangeschaft worden.

Montageklussen in de badkamer

Ik zoek een vakman voor 3 montageklussen in mijn badkamer. Ik wil een nieuwe douchecabine laten installeren, de oude is al verwijderd. Verder wil ik een nieuwe douche-set laten monteren en een douchekraan laten vervangen. Op 15 november worden alle materialen bij mij afgeleverd. Ik ontvang graag uw offerte.

Montageklussen in de badkamer

Ik wil graag diverse montageklussen laten verzorgen in mijn badkamer. Ik heb een nieuwe douchedeur en een spiegelkastje met verlichting besteld bij Praxis en die zullen binnenkort geleverd worden. Verder heb ik een douchekraan gekocht. Zodra alle spullen binnen zijn, laat ik die graag monteren. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Montageklussen in de badkamer

Wij gaan verhuizen en ik wil in mijn nieuwe huis graag 2 klussen laten verzorgen. Ik wil een douchedeur laten inmeten en laten installeren tussen 2 muren. Verder wil ik een badkamermeubel laten monteren met een sifon, kraan en afvoerplug. Ik wil een afspraak maken en ontvang daarna graag uw offerte.

Divers installatiewerk in de badkamer

Ik zoek een vakman voor 3 montageklussen. Het gaat om de volgende zaken: - plaatsen van een douchescherm - plaatsen van een badkamermeubel en spiegelkast (voorgemonteerd) - plaatsen van een IKEA wandplank (verborgen ophangsysteem) Alle materialen zullen wij vooraf aanschaffen, er zijn mogelijk nog wel wat kleinmaterialen en kit nodig. Wij ontvangen graag uw offerte.

Diverse montageklussen

Ik wil een aantal montageklussen in mijn woning laten verzorgen. Het gaat om de volgende werkzaamheden: 1. Demonteren van een oude fontein met kraan en monteren van een identieke nieuwe fontein met kraan in de toiletruimte. 2. Demonteren van de oude en monteren van een nieuwe Grohe douchekraan in de badkamer. 3. Opnieuw kitten van 3 zijden van een douchebak van 90 x 90 cm. Alle materialen zijn inmiddels aanwezig. Ik ontvang hiervoor graag vooraf uw prijsopgave.

Montageklussen in de badkamer en op zolder

Ik wil in mijn badkamer een douchecabine laten plaatsen met een douchebak daaronder. Verder wil ik daar een staand toilet laten vervangen door een hangend toilet. De aansluitingen en het tegelwerk moeten ook worden uitgevoerd. Als laatste klus wil ik een aansluiting voor de wasmachine laten maken op onze zolder. Ik maak graag een afspraak om de klussen hier te bespreken en ontvang daarna uw aanbieding.

Montageklussen in de badkamer

Ik heb bij Gamma een Arte badkamermeubel van 60 cm breed besteld, met een wastafel, een kraan, een spiegel en een lamp. Ik wil die hier graag na levering laten monteren en aansluiten. De oude wastafel is al weg. Ik ontvang graag uw offerte.

Diverse montageklussen in 2 appartementen

Ik woon in een appartement in een complex waar op 20 juni ook mijn moeder een appartement betrekt. In beide appartementen zijn diverse montageklussen te verzorgen. Wij kopen de materialen zelf bij Gamma. Het gaat om de volgende zaken: Het ophangen van een badkamermeubel en het maken van een afzetplank tussen de muur en wastafel (moeder); Het ophangen van een wastafel en maken van een afzetplank (bij mij); Het ophangen van een spiegelkastje (beide); Het ophangen van lampen (7 stuks bij moeder en 1 bij mij); Het maken van een aansluiting op de waterleiding van de badkamer, zodat een fonteintje geplaatst kan worden (beide); Het kunststof waterreservoir van het staande toilet vernieuwen (bij mij).

Diverse montageklussen in de badkamer

Wij hebben de sleutel gekregen van onze benedenwoning en willen er enkele montageklussen laten verzorgen. Wij hebben een badkamermeubel gekocht plus wastafelkraan, een douche set met mengkraan, een douchescherm en een nieuw waterreservoir voor het staande toilet. Wij verwachten dat alles over 2 weken geleverd zal zijn en horen graag welke bedrijven er tijd hebben voor de montage. Vooraf ontvangen wij graag uw offerte.